Les cinc eines necessàries per al comerç de criptomonedes

Cinc eines necessàries per al comerç de criptomonedes

[actualitzat el setembre de 2018]

Quan es negocia criptografia, només es dedicarà una petita part del temps a executar operacions. Els diners reals es fan analitzant els mercats i prenent la decisió de comprar, vendre o mantenir. Per tant, aquí és on els principals inversors dedicaran gairebé tot el seu temps.

Tal com diu el vell adagi, el temps és diners. Per això, haureu de ser conscients d’eines que us poden estalviar temps i fer que el vostre procés d’inversió sigui més eficient. Aquí hi ha cinc dels millors que hauria d’utilitzar qualsevol inversor (seriós o casual).

CoinMarketCap

coinmarketcap

Què és el primer que voleu saber sobre una moneda? El preu! CoinMarketCap s’ha convertit en la solució omnipresent per al seguiment dels preus de les criptografies. Enumeren gairebé totes les monedes que val la pena conèixer (monedes de 1921 a l’hora d’escriure aquesta). Per a cadascun, podeu veure el seu historial de preus (enfront de Fiat o BTC), la capitalització de mercat, el volum de negociació i tots els intercanvis / parells en què està disponible.

CoinMarketCap també us permet veure estadístiques en intercanvis individuals. Voleu veure el volum de BTC negociat Binance en les darreres 24 hores? Tu pots. Voleu veure els 50 primers parells comercials de Kraken? Tu pots. El completen amb gràfics personalitzables per seguir i predir fàcilment les tendències.

La riquesa de dades en directe que obtingueu de CoinMarketCap significa que hauria de ser un dels primers marcadors per a qualsevol comerciant o entusiasta de criptografia..

Blockfolio

aplicació blockfolio

Pot no semblar massa dolent si només teniu una mica de BTC i una mica d’ETH, però intentar fer un seguiment d’una cartera més àmplia pot resultar confús. La confusió condueix al temps perdut, cosa que pot provocar la pèrdua del temps perfecte per comprar o vendre.

Amb Blockfolio no us heu de preocupar d’això. Blockfolio és una aplicació mòbil que us permet fer un seguiment de tots els vostres fons criptogràfics (admeten més de 3000 monedes) i el seu valor en l’intercanvi que trieu. Això us permet seguir tota la vostra cartera en un sol lloc. Fer un seguiment de la progressió de cada participació al llarg del temps i configurar alertes en cas que el preu pugi o baixi fins a una quantitat determinada.

Tot això … i també és completament gratuït!

CoinMarketCal

coinmarketcal


Això no és un error d’error: ja teniu marcat CoinMarketCap, però què diríeu de CoinMarketCal?

Aquest és un calendari basat en la comunitat de totes les properes dates importants del món criptogràfic. Conferències i esdeveniments. Trobades criptogràfiques. Versions descentralitzades d’aplicacions i plataformes. Actualitzacions ICO i llançaments aeris. Gairebé totes les fites principals en criptografia votades pels membres de la comunitat per garantir la seva legitimitat. Filtra per un tipus d’esdeveniment concret per personalitzar el calendari a les teves necessitats o interessos.

Les coses canvien ràpidament a la criptografia. CoinMarketCal us ajuda a mantenir-vos al botó perquè pugueu ser el primer a comprar tots els grans pics.

Coinigia

coinigia

Coinigy agafa tot el mercat de criptografia i el posa davant mateix. Amb Coinigy, no cal que tingueu 20 pestanyes amb 20 intercanvis diferents oberts. Proporciona una plataforma tot en un per al vostre comerç criptogràfic. Integreu els vostres comptes d’intercanvi i adreces de cartera i podreu gestionar-los tots des d’una aplicació d’escriptori o mòbil.

La interfície extreu un munt de dades en una sola finestra, personalitzable segons les vostres necessitats. Feu el seguiment i el comerç de nombrosos parells en nombrosos mercats. Configureu alertes personalitzades que es poden enviar a SMS o correu electrònic. Les dades en temps real us permeten estar al dia sobre el moviment i les tendències del mercat i establir ordres per executar el comerç adequat en el moment adequat.

Pot ser que no sigui tan rellevant per a l’inversor a llarg termini. Però per operar diàriament, Coinigy us ofereix allò que necessiteu per participar en un entorn de comerç en moviment ràpid.

OnChainFX

onchainfx

Semblant a CoinMarketCap, però per a l’inversor que ho vulgui saber tot.

OnChainFX us proporciona dades de valor de moneda i de mercat i us permet personalitzar els conjunts de dades d’un milió de maneres diferents. La interfície us proporciona informació sobre els més grans i fallers del dia i, tot i la sobrecàrrega d’informació disponible, és molt fàcil de digerir. Però les dades específiques que proporcionen són el que fa que OnChainFX sigui tan fantàstic.

Podeu veure informació com el subministrament en circulació com a percentatge del subministrament total de per vida. Capitalització de mercat i subministrament de tokens a mesura que es projecta l’any 2050. ROI anual o ROI de 7/30/90 dies (vs BTC o vs USD). També podeu filtrar la interfície per diferents factors, com ara el sector d’actius, la mida de l’actiu (majúscules / mitjanes / petites / micro majúscules), el tipus de consens (Prova de treball vs Prova d’aposta, etc.), etc. Fins i tot fan bandera de monedes que mostren signes de ser una estafa.

Invertir en els camps més profunds de la criptografia implica un cert grau d’especulació. Però amb OnChainFX, la vostra especulació es basa en totes les mètriques i comparacions que pogueu imaginar.

En resum

Comerç de criptomonedes amb només una cartera i intercanvi d’inici de sessió a la mà us pot deixar aclaparat. Si voleu fer el pas d’un inversor petit a un operador de criptografia amb èxit, és intel·ligent fer servir el màxim d’eines comercials d’alta qualitat possible..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map