Llista de despatxos d’advocats en criptomoneda

A mesura que les criptomonedes i les seves tecnologies subjacents són cada vegada més populars, la necessitat de definir i comprendre les estructures legals que els afecten també probablement augmentarà.

Una bona empresa jurídica és important independentment de l’àrea d’expertesa d’una empresa, per tant, per què els projectes de blockchain / criptomoneda haurien de ser diferents? Al cap i a la fi, navegar per l’ambigu entorn regulador al voltant de les criptomonedes pot ser un repte.

Aquí és on entren en joc els anomenats despatxos d’advocats en criptografia o advocats en criptografia. Tanmateix, trobar un bufet d’advocats qualificat amb experiència suficient en la indústria de la cadena de blocs pot no ser un passeig pel parc. És per això que hem creat una llista amb alguns dels millors despatxos d’advocats en criptografia:

Els advocats criptogràfics

Establert el 2018, Els advocats criptogràfics inclou una impressionant llista de clients dins de l’espai de criptomonedes, amb molts projectes que els lectors coneixeran. L’equip compta amb dos litigants experimentats que han creat la firma per ajudar els projectes i els propietaris de criptografies a navegar per una nova sèrie de preguntes legals.

Amb seu a San Diego, Califòrnia, el lloc web Crypto Advocats llista els serveis legals prestats des del litigi fins a l’estratègia i preparació fiscal.

MME

MME és un dels despatxos d’advocats en criptografia més populars i compta amb un equip d’assessors altament qualificats. L’empresa amb seu a Suïssa és coneguda per ajudar Tezos a sortir del terreny (la recaptació de fons ICO més gran), a més de grans noms com Ethereum i Bancor. Els socis de la firma ajuden els clients en totes les qüestions legals i s’especialitzen en dret, impostos i compliment.

Bryan Cave Leighton Paisner

Bryan Cave Leighton Paisner és un despatx d’advocats amb amplis coneixements sobre tots els aspectes reguladors de les monedes virtuals. Per ser més precisos, la firma se centra en com s’apliquen les regulacions existents i com les noves afectaran potencialment les noves empreses que volen entrar al negoci de la moneda digital..

Un altre focus fort del bufet d’advocats és la relació entre les monedes digitals i la SEC, així com altres organismes reguladors dels EUA. L’empresa està especialitzada en l’assessorament normatiu per al disseny de productes i sistemes, llicències estatals i federals i la relació estratègica amb institucions financeres regulades.

Crypto Advocats Corporation

Fundada el 2017, Crypto Advocats Corporation és un bufet d’advocats amb seu a Califòrnia especialitzat en criptomonedes, tecnologia blockchain i ofertes inicials de monedes. La companyia tracta d’oferir solucions legals rellevants per als seus clients, minimitzant el risc legal en tots els assumptes relacionats amb la criptomoneda.

Alguns dels seus millors serveis inclouen estratègia legal per a ICO, estructura corporativa, jurisdicció i registre, auditoria legal de projectes ICO, assessorament regulatori, documentació de venda de fitxes i presentacions de regulacions D.

Dentons


Dentons és el despatx d’advocats més gran del món i un gegant internacional. És el primer despatx d’advocats canadenc a unir-se al GLBC, el consorci global Legal Blockchain. Dentos ofereix una gran quantitat de serveis jurídics de primer nivell mundial recolzats pel seu impressionant equip d’assessors amb talent i coneixements.

Alguns dels seus serveis claus inclouen esdeveniments de generació de ICO i de tokens, regulació d’intercanvi i intermediació, procediments KYC i AML, valors, matèries primeres i execució penal, anàlisi tributària i privadesa i seguretat de dades.

dentos

Font: www.dentons.com

Perkins Coie

Perkins Coie és un dels primers despatxos d’advocats a participar en l’espai criptogràfic, assessorant els clients sobre temes legals clau com l’ús de Bitcoin i la legalitat de la tokenització d’actius. El despatx d’advocats compta amb una impressionant llista de clients que van des de petites empreses fins a empreses Fortune 50.

L’empresa s’especialitza en llicències de transmissió de diners, conformitat empresarial de serveis monetaris, programes AML i de ciberseguretat, tecnologia de llibres comptables descentralitzats, operacions comercials, formació d’empreses, privadesa i seguretat de dades, a més de valors i productes bàsics..

Despatx d’advocats de Njord

Una empresa nòrdica de fons, però que opera a nivell internacional, la Despatx d’advocats de Njord és una de les empreses d’aquest tipus més destacades a les regions del Mar Bàltic i Nòrdic. Té oficines a Lituània, Letònia, Estònia, Dinamarca i Alemanya i ofereix una impressionant gamma de serveis jurídics.

L’empresa està especialitzada en problemes legals sobre blockchain i criptomonedes, així com en serveis de dret bancari i financer. Alguns dels seus serveis clau inclouen la regulació de serveis financers, el deute P2P, el finançament de renda variable, el finançament col·lectiu i la inversió, l’assessorament fiscal i d’IVA en els dominis de venda de xifres i criptografia, les regulacions del mercat de capitals i la protecció de la propietat intel·lectual..

Rimon Law

Rimon Law és un bufet d’advocats amb seu a Estats Units i Israel que s’especialitza en dret corporatiu, litigis, serveis financers, serveis de clients privats, propietat intel·lectual, dret tributari, així com problemes de criptografia i blockchain.

Els serveis clau de l’empresa són la regulació financera, la propietat intel·lectual, KYC i AML, els sistemes de pagament digitals i mòbils, la contractació bancària, però també la resolució de tots els problemes legals relacionats amb la criptografia..

rimon

Font: rimonlaw.com

Llei Royse

Llei Royse és un despatx d’advocats internacional amb oficines a Silicon Valley, San Francisco, Santa Monica, el comtat d’Orange i a Pequín, Xina. La seva experiència principal és ajudar a la planificació, estructuració i implementació d’ICO. Els assessors especialitzats de la firma també proporcionen assessorament general sobre negocis fiscals i altres qüestions corporatives, així com revisió i anàlisi de llibres blancs, planificació fiscal, assessorament estranger i KYC / AML.

Llei Ogier

Llei Ogier és un bufet d’advocats guardonat que proporciona serveis jurídics a diverses jurisdiccions de tot el món. Té oficines als Estats Units, Europa i Japó, on ofereix serveis jurídics convincents en àmbits com la banca i les finances, corporatius i comercials, resolució de conflictes i fons d’inversió..

Tot i que la companyia està orientada principalment a empreses que utilitzen una estructura offshore, els seus serveis cobreixen les necessitats dels clients que implementen estratègies d’inversió i altres oportunitats que impliquen criptomonedes, tecnologia blockchain i actius digitals..

Frost Brown Todd LLC

Frost Brown Todd LLC és membre del Comitè d’advocats de la Cambra de Comerç Digital i compta amb un equip especialitzat només per a clients de blockchain i criptografia. Els principals serveis de l’empresa són assessorament en matèria de compliment legal i reglamentari, assistència en litigis i assistència en transaccions comercials.

marró gelat

Font: www.frostbrowntodd.com

Paraules finals

Escollir el bufet d’advocats adequat és un pas crucial per a qualsevol negoci seriós relacionat amb la criptografia o el blockchain. Les empreses que es detallen a continuació tenen noms ben consolidats en el camp i us poden ajudar a obtenir tot el coneixement necessari sobre impostos, IVA, préstecs p2p i altres compliments normatius. També us poden ajudar a llançar els vostres propis ICO i a sol·licitar llicències per a intercanvis criptogràfics importants.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map