Com evitar pagar tarifes de Coinbase

Si voleu canviar monedes digitals del Regne Unit o dels Estats Units, és probable que us conformeu amb Coinbase. Al llarg dels anys, la plataforma s’ha consolidat com la millor plataforma d’intercanvi amb un elevat nombre d’usuaris. A més, fins ara no s’han informat de problemes de seguretat a la plataforma. 

Desavantatge, Coinbase cobra taxes elevades. Tot i ser una plataforma d’intercanvi de criptomonedes fiable, Coinbase cobra una comissió del 4% en totes les transaccions. És vital tenir en compte que l’intercanvi encara atrau molts clients a causa de la seva reputació en el mercat. A part dels elevats càrrecs que afecten el comerç de criptografia a criptografia, les conversions fiduciàries són costoses a Coinbase.

Tot i això, hi ha moltes maneres d’evitar el pagament d’aquestes taxes aprofitant-les Coinbase Pro. Tingueu en compte també Coinbase i Coinbase Pro són propietat de la mateixa empresa, la primera no cobra cap comissió per transaccions específiques. Tots dos tenen tarifes que es cobreixen detalladament a continuació i, a continuació, aquesta guia mostrarà com evitar pagar les taxes de Coinbase.

Com evitar pagar tarifes de Coinbase

En comprar moneda digital

Les taxes cobrades s’afegeixen abans de calcular el total de la comanda. Per exemple, si teniu previst comprar Bitcoin per valor de 100 dòlars, la tarifa serà d’1,49 dòlars, de manera que el total de la transacció serà de 101,49 dòlars. Aquesta tarifa es cobrarà en funció del vostre mètode de pagament i rebreu Bitcoin per valor de 100 dòlars.

Venda de moneda digital

Les comissions es resten de l’import mentre es calcula el total de la transacció. Per exemple, si teniu previst vendre Bitcoin per valor de 100 dòlars, se us cobrarà 1,49 dòlars, de manera que el total d’aquesta transacció serà de 98,51 dòlars. Els bitllets Bitcoin per valor de 100 dòlars se suprimiran del vostre compte i 98,51 dòlars es transferiran al vostre mètode de pagament preferit.

Sempre apareixerà una pantalla de confirmació per mostrar-vos l’import total de la transacció denominat en transaccions en moneda digital i en moneda local, així com les comissions de transacció..

Evidentment, aquestes tarifes són força elevades, però Coinbase sap que els usuaris prefereixen la plataforma gràcies a la seva reputació. La plataforma cobra comissions elevades tant per a transaccions criptogràfiques com per a conversions fiat.

Tot i això, estàs de sort! Com que hi ha un mètode, podeu esquivar aquestes taxes. Un YouTuber, anomenat Coin Mastery, va trobar un mètode que permet evitar aquestes taxes i la bona notícia és que és molt fàcil!

Eviteu pagar tarifes

Com s’ha dit anteriorment, Coinbase i Coinbase Pro són propietat de la mateixa empresa. Com a tal, podeu evitar pagar els honoraris aprofitant la manca de quotes de Coinbase Pro en determinades operacions.

En primer lloc, heu d’entendre que Coinbase Pro s’orienta principalment a comerciants experimentats. La base de clients utilitza Coinbase Pro per intercanviar monedes digitals juntament amb anàlisis tècniques informatives amb altres eines útils.

El primer pas és registrar-vos a través del lloc web Coinbase. Si ja teniu un compte, inicieu la sessió. Amb accés al vostre compte, se us obligarà a enllaçar el vostre compte bancari amb Coinbase.

Com evitar pagar tarifes de Coinbase


A continuació, creeu un compte amb Coinbase Pro. Cal destacar que heu de verificar alguns documents del vostre nou compte com a part de les mesures de seguretat. Abans de començar a negociar, primer heu de transferir fons del banc al vostre compte de Coinbase. Un cop es reflecteixin els fons, transfereu-los immediatament al vostre compte de Coinbase Pro ara verificat.

Consulteu els fons al tauler del vostre compte de Coinbase Pro. Desplaceu-vos cap al costat esquerre i feu la vostra comanda. En aquest cas, Coinbase Pro proporciona l’opció “Comanda de mercat” per defecte amb una comissió del 0,3%.

Per evitar aquesta tarifa, feu una “comanda límit”. Aquesta opció us permet introduir l’oferta de compra de la vostra comanda. Aquesta maniobra us alliberarà de les taxes de Coinbase.

A Coinbase, “Limitar la venda” implica fer comandes amb algunes condicions. Abans de fer aquesta comanda, expliqueu l’import i el preu que s’hauria d’executar.

