Llista d’associacions VeChain

VeChain és una plataforma creada per millorar la gestió dels processos de la cadena de subministrament. Permet als minoristes i als consumidors determinar si els productes que compren són qualitatius i autèntics. El servei ha establert associacions amb un nombre impressionant d’empreses i empreses que utilitzen la seva solució blockchain. A continuació, tractarem les associacions de Vechain i informació important sobre cada empresa.

Llista d’associacions VeChain

Kuehne & Nagel

Indústria: cadena de subministrament i logística

Ingressos: 22.400 milions de dòlars

Soci des de: setembre de 2016

Kuehne & Nagel és el major transitari mundial, sent responsable de gairebé el 15% del negoci de mercaderies aèries i marítimes del món en termes d’ingressos. K + H té 1336 oficines distribuïdes en 109 empreses i dóna feina a més de 75.000 persones.

Kuehne & Nagel China va implementar la tecnologia blockchain de VeChain per smartificar paquets i actius i permetre als clients fer un seguiment dels seus paquets de manera transparent.

Productes importats directes (D.I.G)

Indústria: importador de vi

Soci des del: 05-07-2017

D.I.G és un importador de vi que gestiona més del 30% de les importacions de vi de la Xina. D.I.G. és una filial del govern de Shanghai Waigaoqiao Development Free Zone Development.

VeChain s’utilitzarà per validar i rastrejar les dades del celler dels productors, mitjançant la cadena de subministrament mitjançant l’ús de xips NFC intel·ligents a les ampolles de vi, per acabar amb aquest mercat de falsificació.

PriceWaterhouseCoopers (PwC)

Indústria: auditoria i assessorament

Ingressos: 37.700 milions de dòlars

Soci des del: 15-05-2017

PriceWaterhouseCoopers és un dels quatre millors auditors del món. La llista de clients de l’empresa inclou IBM, Ford, Dell, Cisco i 3M, a més de 400 de les empreses Fortune 500.

PwC implementarà les solucions de blockchain de VeChain a la seva gran base de clients, cosa que permetrà als seus clients verificar i rastrejar d’on provenien els seus productes. També ajudarà a proporcionar credibilitat a futures parts interessades en associacions Vechain.

Centre Nacional de Consultoria de Recerca (NRCC)

Indústria: Consultoria

Soci des del: 15-05-2017

NRCC és una empresa que ofereix consultoria de gestió, estàndard i informàtica amb seu a la Xina. NRCC està especialitzada en ajudar a desenvolupar empreses nacionals a assolir la condició professional o organitzacions que busquen normes i aprovacions internacionals.

NRCC té més de 1.000 empreses a llarg termini, moltes de les quals estan incloses al Fortune Global 1000. NRCC utilitza VeChain per desenvolupar i implementar tecnologia antifalsificació per a la China National Tobacco Corporation.

Grup Renault

Indústria: Automoció

Ingressos: 67.000 milions de dòlars

Soci des del: 25-07-2017

Grup Renault és un fabricant multinacional d’automòbils amb seu a França, que es va convertir en el novè fabricant d’automòbils més gran del món per volum de producció el 2016. El Grup Renault posseeix moltes filials, incloses AvtoVAZ, Dacia, Alpine i Samsung Motors i Batilly.

En col·laboració amb Microsoft i Viseo, VeChain va desenvolupar un llibre digital de manteniment de vehicles que no és manipulable. Això permet al propietari d’un vehicle compartir dades sobre el vehicle que no són manipulables, com ara el quilometratge quan el vol vendre..

renault

Font: VeChainInsider.com

BitOcean

Indústria: serveis financers

Soci des del: 27-12-2017

BitOcean és un fabricant de caixers automàtics que permet als usuaris comprar i vendre criptomonedes. BitOcean és un dels primers intercanvis de criptomonedes que va rebre llicències completes de l’autoritat japonesa de serveis financers (FSA).

La seva associació amb VeChain permetrà als usuaris comprar i vendre tokens d’FP mitjançant caixers físics instal·lats al Japó i la Xina.

BitOcean

Font: medium.com

Fanghuwang

Indústria: serveis financers

Actiu: 3.300 milions de dòlars

Soci des del: 18-01-2018

Fanghuwang ofereix préstecs amb garantia (préstecs hipotecaris sobre propietats) a les petites i mitjanes empreses de la Xina. Fanghuwang utilitza tecnologies com el cloud computing i l’anàlisi de grans dades per garantir serveis de control de riscos de qualitat i eficients.

En aquesta associació amb VeChain, Fanghuwang crearà solucions per millorar la manera de recollir, emmagatzemar i compartir dades. Per a això, han desenvolupat un altre Dapp anomenat VeVid, que ofereix una identificació digital i una eina KYC a les empreses de la cadena de blocs VeChain.

DNV GL

Indústria: certificació

Ingressos: 2.400 milions de dòlars

Soci des del: 24-01-2018

DNV GL és una empresa global que proporciona serveis de gestió i certificació de riscos que confirma que una organització compleix uns determinats criteris. DNV GL proporciona a empreses del sector marítim, energies renovables, petroli & gas, menjar & indústries sanitàries i de begudes amb auditories i serveis d’assessorament, solucions de programari i certificacions. DNV GL és també el certificador més gran de vaixells i estructures marines.

El març de 2018, van implementar el primer Dapp My Story de VeChain, una solució de garantia digital dirigida a la indústria de l’alimentació i les begudes basada en auditories i recopilació de dades..

DNVgl

Font: dnvgl.com

Yida China Holdings Limited

Indústria: béns arrels

Soci des del: 19-02-2018

Un dels principals promotors immobiliaris de la Xina, Yida, està especialitzada en la construcció de parcs industrials i ciutats intel·ligents, al costat de barris residencials i centres comercials.

Yida està implementant la tecnologia blockchain de la plataforma a la seva cartera tecnològica actual.

NTT Docomo

Indústria: telecomunicacions

Actiu: 42.000 milions de dòlars (2018)

Soci des del: 08-08-2018

NTT Docomo és una de les empreses de telecomunicacions més grans del Japó i la quarta empresa pública del país, amb més de 53 milions de clients (més de la meitat del mercat cel·lular japonès).

Aquesta llista específica de la llista d’associacions Vechain forma part del Programa de socis oberts Docomo 5G. El programa permetrà veure ambdues empreses treballar junts per desenvolupar tecnologia 5G, que arribarà als mercats el 2020.

ENN Energy Holdings Limited

Indústria: Energia Neta

Actiu: 10.000 milions de dòlars

Soci des del: 01-11-2018

Un dels majors distribuïdors d’energia neta de la Xina, ENN, es va fundar el 1992 i ara té més de 400 empreses i sucursals en funcionament. Ofereix els seus serveis a més de 16 milions de clients en 17 de les 34 províncies xineses.

ENN treballarà al costat de Shanghai Gas Group i VeChain per crear una solució de gestió de GNL que utilitzi tecnologia Blockchain i IoT per gestionar el procés d’assegurament de la qualitat de diferents tipus de gas natural.

República de Xipre; Associació de Vechain a nivell nacional

Soci des del: 02-11-2018

Invertiu Xipre, el soci dedicat del govern a treballar amb inversions estrangeres treballarà al costat Fundació VeChain i CREAM va fundar una entitat conjunta a Xipre. Això ajudarà al desenvolupament i implementació de solucions blockchain.

Les dues parts faran propostes per invertir Xipre, com ara reformes polítiques que facilitin l’ús de la cadena de blocs com a infraestructura subjacent per a les operacions i serveis financers del govern de Xipre..

invertir Xipre

Font: twitter.com

Walmart China i VeChain treballen junts en la plataforma de traçabilitat

VeChain s’ha associat amb Walmart China per tal de crear la plataforma de traçabilitat de Blockchain de Walmart China que es construeix a sobre de la cadena de blocs VeChainThor. El anunci pel que fa a aquesta plataforma i la col·laboració entre Walmart China i VeChain es va fer el 25 de juny. 

Aquest anunci relacionat amb la plataforma de traçabilitat de la cadena de blocs de Walmart a la Xina va venir amb la introducció de les primeres 23 línies de productes que es van provar i llançar en aquesta plataforma. L’objectiu és arribar a 100 línies de productes a finals de l’any en curs. Això seria molt positiu per a l’adopció de VeChain i la seva xarxa. 

En el futur, s’espera que s’incloguin moltes categories de productes diferents a la nova Plataforma de traçabilitat de la cadena de blocs de la Xina Walmart. Alguns dels productes inclosos en aquest projecte són carn fresca, arròs, bolets, oli de cuina i molt més. Es preveu que el nou sistema de traçabilitat representi el 50% de les vendes totals de carn fresca envasada, el 40% de tota la venda de verdures envasades i el 12,5% del total de vendes de marisc a finals de 2020. 

Es preveu que aquest sigui un dels productes de traçabilitat més pròspers del mercat a gran escala que utilitzi tecnologia blockchain. Mitjançant aquest sistema, les persones podran saber més sobre cada producte, inclosa la font dels aliments, i tot el procés logístic, inclòs l’informe d’inspecció i molts altres punts de dades.. 

Kevin Feng, director d’operacions de VeChain, va comentar la col·laboració amb Walmart China: 

“Com a plataforma líder mundial en cadena de blocs empresarial-pública, VeChain pretén capacitar les empreses en el procés de digitalització a gran escala proporcionant solucions de desplegament de cadenes de blocs segures i madures i promoure una àmplia aplicació de la tecnologia de cadenes de blocs”

Al mateix temps, va explicar que aquesta associació és molt important no només per a la tecnologia blockchain en general, sinó també per VeChain i la seva xarxa. Això també proporcionarà una experiència de consum més transparent i tranquil·litzadora. Tot i que hi ha hagut molts projectes relacionats amb plataformes de traçabilitat que utilitzen tecnologia blockchain, aquest és un dels assaigs més importants fins ara.  

PwC també ha participat en aquest acord. El seu objectiu és generar confiança i resoldre problemes importants, dues de les principals prioritats de PwC. Segons Elton Yeung, líder en estratègia i innovació, PwC continental de la Xina i Hong Kong, el sistema de traçabilitat de la cadena de blocs Walmart és un excel·lent exemple de tecnologia de cadena de blocs que s’aplica a la indústria al detall.. 

Aquestes noves implementacions també contribueixen a millorar la seguretat alimentària i la gestió de la qualitat. També ofereixen una forta garantia per generar confiança als consumidors, ja que permeten a les persones entendre millor com es gestionen i gestionen els productes fins que arriben a casa d’un comprador.. 

Aquest és un dels principals objectius de Walmart, que ha estat treballant per millorar la seguretat alimentària i la gestió de la qualitat. També s’espera que la tecnologia blockchain de VeChain millori la traçabilitat i permeti a l’empresa convertir-se en un líder en la gestió de la traçabilitat. 

Utilitzant la xarxa VeChainThor Blockchain, donen prioritat a productes “d’alta preocupació i alt risc”. PwC i VeChain proporcionen suport tècnic a Walmart Xina perquè pugui implementar sense problemes aquests nous sistemes de traçabilitat basats en cadenes de blocs. 

VeChain ja ha estat operant amb altres empreses de països com Singapur o Luxemburg o ciutats com París, Hong Kong i Xangai. 

Més informació Beyond Vechain Partnerships

Per obtenir més informació sobre el projecte Vechain Thor, consulteu l’article oficial de predicció de preus per a la FP i torneu a comprovar les actualitzacions periòdiques. Podeu llegir la nostra publicació addicional sobre Tres motius pels quals la FP podria rebotar aviat, així com una anàlisi tècnica sobre els parells de negociació de la FP.

T’interessa comprar FP? Podeu aprendre a fer-ho mitjançant la Guia per comprar FP a Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner