Les millors carteres Cardano (ADA) del 2019: on emmagatzemar Cardano Safe

Sobrenomenat el blockchain de tercera generació, Cardano és una plataforma basada en blockchain que busca donar suport a una àmplia gamma de funcions, incloses cadenes laterals, càlculs multipartits, contractes intel·ligents i aplicacions descentralitzades. Necessitareu una cartera Cardano per conservar la seva moneda natal, ADA.

ADA es va llançar oficialment el 2015 i es troba entre les criptomonedes més grans en termes de mida del mercat. A continuació es mostren les millors opcions de cartera Cardano del mercat, que podeu utilitzar per assegurar-vos que les vostres monedes ADA siguin segures..

imatge1 3

Font: daedaluswallet.io

1. Cartera Daedalus Cardano

Lloc web de Cardano Wallet: https://daedaluswallet.io/

Cartera tipus Cardano: Escriptori

Facilitat d’ús: Simple, fàcil d’utilitzar

Caixa forta: Molt segur

Cost: Gratuït

Daedalus és la cartera d’escriptori oficial de la xarxa Cardano. Permet als usuaris mantenir el control total dels seus fons en no mantenir les claus privades. La cartera funciona a Electron, que és una plataforma de desenvolupament de codi obert que li permet desenvolupar aplicacions d’escriptori multiplataforma amb HTML, CSS i Javascript. Daedalus és un client d’escriptori de node complet. Per tant, els usuaris han de descarregar tota la cadena de blocs i esperar que es sincronitzi. Admet sistemes operatius Windows, Mac i Linux. Segons els seus desenvolupadors, hi ha plans per crear futures versions de la cartera, que permetran als usuaris crear les seves pròpies aplicacions. Això millorarà la funcionalitat de la cartera, especialment quan es tracta de fer front a pagaments recurrents o canviar un actiu virtual per un altre.

Val la pena assenyalar que Dèdal encara es desenvolupa i és probable que es produeixin més canvis, tal com s’indica a la secció Full de ruta de Cardano. La millor part és que és fàcil de configurar, amb una interfície molt senzilla. És la millor cartera de Cardano per als usuaris de Mac, ja que els permet enviar i rebre monedes ADA i veure el seu historial de transaccions en temps real.

imatge4 3

Font: medium.com

2. Cartera Guarda Cardano


Lloc web de Cardano Wallet: https://guarda.com/

Tipus de cartera Cardano: Multiplataforma

Facilitat d’ús: Senzill, fàcil d’utilitzar

Caixa forta: Caixa forta

Cost: Gratuït

Guarda és una de les carteres Cardano més útils i fàcils d’utilitzar del mercat. Aquesta cartera us permet emmagatzemar, rebre, enviar i intercanviar Cardano d’una manera ràpida i senzilla. Una de les principals característiques d’aquesta cartera és que els usuaris només poden mantenir Cardano i moltes altres monedes digitals. 

Sí, Guarda no només us permet emmagatzemar Cardano, sinó també una àmplia gamma d’actius digitals, inclosos els tokens ERC-20. Algunes de les monedes virtuals admeses per Guarda inclouen Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Gold (BTG), XRP, Binance Coin (BNB) i Litecoin (LTC), entre d’altres.. 

A més, la cartera ofereix als usuaris la possibilitat de comprar criptomonedes a través de la seva plataforma. De moment, podeu gaudir d’aquesta cartera en un ordinador de sobretaula, en un telèfon mòbil o mitjançant Google Chrome. 

Aquesta cartera de criptomonedes també ha estat adoptada per diferents associacions i fundacions. Segons es va informar al seu lloc oficial, Changpeng Zhao, el fundador de l’intercanvi Binance, va dir que aquesta cartera dóna suport a BNB des del principi. A més, els fundadors de Bitcoin Gold consideren que la cartera és inestimable per a la seva comunitat. Guarda també ha treballat amb la fundació Zcash (ZEC) per al desenvolupament de carteres i biblioteques SPV i amb Ethereum Classic. 

Gairebé el 85% dels usuaris de Guarda considerar que van tenir una experiència excel·lent o fantàstica. Només el 9% dels usuaris va afirmar que tenia una mala experiència. 

3. Cartera ADA Lite

Lloc web de Cardano Wallet: https://AdaLite.io/

Cartera tipus Cardano: Web

Facilitat d’ús: Simple, fàcil d’utilitzar

Caixa forta: Sí

Cost: Gratuït

Si busqueu una cartera segura, lleugera i segura per emmagatzemar les vostres monedes ADA, llavors ADA Lite podria ser l’opció ideal. Aquesta cartera és una creació de la comunitat Cardano —Vaccumlabs Developers. Per començar, els usuaris no necessiten crear un compte ni han de descarregar res. Tot el que han de fer és accedir a la cartera a través de URL oficial.

Les noves carteres Ada Lite inclouen una frase mnemotècnica de 12 paraules, que té el mateix propòsit que la clau privada de la vostra cartera Cardano. Si perdeu aquesta clau, tots els vostres fons estaran en risc. Per tant, cal mantenir-lo molt segur en tot moment. També heu de tenir en compte que la cartera Ada Lite s’allotja automàticament, de manera que ningú no té accés a la vostra informació, excepte vosaltres.

Cal destacar igualment que Ada Lite és compatible amb altres carteres, com el model Trezor T i Daedalus. Per assegurar-vos que la cartera es manté segura, és recomanable mantenir el mnemotècnic amb seguretat instal·lant la versió més recent de l’antivirus recomanat. També podeu plantejar-vos accedir als vostres fons mitjançant una cartera de maquinari i evitar l’ús de pesca mitjançant l’URL oficial.

imatge2 2

Font: medium.com

4. Cartera Infinito Cardano

Lloc web de Cardano Wallet: https://play.google.com/store/apps/details?id=io.infinito.wallet o bé https://itunes.apple.com/us/app/infinito-wallet/

Cartera tipus Cardano: Web

Facilitat d’ús: Simple, fàcil d’utilitzar

Caixa forta: sí

Cost: Gratuït

Infinito és la primera cartera universal del món que facilita un procés d’aplicació segur, ràpid i senzill. La plataforma gaudeix de manteniment integral i actualitzacions periòdiques per permetre transaccions eficients i ràpides. A més, Infinito ajuda els usuaris mantenint la llista d’adreces freqüents per fer transaccions fàcils i senzilles. La cartera Infinito és aplicable a dispositius iOS i Android.

Atès que Infinito no emmagatzema dades en cap servidor, continua sent una de les millors carteres de Cardano: ningú no pot robar els vostres fons en línia. Tot i això, també és recomanable mantenir secretes les vostres contrasenyes i frases de pas per evitar l’accés no autoritzat als fons emmagatzemats.

Pel que fa a la capacitat d’emmagatzematge, la cartera Infinito és un dispositiu multidivisa. Admet criptomonedes principals, com Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, ADA i molts més. També allotja tots els tokens ERC20 i NEP5. Les noves fitxes s’uneixen a la llista gairebé diàriament. És important destacar que la cartera Infinito està optimitzada per a mòbils i és compatible amb dispositius iOS i Android; està disponible en 12 idiomes, amb plans per afegir-ne més.

Pel que fa a seguretat, Infinito inclou diverses funcions de seguretat, com ara identificació tàctil, frase de contrasenya i contrasenyes.

Amb les millors pràctiques en línia, podeu protegir els vostres fons amb aquesta cartera. Tant la vostra informació personal com la informació de les monedes, incloses les claus públiques i privades, no es troben en servidors centralitzats. Actualment, la cartera Infinito allotja més de 1.000 monedes.

imatge3 1

Font: toshitimes.com

5. Cartera Trezor

Lloc web de Cardano Wallet: https://trezor.io/

Cartera tipus Cardano: Maquinari, multi-moneda

Facilitat d’ús: Simple, fàcil d’utilitzar

Caixa forta: Molt segur

Cost: Pagat

Trezor és la cartera de maquinari Bitcoin pionera. Dissenyada per especialistes amb seu a Txèquia, la cartera està reconeguda com una de les millors carteres Cardano. Inclou funcions de seguretat de primer nivell, que protegeixen els fons dels usuaris contra robatoris físics i virtuals. La seva pantalla OLED facilita la navegació per la interfície dels usuaris, mentre que el seu disseny petit i elegant facilita el desplaçament. Trezor es connecta de manera segura a un ordinador personal o telèfon a través del port USB.

Si busqueu una cartera per emmagatzemar una quantitat important de Bitcoin, llavors Trezor podria ser la solució ideal. Les vostres claus privades romanen fora de línia mentre el dispositiu signa transaccions. Durant la connexió inicial amb l’ordinador, veureu un codi PIN de 9 dígits que apareix a la pantalla OLED de la cartera.

Quan aparegui el codi, només cal que feu clic a la pantalla del vostre ordinador per introduir el mateix codi. La cartera genera el codi de manera aleatòria cada vegada que connecteu la cartera a l’ordinador. Assegura que les vostres claus privades romanen segures i segures, fins i tot si l’ordinador experimenta un atac de programari maliciós. Després d’introduir el PIN, heu d’escriure una llavor de recuperació única de 24 paraules. Només a través d’aquesta llavor podeu restaurar els vostres fons, de manera que hauríeu de mantenir-los amb molta seguretat. També és possible afegir una altra capa de protecció afegint una frase de contrasenya a la llavor de recuperació. Això pot evitar que qualsevol persona que trobi la vostra frase d’accés accedeixi als vostres fons.

imatge5

Font: tokenclub.co

6. Ledger Nano S

Lloc web de Cardano Wallet: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Cartera tipus Cardano: Maquinari

Facilitat d’ús: Simple, fàcil d’utilitzar

Caixa forta: Molt segur

Cost: Pagat

La cartera Ledger Nano S és ideal per als usuaris que vulguin tenir un dispositiu amb una seguretat millorada. Producte d’una empresa francesa, la cartera es pot connectar a qualsevol dispositiu amb un port USB, però només s’inicia quan es connecta a un ordinador o un dispositiu mòbil. No té bateria. A més, Nano S adopta un procediment criptogràfic que confirma la integritat del dispositiu immediatament quan s’encén.

