Els més famosos criptomilionaris menors de 40 anys

No fa molt de temps, les criptomonedes no només van ser acomiadades per diversos empresaris i analistes financers, sinó que també eren una broma de diverses persones. No obstant això, el negoci de criptografia no era una broma per a un parell d’individus brillants i orientats al futur que, en el moment d’escriure aquest article, són milionaris / multimilionaris.

El 2017 va suposar un gran punt d’inflexió per al món criptogràfic i va comportar un increïble augment del volum de negociació, així com l’augment meteòric de BitcoinEl preu (que va assolir un màxim històric d’uns 19.535 dòlars al desembre), així com altres innovacions apassionants.

El negoci de criptografia ha evolucionat tant que, segons Fortuna, una de les publicacions amb més prestigi centrada en el món de les finances, 5 de les40 per sota dels 40”Els milionaris més rics del 2018 estan directament relacionats amb el món de la criptografia.

A continuació, hem creat una llista dels cripto-multimilionaris més famosos menors de 40 anys:

Vitalik Buterin

Amb fama només rivalitzada pel misteriós Satoshi Nakamoto, Vitalik Buterin és un nom tan famós a la criptoesfera que no hauria de requerir cap tipus d’introducció. Per a aquells que no ho saben, Vitalik Buterin és el creador de Ethereum, la segona criptomoneda més valuosa del planeta.

Vitalik és sens dubte una de les ments més brillants de la nostra generació. Nascut a prop de Moscou, el noi meravellós es va traslladar al Canadà als sis anys al costat de la majoria de la seva família. A l’escola, Vitalik mostrava un talent molt prometedor per a les matemàtiques. En algun lloc fa uns cinc anys, igual que el

La moda de Bitcoin va començar a començar, Buterin va fundar una revista sobre Bitcoin i criptografia. Va començar a assistir a la Universitat de Waterloo després de rebre la beca Tiel (beca educativa de 100.000 dòlars), però aviat va abandonar la feina per treballar en assumptes més importants, a saber, construir Ethereum..

Actualment, Vitalik Buterin, de 24 anys, té un valor net criptogràfic estimat d’entre 400 i 500 milions de dòlars, cosa que el converteix en el cripto-multimilionari més jove i l’únic menor de 30 anys..

Perfil VitalikButerin de 800 píxels

Font: Wikipedia

Charles Hoskinson

Charles Hoskinson és un altre individu cripto-famós amb una història interessant darrere del seu èxit. El 2013, va decidir bruscament deixar de fer consultes i va iniciar l’escola en línia anomenada “Bitcoin Education Project”. Així va conèixer Buterin i, juntament amb els altres sis membres, van desenvolupar Ethereum. Charles va deixar el projecte per diverses diferències creatives i va començar a començar IOHK. Hoskinson també és el fundador de Cardano, un projecte en el qual posa molta feina. A l’edat de 30 anys, el seu valor criptogràfic estimat se situa entre els 500 i els 600 milions de dòlars.

Charles Hoskinson

Font: Wikipedia


Brendan Blumer

Brendan va començar la seva carrera empresarial venent armes i cases al World of Warcraft ecosistema. Quan la seva empresa, Gamecliff, va ser adquirida per IGE, es va traslladar a Hong Kong per dirigir operacions. El 2007 va arribar als titulars amb la creació d’una empresa que es va centrar en la venda d’avatars dins del joc, que va obtenir beneficis de més d’un milió de dòlars al mes. Brendan Blumer és ara el conseller delegat de Bloc primer, i el seu valor net criptogràfic estimat és d’entre 600 i 700 milions de dòlars.

Baiju Bhatt i Vlad Tenev

Vlad Tenev (31 anys) i Baiju Bhatt (33 anys) són els següents a la nostra llista de criptobillionaris més famosos menors de 40 anys. Els dos van crear Robin Hood, un tipus d’intercanvi diferent que permetia als usuaris comprar i vendre accions sense comissions zero. L’intercanvi es va convertir aviat en un dels més populars i hi ha una valoració d’aproximadament 5.600 milions de dòlars.

Pavel Durov

La història de com Pavel Durov (33 anys) es va convertir en milionari va començar amb la fundació de Vkontakte (VK.com), un Facebook clon que va tenir un gran èxit a Rússia i Europa de l’Est. De fet, la plataforma va tenir tant d’èxit que va desplaçar Facebook com la xarxa social número 1 d’aquesta regió en particular. Posteriorment, Pavel va vendre l’empresa a causa de les pressions polítiques del Kremlin i va començar a començar Telegrama, Què talEl principal competidor. La companyia va aconseguir recaptar 1.700 milions de dòlars en un acord privat per iniciar Telegram Open Network.

Retrat assegut de Pavel Durov

Font: Wikipedia

Dan Larimer

A l’edat de 35 anys, el valor net de criptografia de Dan Larimer és d’al voltant dels 600 als 700 milions de dòlars. El camí cap a l’èxit no va ser fàcil per a Dan Larimer. El 2007 va decidir que no vol crear armes (un dels seus antics llocs de treball) i que el que realment vol és crear sistemes que puguin ajudar a millorar la vida. El programador d’ordinadors és conegut per crear l’intercanvi de criptografia anomenat BitShares, així com per a la creació de Steemit, una xarxa social basada en blockchain. També cal destacar el fet que ell és el CTO de l’inici de la criptomoneda Bloc primer.

Brian Armstrong

Brian Armstrong és el conseller delegat de Coinbase i una de les persones més riques de la nostra llista amb un valor net criptogràfic estimat de 900 milions de dòlars – 1,1 mil milions de dòlars. Actualment, amb 35 anys, Armstrong va ser un dels primers creients de la criptomoneda i no va dubtar a crear Coinbase amb seu a San Francisco el 2012, quan tothom dubtava del potencial de la criptografia. Actualment, Coinbase és un dels pocs intercanvis que compleix tots els paràmetres reguladors necessaris per funcionar al continent nord-americà.

Cameron i Tyler Winklevoss

Probablement els bessons més famosos de la criptoesfera, es van fer famosos el 2013, quan van prendre un acord de 65 milions de dòlars que van obtenir d’una demanda amb Mark Zuckerberg i el van invertir en Bitcoin. Segons la història, la seva decisió va ser molt exitosa. Els bessons també tenen un intercanvi de criptomonedes amb seu a Nova York anomenat Bessons. Tant Cameron com Tyler tenen actualment 36 anys i el seu valor criptogràfic estimat és d’uns 1.100 milions de dòlars.

Cançó Chi-Hyung

Song Chi-Hyung, de 38 anys, s’ha llançat recentment Upbit, que es va convertir ràpidament en l’intercanvi de criptomonedes més gran de Corea del Sud. El valor net criptogràfic estimat de Song Chi-Hyung oscil·la entre els 350 i els 500 milions de dòlars.

Qui és el teu cripto milionari / multimilionari favorit i per què? Digueu-nos més informació a la secció de comentaris a continuació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map