Els 10 millors YouTubers de Cryptocurrency per consultar

Ser nou en l’espai criptogràfic pot ser aclaparador. La bona notícia és que Internet proporciona una gran quantitat d’informació útil, tot i que trobar informació d’alta qualitat pot resultar problemàtic de vegades.

Un dels millors llocs per trobar contingut relacionat amb la criptografia és YouTube, el servei d’intercanvi de vídeo més gran del món. Independentment que sigueu un tipus de persona més basat en dades i més “tecnològic”, inversor o simplement interessat en els aspectes generals de la criptomoneda, hi ha un canal de YouTube per a tothom.

Hem compilat una llista dels deu millors YouTubers de criptografia que hauríeu de comprovar si esteu parlant seriosament de la criptomoneda:

  1. Crypto Zombie

Presumeix d’un dels noms més peculiars de YouTube, Crypto Zombie és un canal que té excel·lents ressenyes de criptomonedes. També és un lloc on podeu estar informat sobre els darrers esdeveniments en l’esfera criptogràfica. El canal inclou presentacions ICO, entrevistes i tota mena de debats generals sobre diversos temes de tendència relacionats amb la criptomoneda.

Actualment, el canal té 32.000 subscriptors, però tenint en compte el “flux” de K-DUB, no us sorprengueu si el canal es convertirà ràpidament en un dels més populars del seu tipus a YouTube..

2. DataDash

DataDash Sembla ser el rei indiscutible de YouTube de la criptografia, d’aquí la seva immensa llista de subscriptors de gairebé 311.000. El rostre del canal és Nicholas Merten, un jove entusiasta de la criptografia i antic analista de dades. El canal ofereix una àmplia gamma d’informació sobre criptografia i consells generals, així com les opinions pròpies de Nicholas sobre diversos assumptes.

Els espectadors interessats en ressenyes de monedes, consells de negociació, explicacions del diagrama de flux i altres detalls tècnics avançats segur que trobaran aquest canal molt informatiu..

Dash de dades

3. Crypto Investor

Si les inversions en criptografia i la comprensió de la dinàmica del mercat són les vostres principals prioritats, llavors Crypto Investor és un canal que probablement gaudireu, ja que està dirigit per una persona amb coneixements de formació en finances. El canal no és tan actiu com altres de similars a YouTube, per tant, si voleu estar al dia de les últimes notícies, probablement no sigui per a vosaltres.

La major part del contingut del canal gira al voltant de l’anàlisi fonamental de les criptomonedes i la inversió en valor. El canal també compta amb un munt de contingut que us hauria d’ajudar a mantenir-vos allunyats de les estafes.

4. Ivan sobre tecnologia

Ivan a Tech és un canal de YouTube molt popular dirigit per Ivan Liljeqvist, ponent, educador i influencer internacional de blockchain suec. Amb una sòlida formació en desenvolupament de programari, Ivan tendeix a mantenir ben informats els seus 183.000 subscriptors en relació amb tots els aspectes tècnics importants de l’espai criptogràfic..

Ivan presenta tota mena de notícies rellevants, històries i fins i tot entrevistes amb algunes de les persones més importants de l’esfera criptogràfica, suficients per mantenir entretingut i concentrat tothom durant hores i hores. Independentment que siguis un principiant a l’espai criptogràfic o un veterà criptogràfic incondicional, Ivan on Tech és un lloc on et sentiràs com a casa.

Ivan

Font: https://www.ivanontech.com/

5. Doug Polk Crypto

Doug Polk és una de les poques persones de YouTube que pot divertir les criptomonedes. El jugador de pòquer professional amb ull per a la criptomoneda ha trobat èxit amb el seu YouTube canal que actualment té 201.000 subscriptors.

6. Supoman

Sens dubte, un dels personatges més carismàtics de l’espai criptogràfic, Suppoman es considera el superheroi criptogràfic. I té un canal de YouTube i prou seguidors (147.000 subscriptors) per demostrar-ho. SupomanÉs possible que l’estil no sigui per a tothom, però el seu canal és fantàstic quan només voleu conèixer les darreres novetats, així com tenir una idea clara dels avantatges i desavantatges de diverses criptomonedes..

7. Boxmining

Dirigit per Michael Gu, Boxmining és un canal molt útil i educatiu amb un fort enfocament a proporcionar als seus subscriptors anàlisi diària del mercat de la cadena de blocs. El canal inclou vídeos ben fets que desglossen alguns dels temes més rellevants, accessibles per principiants i experts. Un dels aspectes més destacats del canal són les opinions de Michael sobre diversos esdeveniments tant de l’espai criptogràfic de la Xina com de l’internacional.

No trobareu consells i suggeriments de negociació en aquest canal i, tenint en compte la volatilitat i l’imprevisió del mercat de criptografia, probablement sigui bo.

8. Domini de les monedes

Si us interessa el comerç criptogràfic, aleshores Domini de les monedes és un dels millors canals de YouTube. El canal té 131.000 subscriptors i proporciona actualitzacions diàries sobre els mercats de criptomonedes i diverses tendències criptogràfiques, debats sobre les últimes notícies, així com prediccions decents del mercat. El canal de Carter Thomas s’orienta principalment a les necessitats de l’inversor professional més que a les del comerciant mitjà.

9. Cripta0

Crypt0 és un dels canals de YouTube més complets, que cobreix una àmplia gamma de temes relacionats amb la criptografia, des de debats de Reddit fins a algunes de les últimes i emocionants notícies sobre blockchain / criptografia. El rostre del canal és Omar Bham, que mostra una comprensió profunda tant de la tecnologia que hi ha darrere de les criptomonedes com de les seves implicacions i efectes socials i financers..

Omar també és molt aficionat als seus seguidors, ja que els índexs de participació són força alts. Sol respondre als comentaris i allotjar Q regularment&A sessions.

10. Andreas M. Antonopoulos

Andreas M. Antonopoulos és un dels noms més importants de l’esfera criptogràfica que no requereix molta introducció. No és sorprenent que el canal de YouTube de l’evangelista i defensor de la cadena de blocs de Bitcoin durant molt de temps sigui un lloc obligatori per a qualsevol aficionat a la criptografia. A la seva canal, que actualment té 154.000 subscriptors, trobareu els fascinants i inspiradors discursos i xerrades d’Andreas, així com diverses Q&Pel que fa a Bitcoin i Ethereum.

cz retrat 3

Font: https://antonopoulos.com/

Conclusió

Coneixes algun altre bon Youtuber? Què tal uns canals pròxims? Deixeu les vostres personalitats o vídeos preferits a continuació als comentaris!

Foto cortesia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner