Llista de llocs i blocs de notícies de criptografia sense prejudicis que cal seguir

Si teniu coneixement sobre el mercat de les criptomonedes, coneixeu bé la volatilitat que poden tenir aquests actius. Fins i tot la menor quantitat de notícies pot fer que el seu valor es desinfli o es dispari en qüestió d’hores. Com a resultat, és important que estigueu al dia de totes les novetats relacionades amb la criptomoneda.

Seguir les notícies és encara més imprescindible si esteu interessats en el comerç o el canvi de moneda. Llavors, on podeu recórrer per trobar informació imparcial sobre tots els esdeveniments del món de les criptomonedes? Ens alegra que us ho hagueu preguntat. Aquí teniu un grapat de llocs i blocs que ofereixen notícies objectives i imparcials del món de la criptografia.

CoinTelegraph

Un dels llocs de criptomoneda més antics i més fiables que trobareu és CoinTelegraph. Fundat el 2013, CoinTelegraph proporciona un lloc on trobar notícies independents que cobreixen tecnologia blockchain, criptomoneda i aplicacions descentralitzades. A més, podeu trobar les novetats en anàlisi de mercat, avenços tècnics i preus de criptomonedes.

CoinTelegraph manté els dits en el pols del món criptogràfic oferint també comentaris perspicaços i articles d’opinió. A mesura que el món de les monedes digitals evoluciona i creix, CoinTelegraph és una font fiable i fiable d’informació valuosa.

A més dels seus excel·lents informes sobre totes les coses criptogràfiques, CoinTelegraph també va iniciar la conferència BlockShow Americas el 2018. Ja és un èxit a Europa, BlockShow és un esdeveniment de dos dies que reuneix persones de diferents indústries. Els assistents poden treballar en xarxa, debatre possibles projectes de blockchain i escoltar experts de la indústria coneguts internacionalment.

Utilitzeu The Bitcoin

No podríem acabar aquesta llista sense mencionar-nos aquí a UseTheBitcoin. Amb anàlisis periòdiques i prediccions de preus recentment incloses DASH i Cardano, notícies i guies sobre criptomonedes (vegeu les 5 millors plataformes comercials d’Altcoin el 2018), és una font de coneixement que la comunitat no hauria de passar desapercebuda. Ens esforcem per continuar informant objectius i revelar qualsevol relació que tinguem amb contingut de pagament o projectes de cadena de blocs amb els quals tinguem relacions. Estem treballant per impulsar la qualitat del periodisme criptogràfic a nous nivells.

Revista Bitcoin

Fundada el 2012, Bitcoin Magazine és una de les fonts de notícies més conegudes i consolidades al món de la criptomoneda. Bitcoin Magazine ofereix informació sobre tecnologies blockchain, monedes digitals i Bitcoin. Amb una educació, investigació i anàlisi d’alta qualitat, la revista Bitcoin és líder en la indústria de la tecnologia de les finetes.

Una de les millors característiques de la revista Bitcoin és la seva voluntat de ser honest sobre l’estat de les criptomonedes. Tant si experimenta una indústria alta com baixa, els lectors rebran històries que proporcionin contingut precís i valuós.

Bitcoin Magazine vol proporcionar contingut rellevant i precís pel que fa a criptomonedes, blockchain i Bitcoin. És evident que el lloc està entusiasmat amb les possibilitats que ofereixen Bitcoin i les monedes digitals. Els principiants i els experts trobaran alguna cosa de valor quan visiten Bitcoin Magazine.

NewsBTC

Sempre hi ha alguna cosa nova en la indústria de les criptomonedes. Des de fa cinc anys, NewsBTC ofereix una plataforma de notícies líder per a aquells que ho necessitin. Trobareu anàlisis, ressenyes i contingut de primer nivell en relació amb la comunitat de criptomonedes.

NewsBTC entén que les seves notícies han d’estar disponibles i digeribles per a molts grups de persones. Els comerciants, els estudiants, els investigadors i els nouvinguts necessiten un lloc per obtenir contingut fiable que els ajudi a entendre com afecta la criptomoneda al món que els envolta. És clar que NewsBTC creu en les monedes digitals basades en la informació útil que proporciona a qualsevol persona interessada a formar part de la comunitat de criptomonedes..


CoinDesk

CoinDesk es va establir el maig del 2013 i actualment té una base de subscriptors de més de 150.000 usuaris. Rebrà els esdeveniments, informació i actualitzacions de divises digitals més recents al lloc de CoinDesk. A més, el lloc vol ajudar a educar, informar i connectar la comunitat de criptomonedes entre elles.

Si esteu interessats en obtenir més informació sobre blockchain, CoinDesk també us ofereix el seu “L’estat de Blockchain,”, Que és una gran anàlisi de la tecnologia blockchain i de com continua creixent i evolucionant.

A més d’oferir contingut d’alta qualitat, CoinDesk també acull la cimera anual del consens. La cimera Consensus, que se celebra anualment a la ciutat de Nova York, és la trobada blockchain més gran del món. CoinDesk inverteix clarament en la indústria de les criptomonedes i s’esforça per proporcionar contingut i suports que reflecteixin la seva confiança.

Coindoo

Coindoo és un recurs excel·lent per a les notícies sobre criptomonedes i blockchain. Hi trobareu notícies i anàlisis d’última hora, així com guies útils que beneficien a tothom, des de principiants criptogràfics fins a inversors quotidians.

Coindoo és una font consistent d’informació fiable i valuosa. Té un menú fàcil d’utilitzar a la part superior perquè els lectors puguin trobar allò que inclouen, inclosos els esdeveniments i les ressenyes.

Notícies sobre CryptoCoins

CryptoCoins News és un dels nous llocs disponibles en criptomoneda, que ofereix notícies i informació en temps real a l’espai de divises digitals. Trobareu un munt de contingut al voltant d’ICO i informació del mercat. No obstant això, el vestit fort del lloc rau en la seva cobertura de notícies.

CryptoCoins News proporciona articles editorials i d’opinió excel·lents, junt amb molta informació sobre Altcoins. El lloc es dedica a proporcionar contingut precís i fiable als seus lectors, així com informació valuosa com fusions, ofertes de nous productes i canvis de preus notables..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map