Com guanyar diners aprofitant Cryptos? S’ha explicat el curtcircuit de Bitcoin

El comerç de marge o el palanquejament bàsic són apostes pels diners que heu prestat. No aposteu pels vostres diners i, com a molt, és molt important tenir molta cura amb els oficis que feu. El comerç de marges és utilitzat generalment per operadors avançats que són conscients de conceptes com la gestió de riscos i l’anàlisi tècnica. El comerç amb palanquejament o el comerç de marges és adequat per a principiants i hauríeu de tenir almenys diversos mesos d’experiència comercial abans d’intentar marcar el comerç. No us hi afanyeu sense entendre com funciona.

Si voleu obtenir les operacions de palanquejament d’un equip professional de comerciants, juntament amb la seva cartera exacta, lliçons i curs complet de negociació de criptomonedes, dirigiu-vos al cap Crypto Trading Academy – Prova-ho gratis.

Crèdits de la imatge: Imatges de Google

Shorting Bitcoin: Com guanyar apostant, el preu de Bitcoin disminuirà 

Al comerç de palanquejament, bàsicament canvieu contractes amb altres usuaris que utilitzen la plataforma. Així doncs, aquí si esteu en curt, canvieu els contractes amb algú que dura molt i, si ho feu, canvieu amb algú que falta, és a dir, “Shorting”. El palanquejament és la quantitat de fons que decidiu demanar en préstec. Com més alt és l’apalancament, més arriscat es posa.

Pot variar de 2x a 100x en funció dels serveis que els intercanvis decideixin proporcionar. A mesura que augmenta el palanquejament amb el qual voleu negociar, augmentaran els fons prestats i augmentaran les possibilitats de liquidació.

El preu de liquidació significa bàsicament el preu al qual s’esborra completament el saldo del vostre compte. El vostre preu de liquidació se us proporciona abans d’iniciar la transacció i tot el temps durant la transacció, de manera que pugueu fer-ne un seguiment durant tot el comerç..

Mai no us heu de preocupar de calcular el preu de la liquidació, ja que gairebé tots els canvis que permeten el comerç del marge a Cryptos proporcionen calculadores significatives capaces de mostrar el preu de liquidació en temps real..

El principi fonamental sobre el qual funciona el comerç de palanquejament és el curt i l’enyorança. La posició curta aposta perquè el moviment del preu d’una criptografia respectiva disminuirà i la posició llarga apostarà perquè el moviment del preu d’una criptografia respectiva augmenti..

Quan estigueu en curt, el preu de la liquidació serà superior al preu de mercat i, en comprar, el preu de la liquidació serà inferior al preu de mercat.

Els riscos del curtcircuit de Bitcoin & Altres criptomonedes

Guanyar diners aprofitant el comerç de Cryptos és com jugar amb una arma de doble tall. És més gratificant però comporta molts riscos. Tot i això, podeu minimitzar el risc i maximitzar la recompensa incorporant algunes tècniques a les vostres activitats comercials diàries.

Escalar dins i fora de la vostra posició és una de les tècniques més útils per maximitzar els beneficis i minimitzar el risc de pèrdua. La millor manera d’emprendre els seus negocis en lloc de dependre d’un únic comerç.

Per exemple, esteu negociant amb 2.000 dòlars i voleu tenir una posició llarga a 10000 dòlars a Bitcoin. La posició actual és de 10500 dòlars. En lloc de veure el gràfic tot el dia i intentar cronometrar aquesta finestra de cinc minuts per obtenir el preu més proper a aquests 10000 dòlars, simplement haureu d’establir diverses entrades a la baixada.

Això semblaria semblant a 500 dòlars a 10400 dòlars, 500 dòlars a 10300 dòlars, 500 dòlars a 10200 dòlars i 500 dòlars a 10100 dòlars en cas que baixés el preu. És possible que tots els punts d’entrada no s’omplin, ja que el preu només pot arribar als 10400 $, però estareu en un punt d’entrada molt millor amb capital a l’operació. És viceversa per a les posicions de sortida.

Anar llarg, anar curt o anar a casa

Comprar a llarg termini i vendre a curt termini simultàniament és una de les estratègies que utilitzen els comerciants avançats per mitigar la pèrdua. En aquest cas, haureu de tenir dos comptes en una borsa en què estigueu planejant marxinar el comerç.

Això no hauria de ser un problema, ja que podeu tenir diversos comptes sense difondre la vostra informació personal a la majoria dels intercanvis actuals. En un compte, configurareu un punt d’entrada llarg per sobre de la ruptura potencial, mentre que a l’altre compte, configurareu un punt d’entrada curt per sota de la ruptura potencial. D’aquesta manera, us configureu un dels principals avantatges de la ruptura en qualsevol direcció.

La comprensió dels serveis que proporciona un intercanvi us pot ajudar a controlar amb més eficiència les operacions de palanquejament. Stop loss, l’ús de comandes de mercat i les comandes límit són alguns d’aquests.

Per a la majoria dels vostres oficis, voldreu utilitzar comandes límit amb la funció “Només publicació” marcada. Però hi ha ocasions en què hauríeu d’utilitzar comandes de mercat. Es recomana utilitzar stop loss per negociar criptos, especialment quan no esteu a prop de l’ordinador o no mireu el mercat. Per a tota la resta, la millor pràctica és seguir els ordres límit.

On pots reduir Bitcoin 

L’única plataforma creïble per al comerç de marges de Cryptos durant molt de temps és Bitmex. Si sou un comerciant novell i voleu entrar en el comerç de palanquejament, aquest seria el vostre intercanvi “go to”.

Un dels principals avantatges de Bitmex és que podeu aprofitar les vostres operacions amb tot el capital que vulgueu. 2x-10x és l’interval d’apalancament que hauríeu d’escollir per començar. Qualsevol cosa per sobre d’això estaria arriscant la vostra liquidació.

Quan opteu per apostar per un palanquejament més elevat sense cap tipus de gestió de riscos, convideu el problema. Tanmateix, si realment voleu canviar més de 20 vegades de palanquejament, assegureu-vos de fer-ho amb una quantitat mínima que podeu perdre.

Els comerciants experimentats que operen amb marges de 20x-40x solen veure els gràfics amb els ulls ben oberts perquè no es permeten perdre tota la seva cartera si alguna cosa surt malament.

Per últim, planifiqueu sempre les vostres operacions amb antelació i no comercieu mai amb pressa. En general, quan intenteu “agafar un ganivet que cau” o “agafar un coet en moviment”, les coses no us acaben sortint molt bé. Com més us emocioni, més tontes seran les vostres decisions. Per tant, mantenir la calma, fer servir la lògica i negociar sense cobdícia us pot ajudar a prendre millors decisions mentre aprofiteu el comerç criptogràfic.

No obtingueu Bitmex Rekt: què és Bitmex Rekt 

La plataforma Bitmex es va donar a conèixer ràpidament a l’escena de les criptomonedes i no va passar molt de temps fins que els comerciants van inventar el terme “Bitmex Rekt”.

Bitmex Rekt és el malson de qualsevol bon comerciant. Vol dir que la vostra posició s’ha liquidat i que es perden els vostres fons. Això sol passar molt amb els comerciants, sobretot amb els que no fan servir Stop Loss. El terme es va popularitzar quan els OG van començar a utilitzar-lo i també quan Bot de BitmexRekt es va iniciar.

El bot mostra bàsicament totes les pèrdues més grans de Bitmex. El que el fa especial és que els més grans es presentin juntament amb un missatge divertit com:

https://twitter.com/BitmexRekt/status/1095571467570417664

La ironia, els acudits, la forma en què és present i la visualització del que algú va perdre van fer que Twitter estimin. El bot de twitter té més de 324.000 tuits i més de 40.000 seguidors. De fet, es va fer tan famós que va aparèixer un altre bot, especialment per a Big Rekt (liquidacions de 2.000.000 de contractes o més)

[16:48:14 UTC] Liquidació curta a BitMEX XBTUSD – Compra 5.596.536 @ 3.548

– Big Rekts [Bitmex] (@BigRekts) 8 de febrer de 2019

Com a comerciant, és extremadament important evitar obtenir Bitmex Rekt. Això vol dir que els vostres contractes estan liquidats i que heu perdut tota la quantitat que hi vau col·locar. I realment no voleu que això passi. Per evitar-ho, hauríeu de col·locar un Stop Loss a prop del vostre marge de liquidació. Havíeu perdut una part dels vostres fons col·locats, però és millor que res.

Recordeu, doncs, que no comercieu sense una estratègia adequada i un stop loss. Hi ha moltes calculadores Bitmex fetes per ajudar-vos.

Font de la imatge: Hacked.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner