Les millors carteres EOS del 2019 | On emmagatzemar EOS Safe i quines són les millors carteres mòbils EOS

Després de llançar el seu Mainnet i concloure el seu ICO, la xarxa EOS ja no depèn de les carteres ERC20. L’empresa es va desvincular de la cadena de blocs d’Ethereum i va introduir les seves pròpies carteres digitals. Tot i així, sempre és important aconseguir la millor cartera EOS per a les vostres monedes EOS. Aquí teniu una llista de carteres EOS per triar per utilitzar-les i emmagatzemar-les amb seguretat.

# 1. Cartera Infinito EOS

EOS Lloc web de Wallet: https://www.infinitowallet.io/

EOS Tipus de cartera: Cartera universal en línia

Facilitat d’ús: Fàcil d’utilitzar, disponible a iOS i Android, admet múltiples monedes i fitxes

Caixa forta: No és tan segur i segur com una cartera fora de línia

Cost: Pagat

La cartera Infinito EOS permet als usuaris treure el màxim profit dels seus actius digitals gràcies al seu robust ecosistema de serveis blockchain. S’integra fàcilment amb solucions ID / KYC, intercanvis criptogràfics i altres serveis relacionats amb la cadena de blocs. És important destacar que Infinito està connectat a Infinity Blockchain Labs amb seu a Europa i pretén ser la millor cartera de criptografia EOS a tot el món.

Els usuaris de la cartera poden emmagatzemar diferents monedes i fitxes. A més d’EOS, que és la moneda base de la cartera, els usuaris poden emmagatzemar tokens NEO NEP 5, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash i tots els altres tokens ERC-20. La cartera està dissenyada amb una funció Touch ID que li permet operar de manera més ràpida i còmoda sense comprometre la seguretat dels recursos.

Una altra característica important de la cartera Infinito EOS és la capacitat de suportar diversos idiomes. La cartera admet fins a 12 idiomes, amb una interfície intuïtiva que fins i tot els principiants poden entendre amb facilitat. L’usuari continua sent el custodi de les claus privades amb un xifratge complet tant de les claus privades com de la frase de contrasenya.

Cartera atòmica núm. 2

Cartera atòmica

Llançat el 2018, Atomic Wallet sense custòdia ja s’ha conegut com una solució popular per gestionar EOS així com Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Polkadot, Uniswap i altres monedes principals amb més de 500 actius. Està disponible per a tots els sistemes operatius d’escriptori principals, iOS & Android, i ofereix una àmplia gamma de funcions apreciades per més de 500.000 usuaris d’aplicacions.

Com que és una cartera descentralitzada, fa que la gestió de la vostra cartera sigui segura ja que només teniu accés als vostres fons. Les claus privades només es xifren al dispositiu i mai no en surten. A més, fer servir Atomic és anònim. Totes les funcions bàsiques i l’intercanvi instantani no requereixen crear un compte, passar KYC ni cap verificació. En cas que tingueu alguna pregunta o problema amb la cartera, us ofereix un servei d’assistència 24/7 excel·lent. 

Pel que fa a les funcions, podeu comprar 19 actius directament a la cartera amb la vostra targeta bancària de 17 monedes fiduciàries, inclosos USD, EUR, PIB, etc., a tot el món. Per obtenir ingressos passius de la criptografia, podeu consultar la participació descentralitzada que ara està disponible per a 10 actius PoS amb un 5-23% TAE. 

Altres avantatges són la participació al programa de membres Atomic Wallet. Si utilitzeu un servei d’intercanvi anònim incorporat, obtindreu reembossament amb el testimoni natiu AWC d’Atomic Wallet cada cop.

# 3. Cartera de votants GreyMass EOS

EOS Lloc web de Wallet: https://eosvoter.eosphere.io/vote

EOS Tipus de cartera: Web (extensió de dispersió)

Facilitat d’ús: IU intuitiva

Caixa forta: Alta seguretat amb certificat SSL de validació addicional

Cost: Pagat

La cartera GreyMass EOS Voter busca iniciar eines que permetin conèixer millor la xarxa EOS i millorar la facilitat d’ús del públic. El programari de codi obert serveix com a base de la cartera lleugera GUI completa.

La millor part de la cartera GreyMass EOS Voter és que inclou un xifratge AES-256 complet. Això implica que la cartera té una seguretat addicional, de manera que si deixeu la cartera, les vostres claus privades romandran intactes al dispositiu. A més, podeu votar lliurement un node API que trieu, que és més segur que simplement votar a través de la interfície web. Al final, podeu donar suport a les vostres monedes EOS i votar pels productors que utilitzin el mateix dispositiu. Això dóna als usuaris l’oportunitat d’iniciar i aprovar de manera segura la xarxa principal EOS.

# 4. Cartera Lumi Crypto

EOS Lloc web de Wallet: https://lumiwallet.com/

EOS Tipus de cartera: Cartera d’escriptori / mòbil

Facilitat d’ús: Fàcil d’utilitzar, disponible a iOS i Android, admet diverses monedes i fitxes

Caixa forta: No és tan segur i segur com una cartera fora de línia

Cost: Gratuït

Aquesta cartera de criptomonedes s’ha creat per oferir solucions als usuaris de criptomonedes i als titulars d’EOS que vulguin emmagatzemar i gestionar fàcilment els seus fons. 

Aquesta cartera s’ha desenvolupat tenint en compte les exigències dels usuaris principiants i avançats. Les persones seran les úniques propietàries de les seves frases mnemotècniques i les que controlen els fons. 

Algunes de les altres criptomonedes que admet aquesta cartera inclouen Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) i Ethereum (ETH). Al mateix temps, els usuaris també poden gestionar més de 1200 fitxes ERC-20 basades en Etheruem. 

L’equip darrere de Lumi Wallet sempre treballa per oferir noves solucions i serveis a la comunitat de criptomonedes. Al mateix temps, estan molt centrats en l’usuari intentant estar sempre en línia amb les expectatives que tenen els seguidors i usuaris. 

A més, l’equip Lumi s’està dedicant al desenvolupament de la marca blanca, és a dir, que si hi ha alguns desenvolupadors que estan treballant en la creació i el disseny d’una cartera de criptomoneda, sempre poden compartir qualsevol problema o problema amb l’equip..

# 5. Freewallet

EOS Lloc web de Wallet: https://freewallet.org/eos-wallet

EOS Tipus de cartera: Multidivisa; admet tant els dispositius mòbils com la versió web

Facilitat d’ús: interfície d’usuari senzilla i intuïtiva

Caixa forta: altament segur

Cost: Pagat

El Freewallet es va dissenyar com un sistema de còpia de seguretat per a usuaris que no recorden les seves frases de contrasenya ni les seves claus privades. La cartera és molt segura, cosa que permet als usuaris congelar els seus comptes i tenir accés a altres dispositius. Amb Freewallet, els usuaris poden emmagatzemar les seves monedes digitals de manera segura i fins i tot afegir una capa addicional de seguretat mitjançant la verificació de correu electrònic o de número de mòbil. Basat en les seves característiques, Freewallet és una de les millors carteres EOS.

En comparació amb altres carteres EOS, Freewallet permet als usuaris crear un compte EOS gratuït, mentre que altres carteres EOS simplement ofereixen als usuaris l’opció d’importar les carteres. L’únic inconvenient del Freewallet és que admet el servei de cartera de custòdia, cosa que significa que els usuaris d’aquesta cartera no tenen cap oportunitat d’accedir a les claus privades de les carteres..

# 6. Cartera Guarda

EOS Lloc web de Wallet: https://guarda.com/

EOS Tipus de cartera: Multidivisa; admet monedes i fitxes

Facilitat d’ús: interfície d’usuari senzilla i intuïtiva

Caixa forta: cartera criptogràfica EOS molt segura

Cost: Pagat

Aquesta cartera multidivisa és ideal tant per a monedes EOS com per a altres criptomonedes, com Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, ZCash, Ripple i Dash, entre d’altres. La cartera Guarda és molt fiable, segura i fàcil de manejar per qualsevol dispositiu. En comparació amb altres carteres, Guarda no emmagatzema les dades del client, incloses les claus privades o les dades de la cartera.

La clau privada roman a la memòria segura del dispositiu, on es suprimeix tan bon punt tanqueu la sessió de la cartera. Amb aquesta funció, Guarda és una de les carteres EOS molt recomanables. És important destacar que els usuaris poden moure els seus actius digitals d’una moneda a l’altra sense necessitat de procediments de verificació, límits o registre complexos.

# 7. Cartera SimplEOS

EOS Lloc web de Wallet: https://eosrio.io/simpleos/

EOS Tipus de cartera: Només per a la xarxa EOS; admet Windows, Linux i Mac

Facilitat d’ús: interfície d’usuari senzilla i intuïtiva

Caixa forta: altament segur

Cost: Pagat

La cartera SimplEOS només admet la xarxa EOS. El dispositiu està integrat amb funcions que funcionen amb el programari EOS.io. Tot i que només funciona per a l’ecosistema EOS, el dispositiu és compatible amb diversos sistemes operatius, inclosos Windows, Linux i Mac. Això el converteix en una de les millors carteres per a EOS. La cartera és un producte d’EOS Rio i gaudeix de transparència i seguretat, que són requisits per a la majoria de carteres..

És important tenir en compte que SimplEOS s’aplica principalment als ordinadors de sobretaula on els usuaris poden importar fàcilment les seves claus privades EOS Mainnet per reclamar els seus tokens EOS Mainnet. Un cop descarregada la cartera, podeu emmagatzemar, enviar i rebre fàcilment les vostres monedes EOS. A més, la cartera, que funciona bé amb els llançaments EOS, també pot admetre diversos comptes. També inclou un portal de votació.

Un desavantatge notable de la cartera SimplEOS és la seva incapacitat per suportar múltiples monedes i fitxes criptogràfiques. Actualment, la cartera només admet monedes EOS, però es pot diversificar en el futur.

# 8. Cartera EOS dispersa

EOS Lloc web de Wallet: https://get-scatter.com/

EOS Tipus de cartera: Basat en web; Compatible amb l’escriptori; té extensió Chrome

Facilitat d’ús: Els usuaris nous els resulta una mica confús

Caixa forta: altament segur

Cost: Pagat

La cartera EOS Scatter permet als usuaris realitzar transaccions a la xarxa EOS mitjançant les seves claus privades del web sense exposar-les. La cartera els permet proporcionar dades personals fàcilment, només quan ho necessitin. En termes de seguretat, la cartera Scatter EOS és molt segura, cosa que fa que pugui optar a aquest llistat. Si busqueu la millor cartera EOS, Scatter val la pena considerar-la. La cartera també gaudeix d’una còmoda gestió d’EOS i revisions positives dels usuaris.

La cartera és una extensió de Google Chrome, dissenyada per ajudar els usuaris a connectar-se amb la xarxa EOS. En utilitzar la funció d’inici de sessió únic (SSO) que utilitza xifratge asimètric, els usuaris poden realitzar transaccions i accedir fàcilment a aplicacions sense exposar la seva clau privada ni les seves dades personals..

Amb Scatter, tota la informació important roman al vostre dispositiu i només es pot transferir a una altra cadena de blocs en forma d’una barreja irreversible de nombres i caràcters. Actualment, la cartera admet les xarxes EOS i Ethereum. Esperen afegir més cadenes de blocs en el futur.

# 9. imToken Wallet

EOS Lloc web de Wallet: https://token.im/

EOS Tipus de cartera: Basat en web; multidivisa

Facilitat d’ús: Fàcil d’usar

Caixa forta: altament segur

Cost: Gratuït

L’imToken és una cartera multidivisa que admet EOS, BTC i ETH entre d’altres. ImToken, que opera a la cadena de blocs d’Ethereum, és la cartera Ethereum més gran del món, amb prop de sis milions d’usuaris. Amb aquesta cartera EOS, els usuaris tenen l’oportunitat de fer transaccions i emmagatzemar diverses monedes. Aquells que ja posseeixen una cartera digital només poden importar la cartera imToken. Una altra opció és crear una cartera EOS des del seu lloc web. En aquest cas, haureu de pagar ETH com a quota.

Compreu EOS per posar-hi les carteres EOS

T’interessa invertir en EOS? Voleu començar amb el nostre article de predicció de preus EOS, incloses les perspectives a curt i llarg termini. (Feu sempre la vostra pròpia investigació i llegiu l’exempció de responsabilitat del lloc)).

El millor lloc per comprar EOS és utilitzar Binance. Aquesta guia de compra recull tots els passos que cal fer per fer-ho correctament.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner