La llista completa de carteres NEM (XEM) el 2019 | On podeu mantenir el vostre XEM segur

La cadena de blocs NEM es va crear per servir com a plataforma de desenvolupament dApp, similar a Ethereum, però escrita en JavaScript. La seva moneda nativa és NEM (XEM). Els titulars de XEM hauran d’entendre com trobar la millor cartera NEM per emmagatzemar la seva inversió. La cartera adequada combina usabilitat i seguretat, necessitats vitals per a qualsevol titular de NEM.

imatge2 1

Font: coingecko.com

1. Cartera NEM Nano

Lloc web de NEM Wallet: https://nem.io/downloads/

Tipus de cartera NEM: Escriptori, compatible amb Mac, Windows i Linux

Facilitat d’ús: Mitjà

Caixa forta: Moderat

Cost: Gratuït

La cartera NEM NANO és una cartera d’escriptori que es pot instal·lar i utilitzar a la majoria de plataformes importants, com ara sistemes operatius Mac, Windows i Linux. La cartera permet als usuaris emmagatzemar i gestionar fàcilment les monedes XEM. Altres funcions inclouen una bona seguretat, l’enviament de missatges i mosaics a qualsevol adreça o espai de noms.

La configuració i la interfície de la cartera també són adequades per als usuaris principiants. S’admeten comptes de signatures múltiples i usuaris múltiples, i les claus privades mai no surten de l’ordinador, cosa que significa que sempre teniu el control dels vostres fons. Totes aquestes funcions el converteixen en una de les millors carteres per emmagatzemar XEM, ja que el propi equip de desenvolupament de Trezor també va integrar el suport per a aquesta cartera. La cartera Nano només és per emmagatzemar XEM i també admet la recol·lecció NEM.

imatge1 1

Font: toshitimes.com

2. Cartera Trezor

Lloc web de NEM Wallet: https://trezor.io/


Tipus de cartera NEM: Maquinari, multidivisa

Facilitat d’ús: Configuració difícil

Caixa forta: Increment de la seguretat

Cost: Pagat

Trezor és una cartera de maquinari criptogràfic que emmagatzema les monedes fora de línia, de manera que les protegeix de qualsevol atac en línia. Hi ha una frase de contrasenya que us permet recuperar els vostres fons en cas que es perdi la cartera. El dispositiu té dos botons i una petita pantalla OLED que permet confirmar les transaccions; et connecta mitjançant USB al teu ordinador personal o telèfon.

La cartera té seguretat de primer nivell, ja que inclou una cosa anomenada “connexió USB limitada”, que protegeix les vostres monedes fins i tot si el vostre ordinador està infectat. També es garanteix mitjançant un codi PIN de nou dígits que se sol·licita cada vegada que algú accedeix a la cartera.

A més de NEM, Trezor també admet centenars d’altres cryptos, inclosos Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Dash, Zcash, Dogecoin i Litecoin. És compatible amb sistemes OS X (versió 10.8 i posteriors), Windows (versió 7 i posteriors), Linux i Android. També són compatibles aplicacions com Multibit HD, Mycelium i TREZOR Wallet.

El procés de configuració no és tan senzill per a principiants i pot necessitar ajuda.

imatge5 1

Font: Google Play

3. Cartera Guarda

Web de Guarda Wallet: https://guarda.com/

Tipus de cartera: Escriptori, mòbil, extensió Google Chrome, web

Facilitat d’ús: Fàcil d’usar

Caixa forta: No és tan segur i segur com una cartera fora de línia

Cost: Gratuït

Guarda és una cartera de criptomonedes creada per ajudar els usuaris a manejar les seves monedes virtuals d’una manera ràpida i senzilla. Guarda és una de les carteres més reconegudes per gestionar NEM (XEM) i moltes altres monedes virtuals del mercat. Una de les funcions més interessants de Guarda és que permet als usuaris mantenir un gran nombre de monedes virtuals, inclosos Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), EOS, NEM i molts altres.. 

A més, la cartera es pot utilitzar en moltes plataformes diferents. Els usuaris poden descarregar una aplicació mòbil, una versió d’escriptori o una extensió de Google Chrome. Tot i això, també és possible utilitzar-lo a través del web. 

Aquesta cartera NEM (XEM) és gratuïta i es pot utilitzar en molts formats diferents. A més, admet un gran nombre d’actius digitals (més de 40), cosa que significa que els usuaris de NEM poden simplement mantenir totes les seves monedes virtuals a la mateixa plataforma. Això proporciona guanys d’eficiència i una manera senzilla de gestionar els fons. 

Segons a Trustpilot, la cartera Guarda té un 84% de comentaris positius dels usuaris que consideren que la cartera és “Excel·lent” o “Fantàstica”. Només el 13% de les ressenyes van ser negatives, tenint en compte els serveis que ofereix la cartera “Mala” o “Malament”.

Aquesta cartera sense custòdia ajudaria els usuaris a tractar els seus actius digitals a través de diferents plataformes i donant suport a diferents criptomonedes.

4. Cartera atòmica

Cartera atòmica

Una de les opcions més populars per gestionar Nem pot ser Cartera atòmica. És una aplicació de programari descentralitzada que admet Nem, Bitcoin, Etehereum, Litecoin, Ripple i altres 500 tokens, inclosos els projectes DeFi i les stablecoins. Llançat el 2018, Atomic ha crescut una base d’usuaris de més de 500.000 persones a totes les plataformes, sistemes operatius principals d’escriptori, Android i iOS, en què l’aplicació està disponible gràcies a un servei excepcional, una interfície senzilla i fàcil d’utilitzar i una gamma de característiques importants. Algunes de les funcions inclouen:

L’opció de compra de criptografia us ofereix ampliar la cartera de BTC, ETH, LTC, BNB i altres 14 actius digitals populars amb targetes bancàries de 18 divises locals a tot el món. 

Per obtenir ingressos passius, podeu consultar l’aposta descentralitzada a Atomic. Ara, està disponible per als recursos PoS més populars com XTZ, ATOM, ZIL, QTUM i altres 5, inclòs el testimoni natiu AWC d’Atomic, amb un 5-23% d’APR. 

A més, podeu canviar instantàniament més de 60 parells de criptografia de forma anònima i amb un sol clic directament a l’aplicació amb una bonificació de devolució per cada intercanvi que participi al programa de fidelització d’Atomic. Finalment, Atomic Wallet no requereix que creeu un compte, que no passi el procés de verificació ni cap KYC per començar a utilitzar l’aplicació, de manera que podeu mantenir l’anonimat. Per últim, però no menys important, les vostres claus privades estan segures, ja que només es xifren al vostre dispositiu i només teniu el control sobre els vostres fons. En cas de qualsevol problema, hi ha un servei d’atenció al client excel·lent que estarà encantat d’oferir una resposta coherent i ràpida les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

5. Cartera mòbil NEM

Lloc web de NEM Wallet: https://nem.io/downloads/

Tipus de cartera NEM: Mòbil, compatible amb Android i iOS

Facilitat d’ús: Interfície fàcil d’utilitzar

Caixa forta: Baix

Cost: Gratuït

La cartera mòbil NEM és una de les millors carteres per a usuaris NEM mòbils i és compatible amb sistemes Android i iOS. L’aplicació de cartera mòbil és fàcil d’instal·lar i configurar i permet als usuaris enviar i rebre NEM còmodament, així com importar i exportar comptes NEM.

Aquesta cartera també té una funció de signatures múltiples que xifra totes les vostres dades i claus privades del dispositiu i la cartera. Les transaccions s’executen ràpidament i els fons es poden enviar a través de la seva interfície fàcil d’utilitzar amb molta facilitat.

imatge6

Font: freewallet.org

6. FreeWallet

Lloc web de NEM Wallet: https://freewallet.org/

Tipus de cartera NEM: Multidivisa, interfície mòbil i web

Facilitat d’ús: Mitjà

Caixa forta: Baix

Cost: Gratuït

FreeWallet és una cartera multidivisa que es pot utilitzar tant en mòbils com en ordinadors per emmagatzemar i gestionar més de 30 tipus de criptomonedes. FreeWallet inclou aplicacions que funcionen com a carteres allotjades; també hi ha disponible una cartera HD Lite on es poden utilitzar les carteres allotjades per provar criptomonedes sense necessitat de característiques tècniques i configuracions complexes. No cal registrar-se.

L’inconvenient és que la cartera manté les monedes als seus servidors; per tant, les carteres no estan al vostre control, és a dir, aquesta no és l’opció més segura, ja que podeu ser víctima de diversos riscos de seguretat.

No hi ha cap còpia de seguretat disponible, ja que la restauració es pot fer congelant el vostre compte o accedint-hi des de qualsevol mòbil Android o iOS. Es pot afegir seguretat addicional mitjançant l’ús de codis de seguretat o mitjançant la verificació del vostre número de correu electrònic / telèfon.

Freewallet també permet als usuaris realitzar transaccions intel·ligents. Les criptomonedes es poden intercanviar a la cartera a un ritme determinat. És possible que aquesta cartera de criptografia NEM no sigui per a tots els usuaris, ja que potser no els agradaria que la cartera tingués el control de les seves claus.

imatge4 1

Font: nem.io

7. NCC (client de la comunitat NEM)

Lloc web de NEM Wallet: https://nem.io/downloads/

Tipus de cartera NEM: Escriptori, compatible amb Windows, Linux, MAC

Facilitat d’ús: Configuració complexa

Caixa forta: Segur

Cost: Gratuït

El client de la comunitat NEM és un node de la xarxa i la cartera NCC incorporada inclou funcions avançades i admet la recol·lecció de monedes XEM. Aquesta és la millor cartera NEM per a usuaris avançats que estiguin interessats en la collita i la collita delegada. La cartera es pot instal·lar en dispositius Windows, Linux i MAC. Abans d’instal·lar la cartera, heu de verificar a fons l’ordinador per si hi ha virus ocults. El procés de configuració pot ser excessiu per als usuaris principiants.

imatge3 1

Font: finder.com

8. Coinomi

Lloc web de NEM Wallet: https://www.coinomi.com/ca/

Tipus de cartera NEM: Multidivisa, compatible amb sistemes mòbils i d’escriptori

Facilitat d’ús: interfície gràfica d’usuari intuïtiva

Caixa forta: Moderat

Cost: Gratuït

Fundada el 2014, Coinomi és una popular cartera criptogràfica que admet NEM a més d’un gran nombre d’altres cryptos. És una cartera criptogràfica segura i múltiple, tant per a mòbils com per a ordinadors, que ofereix assistència i propietat real per a fins a 125 cadenes de blocs i 382 tokens, un total de 507 actius. Es poden utilitzar milers d’altres fitxes, ja que es pot afegir qualsevol testimoni ERC20. Aquesta és la millor opció de cartera per als usuaris que vulguin accedir a una àmplia cartera de criptos sobre la marxa.

Per seguretat, la cartera de Coinomi mai no ha experimentat cap trencament ni violació de seguretat fins ara.

La cartera també inclou la integració de Changelly i ShapeShift, cosa que permet als comerciants convertir els seus cryptos en altres cryptos sense deixar mai la cartera..

No es requereix cap nom, correu electrònic ni KYC en registrar-se, la vostra IP està oculta i no es conserven registres als seus servidors. La interfície d’usuari és molt intuïtiva i permet a qualsevol persona navegar fàcilment per la seva configuració i cartera.

Resum

Després de trobar la cartera adequada per a la vostra participació NEM, penseu a aprendre més sobre el projecte.

Els inversors voldran consultar l’article de predicció de preus i anàlisi tècnica de NEM que s’actualitza amb els esdeveniments nous del projecte. UseTheBitcoin també cobreix notícies sobre preus com l’augment del 25% del preu NEM després de la represa de la negociació de NEM a Coincheck.

Els interessats poden seguir la guia sobre com comprar NEM a Binance o anar directament a intercanvi popular a si mateix.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map