Com extraure Bitcoin Cash

Si creieu fermament en Bitcoin Cash, teniu la possibilitat de donar suport a la xarxa mentre guanyeu BCH. A més, si voleu extreure efectiu de Bitcoin, aquesta guia us ajudarà a dur a terme el procés.

Els miners tenen un paper vital en totes les monedes digitals, ja que confirmen les transaccions i posen en circulació nous tokens. Reben recompenses després de resoldre aquests trencaclosques. La recompensa també inclou les comissions de transacció dins del bloc.

Anem a fer el procés de com extreure Bitcoin Cash.

Per què hauríeu d’extreure Bitcoin Cash

Bitcoin Cash és una de les criptomonedes més grans del mercat i és una moneda més nova en comparació amb Ethereum i Litecoin. Donades les actualitzacions de la plataforma, és a dir, l’augment de la mida del bloc, aquesta és una oportunitat interessant per a qualsevol persona que vulgui obtenir més verificacions de transaccions i, al seu torn, obtenir beneficis freqüents en la mineria de criptomonedes.. 

Segons els experts, Bitcoin és cada vegada més difícil de guanyar i menys val la pena, cosa que deixa Bitcoin Cash com una millor alternativa.

El procés d’extracció de Bitcoin Cash és similar a l’extracció de Bitcoin; no obstant això, hi ha poques diferències. Per exemple, el límit de mida de bloc de Bitcoin és d’1 MB, mentre que el de Bitcoin Cash és de 8 MB, cosa que significa que necessitareu més potència informàtica i inversió per extreure BCH.

No obstant això, els blocs més grans contenen més comissions de transacció, que van al miner.

La millor manera d’extreure efectiu de Bitcoin

Com que és una moneda de prova de treball, podeu extreure Bitcoin Cash amb la GPU o la CPU de l’ordinador. Tot i això, la dificultat actual de la xarxa fa que no obtingueu cap rendiment d’aquesta. Per assegurar-vos que obtingueu alguns beneficis, hauríeu de considerar una plataforma minera especialitzada anomenada Circuits integrats específics de l’aplicació (ASIC). Aquestes màquines estan fetes per a una tasca, la mineria. Són la millor manera d’obtenir beneficis minant BCH actualment.

El meu Bitcoin Cash

Un dels avantatges d’aquestes màquines és que es compren amb programari de mineria preinstal·lat, cosa que facilita la preparació per a la mineria.

Una altra cosa que necessiteu per aprofitar de manera efectiva és una connexió a Internet estable i amb una latència baixa, per garantir que estigueu sempre connectat a la cadena de blocs i informeu dels blocs trobats el més ràpidament possible. Hauríeu de considerar el trànsit a Internet il·limitat perquè, de mitjana, un miner consumeix 500 MB al mes.

A més, hauríeu de tenir electricitat estable i una cartera Bitcoin Cash per gestionar les vostres monedes.

En aquest moment, heu de triar entre minar sol o unir-vos a un grup de mineria.

Un grup miner està format per diversos miners que han acordat combinar els seus esforços i recursos per augmentar les seves possibilitats de resoldre els enigmes matemàtics. Cada membre d’una piscina minera rep trencaclosques petits i menys complexos per resoldre, cosa que augmenta les possibilitats de la piscina de resoldre els trencaclosques més grans i complexos.

Les recompenses es reparteixen de manera equitativa entre cada membre de la piscina, en funció del seu esforç i del recurs que contribueixen a la piscina.

D’una banda, si és capaç d’extreure blocs BCH sols amb èxit, rebrà la recompensa completa. Tot i això, necessitareu una plataforma minera molt potent i això requereix molts diners.

Abans d’escollir una agrupació minera, assegureu-vos de tenir en compte factors com ara la grandària de l’agrupació, la freqüència amb què troben blocs, l’estructura del seu pagament, les comissions que cobren i el tipus d’estadístiques que proporcionen als membres del grup..

Configuració del meu efectiu de Bitcoin

En primer lloc, connecteu l’ASIC a la seva font d’alimentació i engegueu-lo. A continuació, connecteu l’ASIC a Internet mitjançant un cable Ethernet connectat al vostre encaminador.

En segon lloc, descarregueu i instal·leu una cartera BCH si no en teniu.

En tercer lloc, trieu una piscina minera que us convingui. La majoria de grups miners redueixen els vostres guanys i són anònims; per tant, no haureu de compartir la vostra informació personal.

En la majoria dels casos, només necessiteu una cartera BCH per utilitzar una piscina minera.

En quart lloc, trobareu l’adreça IP de la plataforma ASIC. Necessitareu això per accedir al programari de configuració de mineria. Si utilitzeu Antiminer, proporcionarà automàticament l’adreça IP immediatament després de connectar-la a Internet. Llegiu també la documentació per trobar directrius sobre com obtenir l’adreça IP.

En cinquè lloc, inicieu la sessió a la interfície web del miner. Un navegador, escriviu l’adreça IP. Se us mostrarà una pàgina d’inici de sessió. Per obtenir un ASIC, llegiu la documentació per trobar l’identificador d’usuari i la contrasenya. Tanmateix, per a Antminers, l’identificador d’usuari per defecte és «root» i la contrasenya per defecte és «root».

es pot extraure Bitcoin Cash

Després d’iniciar sessió a l’ASIC, feu clic a Configuració de miners pàgina per configurar el temporitzador. Aquest és el lloc on proporcionareu la informació de la vostra agrupació minera. Després de proporcionar aquesta informació, feu clic a Desa & Aplicar. El miner es reiniciarà i podreu començar a minar BCH.

Programari necessari per extreure efectiu de Bitcoin

Hi ha diversos programes disponibles que s’utilitzen per minar BCH, però potser els dos més populars BFGminer i CGminer, i són programes de línia d’ordres.

Si no podeu gestionar una interfície de línia d’ordres, podeu utilitzar-la EasyMiner que s’utilitza per a la mineria agrupada.

El maquinari que trieu determinarà el programari que feu servir; com a tal, heu de triar programes que siguin compatibles amb el vostre miner.

Grups de mineria de Bitcoin Cash

Les piscines mineres són una manera de combinar esforços i recursos per tenir més possibilitats de guanyar la recompensa minera.

És com una etiqueta de guerra, d’un costat hi ha cinc persones i l’altra de 10.000 persones. En aquest cas, és obvi que guanyarà el bàndol amb 10.000 persones. Aquesta és la raó principal per la qual les piscines mineres són fantàstiques!

Tot i això, tingueu en compte que aquestes piscines tenen molt control. Tot i que proporcioneu els vostres recursos, cada grup té els seus termes i condicions de control. El que això significa és que tenen l’autoritat per augmentar la quota de membre o reduir els beneficis que es donen a cada membre.

Un exemple de piscina minera és Antpool.

Penseu en els factors enumerats anteriorment abans d’unir-vos a un grup miner.

Pensaments finals

Ja han passat els dies de l’extracció de monedes populars amb dispositius bàsics de CPU. Aleshores, qualsevol persona podia participar en la mineria. Tot i això, l’única possibilitat que teniu ara és invertir molts diners en maquinari de mineria o unir-vos a un grup de mineria.

Queda per veure si la comunitat BCH farà canvis al codi, cosa que prohibirà que els dispositius ASIC es connectin a la xarxa. Fins aleshores, la capacitat de guanyar estava en mans d’unes poques empreses mineres.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner