Com crear una cartera de paper Bitcoin

Què és Bitcoin?

El terme bitcoin s’utilitza per a dos components diferents Protocol Bitcoin i criptomoneda bitcoin. Però el que més ens ve al cap quan s’esmenta la paraula bitcoin és bitcoin la criptomoneda.

La criptomoneda Bitcoin facilita molt la transacció financera entre diversos usuaris sense haver de ser processada per una autoritat central, com ara institucions financeres (bancs) o passarel·les de pagament de tercers. Tot i que s’anomena moneda, no s’imprimeix en notes de paper com els diners fiduciaris. Es crea electrònicament mitjançant un procés de mineria i es guarda en un programari especial anomenat carteres.

Bitcoin s’utilitza per pagar béns i serveis si les dues parts estan disposades a acceptar-ho. S’assembla més a les monedes fiduciàries tradicionals, però les transaccions de bitcoins es fan digitalment.

Què són les carteres de paper?

Les carteres de paper Bitcoin, tot i que es generen en línia, sovint s’anomenen emmagatzematge fora de línia o frigorífic. Com el seu nom indica, les carteres de paper s’imprimeixen en paper o materials de tapa dura que augmenten la seva durabilitat.

Després de generar una adreça de cartera de paper i la seva clau privada. El procés de generació de claus es realitza a través del navegador web dels clients i no es transmet per Internet. Per estar segur, és recomanable esborrar les cookies del navegador després d’imprimir-les.

Les carteres de paper estan protegides perquè són generades pel client i les adreces de la cartera estan completament fora de línia. Una cosa bona d’això és que no està a l’abast dels pirates informàtics. Per molt que no genereu les vostres adreces en un lloc de pesca o en un lloc d’estafa, esteu segur que les claus generades són desconegudes pel lloc de tercers des d’on les heu generat i, per tant, assegureu els vostres actius. Tot i que imprimir una cartera de paper pot estar fora de l’atenció dels atacants cibernètics, encara teniu moltes coses a fer per protegir la cartera de la gent que us envolta..

Com es genera la cartera de paper.

Llocs web com WalletGenerator.Net i BitAddress.Org fa que la generació d’adreces bitcoin segures sigui senzilla i directa.

Les instruccions següents us expliquen com generar la vostra adreça de cartera de paper bitcoin mitjançant la plataforma WalletGenerator.Net.

Primer pas:

Cal que escolliu la criptomoneda que vulgueu per generar una adreça de cartera de bitcoins aleatòria per imprimir. La cartera per defecte que es generarà és bitcoin.

Segon pas:


Feu clic a la pestanya cartera de paper i feu clic al botó d’impressió de la pàgina. És recomanable no desar la vostra adreça generada en format PDF, ja que es pot piratejar fàcilment que quan imprimiu els detalls en un tros de paper.

Tercer pas:

Seguiu les línies de la pàgina impresa per plegar la cartera correctament.

Quart pas:

Ara esteu a punt per començar a recollir criptomonedes d’amics i clients. La vostra adreça pública és la que compartiu; podeu compartir-ho tant com vulgueu, això és el que faran servir altres per enviar-vos criptomonedes.

Cinquè pas:

Les vostres claus privades són l’accés a les vostres criptomonedes; si us roben, teniu el risc de perdre totes les vostres monedes.

Nota: Primer hauríeu de provar la cartera recentment generada amb petites quantitats abans d’enviar-la en grans quantitats.

Com gastar bitcoins a les vostres carteres de paper.

Podeu utilitzar Blockchain.Info o una altra cartera en línia similar per recuperar els vostres fons en línia. La cartera fora de línia que s’utilitzaria seria la cartera Electrum. Per a aquesta guia, farem servir el Cartera Electrum.

Amb el Client Electrum, podeu importar les vostres claus privades de cartera de paper per accedir als vostres fons a l’adreça de cartera associada. Feu clic aquí per descarregar l’aplicació Electrum del vostre sistema operatiu.

Pas 1:

Després d’instal·lar la cartera Electrum amb èxit, feu clic a Wallet > Seleccioneu l’opció de claus privades > i trieu l’opció Importa.

Pas 2:

Es mostra el quadre de diàleg Importa claus privades, introduïu la vostra clau privada tal com es mostra a la cartera de paper imprès.

Pas 3:

Feu clic al botó Importa per completar el procés d’importació. Es mostrarà un diàleg per confirmar la importació amb èxit.

Els vostres bitcoins ja estan disponibles per gastar-se.

Les millors maneres d’emmagatzemar carteres de paper.

  • Lamina les carteres de paper per evitar que siguin destruïdes per substàncies líquides.
  • També podeu mantenir-la segura guardant-la en una bossa de paper.
  • Mantingueu les carteres de paper allunyades dels nens, una mica a l’extrem equivocat del paper us pot suposar un estalvi de milers de persones.
  • Utilitzeu una caixa forta per protegir la vostra cartera contra robatoris.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map