La millor cartera de Bitcoin per a Android

A mesura que Bitcoin (BTC) va assolir els màxims històrics fa unes setmanes, molts inversors nous busquen la millor cartera de Bitcoin per a Android. Sabem que l’emmagatzematge de Bitcoin i criptografia és una cosa i un tema molt importants. Per això, hem decidit compartir amb vosaltres informació sobre la millor cartera de criptografia Android que podeu començar a utilitzar ara mateix.

A les següents seccions, comprendreem la raó per la qual és important emmagatzemar adequadament els nostres fons. Tot i que no hi ha una resposta clara sobre quina és la millor cartera Bitcoin d’Android, compartirem les nostres opinions sobre les millors opcions que podeu fer.

A més, compartirem una llista de les carteres de criptomonedes que podeu utilitzar al vostre dispositiu Android. En aquest moment hi ha molt bones opcions a Play Store. Intentarem analitzar quines són les seves principals característiques i com poden ser útils per satisfer les vostres necessitats i requisits. 

Com emmagatzemar criptomonedes?

Hi ha diferents maneres en què podem emmagatzemar les nostres criptomonedes. Normalment els podem comprar mitjançant intercanvis de criptomonedes i mantenir-los allà. Però és possible que aquest no sigui el lloc més segur per emmagatzemar Bitcoin.

Voleu mantenir alguns fons en una plataforma de criptomonedes si teniu previst canviar criptomonedes. No obstant això, per a inversions a llarg termini, pot ser que això no sigui ideal. De fet, podria ser d’alguna manera perillós.

Els intercanvis solen ser objectius de pirates informàtics. Poden accedir fàcilment a carteres de moda i robar els fons que els intercanvis criptogràfics hi tenen. Això ha passat moltes vegades en el passat. Per aquest motiu, milers d’usuaris van perdre criptomonedes en milions de dòlars en els darrers anys.

Una de les plataformes molt afectades va ser el Mt. Gox. Va perdre Bitcoin per valor de milions de dòlars per part dels usuaris. En aquest sentit, encara hi ha un procés judicial obert, fins i tot després de diversos anys des que va ocórrer l’atac.

Per aquest motiu, el millor que cal fer és trobar la millor cartera de Bitcoin per a Android. La majoria de nosaltres tenim un telèfon intel·ligent Android. La majoria són molt accessibles i molt útils. Per tant, hi ha diverses carteres de Bitcoin per a Android al mercat ara mateix.

Malgrat això, hem de saber que el lloc més segur per emmagatzemar Bitcoin i criptomonedes és una cartera de maquinari no connectada a Internet. Tot i això, la millor cartera de Bitcoin per a Android us ajudarà a mantenir els vostres fons, a utilitzar-los i a invertir-los en altres plataformes.

Carteres de maquinari vs carteres de programari

Una de les principals distincions que podem trobar al mercat de les criptomonedes és entre les carteres de maquinari i programari. Això ens ajudarà a entendre millor quina és la millor cartera de Bitcoin per a Android. Tot i això, considerem que tenir una cartera de maquinari i de programari és la millor manera de gestionar els nostres actius digitals.

Carteres de programari

Les carteres de programari són carteres fàcils d’utilitzar que es poden instal·lar tant a ordinadors de sobretaula com a telèfons intel·ligents. Mitjançant aquests programes, els inversors en criptografia poden mantenir i gestionar els seus fons fàcilment. Per exemple, és possible enviar i rebre fons directament a la cartera. La millor cartera Bitcoin Android serà una cartera de programari en lloc d’una cartera de maquinari.

Trobareu que aquestes carteres són molt fàcils d’utilitzar i són ideals per als nouvinguts. Per tant, si sou nou en criptografia, podeu estar segur que us sentireu molt bé amb les carteres de programari. Són fàcils d’utilitzar, no requereixen configuracions difícils i alguns d’ells tenen solucions fiat on-ramp integrades.

L’únic aspecte negatiu de les carteres de programari està relacionat amb la seva seguretat. Tot i que la majoria són segurs, les carteres de maquinari proporcionaran la màxima seguretat criptogràfica. Tot i això, les carteres de programari són molt útils quan volem gestionar la nostra cartera i utilitzar els nostres recursos digitals.

A les següents seccions, compartirem amb vosaltres quines són algunes de les millors carteres que podeu trobar per al vostre telèfon intel·ligent Android.

Carteres de maquinari

Les carteres de maquinari són d’alguna manera diferents. De fet, són la forma més segura d’emmagatzemar criptomonedes. Podreu emmagatzemar els vostres fons d’una manera molt segura sense estar connectat a Internet.

Les carteres de maquinari més populars inclouen Trezor i Ledger Nano S / X. Aquestes carteres són petits dispositius (de la mida d’un pen drive) que contenen les claus privades dels usuaris. Permeten a les persones emmagatzemar de manera segura els seus fons i evitar problemes amb les seves criptomonedes.

Les carteres de programari es poden connectar a Internet. De fet, si el vostre telèfon intel·ligent o equip està afectat per un virus, els vostres fons es podrien comprometre. Per això, la millor cartera de Bitcoin per a Android tindria una de les principals vulnerabilitats: si el dispositiu es veu compromès, es podrien robar els seus fons.

Per això, els usuaris haurien de tenir dues carteres diferents. Un que es podria utilitzar per emmagatzemar explotacions grans i a llarg termini i una altra cartera que es pot utilitzar diàriament.

Quina és la millor cartera de Bitcoin per a Android?

De moment, no hi ha una resposta única a aquesta pregunta. Hi ha diverses carteres que poden funcionar per al vostre telèfon Android. En baixar-los i provar-los, podreu trobar la millor aplicació de cartera Bitcoin que admeten actualment els telèfons Android.

El primer que heu de tenir en compte és que no hi ha cap cartera que us permeti satisfer totes les vostres necessitats. Per tant, la millor cartera de Bitcoin per a Android seria la que és capaç d’oferir tants serveis com sigui possible d’una manera segura i eficient.

La millor cartera de Bitcoin per a Android tindrà totes les funcions que necessiteu per mantenir els vostres fons de manera segura. A més, també ha de ser fàcil d’utilitzar i lleuger. No volem consumir emmagatzematge des del nostre dispositiu Android.

Cartera ZenGo Crypto

ZenGo és una de les carteres de criptografia més populars i utilitzades per a Android. Tot i que podria ser la millor cartera de Bitcoin per a Android per a alguns usuaris de criptografia, és possible que no ofereixi tots els serveis que tothom busca..

Aquesta cartera és molt útil perquè també us permetrà comprar i vendre Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) i altres monedes virtuals. A més, podeu emmagatzemar els vostres actius digitals, obtenir interessos sobre els vostres fons i fer un seguiment de la vostra cartera.

Cartera Android ZenGo Bitcoin

Aquesta podria ser una de les millors carteres de Bitcoin per a Android si voleu accedir al mercat de criptografia. No totes les carteres ofereixen als usuaris una integració de compra-venda o amb capacitat de préstec i préstec.

La cartera ZenGo afirma que funciona amb criptografia avançada. No utilitzen claus privades, sinó que mantenen els vostres recursos digitals per a vosaltres. Per tant, això és una cosa que altres carteres no ofereixen. Normalment es recomana mantenir les claus privades en un lloc molt segur.

Cartera Android Coinomi Bitcoin

Coinomi és una altra cartera per als usuaris d’Android que vulguin mantenir les seves monedes virtuals en un lloc segur. Aquesta cartera de criptomonedes també es troba entre les millors carteres de Bitcoin per a Android. En conseqüència, hauríeu de tenir-ho en compte a l’hora de seleccionar una cartera de moneda virtual per emmagatzemar els vostres recursos digitals.

Cartera Android Coinomi Bitcoin

La cartera pot oferir suport per a Bitcoin i també més de 1.770 blockchains a la indústria criptogràfica. Es podria considerar una de les millors carteres criptogràfiques d’Android al món. No és una tasca fàcil tenir suport per a una quantitat tan gran d’actius digitals. Per tant, això no només es pot considerar la millor cartera de Bitcoin per a Android, sinó també una de les carteres més útils.

La cartera es va fundar el 2014, quan la indústria encara estava en fase inicial. Al llarg dels anys, ha evolucionat com una de les carteres més segures de l’espai. La firma afirma que mai no han estat piratejats ni compromesos fins ara. En conseqüència, es pot considerar una de les millors carteres criptogràfiques per a Android.

Abra, una de les millors carteres de Bitcoin per a Android?

Anem al següent de les nostres carteres en aquesta llista de les millors carteres de Bitcoin per a Android. El Abra crypto wallet admet una gran varietat de monedes. Això inclou les stablecoins. Els usuaris poden gaudir dels serveis que ofereix Abra, inclosos els interessos pels seus actius digitals, i el suport comercial per a 100 actius digitals.

Abra, una de les millors carteres de Bitcoin per a Android

Tot funcionarà mitjançant una interfície segura i perfecta per als comerciants. La cartera també és molt flexible i senzilla d’utilitzar. El seu objectiu és convertir la cartera criptogràfica Abra en la millor cartera Bitcoin per a Android. Aquesta cartera no només us permetrà accedir a Bitcoin, sinó també a molts altres recursos digitals.

A més, els usuaris poden començar a construir la seva cartera de criptografia amb la cartera Abra. Finançant el compte mitjançant una targeta MasterCard o Visa, poden començar a negociar actius digitals. A més, poden retirar els seus fons a l’instant. Aquesta pot ser una de les millors carteres Crypto per a Android disponibles actualment al mercat.

Cartera atòmica

Cartera atòmica és una cartera descentralitzada i de criptomoneda que permet als usuaris realitzar també swaps atòmics. Els swaps atòmics permeten intercanviar criptomonedes en pocs segons sense utilitzar intermediaris. Aquesta és una de les millors maneres de mantenir i gestionar les criptomonedes.

En lloc d’utilitzar una plataforma centralitzada com els intercanvis, els usuaris poden confiar simplement en aquestes solucions descentralitzades per gestionar els seus actius digitals. Tot i que aquesta pot ser una de les millors carteres de Bitcoin d’Android, també s’ha informat que moltes vegades els usuaris s’enfrontaven a problemes tècnics.

Cartera atòmica per a Android

A més, mitjançant la tecnologia subministrada per ShapeShift, ChangeNOW i Changelly, els usuaris poden intercanviar els seus actius digitals en qüestió de segons. Aquesta cartera serà ideal per a inversors a llarg termini que reequilibrin les seves carteres de manera regular.

Finalment, val la pena tenir en compte que es tracta d’una cartera sense custòdia que ofereix suport a 300 monedes virtuals. Això també és bo per a aquests inversors a qui els agrada mantenir tokens més petits que no pas els més grans.

Combinació de carteres de programari amb carteres de maquinari

L’objectiu no és acostumar-se a una sola cartera, sinó tenir accés a tants serveis com sigui possible d’una manera eficient. Per això, combinar carteres de maquinari i programari pot ser una bona opció.

Com hem esmentat anteriorment, les carteres de programari són excel·lents per a la diversificació de la cartera, per gestionar fons de criptografia, accedir al comerç i utilitzar actius digitals de forma regular, entre altres coses. En canvi, les carteres de maquinari estan dissenyades per oferir-nos la millor seguretat disponible al mercat de criptografia.

Això vol dir que les carteres de maquinari ens seran molt útils per gestionar les nostres participacions a llarg termini. Les inversions a curt termini es gestionaran mitjançant les nostres carteres de programari. A més, si volem utilitzar les nostres monedes virtuals, les carteres de programari seran molt útils.

Un cop hàgiu seleccionat la millor cartera de Bitcoin per a Android, podeu començar a gaudir dels avantatges de tenir carteres de maquinari i programari. Podeu protegir-vos dels atacs dels pirates informàtics i, alhora, accedir fàcilment al mercat de criptografia mitjançant una àmplia gamma de serveis que ofereixen les carteres de programari.

A més, la millor cartera Crypto per a Android està preparada per oferir-vos alguna cosa més que mantenir les vostres monedes, però també moltes altres solucions. En el futur, les carteres de maquinari també podrien augmentar els seus serveis als clients i permetre’ls participar en la indústria criptogràfica.

Paraules finals sobre la millor cartera de Bitcoin per a Android

Com hem vist, hi ha diferents carteres de criptomonedes per a telèfons intel·ligents. Hem passat per les principals diferències entre carteres de maquinari i programari i com això podria tenir un gran impacte en la forma en què gestionem els nostres actius.

La millor cartera de Bitcoin per a Android no serà perfecta. Ja ho sabem. No totes les carteres són iguals. A més, alguns no són tan segurs com altres. Per això, és molt important entendre com s’utilitzen carteres de maquinari i programari.

A més, la millor cartera de Bitcoin per a Android no oferirà suport només per a Bitcoin. Hi ha diversos (milers) d’actius digitals al mercat. Per això, definitivament és important trobar una cartera que ens ofereixi accés a la majoria de les cadenes de blocs de criptografia disponibles. En termes de diversificació de la cartera, això serà una cosa clau.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner