Com utilitzar MyEtherWallet | Guia per a principiants

Què és MyEtherWallet?

Des del seu llançament el 2015, MyEtherWallet, o la cartera curta MEW, ha guanyat molta popularitat a la Ethereum es converteix en una de les carteres Ethereum més reconegudes i una de les millors carteres de criptomonedes en general. MyEtherWallet és un servei basat en web que us permet controlar els vostres fons. S’utilitza per emmagatzemar, enviar i rebre de manera segura els tokens Ether i ERC-20, així com per interactuar amb contractes intel·ligents.

El servei proporciona als seus usuaris una adreça (adreça pública) en la qual poden rebre monedes i fitxes de qualsevol persona. També proporciona als seus usuaris una manera ràpida d’enviar monedes mitjançant una clau privada (contrasenya secreta).

Avantatges i inconvenients

En comparació amb altres carteres en línia, MyEtherWallet ofereix una seguretat millorada i més control sobre la vostra cartera i les vostres claus privades. En utilitzar MyEtherWallet, no utilitzeu informació d’inici de sessió típica, com ara un compte del lloc o una contrasenya, i no emmagatzemeu informació al lloc. Un altre avantatge de MyEtherWallet és el fet que inclou suport per al testimoni ERC-20. Finalment, és fàcil d’utilitzar fins i tot per a usuaris per primera vegada gràcies a la seva interfície gràfica d’usuari, que no és tan impressionant com molt pràctica.

En termes de desavantatges, MyEtherWallet no és compatible amb una àmplia gamma de dispositius, ja que només està disponible com a aplicació web i com a Extensió de Chrome. A més, la cartera només proporciona accés a la cadena de blocs Ethereum. Per tant, no es pot utilitzar amb altres altcoins.

Com s’utilitza MyEtherWallet

Com crear una cartera MEW: guia pas a pas

PAS 1

Per començar a utilitzar MyEtherWallet, aneu a https://www.myetherwallet.com/, i generar un cartera nova. És important tenir en compte les possibles estafes de pesca, ja que hi ha hagut molts incidents en què els pirates informàtics han robat claus privades creant llocs web d’aspecte similar. Assegureu-vos que el lloc tingui els signes verds “MYETHERWALLET LLC (EUA)” o “Segurs” que apareixen a la barra d’adreces.

PAS 2

Un cop s’ha carregat la pàgina principal del lloc web, veureu l’opció de crear una cartera nova a la secció Cartera nova. Introduïu la contrasenya o una frase al camp dedicat i feu clic al botó “Crea una cartera nova”. Tingueu en compte que la contrasenya s’utilitzarà per xifrar la vostra clau privada i que necessitareu tant la contrasenya com la clau privada per desbloquejar encara més la vostra cartera..

Terminal MyEtherWallet

PAS 3

A continuació, MyEtherWallet.com generarà una clau privada protegida amb contrasenya que es descriu com un “fitxer de magatzem de claus”. El fitxer es pot descarregar en format UTC o JSON. Aquest fitxer es pot utilitzar per accedir a la vostra cartera i gairebé no cal dir que mantenir-lo segur és de la màxima importància. Per avançar amb el procés, feu clic a “Entenc. Continua “. botó

La clau de volta MyEtherWallet

PAS 4


A la pantalla següent, se us presenta la clau privada o el nou MyEtherWallet. Aquesta clau privada s’ha de mantenir molt segura, ja que, si cau en mans equivocades, es pot utilitzar per desbloquejar la cartera. Es recomana imprimir la clau privada en un tros de paper. A continuació, feu clic al botó “Desa la vostra adreça” per comprovar l’adreça pública de la cartera.

Clau privada MyEtherWallet

PAS 5

Només podeu veure l’adreça de la cartera pública després de fer clic al botó “Desa la vostra adreça”. El servei us proporciona diverses maneres d’accedir a la vostra cartera. Podeu accedir-hi mitjançant el fitxer JSON Keystore o mitjançant la vostra clau privada o mitjançant altres carteres com MetaMask, Mist, Ledger Wallet, TREZOR i Digital Bitbox. Un cop desbloquejat, la informació de la cartera apareixerà a la pàgina. Podeu veure la vostra adreça pública, saldo del compte, historial de transaccions, saldos de token i codis QR.

Descobrir

Per obtenir informació més detallada, assegureu-vos de visitar l’oficial Com que es troba a la pàgina oficial de GitHub del servei.

adreça

Altres característiques

Recepció i enviament

MyEtherWallet també us permet enviar actius en moneda. Per fer-ho, seleccioneu el botó “Enviar Ether & Fitxes”Opció. A continuació, haureu de desbloquejar la cartera. Introduïu l’adreça de la cartera de destinació i l’import que voleu enviar. Feu clic al botó gris ETH per seleccionar qualsevol altre actiu que no sigui ERC-20 de la llista desplegable. Per acabar d’enviar la transferència, feu clic a “Genera transacció”, “Envia transacció” i, a continuació, a “Sí, estic segur!” confirmació.

enviar

Com canviar actius

Això proporciona als usuaris accés a un intercanvi per canviar Ethereum (ETH) per altres monedes criptogràfiques com Bitcoin (BTC) i Augur (REP), així com per intercanviar Bitcoin (BTC) per Ethereum (ETH) o Augur (REP).

Per fer-ho, només cal que seleccioneu el símbol “Intercanvi“, Trieu el recurs que vulgueu canviar i introduïu l’import que cal enviar o rebre. Per continuar, introduïu l’adreça i seleccioneu “Inicia l’intercanvi”. Val a dir que només teniu 10 minuts per enviar fons.

Intercanvi

Contractes intel·ligents

Una de les millors característiques de MyEtherWallet és que permet als seus usuaris interactuar amb els contractes intel·ligents d’Ethereum. Això significa que MyEtherWallet és especialment útil per a usuaris interessats en ICOs i dApps. Podeu gestionar els contractes intel·ligents existents i fins i tot desplegar-ne els vostres. Per obtenir més informació sobre els contractes intel·ligents i altres problemes, els usuaris poden consultar el fitxer Base de coneixements secció.

Contracte

Enviament fora de línia

MyEtherWallet ve equipat amb una altra característica destacable, una destinada més als usuaris orientats a la seguretat. En resum, el servei té una opció d’enviament fora de línia que consisteix a mantenir segura la vostra clau privada.

Per utilitzar-lo, només cal que seleccioneuEnvia sense connexió“, Introduïu l’adreça de la cartera des d’on s’enviaran els fons i feu clic al botó” Genera informació “. Aneu fora de línia i empleneu les dades de la transacció al pas 2 (Ordinador fora de línia). Assegureu-vos que l’ordinador estigui realment fora de línia abans de desbloquejar la cartera. Posteriorment, feu clic al botó “Genera transacció”.

Desconnectat

Pensaments finals

Tenint-ho tot en compte, no és d’estranyar que MyEtherWallet s’hagi convertit en un dels serveis més populars per als fans i usuaris d’Ethereum. Ofereix un conjunt de funcions útils i de fàcil accés per interactuar amb la xarxa Ethereum, tot oferint funcions de seguretat suficients per convèncer fins i tot els usuaris més escèptics..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map