Guia: Com comprar Tron (TRX) a Binance

Tron és un protocol descentralitzat a la cadena de blocs que permet un contingut gratuït mundial a través d’una tecnologia d’emmagatzematge distribuït. El protocol permetrà als usuaris publicar, emmagatzemar i posseir dades de forma independent. Permet als creadors de contingut alliberar, difondre, circular i tractar amb actius digitals, formant un ecosistema d’entreteniment de contingut descentralitzat.

Compra Tron a Binance avui mateix!

Justin Sun, que és el CEO, tendeix a posicionar-se TRON com la nova economia distribuïda de l’entreteniment digital que inclou streaming de vídeos, apostes en línia a les xarxes socials on els usuaris controlen l’economia. Es diu la criptomoneda que s’executa a la cadena de blocs TRON TRONIX (TRX).

Actualment, Tron ocupa la 13a posició en els gràfics criptogràfics amb una capitalització de mercat de poc més de 1.300 milions de dòlars i ha tingut un creixement constant des de principis de desembre.

Fora de les borses on es negocia la criptomoneda TRONIX, el TRX es pot emmagatzemar a les carteres que s’enumeren aquí, que ofereixen als usuaris un control total sobre les seves monedes..

Per comprar TRON, els usuaris poden visitar un intercanvi de criptografia que permet fer cripto-compra fiat de TRX. O poden visitar un intercanvi que permeti intercanviar cripto i intercanviar un altre cripto per la moneda normalment BTC o ETH.

Compra Tron mitjançant Crypto

Voleu canviar algunes de les vostres criptomonedes Bitcoins o Ether per TRONIX? L’intercanvi Binance seria l’intercanvi que em ve al cap.

Seguiu el següent pas per comprar Binance.

Pas 1:

Compra Tron

Crea un Binance compte si no esteu registrat actualment a la plataforma. Un formulari ràpid us guiarà durant el procés de registre. Tot el que cal és una adreça electrònica vàlida i una contrasenya segura. Després del registre, haureu de confirmar el registre fent clic a un enllaç enviat al correu electrònic que vau registrar. Això completa el vostre registre i us dóna accés a utilitzar la plataforma.

Pas 2:

Finançar el vostre Binance compte. En aquest moment, heu d’enviar Bitcoins o Ethers a la plataforma. El valor de TRX que esteu disposat a obtenir us indica exactament la quantitat de BTC que envieu a la plataforma.

Per fer-ho, feu clic a l’enllaç “Fons” i després a l’opció “Dipòsits” i, a continuació, cerqueu Bitcoin / Ether a la llista de criptomonedes que es mostri..


Compra Tron

Cerqueu BTC a la llista de criptomonedes que ofereix Binance i es generaria una adreça única per al vostre ús. Haureu de copiar l’adreça generada i enviar-hi alguns Bitcoins des de la vostra cartera externa o intercanvi on tingueu dipositats els vostres cryptos. Espereu uns minuts i les vostres monedes haurien de reflectir-se a la cartera que l’heu enviat.

Pas 3:

Canvieu el vostre Bitcoin o altres monedes altes per TRON. Per fer-ho, heu de fer clic a l’enllaç “INTERCANVI” situat al costat del logotip de Binance. A la pàgina, heu de trobar el TRX / BTC si heu finançat amb Bitcoins o el TRX / ETH si heu finançat amb Ethers. Això hauria de carregar el gràfic del parell al qual heu fet clic.

Compra Tron

A la secció Compra TRX del gràfic, el quadre Preu us mostra exactament la fracció de bitcoins que pagueu per cada TRX que vulgueu comprar. Utilitzeu el camp de quantitat per introduir la quantitat que esteu disposat a comprar. Els botons percentuals ajuden a omplir la casella d’import amb la quantitat de criptomoneda finançada dipositada a la plataforma que voleu utilitzar per comprar Bitcoins. Utilitzeu el botó 100% si utilitzeu tots els vostres fons. Feu clic al botó COMPRAR TRX i espereu que la vostra moneda TRONIX estigui acreditada a la cartera de Binance intercanvi.

Compra Tron

Tingueu en compte que les taxes elevades a la xarxa Bitcoin us han causat molts diners comprant altres criptomonedes. Va costar molt traslladar els fons Binance i també les comissions de transacció a la borsa de Bitcoin també són altes. Un enfocament millor seria utilitzar Ether per comprar la vostra moneda TRONIX a Binance Exchange.

Retireu TRX a la vostra cartera

Per raons òbvies; pirates informàtics i fins i tot tancats, no és recomanable emmagatzemar les vostres monedes recentment adquirides en intercanvis criptogràfics. Per no parlar de problemes menors com el manteniment programat, que de vegades pot resultar problemàtic. Per tant, assegureu-vos de retirar el vostre TRX a una cartera segura que us permetrà controlar les vostres monedes.

Tron és una bona inversió?

Durant l’últim any, Tron ha aconseguit passar a la seva pròpia cadena de blocs i també ha adquirit BitTorrent ja que treballa per dominar la indústria de l’entreteniment. Això, juntament amb altres desenvolupaments positius que s’estan produint en forma d’associacions, prometen augmentar encara més el preu de Tron.

Compra Tron a Binance avui mateix!

Tot i que els darrers dies s’ha vist el preu del TRX a la zona vermella, la moneda encara ha aconseguit un ROI respectable des de principis d’any. S’espera que aquesta tendència continuï a mesura que avancem cap a l’últim trimestre de l’any, ja que els experts prediuen que és probable que el mercat de les criptografies s’acceleri.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map