A més de la pantalla OLED, la cartera té dos botons laterals que confirmen les transaccions. Tot i que es tracta d’un dispositiu de pagament, el preu és molt competitiu i és un d’ells Les carteres de maquinari més econòmiques de Cardano.

Per començar a utilitzar una cartera nova, heu de configurar un codi PIN únic que us assegurarà que la cartera es mantingui segura. El següent pas és escriure la frase de recuperació i emmagatzemar-la de manera molt segura, ja que és una altra clau que dóna accés als fons emmagatzemats. La cartera Ledger Nano S proporciona un emmagatzematge segur de les vostres monedes ADA perquè la vostra clau privada continua fora de línia. És aplicable a qualsevol ordinador i telèfon Android. A més d’ADA, altres monedes compatibles inclouen Bitcoin, Ether, DASH, ZEC i moltes més.

imatge6 1

Font: medium.com

7. Cartera Atomic Cardano

Lloc web de Cardano Wallet: https://atomicwallet.io/

Cartera tipus Cardano: Tant per a ordinadors com per a mòbils

Facilitat d’ús: Simple, fàcil d’utilitzar

Caixa forta: Mitjà

Cost: Gratuït

The Atomic Wallet utilitza la tecnologia d’intercanvi d’intercanvi atòmic, que permet als usuaris realitzar operacions de criptomoneda d’una manera no custòdia, immutable i transparent. La cartera admet connexions mòbils i d’escriptori i permet als usuaris realitzar transaccions sense haver de passar per fases de verificació que puguin exposar els seus detalls personals o de transacció. A més, inclou complements integrats per a ShapeShift i Changelly, que permeten als usuaris canviar les seves fitxes convencionalment.

La cartera atòmica pot allotjar més de 300 monedes digitals, inclosa l’ADA de Cardano. És important destacar que la cartera funciona bé amb els sistemes operatius Windows, Ubuntu, Mac, Fedora i Debian. També és compatible amb dispositius iOS i Android. Les funcions més populars de la cartera atòmica inclouen un impressionant suport d’actius criptogràfics, una interfície navegable i fàcil d’utilitzar, el comerç ShapeShift / Changelly i els swaps atòmics, entre d’altres..

A més, la cartera ofereix emmagatzematge de dades locals sense custòdia, suport per a l’actualització constant i una frase de còpia de seguretat de 12 paraules. Alguns inconvenients de la cartera atòmica són el seu format de codi obert i la impossibilitat d’incloure funcions d’autenticació multi-sig i de dos factors. Dit això, és una de les millors carteres de Cardano a tenir en compte.

8. Cartera Yoroi 

Lloc web de Cardano Wallet: https://yoroi-wallet.com/#/

Cartera tipus Cardano: Tant per a ordinadors com per a mòbils

Facilitat d’ús: Simple, fàcil, ràpid

Caixa forta: Segur

Cost: Gratuït

Yoroi és una cartera lleugera Cardano i deriva el seu nom de l’armadura samurai japonesa. La cartera funciona en crom i permet als usuaris gestionar la moneda digital al telèfon. La cartera es llança ràpidament, cosa que permet als usuaris començar a enviar o rebre ADA en qüestió de minuts. 

La cartera és segura, ràpida i senzilla. La cartera conté claus privades encriptades que es comparteixen amb els navegadors o proveïdors externs. Per garantir la privadesa, la cartera no implementa cap anàlisi. A més, no cal que baixeu el blockchain quan obriu la cartera, de manera que podeu enviar i rebre transaccions immediatament. 

Obteniu més informació sobre les carteres ADA i Cardano

Cardano és un projecte de gran projecció. Per conèixer les últimes novetats, consulteu UseTheBitcoin per conèixer les últimes notícies i anàlisis importants de Cardano, com poden afectar la sortida de Michael Parsons al projecte o les actualitzacions del projecte del fundador Charles Hoskinson. Comproveu també per què eToro va dir que Cardano és un dels projectes més interessants en criptografia.

T’interessa invertir en ADA? Feu la vostra pròpia investigació primer. A continuació, consulteu el nostre article de predicció de preus ADA. Podeu aprendre a comprar ADA a Binance mitjançant la nostra guia i a emmagatzemar fitxes Cardano en una cartera nova.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map