Llista de canals importants de criptomoneda de Telegram

Telegrama és una de les principals aplicacions de missatgeria amb un enfocament molt fort en seguretat. A diferència de la majoria d’altres aplicacions de missatgeria que hi ha actualment al mercat, Telegram utilitza el seu propi protocol de xifratge, és totalment gratuït, té emmagatzematge al núvol il·limitat, té xats tant ordinaris com “secrets”, disponibilitat de multiplataforma, grups i supergrups, canals, funcionalitat de bot , així com sense publicitat ni contingut premium addicional, ni comissions de subscripció.

Tenint en compte aquesta àmplia gamma de funcions beneficioses i els seus protocols de seguretat / privadesa heretats, no és estrany que s’hagi introduït al món de les criptografies com a mitjà de comunicació / informació fiable i una de les solucions multimèdia més atractives per a desenvolupadors de criptomonedes, comerciants i empresaris.

Literalment, qualsevol projecte criptogràfic seriós té actualment el seu propi canal de Telegram, però el que és encara més important és el fet que hi ha diverses publicacions de criptografia i grups de mitjans que també tenen canals de Telegram complets amb el seu contingut..

A continuació, vam crear una llista d’alguns dels canals i grups de criptografia Telegram més importants:

Cointelegraph (@Cointelegraph)

Si heu estat a l’espai criptogràfic fins i tot per poc temps, hi ha molt bones possibilitats que n’hagueu sentit parlar Cointelegraph, una de les publicacions de criptomonedes més respectades i populars.

Cointelegraph proporciona als seus lectors les darreres novetats de la criptosfera (Bitcoin News, Ethereum news, Altcoin News, Blockchain News, Scam News, etc.), però també amb una anàlisi completa del mercat i una impressionant col·lecció de tutorials i guies útils. El canal oficial de Telegram de Cointelegraph actualment compta amb 94 692 membres i cobreix els aspectes més importants de Blockchain, Bitcoin, i notícies de Fintech.

foto de coinelegraf

Font: ttbcn.wordpress.com

CryptoMedics (@CryptoMedics)

CryptoMedics és un canal Telegram de criptomonedes que té un fort enfocament en la investigació. L’equip darrere del canal té un enfocament de recerca transparent i en profunditat. Si sou nou al criptomercat i voleu obtenir més informació, és possible que CryptoMedics sigui una de les millors opcions. El canal és famós per la seva excel·lent comunitat i és un lloc on es pot respondre a gairebé totes les vostres preguntes. El principal inconvenient és que és un dels pocs canals de Telegram que requereixen pagament. Actualment, el canal té 4964 membres.

Crypto Charters (@Cartes criptogràfiques)

Crypto Charters és un grup de criptografia Telegram específicament dirigit a comerciants i analistes de criptografia avançats i resistents. El grup destaca per oferir als seus membres gràfics ben documentats i detallats de diverses criptomonedes. El grup es centra principalment en l’anàlisi de Bitcoin, però hi ha diversos col·laboradors que també participen en altcoins d’alt valor.

Ventur Coinist (@Coinista Venture)

Si us centreu principalment en l’anàlisi de preu / mercat de les deu primeres monedes, Venture Coinist és definitivament digne de la vostra llista de canals de Telegram. El contingut està orientat principalment a proporcionar anàlisis tècniques sobre com configurar operacions durant els dies o setmanes següents, cosa que el converteix en una eina molt valuosa per a inversors i comerciants principiants. En resum, si voleu maximitzar el potencial de beneficis de la vostra inversió, no us podeu equivocar amb Venture Coinist.


Crypto Samurai (@Crypto Samurai)

Crypto Samurai és un dels millors canals de criptografia Telegram, ja que té alguna cosa per a tothom. L’equip que està darrere del canal fa una bona feina en matèria de comissariat de la gran majoria de fonts de notícies respectades, aportant als seus lectors només els articles de notícies més rellevants tan aviat com es publiquen. Actualment, el canal té 3125 usuaris, la qual cosa no suposa cap nombre reduït.

Mycryptopedia (@Micriptopèdia)

Mycryptopedia és el canal oficial de Telegram per a Mycryptopedia.com lloc web. El canal posa un gran èmfasi en el contingut educatiu seleccionat en temes com la criptomoneda, la tecnologia blockchain, els ICO i l’anàlisi del mercat. Pel que fa als articles, els subscriptors poden esperar tutorials, guies, articles de notícies, vídeos educatius, entrevistes i altres tipus de dades informatives..

característica micriptopèdia

Font: The Coinage Times

UK Crypto (@UKCrypto)

UK Crypto és un canal de Telegram que ofereix als seus subscriptors una interessant barreja d’anàlisi fonamental i anàlisi tècnica per a una gran quantitat de monedes. És un lloc on podeu aprendre molt sobre els conceptes bàsics del comerç criptogràfic i també descobrir nous i interessants projectes de criptografia, tots curats i, indubtables, amb fonts verificables..

Senyal de negociació de franc (@Senyal de negociació de franc)

Aquest canal proporciona als seus subscriptors i comerciants vistes úniques sobre la situació actual del mercat de criptografia. Va reunir moltes anàlisis tècniques per tal de garantir la seva rellevància a llarg termini i no hi ha contingut brossa ni publicacions creuades.

Crypto to the moon (@Cripta a la lluna)

Crypto to the Moon no és el que anomenaríeu un gran canal de Telegram, però és perfecte per a qualsevol persona que vulgui aprendre més sobre el comerç de criptomonedes, els senyals de negociació, l’anàlisi relacionada amb el mercat, així com accedir a diverses revisions ICO.

1 2SOmQSDInGYj91TxyiAo4A

Font: Medium.com

Crypto Shuttle (@Crypto Shuttle)

Crypto Shuttle és un canal de Telegram que és especialment útil si voleu veure algunes de les novetats sobre criptomonedes més rellevants. També proporcionen detalls detallats i actualitzats sobre la situació del mercat de divises, sense exagerar sobre els factors aterridors que normalment s’associen amb la propietat i el comerç de criptografia..

1 WhDPaq3vc dB5nnNMUaMyA

Font: Medium.com

Crypto Madness (@Crypto Madness)

Crypto Madness proporciona als seus subscriptors notícies i ressenyes precises i seleccionades de la criptosfera, així com informació útil sobre els pròxims ICO. Se sap que l’equip que està darrere del grup ofereix molt bons consells en termes d’ICO.

Crypto News (@Crypto News)

L’últim a la nostra llista és el canal Crypto News Telegram. És un canal gratuït amb un enfocament molt fort a oferir-vos només les darreres notícies d’alta qualitat que importen. Durant la seva vida, el seu contingut va demostrar ser tan bo que el grup ja compta amb gairebé cent membres.

Cole és un escriptor independent dedicat a la criptomoneda i a les tecnologies emergents. Articles anteriors sobre Masternodes s’han publicat a llocs web de criptografia líders i s’han citat a White papers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map