Millor piscina minera d’electroneu

No és una tasca fàcil trobar la millor piscina minera d’Electroneum. Això és un fet i la majoria de nosaltres ho sabem. No obstant això, hi ha algunes coses que podeu tenir en compte per trobar la millor piscina Electroneum.

A les properes seccions, compartirem amb vosaltres tota la informació necessària que haureu de tenir per trobar la millor piscina Electroneum. Això inclou entendre què és Eelectroneum (ETN), què és la mineria criptogràfica, els avantatges de la mineria ETN i també una llista de grups de mineria Electroneum.

Què és Electroneum?

Electroneum és una xarxa de criptomonedes i blockchain que pretén ser creada per al món no bancari. Segons el seu lloc oficial, Electroneum és un projecte únic i guardonat que té com a objectiu potenciar les persones.

Poden fer-ho oferint les eines necessàries que la gent necessita per guanyar-se la vida amb l’economia digital. Al mateix temps, Electroneum proporciona una àmplia gamma de serveis, incloent AnyTask, mineria de criptomonedes i molt més.

L’objectiu principal és oferir serveis financers a persones no bancàries. A tot el món hi ha comunitats sense accés a solucions bancàries. Els serveis financers només estan disponibles per a una petita part de la població. No obstant això, Electroneum considera que és possible canviar això.

Solucions Electroneum

En utilitzar el fitxer AnyTask.com servei, els autònoms poden vendre els seus serveis fàcilment de forma gratuïta i sense costos. Aquesta és una excel·lent manera de rebre recompenses per a tasques petites i treballs autònoms. Els usuaris es paguen en tokens ETN. Com més gran sigui el mercat, més grans són les possibilitats de creixement de la criptomoneda ETN.

Una altra plataforma és el ETNDonate.com. A través d’ella, una àmplia gamma d’organitzacions benèfiques pot rebre donacions internacionals mitjançant l’actiu digital ETN. Tot sense costos addicionals.

A causa de l’augment de la demanda d’ETN de pagaments, diversos usuaris estan minant ETN. Aquest és un dels motius pels quals compartim les millors piscines de mineria Electroneum disponibles al mercat. Però abans, tinguem una idea clara de què tracta la mineria de criptomonedes.

Què és la mineria de criptomonedes?

La mineria de criptomonedes és una de les maneres de participar en una xarxa de criptomonedes. Els usuaris proporcionen energia minera per processar transaccions i obtenir recompenses pel seu treball. La xarxa Bitcoin (BTC) permet als miners de Bitcoin utilitzar el maquinari ASIC per processar transaccions.

bitcoin crypto va fusionar la mineria

Els miners ASIC són dispositius miners molt potents, però també cars. Durant els primers dies de Bitcoin, els usuaris podien extreure BTC mitjançant alimentació de CPU o GPU. Avui en dia, això és gairebé impossible.

No obstant això, altres monedes virtuals es van llançar al mercat. Alguns d’ells van permetre als usuaris explotar mitjançant una GPU o una CPU. L’electroneu n’és un. És per això que els usuaris poden començar a minar ETN mitjançant un telèfon intel·ligent o un ordinador.


La mineria d’electroneu pot ser molt senzilla i senzilla. A més, també hauríem de seleccionar la millor piscina minera d’Electroneum que ens permetria aprofitar una xarxa més gran de miners. L’equip darrere d’aquesta criptomoneda volia crear una manera fàcil per als usuaris d’accedir a les criptomonedes.

Això és molt diferent de Bitcoin, que avui en dia és molt difícil de treure a casa. En crear un actiu digital resistent a l’ASIC, els usuaris poden començar a minar Electroneum fàcilment fins i tot amb un telèfon intel·ligent. Serà molt fàcil per a les persones que vulguin accedir al mercat de criptografia amb només uns clics.

Avantatges de la mineria Electroneum

Fungibilitat

Hi ha diferents avantatges de la mineria Electroneum. Aquesta secció estarà dedicada a aquests avantatges. El primer que hem de saber és que la moneda virtual ETN és un testimoni fungible. Tot i que Bitcoin o Litecoin (LTC) no són fitxes fungibles (és a dir, es poden rastrejar), ETN ofereix una millor privadesa als usuaris.

D’aquesta manera, els usuaris poden enviar i rebre ETN fàcilment sense preocupar-se de ser exclosos de la comunitat Electroneum. Això vol dir que ningú podria rebutjar les vostres monedes. Són tan valuosos com qualsevol altre ETN del mercat. Per a la xarxa Bitcoin, en canvi, els BTC acabats d’extreure estan nets d’activitats il·lícites o de qualsevol altra transacció.

Fàcil d’usar

Un altre avantatge de la mineria Electroneum està relacionat amb la facilitat de començar la mineria. Els usuaris poden començar a minar en pocs minuts. No necessiten cap altre dispositiu. En comparació amb Bitcoin, això és sens dubte un avantatge.

Si utilitzen un telèfon intel·ligent o un ordinador, ja poden obtenir recompenses per participar a la xarxa. Tot i això, trobar la millor piscina minera d’Electroneum també és una cosa que hem de saber.

Casos d’ús múltiples

A més, els usuaris que reben recompenses amb tokens ETN poden gastar-los o utilitzar-los fàcilment. Per exemple, com hem esmentat anteriorment, es poden utilitzar per participar al servei AnyTask.com o ETNDonate.com.

Aquestes dues plataformes ja estan actives i estan integrades a la criptomoneda Electroneum. A més, les monedes ETN es poden negociar en una àmplia gamma d’intercanvis al mercat criptogràfic. D’aquesta manera, tota la comunitat ETN pot gaudir dels avantatges de la mineria ETN.

Avantatges de la mineria Electroneum Resum

  • Fungibilitat
  • Fàcil d’usar
  • No és difícil de fer (ho podeu fer amb un telèfon intel·ligent)
  • Permet a les poblacions vulnerables participar a la xarxa
  • No es requereix maquinari car
  • Les fitxes ETN són fungibles
  • Hi ha diversos casos d’ús del recurs digital ETN

Hi ha molts altres avantatges que poden no figurar aquí. No obstant això, participar en el mercat de criptografia és una cosa interessant. En el futur, tota la comunitat Electroneum podria continuar creixent i convertir-se en un projecte més destacat en aquesta indústria.

Millor llista de piscines mineres d’electroneu

Entrem a la millor llista de grups de mineria Electroneum. Com ja sabreu, per tal d’augmentar el nostre rendiment miner, és possible explotar-lo amb altres persones que facin servir un grup de mineria.

Què és una piscina minera?

Un grup miner és un grup de miners criptogràfics que treballen junts (utilitzant el seu equip de maquinari) per augmentar les seves recompenses a les xarxes de cadena de blocs de prova de treball (PoW). Electroneum, Bitcoin i Litecoin són criptomonedes que es poden extreure mitjançant un pool de mineria.

Si el grup miner troba un bloc amb transaccions, serà recompensat. Com més gran sigui la potència minera, més probabilitats hi haurà que aquest grup miner trobi un bloc. Les recompenses rebudes per l’agrupació minera es distribueixen als miners segons la potència minera proporcionada.

Llista de piscines mineres d’electroneu

Hi ha diferents grups de mineria per a l’actiu digital ETN. L’objectiu és trobar la millor piscina minera d’Electroneum disponible ara mateix. Tot i això, això és subjectiu. Trobareu algunes piscines mineres que són millors que d’altres. Tot dependrà de les vostres necessitats. Per això, heu de fer la investigació necessària sobre la millor piscina minera d’Electroneum.

Una de les millors maneres de descobrir algunes de les millors piscines mineres d’Electroneum és mitjançant l’ús MiningPoolsList. El lloc proporciona informació valuosa sobre els grups que els usuaris poden utilitzar per obtenir recompenses d’ETN.

Tingueu en compte que les piscines mineres tenen tarifes. La majoria de les empreses que ofereixen serveis miners ara mateix cobren comissions entre l’1% i el 3%. A més, no totes les piscines mineres es troben a prop vostre. És per això que hauríeu de tenir en compte la ubicació dels servidors de cada empresa minera.

A més, els usuaris poden utilitzar grups de mineria si no tenen coneixement de com fer mineria en solitari. A més, obtindran recompenses més grans treballant en un grup que realitzi activitats de mineria en solitari.

Poolin

Poolin és el primer grup miner que afegirem a aquesta llista. Es tracta d’una de les piscines mineres d’Electroneum més grans del mercat. Els usuaris poden començar a treballar-hi i obtenir recompenses amb els seus tokens ETN només participant a la xarxa Electroneum.

Poolin es pot considerar una de les millors piscines de mineria electroneum

Aquesta empresa té la seva seu a la Xina i permet als usuaris extraure ETN per una quota del 2% sobre els guanys. A més, Poolin sol compartir amb els usuaris algunes promocions mineres que els usuaris poden seguir. Per exemple, cada pocs mesos ofereixen mineria zero per a alguns actius digitals.

Aquesta plataforma també requereix que els usuaris creïn un compte perquè puguin començar a minar ETN. Al mateix temps, ofereixen als usuaris la possibilitat d’extreure altres monedes digitals. Això és positiu per a molts entusiastes de la criptografia que volen tenir accés al mercat de les criptogràfiques.

F2Pool

F2Pool és una de les millors piscines de mineria Electroneum disponibles al mercat. Aquest grup va ser un dels més grans en termes de taxa de hash i va permetre als usuaris accedir a la xarxa ETN. A més, també cobraven una taxa del 3% pels guanys dels usuaris.

Es considera que F2Pool és una de les millors piscines de mineria d’electroneu

A més, si voleu utilitzar F2Pool, haureu de registrar-vos a la seva plataforma. Això és estrictament necessari si voleu extreure ETN. Un dels avantatges d’aquesta empresa està relacionat amb un gran nombre de monedes que els usuaris poden obtenir actualment. A més, la companyia afirma ser una de les poques piscines mineres distribuïdes geogràficament al món.

Piscina minera de ThorsHammer

Piscina minera de ThorsHammer també es pot considerar una de les millors piscines mineres d’Electroneum disponibles al mercat. Aquesta plataforma és una de les favorites de la comunitat ETN i es pot utilitzar en només uns quants passos senzills.

Aquesta és una de les millors piscines mineres d’Electroneum

Aquells usuaris que vulguin aprofitar aquest grup ja poden fer-ho i obtenir recompenses ETN. Segons el seu lloc oficial, estan pagant les 24 hores, cosa que ja està habilitada per als usuaris. Alguns altres grups poden esperar uns dies abans de processar els pagaments dels usuaris.

Finalment, aquest grup miner té un grup Telegram. L’equip que hi ha darrere d’aquesta plataforma estarà preparat per ajudar-vos i oferir-vos les solucions necessàries per als vostres problemes. Si teniu dubtes, la comunitat Electroneum està preparada per ajudar-vos sempre.

Altres piscines d’electroneu

La piscina que trieu afectarà les vostres recompenses. Tot dependrà del rendiment que tingui, del nombre d’usuaris que exploti al mateix temps (taxa de hash) i molt més. Hi ha moltes altres piscines disponibles al mercat, però, la majoria no ofereixen suport a ETN.

De fet, és cert que és important comprovar sempre si ETN està disponible per a la mineria o no. En el futur, es podrien afegir noves funcions a la criptomoneda. Això eventualment podria augmentar o disminuir les recompenses que els usuaris podrien rebre utilitzant els seus telèfons intel·ligents.

Mineria Electrònica amb Smartphone

En lloc d’unir-se a un grup miner de GPU Electroneum, també podeu utilitzar el vostre telèfon intel·ligent. Això us permetria accedir a la xarxa Electroneum i començar a participar-hi.

Per iniciar la mineria Electroneum amb Smartphone, haureu de descarregar una aplicació al vostre telèfon mòbil. Aquest serà el primer pas de tot el procés miner. A continuació, podeu iniciar la sessió a l’aplicació i configurar tota la informació que sol·licita l’aplicació.

No hi ha altres coses que hauríeu de fer. De fet, ara només heu de començar a minar. Per fer-ho, heu d’anar a la secció “Miner” i començar a extraure els vostres tokens ETN. Aquesta és potser la millor manera de començar a guanyar fitxes ETN en lloc d’unir-se a un grup de mineria Electroneum.

Tingueu en compte que els usuaris poden treure ETN per valor de fins a 3 dòlars al mes. Tot i que això no és molt, pot ser molt útil per a aquells usuaris que no tinguin accés a serveis financers o que treballin pel salari mínim als seus països..

Com ja hem explicat anteriorment, els usuaris poden gastar aquests fons en diferents plataformes, inclosos a AnyTask o ETNDonate. Per tant, un augment de 3 dòlars al mes pot ser molt útil per als usuaris. Pot marcar la diferència per a moltes persones que podrien tenir complicacions per aconseguir menjar a finals de mes.

Amb aquestes solucions, els usuaris d’Electroneum podrien accedir a un dels actius digitals de més ràpid creixement del mercat. L’equip darrere d’Electroneum treballa per oferir més serveis a clients de tot el món. Finalment, la mineria ETN podria ser la primera experiència que molts usuaris tenen amb el mercat de criptografia. Tot es pot configurar d’una manera ràpida i senzilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map