Llista d’agències de màrqueting de criptomonedes

El camp de les criptomonedes s’ha expandit molt en els darrers 2 anys. Hi ha una llista creixent de nous projectes que entren cada dia a l’espai i tots busquen que els inversors i el públic els facin notar..

Llançar el vostre propi ICO i obtenir reconeixement del mercat pot ser difícil en aquest entorn competitiu, de manera que les campanyes de màrqueting són essencials. A l’article d’avui presentarem la nostra llista que conté algunes de les millors agències de màrqueting de criptomonedes disponibles.

1. Coinzilla

agència coinzilla

Coinzilla és una xarxa i agència de publicitat que ajuda a les empreses emergents de la indústria de la criptografia i de la cadena de blocs a obtenir exposició per als seus ICO i projectes mitjançant la promoció i l’orientació d’anuncis a editors rellevants de la indústria de la criptografia..

L’empresa es va fundar fa dos anys i, en aquest temps, va gestionar amb èxit campanyes publicitàries per a més de 1.500 anunciants i 4.000 editors.

Els principals serveis de Coinzilla inclouen publicitat publicitària, màrqueting específic, desenvolupament d’API per a anuncis de campanyes, limitació pressupostària i moltes altres eines que ajuden a la promoció d’un projecte..

2. Coinbound

Coinbound és una agència de màrqueting digital centrada en cripto de serveis complets amb seu a Nova York i Los Angeles. La companyia ha treballat amb alguns dels noms més importants de l’espai, inclosos OKEx, ShapeShift i eToro. L’empresa té una llarga llista de campanyes reeixides i ha produït resultats increïbles per als seus clients. Alguns d’aquests inclouen un ROAS de 5 vegades de PPC, un augment del 600% del trànsit orgànic mitjançant SEO i campanyes d’influència tan reeixides que els clients van haver d’aturar les inscripcions. A més, Coinbound és una de les úniques empreses de la llista que ofereix creixement orgànic a través de fòrums com 4chan i Reddit. El nombre d’opcions de campanya que podeu triar juntament amb un llarg historial d’èxit converteixen Coinbound en una de les agències més importants de la nostra llista.

3. Test de prioritat

Aquesta plataforma no només s’ocupa del màrqueting, sinó que gestiona tot el procés de consultoria, inversió i publicitat de l’ICO. Test de prioritat també permet als inversors mitigar els riscos invertint a través d’ells, ja que reemborsen totes les compres d’ICO en qualsevol moment abans de la data límit anunciada.

Ofereixen eines com ara projectes de referència, programes de recompensa (multi-token), gestió d’ICO, compres de grups, emissió de tokens en temps real i altres varietats de campanyes de màrqueting. El seu equip està format per alguns experts i assessors de la indústria que tenen anys d’experiència tècnica en inversions en criptomoneda.

4. Crynet

Crynet inicialment va començar com una agència de màrqueting digital, però, des de llavors, s’ha convertit en una agència de màrqueting de servei complet. L’agència ofereix una àmplia selecció de serveis de màrqueting per a ICOs i empreses relacionades amb blockchain. Aquests inclouen demostracions de vídeo, desenvolupament de blockchain i assistència tècnica, blockchain HR, assistència per a assessors, SMM a totes les xarxes socials i Telegram, promocions per a mòbils i web, anuncis de cerca i relacions públiques.

Crynet pot arribar a les criptocomunitats d’Àsia, ja que té cobertura fins i tot al Japó, Corea i la Xina.

5. WeRaise

WeRaise és una agència de màrqueting que fa més de 15 anys que s’activa al sector de la publicitat digital. Amb 2 anys d’experiència en solucions blockchain, són una de les primeres plataformes que es dediquen al màrqueting ICO.

Ofereixen als seus clients una exposició molt eficaç mitjançant l’ús de publicitat en bàner, comunicats de premsa, serveis de redacció, redacció d’anuncis, anàlisi de campanyes i seguiment les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, així com una ubicació de relacions públiques dirigida a una àmplia gamma de llocs, inclosos Reddit, TokenData, CryptoNinjas, NewsBTC, The Merkle, CoinDesk, Bitcoinist i molts altres.

6. Bizanci

Bizanci està dirigit per un equip format per persones amb experiència en tecnologia blockchain, inversions, relacions públiques i màrqueting. El seu enfocament és ajudar les empreses emergents a trobar el seu públic objectiu i recaptar els seus fons d’inversió el més ràpidament possible.

Avaluen els projectes per trobar els seus punts forts i febles, ajuden a l’escriptura de llibres blancs, desenvolupen estratègies de llançament d’ICO i models de distribució, calculen pressupostos i desenvolupen fulls de ruta del projecte..

Bizanci

Font: bzntm.com

7. Grup d’elements

Element Group es veu a si mateix més que una simple agència de màrqueting, que es representa a si mateixa com una empresa de venda de fitxes digitals. L’empresa ofereix consultes, estratègia de màrqueting ICO, gestió de capital i actius, investigació de mercats, tecnologia i serveis de gestió d’actius.

8. Crear multitud

Crear multitud és una agència de màrqueting amb seu a Los Angeles que s’ocupa dels canals de màrqueting criptogràfic. Se centren en la marca, el disseny i la producció de vídeo, la gestió de mitjans, el màrqueting d’influències i la divulgació de relacions públiques.

Els seus serveis són molt ben valorats, ja que han ajudat amb èxit a més de 40 campanyes de finançament col·lectiu a recaptar més de 10 milions de dòlars en 3 anys, implementant un enfocament basat en dades per a cada campanya..crear multitud

Font: crowdcreate.us

9. TSM Global

TSM Global ha aconseguit recaptar prop de 300 milions de dòlars per als seus clients i ara atén inversors que busquen rendiments elevats però també seguretat. TSM no només se centra en les ICO, sinó també en les STO (ofertes de fitxes de seguretat) i DSO (ofertes de serveis amb descompte).

Aquesta empresa registrada a Londres ofereix consultoria, desenvolupament de fulls de terminis, creació de contingut, gestió de comunitats, gestió de publicitat, màrqueting viral, xarxes socials & assistència al xat, criptografia de relacions públiques i màrqueting convencional i de referència entre altres serveis. TSM Global és realment global i pot donar suport a clients que parlen anglès, japonès, xinès, coran, rus, alemany i altres idiomes.

10. Aplicació

Aplicació inclou una gran quantitat d’estratègies publicitàries que han demostrat la seva eficiència en campanyes de màrqueting ICO. Aquesta agència de desenvolupament de blockchain ajuda projectes de la indústria criptogràfica revisant els seus models de negoci i ajustant-los dins de l’ecosistema de blockchain en constant canvi..

L’aplicació compta amb experts que proporcionen serveis d’assessorament tècnic i assessorament en matèria de venda col·lectiva. Ofereixen als seus clients una àmplia selecció de serveis de desenvolupament de bloqueig personalitzats, a més de gestió de comunitats i màrqueting de xarxes socials, que inclouen mitjans de comunicació massius, creació i promoció de vídeos, reunions, seminaris web, generació de trànsit, etc..

aplicació

Font: applicature.com

11. Sparkchain

Sparkchain és una agència que ajuda a startups i empreses tecnològiques a construir la seva marca mitjançant relacions públiques i programes de màrqueting integrats. L’agència compta amb un ampli conjunt de serveis que inclouen contingut i desenvolupament social, distribució programàtica i altres mètodes de pagament de mitjans, així com informació basada en dades utilitzada en la planificació estratègica. La plataforma ha ajudat tant nous projectes com empreses establertes mitjançant l’ús de comunicacions estratègiques integrals i serveis de màrqueting.

La plataforma ha gestionat amb èxit les empreses en la seva fase pre i post –ICO, ajudant-les a créixer i aconseguir el reconeixement del mercat de la seva marca. A causa dels seus resultats, s’han convertit en el soci preferit de molts projectes i empreses en les seves campanyes de màrqueting.

Veredicte

Amb això, concloguem la nostra llista de les millors agències de màrqueting que se centren en empreses i empreses criptogràfiques. Si sou una empresa que es prepara per llançar el seu ICO o voleu obtenir més visibilitat per al vostre projecte o testimoni de criptografia, escollir els serveis d’una d’aquestes agències us serà de gran ajuda..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me