Com vendre Ethereum pas a pas

Tant si heu guanyat Ether de mineria com si heu comprat a una borsa, pot arribar un moment en què haureu de vendre algunes o totes les vostres participacions. Actualment, Ethereum (ETH) és la segona criptomoneda més gran del món, amb una capitalització de mercat de prop de 43.000 milions de dòlars i cotitza al voltant de 378,00 dòlars / ETH. Podeu vendre Ethereum per moneda fiduciària, per exemple, dòlars nord-americans (USD), o utilitzar-lo per comprar una altra moneda digital. 

El mètode més fàcil i econòmic per vendre Ethereum és mitjançant un intercanvi amb un parell ETH / USD. En aquesta guia, passarem pel procés de venda d’Ethereum en un intercanvi per moneda fiduciària i per moneda digital.

Veneu Ethereum per moneda Fiat 

La venda d’ETH per a moneda fiduciària sol ser més ràpida i còmoda, sobretot si sou un comerciant nou. Dit això, anem a fer un procés pas a pas per vendre fitxes Ethereum per a moneda fiduciària.

Pas 1: registreu-vos a una borsa que inclogui ETH / USD

Alguns intercanvis que han llistat Ethereum junt amb USD inclouen, Kraken, Binance, Cointree i Coinbase.

Després de seleccionar un intercanvi adequat, registreu-vos per obtenir un compte a l’intercanvi i proporcioneu la vostra adreça de correu electrònic i contrasenya. Alguns intercanvis demanen les vostres dades personals completes i una prova d’identificació per complir la normativa KYC i AML.

A més, activeu l’autenticació de 2 factors al vostre compte nou abans de passar al següent pas.

Pas 2: ingresseu ETH al vostre compte nou

El següent és transferir els vostres fons ETH a la vostra cartera de canvi. En primer lloc, inicieu sessió al vostre compte. Cerqueu la vostra adreça ETH i utilitzeu-la per transferir fitxes de la vostra cartera externa.

Per exemple, si heu obert un compte de Coinbase, feu clic a Carteres a la part superior de l’intercanvi i seleccioneu la cartera Ethereum. Feu clic a Generar adreça de dipòsit, després se us proporcionarà una adreça que podeu transferir ETH.

Pas 3: vendre Ethereum

Després de rebre ETH al vostre compte, aneu a la pàgina de negociació de la borsa i seleccioneu el parell de divises que vulgueu. Introduïu l’import de l’ETH que voleu vendre i feu la vostra comanda.

Per exemple, al vostre compte de Coinbase, feu clic a Vendre i seleccioneu la cartera des de la qual voleu transferir ETH. Feu clic a Vendre ETH i introduïu l’import de l’ETH que vulgueu vendre a l’espai proporcionat. A partir d’aquí, seleccioneu la moneda per la qual vulgueu vendre el vostre ETH.


En tots aquests intercanvis, assegureu-vos de confirmar els detalls de la transacció abans de completar aquesta acció.

Pas 4: retirar USD

L’últim pas és retirar l’import que heu rebut i ingressar-lo al vostre compte bancari. Aquest és un procés senzill, però assegureu-vos que coneixeu el que us cobrarà abans de completar aquesta acció.

Venent Ethereum per a criptomoneda 

Pas 1: registreu-vos a una borsa que enumeri ETH

Si teniu intenció de vendre ETH a la mateixa borsa on l’heu comprat, aneu al segon pas.

Si voleu vendre en una nova borsa, hauríeu de tenir en compte alguns factors abans de decidir-vos a una borsa que s’adapti a les vostres necessitats. La bona notícia és que Ethereum és la segona criptomoneda més gran, que es negocia en gairebé tots els intercanvis.

Després de seleccionar un intercanvi adequat, registreu un compte proporcionant la vostra adreça de correu electrònic i creant una contrasenya. Com s’ha indicat anteriorment, alguns intercanvis requeriran les vostres dades i proves d’identificació d’acord amb la normativa KYC / AML.

Una vegada més, assegureu-vos que activeu les funcions 2-FA per obtenir més seguretat.

Pas 1: ingressar ETH al compte

Transferiu l’import de l’ETH que vulgueu vendre de la vostra cartera externa al vostre compte. Utilitzeu l’adreça ETH de la vostra cartera i, a continuació, transfereu ETH a l’intercanvi mitjançant l’adreça.

Per exemple, si voleu vendre Ethereum a Binance, seleccionar Dipòsit des del Fons menú desplegable. A continuació, seleccioneu ETH com a moneda de dipòsit i analitzeu el codi QR. 

Pas 2: vendre Ethereum

Després de rebre les fitxes al vostre compte d’intercanvi, feu clic a la secció de negociació del vostre intercanvi. Seleccioneu el parell que vulgueu canviar, com ara ETH / BTC i introduïu la quantitat d’ETH que vulgueu vendre.

Per exemple, feu clic a Intercanvi a Binance i seleccioneu qualsevol de les dues opcions Bàsic o bé Avançat vista comercial. Cerqueu el parell que vulgueu canviar al quadre que apareix a la part dreta de la pantalla i seleccioneu l’ordre. Feu clic a Vendre ETH.

Vendre Ethereum

Una vegada més, assegureu-vos de confirmar tots els detalls abans de seguir endavant.

Pas 3: transferiu la vostra nova criptomoneda a una cartera segura

Després de comprar una moneda nova, heu de tenir en compte que no es recomana emmagatzemar la vostra criptografia en un intercanvi durant massa temps. Per a una seguretat millorada, transfereu les vostres monedes a una cartera privada que us permeti conservar la vostra clau privada.

Per exemple, a Binance, podeu transferir la moneda digital a una cartera segura fent clic a Retirades enllaç des de Fons menú desplegable. Seleccioneu la moneda digital que vulgueu transferir del vostre intercanvi i introduïu l’import i l’adreça de retirada.

Vendre Ethereum

Què cal tenir en compte abans de vendre el vostre ETH

Abans de vendre Ethereum per primera vegada, recordeu que hi ha alguns riscos. A més, les criptomonedes són volàtils. Com a tal, realitzeu la deguda diligència abans de prendre aquesta decisió. 

Els factors que heu de tenir en compte inclouen, les comissions de negociació a la borsa, les comissions i mètodes de retirada, els límits de transacció, el tipus de plataforma a utilitzar, la verificació d’identificació necessària i l’atenció al client de la borsa..

Aquests són factors vitals, ja que determinen la facilitat amb què veneu el vostre ETH. Consulteu el nombre de comissions que cobra l’intercanvi en què voleu vendre Ethereum. Alguns intercanvis són bastant cars, mentre que altres són barats. A més, d’altres són fàcils d’utilitzar i tenen un bon servei d’atenció al client, mentre que d’altres són difícils de navegar, especialment per a principiants, i tenen poca assistència als clients.. 

A més, tingueu en compte les dades personals que esteu disposats a proporcionar abans de seleccionar un canvi adequat a les vostres necessitats. Alguns intercanvis demanen les vostres dades i identificació, mentre que altres no requereixen cap identificació personal, adequada per a aquells que vulguin mantenir la seva privadesa..

A més, altres poden trigar temps a verificar les vostres dades i, atesa la volatilitat de les criptomonedes, pot ser que no sigui adequat per a un comerciant que vulgui vendre la seva moneda el més aviat possible..

Per tant, és vital tenir en compte aquests factors abans de seleccionar un intercanvi adequat.

Conclusió

La venda del vostre ETH és un procés fàcil tant per als comerciants experimentats com per als nous. Tot el que necessiteu és registrar-vos a una bossa adequada i fer la vostra comanda. Podeu optar per vendre el vostre ETH per moneda fiduciària o una altra moneda criptogràfica, aquesta elecció depèn de les vostres necessitats. Tanmateix, abans de triar un intercanvi adequat per vendre el vostre ETH, tingueu en compte factors com ara les comissions de negociació, el mètode de retirada, l’assistència al client, la verificació d’identificació i els límits de transacció. Aquests factors determinen la fluïdesa del procés per vendre Ethereum. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map