La Guia Per Dash Masternodes

El comerç i la mineria són les dues maneres de guanyar la majoria de la gent a través de la criptografia. Totes dues presenten alguns problemes. El comerç és intrínsecament arriscat. Mentre que la mineria fa una gran inversió en maquinari i consumeix una quantitat important d’energia (per tant, més inversió monetària).

Hi ha una altra manera. Podeu fer que la vostra criptografia funcioni bé i creeu un flux d’ingressos passiu mitjançant l’ús d’un masternode. No totes les criptomonedes funcionen igual, de manera que no totes tenen aquesta capacitat. D’entre els que sí, Dash (DASH) és, amb diferència, el més gran i popular.

Però, què és un masternode? Això és el que explicarà aquest article, així com com podeu començar a operar un masternode Dash, obtenint ingressos passius a partir de la criptografia.

Història i antecedents del guió

En el moment d’escriure aquest Dash, és la 13a criptomoneda més gran per capitalització de mercat, amb un valor total de 1.500 milions de dòlars EUA. Es va llançar el 2014, com a forquilla de Bitcoin. Des dels seus inicis, ha passat una quantitat important de temps des de llavors com una de les criptomonedes més valuoses en circulació. Al març de 2017, Dash va experimentar un ascens meteòric fins a convertir-se en la tercera criptomoneda més valuosa durant un període de temps.

L’objectiu de Dash és proporcionar una moneda ràpida, sense fronteres i que no es pugui localitzar per a les transaccions. Ho aconsegueix mitjançant dues funcions: “InstantSend” i “PrivateSend”.

  • InstantSend permet que les transaccions ometin el procés de validació habitual que resulta en temps de transacció lents per a moltes criptomonedes.
  • L’enviament privat funciona executant una seqüència de transaccions falses abans d’executar la prevista. En fer-ho, les parts externes no poden veure la part que envia una transacció. Com a resultat, la transacció no es pot rastrejar, a diferència de les realitzades amb altres monedes populars com Bitcoin i Litecoin.

Per defecte, aquestes funcions estan desactivades. Els usuaris tenen l’opció d’activar o no.

Dash ha fet que la tracció sigui una moneda transaccional i una moneda centrada en la privadesa. Sovint s’anomena juntament amb Monero i Zcash com una de les monedes de privadesa més destacades. Tot i que a l’altra banda del seu cas d’ús, Dash ha vist una adopció significativa en el món real per a ús quotidià en àrees econòmiques amb dificultats, com Veneçuela i Colòmbia..

Què són Dash Masternodes?

En termes informàtics, un node és un ordinador o punt d’accés que funciona com a part d’una xarxa. Una màquina que executa un script de mineria, per exemple. Un masternode, per definició, és un node que té governança o control sobre nodes regulars.

En el cas de Dash, els masternodes tenen tres funcions:

  • Barreja de monedes per permetre les transaccions PrivateSend
  • Validació de les transaccions InstantSend
  • Gestió de l’estructura de govern de l’organització autònoma descentralitzada (DAO).

El govern descentralitzat (no dirigit per una sola persona o empresa) és un dels principis clau de la criptomoneda. Tot i això, presenta un repte per a l’avenç de l’ecosistema de Dash si ningú no pren decisions. El DAO és la solució a això. Els membres de la comunitat Dash poden presentar propostes per a projectes a la xarxa Dash o canvis en la direcció de la xarxa en general.

Aquí és on intervenen els masternodes. Els propietaris de Masternode voten les propostes dels membres de la comunitat, així com les decisions de finançament de la tresoreria de Dash. Els diners gastats en el desenvolupament, el màrqueting, les associacions o qualsevol altra cosa de Dash han de ser aprovats democràticament pel grup d’operadors de masternode. Per tant, la comunitat encara pot operar i avançar.

Per tant, en resum, els masternodes de Dash tenen dos components. El masternode en si és una cartera Dash, que executa una còpia de la cadena de blocs Dash, que facilita les funcions PrivateSend i InstantSend. Tot i que la propietat d’un masternode permet a un usuari participar en el procés de presa de decisions de la xarxa Dash.

Com puc obtenir un Masternode?


El més interessant és que tècnicament qualsevol pot operar un masternode … amb un parell de condicions.

El primer és que heu d’invertir 1000 Dash per tenir i operar un masternode. Aquest Dash encara és vostre i sou lliure de treure-lo o vendre-lo. Però, per continuar operant un masternode, el saldo no ha de baixar per sota de 1000 Dash en cap moment. La inversió actua com a garantia, protegint contra actors dolents o persones que prenen decisions per motius personals o per motius maliciosos.

La segona condició és que el dispositiu que funciona amb un masternode ha de complir les especificacions tècniques i romandre en funcionament les 24 hores del dia (sense perdre la connexió durant més d’una hora). Per executar un masternode, necessiteu un servidor (o VPS) amb Linux i una adreça IP dedicada. Això és per garantir que el masternode tingui la capacitat d’operar les funcions necessàries a la xarxa Dash, sense cap retard significatiu per als usuaris de Dash..

Passades aquestes dues condicions, l’elegibilitat per a la propietat de masternode està oberta. Algú que sigui totalment nou a la comunitat Dash pot configurar un masternode des de qualsevol part del món. El masternode també es pot vendre o renunciar en qualsevol moment. No es requereix cap contracte ni cap compromís de llarga durada.

L’incentiu monetari de Dash Masternodes

Una inversió de 1000 Dash (a més de maquinari) seria una gran pregunta si només fos per donar suport a la xarxa Dash. No, la raó principal per la qual s’opta per establir un masternode és l’incentiu d’un flux d’ingressos passiu.

Per a la majoria de cadenes de blocs, com ara Bitcoin, els miners reben tota la recompensa generant nous blocs. Amb Dash, és una mica diferent.

Les recompenses del bloc de guió es divideixen de tres maneres:

  • Un 45% al ​​miner
  • 45% a operadors de masternode
  • Un 10% al tresor de Dash

Així, executant un masternode obtindreu ingressos constants de la mateixa manera que la mineria de criptografia. Atès que la recompensa es divideix entre diverses parts, és una mica inferior a les recompenses mineres tradicionals. Però, igual que la mineria, posseir un masternode cada vegada és més rendible en funció dels canvis de valor de Dash.

D’acord amb Lloc oficial de Dash, els masternodes guanyen al voltant de 2 Dash cada 7 dies. Això es va traduir en un retorn de l’11% de la inversió l’any passat. En els propers anys, les recompenses per blocs es reduiran constantment, de manera que també es reduiran els ingressos. Però, en funció del que passi amb el valor de Dash, arribar a primera hora pot valer la pena. Per exemple, a principis de 2017, una inversió de 1000 Dash seria aproximadament de 12.000 dòlars EUA. Avui, rondaria els 180.000 dòlars.

Puc obtenir un Masternode si no tinc 1000 Dash?

Tot i que no podeu obtenir la propietat exclusiva d’un masternode de Dash si no compliu el límit de garantia, hi ha maneres d’aconseguir un tros del pastís.

Alguns propietaris de masternode ofereixen a la gent la possibilitat d’invertir en accions de masternode. Les accions es poden comprar per un mínim de 25 Dash (aproximadament 4500 dòlars EUA ara), cosa que dóna a les persones amb menys capital la possibilitat de començar a obtenir ingressos passius.

Alguns són propietaris individuals. D’altra banda, Neptune Dash és una empresa canadenca cotitzada en borsa que gestiona masternodes Dash, que ofereix accions de masternode als inversors. Al març de 2018, Neptú va operar 18 masternodes Dash en total.

Invertir en accions masternode de Dash comporta una mica més de risc, ja que confieu el vostre Dash a un tercer, ja sigui una persona física o una empresa com Neptune. Així que assegureu-vos d’investigar prèviament per assegurar-vos que qualsevol persona que ofereixi accions de masternode sigui legítima.

Dash Masternodes: en resum

La capacitat d’operar un masternode i obtenir ingressos passius pot ser el més atractiu de Dash per a molta gent. Fins i tot més que les seves funcions PrivateSend i InstantSend. Tot i que comporta un cert risc, com ho fa qualsevol cosa del cripto, els masternodes funcionen eficaçment com un compte d’estalvi, però ofereixen rendiments superiors als tipus d’interès bancari tradicionals.

Podeu obtenir més informació sobre els masternodes de Dash aquí. O podeu anar a https://masternodes.online/ per veure informació sobre totes les monedes amb masternodes i el ROI estimat de cadascuna.

Andrew és escriptor i venedor digital de Nova Zelanda, ara amb seu al sud-est asiàtic. Juntament amb el seu treball en moltes àrees de l’espai de comerç electrònic, Andrew té un gran interès per la criptomoneda, especialment les monedes altes i els projectes centrats en l’adopció de criptografia principal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map