Com retirar la criptomoneda a PayPal

Fer més còmodes els pagaments amb criptomonedes no ha estat una tasca fàcil per a moltes empreses. Els consumidors solen afrontar reptes mentre intenten trobar plataformes que acceptin pagaments en forma de monedes digitals. Els propietaris de botigues encara no veuen l’avantatge d’aquests pagaments. Tot i això, Coinbase ha desenvolupat una brillant solució a aquest problema. A continuació es mostra el mètode per retirar la criptomoneda a PayPal.

Començat amb Coinbase

Coinbase—Una plataforma nord-americana d’intercanvi de criptomonedes ha crescut en popularitat gràcies als seus diversos serveis. Pel que fa al volum de transaccions diàries, aquest intercanvi es manté entre les principals plataformes d’intercanvi, amb una mitjana de 160 milions de dòlars.

Coinbase va ser llançat per Brian Armstrong i Fred Ehrsman fa uns set anys i compta amb una interfície d’usuari amigable. Els novells de la indústria criptogràfica poden intercanviar diferents monedes a la plataforma. A més, els usuaris gaudeixen d’una garantia de seguretat a més de mínims càrrecs comercials.

A més, la plataforma sempre s’ha esforçat per diferenciar-se d’altres intercanvis fent que les transaccions de criptografia siguin extremadament fàcils. Els usuaris de Coinbase poden retirar fons de la plataforma fàcilment i transferir-los als seus comptes bancaris en qüestió de dies. I ara, Coinbase ha afegit més funcions per reduir aquest període d’espera de dies a minuts.

La popular plataforma d’intercanvi de criptomonedes us permet treure efectiu directament al vostre Compte de PayPal. Gràcies a això, els usuaris poden utilitzar la funció de transferència instantània mitjançant les seves targetes de dèbit per rebre els seus fons a l’instant per una petita tarifa de 0,25 dòlars, que és molt millor i més còmode en comparació amb la retirada d’efectiu de la cartera de Coinbase al vostre compte bancari..

Només per confirmar-ho, aquesta funció no us permet comprar cap criptomoneda des del vostre compte de PayPal. Amb sort, estarà disponible aviat, però actualment només podeu retirar fons al vostre PayPal, cosa que encara és fantàstic!

Abans de retirar-nos al vostre compte de PayPal, primer entenem com afegir el vostre compte de PayPal a Coinbase.

Afegir el vostre compte de PayPal a Coinbase

Abans d’afegir el vostre compte de PayPal a Coinbase, heu d’iniciar sessió. Podeu utilitzar un navegador al telèfon intel·ligent o a l’ordinador. I només podeu realitzar aquesta transacció des de la vostra cartera Coinbase.

Després d’accedir a la cartera de Coinbase a través del navegador, inicieu la sessió a la cartera. Un cop hàgiu iniciat la sessió, aneu a “Configuració”, que es troba a la part superior de la finestra.

Retireu la criptomoneda a PayPal

Mentre esteu a la configuració, feu clic a “Comptes enllaçats”, ho trobareu a la pestanya superior i, a continuació, feu clic a “Enllaça un compte nou” per avançar.

Retireu la criptomoneda a PayPal


A partir d’aquí, veureu una llista d’opcions del compte que apareixerà i feu clic a “PayPal”. Després d’aquest pas, se us redirigirà a la pàgina d’inici de sessió de PayPal. Inicieu la sessió amb el vostre correu electrònic i contrasenya.

Un cop estigueu al vostre compte de PayPal, se us dirigirà a una pàgina de confirmació on PayPal us demanarà que permeteu l’accés de Coinbase a les transferències de diners; feu clic a “Accepta” per enllaçar els dos comptes..

Després d’enllaçar correctament el vostre PayPal al vostre compte de Coinbase, torneu al vostre compte de Coinbase.

Ara podeu retirar fons de Coinbase a PayPal molt fàcilment.

Com retirar la criptomoneda a PayPal

Per retirar fons de Coinbase a PayPal, seleccioneu l’opció “Comprar / Vendre” a la barra d’eines Coinbase (al tauler de la dreta) i seleccioneu “Vendre”. A la secció “Vendre des de”, seleccioneu la cartera des de la qual voleu transferir els fons i seleccioneu la vostra cartera de PayPal a la secció “Diposa a”.

El següent pas és verificar els detalls de la transacció. A més, si voleu veure més detalls sobre el pagament, feu clic a la secció “Compte” de la barra d’eines. ‘A partir d’aquí es pot veure la quantitat total de diners tramitats. A continuació, feu clic a l’opció “Confirma la venda”.

Si tots els sistemes tenen raó, els fons es reflectiran al vostre compte de PayPal a l’instant o al cap d’uns segons.

A partir d’aquí, per si voleu transferir els vostres fons de PayPal al vostre compte bancari, només cal que seguiu les instruccions de PayPal.

La funció de transferència instantània que proporciona PayPal està disponible per als usuaris dels Estats Units i garanteix que els fons es transfereixin al compte bancari en qüestió de minuts, amb una comissió de 0,25 dòlars per cada transacció..

Com treure el vostre compte de PayPal de Coinbase

Desenllaçar el vostre compte de PayPal del vostre compte de Coinbase és molt més fàcil en comparació amb enllaçar tots dos comptes. Això es pot fer a través del vostre compte de Coinbase.

Per fer-ho, només cal que inicieu sessió al vostre compte de Coinbase, aneu a “Configuració” a la part inferior de la finestra i feu clic a “Comptes enllaçats”..

A partir d’aquí, només cal que feu clic al botó “Elimina” situat al costat del vostre compte de PayPal i, a continuació, feu clic a “Elimina” al quadre de confirmació que apareixerà.

Principals preocupacions

PayPal ha estat al lloc per congelar els comptes dels usuaris al seu antull i per no complir les regulacions establertes pels bancs. Això ha fet que l’empresa rebi moltes queixes dels seus usuaris.

A més, la plataforma de pagament té una de les comissions de canvi més altes del sector. Per exemple, la plataforma cobra un 5% per convertir monedes. Això vol dir que us costarà una enorme quantitat de 50 dòlars per convertir-ne 1.000!

Ara entenem com la companyia va obtenir beneficis de 13.000 milions de dòlars el 2017.

A part de les altes comissions de divises, els usuaris es veuen obligats a esperar fins a una setmana per retirar fons de PayPal als seus comptes bancaris. A més, la companyia continua augmentant les seves comissions, que sovint són més altes en comparació amb les comissions de transacció que cobren la majoria dels bancs de carrer. Com a tal, els usuaris de PayPal poden acabar migrant a transferències de criptomoneda on la transacció és pràcticament instantània i econòmica.

De la mateixa manera, Coinbase sembla haver-se unit a PayPal per cobrar comissions molt altes, així com per fer un control de comptes zelós. Com a resultat, molts usuaris s’han queixat de la plataforma.

Aquest intercanvi es troba entre els intercanvis més populars, gràcies al seu suport per a diverses criptomonedes, així com al seu volum de negociació diari.

La integració amb PayPal per permetre als usuaris retirar fons és un pas important per a les dues plataformes, i demostra que PayPal s’està escalfant finalment a les criptomonedes. Tot i això, cal fer moltes millores per garantir que el procés sigui perfecte.

Per exemple, la plataforma hauria de permetre als usuaris dipositar fons per atreure més usuaris.

Conclusió

Hi ha maneres d’anar abans que la criptomoneda s’integri amb els principals sistemes de pagament de tot el món. No obstant això, hi ha maneres per als usuaris de criptografia de moure fons a través de PayPal, tal com es va esmentar anteriorment. A mesura que es produeixi més adopció, probablement també ho permetran altres institucions i serveis financers.

Esperem que la guia sobre com retirar la criptomoneda a PayPal us sigui útil!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map