Els esdeveniments de criptomoneda i Fintech més importants als quals assistir el 2018

Els esdeveniments de Bitcoin són conferències o reunions on es reuneixen persones de la comunitat central de Bitcoin, usuaris, entusiastes, empresaris i curiosos. Com que és una comunitat global, aquests esdeveniments s’organitzen amb freqüència a tot el món. Aquí us oferim la informació sobre els esdeveniments de Bitcoin més rellevants.

1. London Fintech Week 2018

Data: 13 de juliol de 2018

Lloc: Londres, Regne Unit

Fintech Week és una sèrie de tallers, conferències, exposicions, hackathons, festes i reunions. L’acte principal tindrà lloc al QEII Center de Westminster. Altres debats tindran lloc a Londres i a “Tech City”. S’espera que entre 600 i 1000 assistents de més de 50 països afavoriran els esdeveniments.

Ponent principal

Prajit Datta, científic de dades i evangelista de blockchain

2. Desconferència del pilar

Data: 15 de juliol de 2018

Lloc: Vílnius, Lituània

L’esdeveniment començarà el 15 de juliol de 2018 i es tancarà el 22 de juliol de 2018. Vine a aprendre dels criptòctons, pioners de la cadena de blocs i líders empresarials. Experimenta, pirateja i crea durant una setmana amb l’equip de Pillar. Uniu-vos a taules rodones, xerrades, tallers i classes magistrals. Aquest esdeveniment és gratuït i obert a tothom. Només heu de reservar el vol i l’allotjament.

Altaveu

David Siegel, conseller delegat del Projecte Pillar i un magnat empresarial nord-americà que viu a Londres 

3. Congrés Global Blockchain

Data: 16 de juliol de 2018

Lloc: Johannesburg, Sud-àfrica

El Congrés Global Blockchain és l’experiència definitiva per a una persona amb un ull en la tecnologia Blockchain. No importa si sou experts o novells en aquest departament, aquest esdeveniment us ofereix informació útil. En aquesta reunió especial, els experts exploraran les perspectives d’aquesta tecnologia disruptiva, ICO i criptomonedes. És una plataforma on es convoquen la societat civil i els evangelistes blockchain, per a una reunió seriosa sobre les possibles aplicacions del blockchain.

Altaveus

Ian Scarffee, un empresari en sèrie i un important expert en indústries de blockchain i criptografia

Eric Annan, conseller delegat de KubitX Exchange

4. Cimera mundial Blockchain

Lloc: Singapur

Data: 19/07/2018 – 20/07/2018

Aquest any Cimera Mundial de Blockchain tindrà lloc a Singapur. La trobada té com a objectiu connectar experts mundials de blockchain, innovadors tecnològics, startups i inversors en aquest espai criptogràfic. Els líders i experts en TI debatran sobre la naturalesa de la cadena de blocs i els seus potencials.

Altaveus:

Alex Medana, conseller delegat i cofundador de FinFabrik

Anson Zeall, cofundador i CEO de CoinPip

5. Congrés internacional Blockchain

Data: 08/03/2018 – 08/04/2018

Lloc: Hyderabad, Índia

El govern de Telangana en col·laboració amb Nucleus Vision llança la primera edició del Congrés Internacional Blockchain. L’esdeveniment serà el congrés de blockchain del govern més gran del món al qual assistiran multitud de funcionaris governamentals de gran perfil i líders mundials de blockchain. S’espera que més de 2500 participants agafin l’acte. Més de cinquanta ponents realitzaran taules rodones i ponències.

Ponents:

Tim Draper, capitalista de risc i fundador de Draper Venture Network

Arun Seth, empresari, criptoevangelista i president de la fundació NASSCOM

6. Blockchain Connect

Data: 22 d’agost de 2018

Lloc: Los Angeles, CA EUA

El 2018 EUA-Xina Conferència sobre Blockchain i moneda digital s’allotjarà a l’hotel LAX Marriott. L’esdeveniment està organitzat i patrocinat per Blockchain China Connect, Inc. i Artisan Business Group. S’espera que centenars de comerciants de criptomonedes, operadors de mines de bitcoins, inversors, evangelistes de cadenes de blocs i experts legals agradi l’esdeveniment. La conferència oferirà una gran plataforma per establir xarxes P2P i oportunitats de col·laboració entre la Xina, els Estats Units i altres països.

Ponents:

Jack Liao, fundador de Bitcoin Gold and LightningASIC

Joe Rubin, cofundador i MD de FundingPost.Com

7. Desbloqueja la comunitat

Data: 09/09/2018 – 09/10/2018

Lloc: Hong Kong

El Desbloqueja la comunitat com el seu nom indica es centra en els temes relacionats amb el valor de la comunitat per a la indústria de la cadena de blocs. Estarà centrat en la comunitat. Per exemple, quin és el paper de la comunitat en l’espai criptogràfic, com la comunitat es pot beneficiar de la tecnologia blockchain, com els tokens poden donar suport a la comunitat, etc. Espereu reunir-vos amb experts de laboratoris de recerca i universitats. Discutiran les estratègies, els instruments i els canals de comunicació durant les fases de prevenda, ITO i post-ITO.

Ponents:

Richard Millington, expert en la construcció de comunitats en línia i fundador de Feverbee

Joel John, analista d’Outlier Ventures

8. Crypto Expo. Moscou  

Data: 15 de setembre de 2018

Lloc: Moscou

Els mercats mundials de monedes digitals, ICO i blocs es reuniran a Moscou, Rússia, per resoldre els misteris que envolten el món de la criptomoneda. L’exposició pretén unir tots els actors clau que van contribuir més significativament a la indústria criptogràfica durant els darrers anys. Es presentarà als participants els experts en la matèria. Aprendran què és el món criptogràfic i quant costava entrar al regne criptogràfic.

Ponent:

Valentine Preobrazhensky, fundador i CEO de Latoken

Larson & Holz

9. Canvi de Blockchain

Data: 10/11/2018 – 10/12/2018

Lloc: Miami, FL, EUA

La cadena de blocs es proposa com una de les tecnologies més disruptives amb molts potencials. La trobada té com a objectiu sensibilitzar i educar el món sobre el poder de la tecnologia blockchain. Espereu fregar-vos amb experts de la indústria, reguladors i polítics que vindran a celebrar l’evolució del blockchain. L’esdeveniment està patrocinat per gegants tecnològics com Tesla, IBM i tZERO.

Conclusió

Les criptomonedes i la tecnologia de blockchain relacionada han tingut un impacte significatiu en els mercats recentment. Us recomanem que vegeu de més a prop les conferències internacionals sobre blockchains i criptomonedes, que tindran lloc de juliol a novembre d’aquest any..

Aquests esdeveniments de Bitcoin us donaran l’oportunitat d’escoltar alguns dels millors ponents sobre el tema. No s’atura aquí. També us beneficiarà d’una varietat de formació formal a l’aula a la qual us podeu inscriure.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner