Gems ocults de la criptomoneda # 4 – OneLedger (OLT)

Gems ocults de la criptomoneda # 4 – OneLedger (OLT)

OneLedger (OLT) és un subestimat, protocol universal de llibres creuats que es beneficia de les cadenes laterals per augmentar la interoperabilitat entre diferents ecosistemes de blockchain. Què vol dir això? És una solució blockchain tot en un disponible per a usuaris, desenvolupadors i empreses.

revisió oneledger 696x462Font: https://icobattle.com/

La idea de les cadenes laterals no és innovadora. Ja hem sentit a parlar d’ICO similars de la mà de Aion, LISK, EOS, Arca, i Icona. No obstant això, OneLedger és capaç de superar-ho tot.

Transferència d’actius digitals Entre diferents cadenes de blocs

Avui en dia, les empreses estan aprofitant la tecnologia blockchain per racionalitzar els processos administratius, reduir els errors humans, minimitzar els costos d’operació i augmentar la transparència. No obstant això, l’adopció generalitzada de la tecnologia blockchain encara s’enfronta a reptes. La transició no és fàcil i les empreses s’hi plantegen amb diferents graus de velocitat i èxit.

Captura de pantalla 2

Font: https://oneledger.io

Un d’aquests reptes és la manca d’interoperabilitat: la incapacitat de diferents cadenes de blocs per comunicar-se entre elles. Per exemple, és impossible fer una transacció des d’un compte Ethereum fins a un compte BTC. Aquest procés per fer-ho implica transferrina a una cadena abans d’enviar monedes. Això costa, requereix molt de temps i implica una ajuda important de tercers (intercanvis, per exemple). Altres problemes significatius que impedeixen l’adopció generalitzada de la tecnologia blockchain són el desplegament de múltiples aplicacions dApps, l’escalabilitat i els sistemes heretats existents.

OneLedger és una arrencada de blockchain dissenyada per oferir una solució a aquests problemes. Facilita les operacions de llibres creuats. El seu protocol es pot sincronitzar amb altres llibres majors distribuïts com Ethereum, Bitcoin, etc. que admeten canals de pagament i contractes de bloqueig de temps de hash (HTLC).

Inicialització del negoci OneLedger

OneLedger és un protocol de consens de tres capes que s’integra eficaçment amb diferents cadenes de blocs.

1. Inicialització empresarial

La primera capa és un protocol de consens configurable basat en funcions, on s’inicia un contracte generalitzat. El contracte es genera i es desplega a la xarxa amb diferents codis blockchain. Als nodes Bitcoin, el contracte es replica a partir del contracte de gènesi quan es creen nodes. Al node Ethereum, el contracte s’executa en forma de contracte intel·ligent.


2. Consens del canal

La segona capa es coneix com a consens del canal. El seu paper principal és executar interaccions entre nodes, segons els termes del contracte. Per aconseguir el segon consens, es realitza el consens de la cadena lateral entre tots els participants. El consens s’arriba quan més de dos terços dels participants hi han estat d’acord. Un cop aconseguit el consens, les dades s’escriuen a un bloc i s’emeten a tots els nodes (participants).

3. Consens de la cadena pública

La tercera (última capa) s’anomena ‘Consens de cadena pública’. Es necessita sempre que es demana una transferència d’actius digitals entre cadenes públiques. Com a resultat, el pre-consens de la cadena lateral s’inicia a l’inici del consens de la cadena lateral. Un cop enviada la proposta a la cadena pública adequada, els validadors voten per bloquejar o desbloquejar un bloc. Si més del 75% de la cadena lateral dels nodes participants arriba al consens, el bloc pre-consens s’afegeix al llibre major.

El testimoni

OneLedger està realitzant actualment una oferta inicial de monedes amb un límit màxim de 15 milions de dòlars. Es preminaran mil milions de fitxes OLT. Cada testimoni inicialment es maparà a un testimoni ERC-20 corresponent.

Segons l’economia simbòlica de OneLedger, tres participants utilitzaran l’OLT.

Usuaris: Particulars o empreses que han de pagar una comissió de transacció als assistents de la xarxa o als nodes de les OLT.

Nodes: Les tarifes de xarxa es destinen a nodes; pagat en OLT. L’ecosistema OneLedger permet que qualsevol persona executi un node al principi. A mesura que el sistema madura, es requereix una tarifa determinada a OLT.

Desenvolupadors: Podrien ser equips o col·laboradors individuals. Els desenvolupadors necessitaran fitxes OLT per desplegar els seus mòduls al mercat descentralitzat de OneLedger. El contracte intel·ligent definirà les condicions de venda.

Desenvolupadors i assessors

La idea darrere de OneLedger va ser una idea de David Cao, el president de l’Associació Professional de la Xina Blockchain del Canadà (CCBPA). El senyor Cao té més de 13 anys d’experiència en arquitectura empresarial i tecnologia blockchain. També ha treballat a Xerox com a consultor principal de comerç i a IBM Toronto Lab com a desenvolupador de WebSphere Commerce.

El fundador i CEO de Trust 2 Pay, Alex Todd, també és l’assessor en tecnologia de OneLedger. Stephen Lee és l’enginyer principal. Ha treballat com a enginyer de programari a Microsoft i IBM així com consultor sènior a Deutsche Bank.

La primera versió de la plataforma OneLedger es publicarà el 2019.

Pensaments finals

OneLedger sembla proporcionar una gran solució a algunes necessitats actuals i urgents de l’ecosistema blockchain.

OverLedger, Aion, i Cosmos es consideren els principals competidors d’OneLedger pel que fa a la interoperabilitat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map