Guia: Com comprar Cindicator a Binance

[Actualitzat octubre 2018] – Les principals criptomonedes, com Bitcoin, XRP, Bitcoin Cash i Litecoin, reben la major atenció a l’hora d’invertir en criptografia, però hi ha moltes monedes més petites de les que val la pena parlar. CoinMarketCap llista més de 2.000 criptomonedes en aquest moment i, de fet, moltes fitxes de capitalització petita tenen un potencial significatiu, juntament amb una utilitat pràctica en aquest moment. Cindicator és una d’aquestes monedes de capital petit, amb un cost baix en aquest moment i un potencial real de creixement. Llegiu aquesta guia per veure com canviar a Cindicator Binance.

Què és Cindicator?

Tal com va descriure l’equip de Cindicator, estan desenvolupant una plataforma d’inversió “Intel·ligència híbrida”. La seva plataforma combina les aportacions dels seus usuaris amb la tecnologia d’aprenentatge automàtic per proporcionar als inversors les eines per prendre decisions de negociació intel·ligents.

Cindicator és una aplicació que proporciona prediccions de preus de criptografia multitudinària, amb el potencial per als usuaris de guanyar criptografia per les seves aportacions. La gent pot participar gratuïtament, oferint prediccions i responent preguntes. Com més precises siguin les respostes, més punts obtindreu, cosa que es traduirà en recompenses criptogràfiques.

Les eines d’aprenentatge automàtic les responen per proporcionar informació agregada i intel·ligent a la qual els usuaris poden pagar per accedir. A partir d’agost de 2018, les prediccions de l’aplicació van tenir una mitjana de precisió de poc més del 60%.

El testimoni Cindicator encara és molt nou, ja que només ha tingut el seu ICO a la segona meitat del 2017. Com a tal, no hi ha molts intercanvis que el portin i hi ha molt poques maneres de comprar Cindicator amb monedes Fiat. Aquesta guia us mostrarà l’intercanvi de Bitcoin o Ethereum per Cindicator en un dels intercanvis més grans del món, Binance.

Pas 1: registreu-vos a Binance

Binance és un dels intercanvis de criptomonedes més grans del mercat i permet als usuaris negociar al voltant de 540 parells comercials diferents. La plataforma es va fer famosa després de tenir un any molt positiu el 2018 i convertir-se en un dels intercanvis més grans del mercat. 

Segons informa CoinMarketCap, Binance és el segon intercanvi més gran de l’espai amb un volum de negociació en les darreres 24 hores de 916 milions de dòlars. Cindicator té el volum de negociació més gran a Binance a través dels seus tres parells de negociació CND / BTC, CND / BNB i CND / ETH. Binance representa més del 97,4% del volum total de negociació de Cindicator a tot el món. 

Això és molt útil per als inversors que vulguin tenir liquiditat i la possibilitat de trobar compradors i venedors en tot moment.

Si encara no ho heu fet, haureu de registrar un compte a Binance. El procés és bastant fàcil i no ha de trigar.

registre binance 4

Pas 2: verifiqueu el vostre compte

Abans de començar a operar, haureu d’enviar diversos documents KYC (coneixeu el vostre client) per verificar la vostra identitat. A més, configureu una autenticació segura de dos factors per protegir el vostre compte.

Pas 3: Envieu BTC, ETH o BNB al vostre compte de Binance


Com que Binance no ofereix dipòsits fiat (USD, EUR, etc.), haureu d’enviar una moneda com Bitcoin, Ethereum o Binance Coin al vostre compte de Binance. Si no teniu alguna d’aquestes monedes, podeu comprar amb una targeta de crèdit o dèbit en llocs com Coinmama, Changelly o bé Coinbase.

Per fer un ingrés, aneu al menú de la part superior de la pàgina, seleccioneu “Fons” i, a continuació, “Dipòsits”..

A la pantalla següent, se us demanarà que seleccioneu la moneda que vulgueu dipositar. Trieu la vostra moneda (BTC, ETH o BNB) al menú desplegable.

Binance us proporcionarà una adreça de cartera a la qual enviar les vostres monedes. Assegureu-vos que només envieu aquesta moneda en concret (és a dir, BTC a la cartera BTC, ETH a la cartera ETH). En cas contrari, es podrien perdre les vostres monedes.

Per comprar Binance Coin, podeu fer-ho mitjançant l’intercanvi de Binance mitjançant una targeta de crèdit. Aquest és un dels serveis més recents que ofereix Binance. A més, podeu comprar directament Bitcoin o Ethereum mitjançant una targeta de crèdit.

L’enviament d’una criptomoneda a una altra cartera criptogràfica pot provocar la pèrdua dels seus fons per sempre.

dipòsit binance 4

Pas 4: espereu la confirmació

Depenent de la càrrega de la xarxa, el dipòsit pot trigar uns quants moments a completar-se.

Pas 5: Cerqueu i seleccioneu el parell BTC, ETH o BNB

Un cop apareixen les monedes a la cartera, és hora de passar a la secció d’intercanvi. Aquí és on trobareu tarifes i decidireu un preu per comprar Cindicator a Binance.

A la part superior de la pàgina, seleccioneu “Intercanvi” i, a continuació, “Bàsic”.

Des de la pantalla de negociació, aneu al quadre de cerca al costat dret. Seleccioneu la moneda que vulgueu canviar (BTC, ETH, BNB o USDT) i cerqueu “CND”. Seleccioneu el parell CND per a la vostra moneda (CND / BTC, per exemple).

cnd binance

Opcional: utilitzeu les eines avançades de Binance per comprar en el moment adequat

Binance disposa d’una gamma d’eines i dades per ajudar-vos a comprar i vendre a preus baixos.

A la pantalla de negociació, podreu veure l’historial de preus i comandes del parell que heu seleccionat. També podeu establir límits de compra o venda. Això significa que podeu establir un preu al qual vulgueu comprar o vendre i, un cop el preu de CND arribi a aquest punt, Binance farà el vostre comerç automàticament. Amb això, alguns troben que han adquirit Cindicator a Binance sense vigilar els preus de manera activa (per tant, procediu amb precaució).

Binance proporciona eines avançades per a usuaris i comerciants experts que vulguin tenir una experiència millor mentre operen actius digitals. Binance és un intercanvi creat per a principiants i també per a comerciants professionals que requereixen moltes altres eines per prendre millors decisions mentre operen. Amb aquests serveis, les persones tindran una experiència global millor.

cnd binance 2

Pas 6: trieu la quantitat de CND que vulgueu comprar

Seleccioneu el preu al qual voleu comprar CND o seleccioneu “Mercat” per comprar el preu de mercat actual.

Ara seleccioneu la quantitat de CND que vulgueu comprar. Podeu triar una quantitat específica en CND o 25%, 50%, 75% o 100% de les monedes BTC / ETH / BNB de la vostra cartera Binance.

Pas 7: Comprar Cindicator!

Feu clic a “Compra CND” i ja heu acabat. Un cop Binance confirmi la vostra comanda, les vostres fitxes CND haurien d’aparèixer a la cartera de Binance. Heu accedit amb èxit a Cindicator Binance

Pas 8: moveu les monedes a una cartera Cindicator segura

La millor pràctica en criptografia és mantenir les monedes allunyades d’un canvi, en una cartera que controlis. Per a això, necessitareu una cartera criptogràfica que admeti Cindicator.

Les carteres de maquinari com el Ledger Nano S o el Trezor, encara que són més cares, ofereixen el màxim nivell de seguretat i admeten una àmplia gamma de fitxes. En cas contrari, MyEtherWallet és una opció gratuïta basada en web per a tokens ERC-20, com Cindicator.

Per retirar els vostres tokens CND a la vostra pròpia cartera, seleccioneu “Fons” i després “Desistiments”. Trieu CND al menú desplegable.

Els intercanvis de criptomonedes han estat afectats per diferents pirateries en els darrers anys. Binance, per exemple, va perdre 7.000 BTC d’usuaris fa uns mesos després d’haver experimentat un atac. Tot i que l’intercanvi va compensar els usuaris, si l’atac és massiu, els fons es perdrien per sempre. 

Tenir les claus privades del vostre actiu digital significa ser el propietari dels vostres fons. Tot i que els intercanvis solen prometre procediments massius de seguretat, la majoria d’ells ja s’han vist afectats per atacs i pirates informàtics. 

Les carteres de maquinari són la millor opció perquè els usuaris puguin emmagatzemar els seus actius digitals i assegurar-se que podran estar segurs contra els pirates informàtics i els atacs als intercanvis criptogràfics.. 

cnd binance 3

Se us demanarà que introduïu una adreça de cartera. Aquesta és l’adreça de la vostra cartera privada Cindicator.

cnd binance 4

Assegureu-vos que l’adreça que heu introduït sigui correcta i feu clic a “Envia”. Un cop confirmada la transacció (això pot trigar uns quants moments, en funció de la quantitat d’activitat de la xarxa), les vostres monedes s’enviaran a la cartera.

En aquesta guia, heu après a comprar Cindicator a Binance. L’ús d’aquesta plataforma té molts avantatges en comparació amb altres, com la possibilitat de comprar BNB, ETH o BTC mitjançant una targeta de crèdit i canviar-la per CND, i la gran liquiditat que proporciona l’intercanvi als usuaris.. 

Doncs ja està! Ara ja sabeu com comprar fitxes Cindicator Binance. També podeu descarregar l’aplicació mòbil Cindicator des de la botiga d’aplicacions iTunes o Google Play o accedir-hi en línia a https://app.cindicator.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map