Per utilitzar Coinbase Pro, primer haureu de verificar el vostre compte, cosa que es fa abans de començar a negociar o fins i tot dipositar fons. Per completar el procés de verificació, heu de penjar un document oficial. Els clients dels Estats Units han de carregar una identificació estatal o un permís de conduir. També heu de proporcionar a Coinbase Pro la vostra adreça residencial, així com els darrers quatre dígits del vostre número de la Seguretat Social.

Els usuaris del Regne Unit han de penjar una targeta d’identificació emesa pel govern i respondre algunes preguntes de verificació basades en la base de dades d’identitat nacional.

Els usuaris d’altres països han de penjar dos documents d’identificació, és a dir, targetes d’identitat, permisos de conduir i passaports.

Diferència entre Coinbase i Coinbase Pro  

Coinbase evidentment, proporciona una interfície fàcil d’utilitzar per permetre a tots els comerciants, experimentats i principiants, realitzar les seves transaccions sense cap tipus de molèstia. D’altra banda, Coinbase Pro té com a objectiu principal atreure comerciants amb més experiència que vulguin tenir més control sobre les seves operacions i funcionalitats avançades..

Coinbase Pro està disponible a menys regions, ja que ofereix més funcions.

La interfície Coinbase és molt neta i infal·lible, cosa que permet als usuaris amb experiència nul·la en el comerç de criptomonedes operar a un preu fixat tan fàcilment com fessin una compra a Amazon. Tot i això, aquesta senzillesa costa el cost de la informació i les opcions.

La interfície d’usuari de Coinbase Pro es troba a l’altre extrem, quan carregueu la pantalla per primera vegada, us podeu sentir desbordat a causa de la quantitat massiva d’informació. El compte proporciona accés a gràfics de preus detallats, gràfics de profunditat, llibres de comandes i més opcions de negociació.

Mentre reviseu una comanda al compte, podeu establir un preu a la secció central. El preu seleccionat s’hauria de col·locar al vostre compte i no se us cobrarà cap càrrec. A més, també estarà lliure de comissions. Coinbase us mostrarà una comanda oberta pel preu establert.

Tanmateix, la vostra comanda no s’iniciarà per defecte.

Tot i que això pot semblar una solució perfecta, també hi ha molts desavantatges. El principal inconvenient de l’ús de Coinbase Pro per evitar el pagament de tarifes al vostre Coinbase és que el procés trigarà més a completar-se i que haureu de canviar entre dos comptes diferents, cosa que suposa una molèstia.

Inconvenients d’utilitzar Coinbase Pro

A més, l’ús de Coinbase Pro té alguns inconvenients que s’enumeren a continuació.

Gràfics no professionals. L’objectiu principal de la plataforma és proporcionar gràfics de professionals a comerciants experimentats per a una anàlisi en profunditat. Tot i això, els gràfics de la plataforma estan lluny de ser professionals.

Atenció al client ineficaç. L’equip d’assistència no ha pogut donar moltes vegades respostes concloents a les preocupacions dels clients. A més, les preguntes i respostes de la secció de preguntes freqüents no tenen claredat i rellevància.

Suport limitat de dispositius. La plataforma encara no disposa d’una aplicació mòbil. A més, de vegades el lloc web es bloqueja quan molts clients l’utilitzen alhora.

Monedes en creixement. El nombre de monedes digitals que s’afegeixen a la plataforma continua augmentant, cosa que pot comportar complexitats a la cadena de blocs en el futur. Si cerqueu un nombre més gran de monedes, proveu-ho Binance

Malgrat tots aquests problemes, Coinbase està treballant dur per garantir que totes les queixes es tractin de manera eficaç a la plataforma.

A més, en comparació amb la majoria d’intercanvis, Coinbase Pro és força eficaç i pot ser utilitzat tant pels principiants com pels comerciants professionals.

Eviteu pagar tarifes de Coinbase mitjançant Binance

Una altra estratègia per evitar les comissions de Coinbase (o fins i tot les taxes amb Coinbase Pro) és utilitzar un altre canvi important com ara Binance que ofereix una seguretat i efectivitat comercial similars. Binance també llista centenars de monedes, mentre que Coinbase només en llista algunes.

Binance permet als usuaris comprar Bitcoin, Ethereum i altres monedes amb targeta de crèdit i, a continuació, els comerciants poden agafar aquests parells de “base” i canviar per altcoins. Les quotes són més baixes a Binance que a Coinbase, especialment si s’utilitza l’avantatge de Binance Coin (BNB) de reduir les comissions de negociació..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map