Com i on comprar la moneda Monero?

Esteu al lloc correcte si sabeu saber la resposta a “On comprar Monero?” Monero és una de les criptomonedes més grans del món. El recurs digital XMR ofereix una major privadesa en comparació amb altres recursos digitals. Per tant, tenir accés a Monero ens podria permetre protegir la nostra privadesa a l’hora d’enviar i rebre transaccions criptogràfiques. En aquesta guia, compartirem amb vosaltres tota la informació sobre XMR. Podreu saber com comprar Monero amb USD i com emmagatzemar-lo correctament. A més, obtindreu informació valuosa sobre el funcionament d’aquesta moneda virtual.

Què és Monero (XMR)?

Si voleu saber on comprar Monero, segur que hauríeu de saber què és Monero. Monero és una de les anomenades monedes de privadesa. L’objectiu darrere d’aquesta criptomoneda és protegir la privadesa dels usuaris quan utilitzen recursos digitals.

Quan fem servir Bitcoin (BTC) o Litecoin (LTC) per enviar o rebre transaccions, la nostra informació es fa pública. Totes les parts interessades poden veure totes les adreces de Bitcoin i Litecoin mitjançant un explorador de blockchain.

Els usuaris no només poden veure i veure les adreces, sinó també les transaccions que s’envien i reben, inclosos els saldos. Si envieu 100 BTC a un altre usuari, és possible veure aquesta transacció en línia i totes les transaccions anteriors i posteriors. Per tant, la privadesa és literalment inexistent.

persona que té un monero daurat (una de les criptomonedes més fàcils de tenir) a la mà amb un fons d’intercanvi de criptomonedes, un dels llocs on comprar monero

Tot i que no es mostren els nostres noms, és possible crear fàcilment un enllaç entre les transaccions que es van produir i la nostra identitat. Això també és possible si fem servir intercanvis i altres serveis relacionats amb la criptografia.

Monero ve a oferir privadesa real als usuaris que facin transaccions d’actius digitals. Per això, molts usuaris es pregunten “On comprar Monero? o “Com comprar Monero Coin?”

Amb Monero, no només teniu control sobre els vostres fons, sinó que obteniu l’anonimat que voleu enviar i rebre diners. Definitivament no voldríeu que altres entenguessin quines són les transaccions que feu.

On comprar Monero?

Per tant, si voleu protegir les adreces i els saldos de la vostra cartera, hauríeu d’utilitzar XMR. Però, on comprar Monero? Bé, la resposta és molt senzilla. Podeu obtenir Monero en intercanvis de criptomonedes o d’altres usuaris de criptografia. Si no sabeu on comprar Monero, la llista següent us ajudarà a prendre una decisió.

Intercanvis de criptomonedes

Aquesta és la forma més senzilla d’accedir a aquesta moneda virtual. Si voleu saber on comprar la moneda Monero, l’ús d’un intercanvi serà la resposta correcta. Els intercanvis són fàcils d’utilitzar i intuïtius per a la majoria d’usuaris.

Els intercanvis de criptomonedes tenen una gran liquiditat per a la moneda digital XMR i poden ser molt útils per utilitzar altres actius digitals. A més, els intercanvis ofereixen una àmplia gamma de serveis per involucrar-se en el mercat de criptomonedes.


Alguns dels intercanvis de criptomonedes que podeu utilitzar per aprendre a comprar Monero inclouen Binance, OKEx o HitBTC, entre d’altres. Cadascuna d’aquestes plataformes oferirà diferents serveis i solucions. Podeu utilitzar-ne qualsevol en funció dels serveis que vulgueu tenir.

En utilitzar un intercanvi criptogràfic, podríeu ingressar fons de vegades amb un compte bancari o targetes de dèbit i crèdit. Aquesta és la manera més senzilla d’accedir ràpidament i fàcilment a criptomonedes i no només a XMR.

HitBTC

HitBTC es troba entre els intercanvis més grans en termes de parells comercials. Aquesta plataforma també ofereix als usuaris la possibilitat de comprar Monero i altres actius digitals. Podeu comprar XMR mitjançant diferents monedes estables i altres criptomonedes, com ara Ethereum (ETH) o Bitcoin (BTC).

logotip hitbtc

Aquesta plataforma també permet als usuaris dipositar fons. A la Unió Europea, es permeten les transferències SEPA. Tot i això, no totes les regions admeten les transferències bancàries.

Aquest intercanvi us pot ajudar a resoldre la qüestió de com comprar Monero amb USD. Podeu dipositar fons i canviar-los per criptomonedes que després es podrien convertir en monedes XMR.

Kraken

Kraken és considerat un dels intercanvis més segurs i reconeguts del món. La plataforma es va crear el 2011 pocs anys després del llançament oficial de Bitcoin. Aquest intercanvi criptogràfic es troba als Estats Units i ofereix als usuaris la possibilitat de comprar Monero mitjançant USD o EUR.

logotip d'intercanvi kraken

Si voleu saber on comprar Monero amb USD o EUR, llavors Kraken serà la plataforma adequada per utilitzar. L’empresa s’ha centrat en la seguretat i la privadesa dels usuaris. Durant els darrers anys, Kraken va demostrar que es troba entre les plataformes de comerç criptogràfic més segures del món.

OKEX

Passem ara a OKEX. L’empresa no només permet als usuaris comprar XMR, sinó que també poden gaudir de diferents solucions financeres. D’aquesta manera, poden participar en diferents protocols, solucions i xarxes relacionades amb la criptografia.

La companyia també és una de les més útils per negociar actius digitals i obtenir accés no només a XMR, sinó també a altres monedes virtuals. A més, OKEX també es considera un intercanvi de criptografia molt segur que ofereix algunes de les millors solucions per als seus clients.

logotip d’okex

Si compreu i mantingueu Monero a OKEX, tingueu en compte que només pot ser útil si voleu canviar actius digitals. Per obtenir la millor seguretat, sempre heu de retirar la XMR a una cartera de maquinari o programari. A les següents seccions d’aquesta guia On comprar Monero, aprendreu a emmagatzemar correctament les vostres monedes XMR.

Binance

En utilitzar l’intercanvi de criptomonedes Binance, podreu saber com comprar Monero. Binance opera des del 2017 i ofereix no només serveis comercials, sinó també accés a xarxes i serveis de criptomoneda.

Logotip i lema de Binance

Tot i que no podeu comprar Monero amb USD, podeu canviar-lo amb altres monedes virtuals. A més, podeu retirar XMR i continuar utilitzant-lo fora d’aquest intercanvi de criptomonedes. El positiu de Binance és que proporciona als usuaris una àmplia gamma d’opcions a la rampa.

Els usuaris poden dipositar EUR i moltes altres monedes. Després, poden accedir amb monedes virtuals mitjançant un compte bancari o targetes de dèbit o crèdit. En conseqüència, Binance ofereix flexibilitat i serveis fàcils d’utilitzar tant als usuaris experts com als nouvinguts al mercat.

Bitfinex

Un altre intercanvi de criptomonedes que us permetria comprar Monero és Bitfinex. Aquesta plataforma es pot considerar un dels intercanvis més reconeguts de la indústria. Bitfinex també treballa amb aplicacions mòbils, és a dir, que no necessiteu tenir un ordinador per accedir a XMR. Tot es pot processar amb el vostre telèfon intel·ligent.

logotip de bitfinex

A més, aquest intercanvi ha donat suport al dòlar nord-americà. Si cerqueu un lloc on comprar Monero amb USD, Bitfinex podria ser una de les millors opcions disponibles. Per descomptat, tot dependrà de la disponibilitat d’intercanvi a la vostra regió.

Algunes plataformes no estan disponibles per a totes les jurisdiccions. És per això que sempre heu de saber si ofereix serveis a la vostra regió.

Trobades d’igual a igual o de criptografia

Una altra possibilitat que heu de saber on comprar Monero és utilitzar una plataforma peer-to-peer. Bàsicament, podeu comprar XMR a altres usuaris del mercat de criptomonedes. Podeu reunir-vos amb ells o simplement enviar-los els fons al seu compte bancari i rebre les vostres monedes Monero.

Això pot ser menys intuïtiu i definitivament no és tan ràpid i còmode com fer-ho mitjançant l’ús de plataformes d’intercanvi tradicionals. Alguns intercanvis com Binance ofereixen als usuaris la possibilitat de comprar XMR d’altres usuaris a través de la seva plataforma P2P. No obstant això, si utilitzeu Binance, pot ser una millor idea comprar Monero mitjançant la plataforma de comerç spot.

Hi ha algunes plataformes comercials P2P disponibles ara mateix. Alguns d’ells inclouen LocalMonero i LocalCoinSwap. Una altra resposta a “On comprar Monero?” és anar a reunions de Monero o criptogràfiques de la vostra regió i canviar XMR per efectiu allà o viceversa.

Les reunions de criptografia són una manera excel·lent no només de conèixer la comunitat, sinó també d’obtenir alguns contactes útils a la indústria. Els usuaris poden accedir fàcilment a persones que solen comprar i vendre actius digitals amb efectiu. Per tant, si trobeu una trobada criptogràfica a prop de la vostra ciutat, pot ser una bona idea participar-hi.

Alguns dels avantatges d’utilitzar xarxes P2P inclouen la protecció de la privadesa i d’altres no tenen KYC. Per tant, si us interessa la privadesa, aquesta podria ser també una de les millors maneres d’aprendre a comprar Monero.

Emmagatzematge de Monero

Ara que ja sabeu on comprar Monero, heu de saber com emmagatzemar-lo. Hi ha algunes carteres criptogràfiques que podeu utilitzar. Si teniu previst canviar Monero, només podeu mantenir els vostres fons en un intercanvi criptogràfic. Els intercanvis enumerats anteriorment podrien ser una bona opció.

Simplement podeu canviar les vostres monedes XMR intentant treure profit de les fluctuacions del mercat. Aleshores, pot ser que no tingui sentit moure els vostres fons a una altra cartera. Tanmateix, recordeu que els intercanvis seran els custodis de les vostres monedes. Sens dubte, això pot ser arriscat.

En els darrers anys s’han piratejat desenes d’intercanvis i molts d’ells van acabar perdent milions de dòlars en fons d’usuaris. Si no voleu afrontar aquest problema, hauríeu de retirar els vostres fons a una cartera que us donaria la custòdia de les vostres monedes.

Carteres de maquinari i programari

Les carteres de maquinari i programari podrien ser alguns dels millors llocs per emmagatzemar monedes XMR. Tenint en compte que sabeu on comprar Monero, entendre els avantatges i desavantatges d’aquestes carteres seria una cosa clau.

Carteres de programari

Les carteres de programari són carteres criptogràfiques com les que podeu trobar a l’App Store o que podeu descarregar a l’escriptori. Funcionen de manera molt eficient i la majoria d’ells us permeten mantenir diferents monedes virtuals.

Són molt útils per a usuaris que no vulguin mantenir els seus actius digitals en borses, però que vulguin tenir fàcil accés als seus fons. No obstant això, no són els més segurs. Heu d’emmagatzemar correctament les vostres claus privades i també evitar descarregar fitxers maliciosos.

La majoria d’aquestes carteres de programari són d’ús gratuït. Això vol dir que no us ha de preocupar adquirir-los. En lloc d’això, l’ús d’una cartera de maquinari requereix que el compreu.

Carteres de maquinari

Les carteres de maquinari són el lloc més segur per emmagatzemar la XMR que heu comprat recentment. Si sou titular a llarg termini o voleu mantenir XMR i no canviar-los, les carteres de maquinari seran l’opció correcta.

Alguns dels components més populars inclouen el Ledger Nano S i el Trezor. Aquestes dues carteres es poden utilitzar no només per emmagatzemar XMR, sinó també per dotzenes d’altres recursos digitals. Us requeririen que protegiu les vostres claus privades i que us encarreguessin de tenir cura dels vostres fons.

Tanmateix, estaran protegits contra atacs maliciosos des d’Internet, ja que guarden les vostres claus privades fora de línia. Com es va esmentar abans, aquestes són les carteres més segures disponibles al mercat. L’únic desavantatge és que hauríeu de pagar-los.

Paraules finals sobre on comprar Monero

Monero és una de les millors criptomonedes disponibles al mercat. Permet als usuaris protegir la seva privadesa i assegurar-se que no comparteixen dades i informació valuosa. Mitjançant l’ús de solucions criptogràfiques avançades, els usuaris poden protegir fàcilment les seves identitats i privadesa.

La forma més senzilla de comprar Monero és mitjançant un intercanvi de criptomonedes. Aquestes plataformes són fàcils d’utilitzar, ràpides i fàcils d’utilitzar. Tanmateix, aquells usuaris que no vulguin utilitzar un intercanvi criptogràfic poden accedir a XMR mitjançant plataformes peer-to-peer. Tanmateix, això també pot ser més difícil i perillós.

Per obtenir més preguntes sobre Monero sobre com comprar aquesta criptomoneda i on podeu utilitzar-la Lloc oficial de Monero. Comparteixen i proporcionen informació valuosa sobre aquest recurs digital que es pot utilitzar per enviar i rebre transaccions privades a través de les fronteres.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map