Com comprar Ethereum (ETH) i on

En aquesta guia, examinarem les diferents maneres en què les persones poden comprar Ethereum. En primer lloc, Ethereum (ETH) és una plataforma blockchain que està protegida per una xarxa distribuïda de màquines, cada processament i validació de transaccions. L’èter és la moneda de la cadena de blocs (tot i que Ethereum s’utilitza sovint indistintament per descriure la cadena de blocs i la moneda) i la generen les màquines que duen a terme aquesta tasca.

L’èter es pot canviar per divises fiduciàries o es pot mantenir com a actiu especulatiu. La xarxa Ethereum té milers de participants que poden fer transaccions amb qualsevol persona de qualsevol part del món sense intermediaris.

Obriu una cartera Ethereum

Abans d’aconseguir una mica d’èter, haureu de tenir una cartera Ethereum per contenir l’èter. Com que n’hi ha moltes, hauríeu de triar acuradament entre les millors carteres Ethereum del mercat.

A continuació es mostra un desglossament de les carteres d’èter més populars.

Compra cartera Ethereum

Carteres de maquinari Ethereum

Les carteres de maquinari són actualment la forma més segura d’emmagatzemar l’èter. Es tracta d’un petit tros de maquinari que connecteu a l’ordinador i que utilitzeu per emmagatzemar la vostra clau privada fora de línia. Les carteres de maquinari són probablement una combinació òptima entre comoditat i seguretat. Les principals carteres de maquinari per a èter inclouen Ledger i Trezor.

Carteres de programari Electrum

Si esteu començant i no teniu molt d’èter per emmagatzemar o no teniu prou diners per comprar la cartera de maquinari Ethereum, podeu utilitzar una cartera de programari gratuït. Aquestes carteres són gratuïtes, però l’inconvenient és que són menys segures, ja que sempre estan en línia en comparació amb les carteres de maquinari.

Les carteres principals del programari Ethereum inclouen Exodus, Edge i MyEtherWallet.

Comprar Ethereum en un intercanvi criptogràfic

Abans de triar una borsa adequada, assegureu-vos que funcioni al vostre país i accepti la moneda de la vostra nació. Per motius de seguretat, se us demanarà que proporcioneu algunes dades personals durant el procés de registre.

Per a la majoria d’intercanvis, les comprovacions d’identitat completes es produeixen més tard en omplir els vostres dipòsits i retirades. Per passar aquests xecs, haureu d’aportar el comprovant d’adreça i una foto vostra amb el vostre DNI o carnet de conduir. Aquest procés es realitza de conformitat amb la normativa contra el blanqueig de diners i conèixer les normatives del vostre client.

Després de completar tots els controls, el següent pas és triar un mètode de dipòsit. En funció de l’intercanvi, hi ha diferents mètodes, inclosos els pagaments amb PayPal, la targeta de crèdit i dèbit i les transferències bancàries. 


Interessant: Com comprar Ethereum amb targeta de crèdit

Hi ha una petita comissió per ingressar, en funció del mètode de dipòsit. Els detalls es troben a la secció “sobre” o al peu de pàgina del lloc web.

La majoria dels intercanvis accepten euros i dòlars, i els intercanvis importants accepten lliures esterlines britàniques, yuan xinès i el ruble rus. Haureu d’esperar diverses hores perquè els vostres fons apareguin a l’intercanvi i això també depèn del mètode d’intercanvi i dipòsit utilitzat.

Tan bon punt vegeu els vostres fons a la borsa, podeu començar a comprar Ether. La facilitat d’ús d’aquest procés depèn d’un intercanvi concret, ja que molts s’han esforçat per fer el procés el més fàcil possible.

Se us proporcionarà informació vital sobre el preu actual de la moneda, la capitalització borsària i altres novetats rellevants de la borsa.

Alguns intercanvis que accepten Ether inclouen Bitfinex, Coinbase, Binance, Kraken, Etoro, BitPanda, Gemini, GDAX.

Si decidiu comprar Ether a una bossa, us recomanem que utilitzeu una cartera proporcionada per la mateixa plataforma perquè serà més fàcil. Tot i això, aquest mètode no és segur.

Compra Ethereum amb diners en efectiu

Alguns poden preferir comprar Ethereum de forma anònima per diferents motius, com per exemple evitar els controls KYC i AML. Tot i que els reguladors poden sentir-se incòmodes amb aquest mètode en alguns països, podeu comprar Ethereum d’un intercanvi en línia d’igual a igual com LocalEthereum.

LocalEthereum

LocalEthereum és germana de LocalBitcoins i ajuda a facilitar el comerç sense recepta de monedes locals. La principal diferència és que el primer està completament descentralitzat, amb serveis de garantia i arbitratge que s’aconsegueixen mitjançant contractes intel·ligents.

Aquest intercanvi funciona com eBay; és a dir, és un mercat on els usuaris poden oferir qualsevol moneda local a canvi d’una determinada quantitat d’Ethereum. Un cop el venedor accepta l’oferta, l’intercanvi de fons és automàtic. Els diners es transfereixen mitjançant diferents mètodes i fins i tot altres monedes digitals importants com Bitcoin.

No obstant això, aquest servei cobra una comissió del 0,25%, mentre que els compradors paguen el 0,75%, que és significativament inferior en comparació amb altres borses centralitzades. La transacció pot trigar unes hores a completar-se, mentre que els miners registren l’import a la cadena de blocs. A mesura que els miners reben la quota, l’usuari pot accelerar el procés triant una tarifa més alta, cosa que dóna als miners un incentiu per processar la transacció més ràpidament.

A més, LocalEthereum permet la comunicació entre el venedor i el comprador i també poden programar una reunió presencial per fer l’intercanvi físicament. Si preferiu aquest mètode, assegureu-vos de conèixer públicament el comprador o el venedor i adopteu totes les precaucions necessàries, ja que es tracta d’una transacció financera, per tant arriscada. També haureu de tancar la transacció a la borsa.

Com a alternativa, podeu organitzar una reunió a la trobada general relacionada amb la criptografia. Allà podeu intercanviar Ethereum de manera segura amb l’estrany, alhora que compartiu coneixement relacionat amb la criptografia amb entusiastes de la criptografia amb idees similars..

Actualment, el comerç Ethereum peer-to-peer és el mètode més privat i segur. A més, ofereix una flexibilitat sense precedents pel que fa als parells de negociació i la manca de límits de compra o venda. No obstant això, aquest mètode de negociació requereix confiança entre ambdues parts, especialment quan es reuneix en persona.

Compra d’Ethereum en un caixer automàtic

Podeu comprar Ethereum mitjançant un Caixer automàtic Ether. Aquest és un mètode ideal per a inversors, usuaris i comerciants d’Ethereum que vulguin comprar petites quantitats d’Eter. La majoria dels caixers automàtics d’Ethereum limiten les transaccions a una quantitat relativament petita de manera que no haureu de complir els requisits de KYC o AML.

Compra Ethereum a l'ATM

Després de comprar Ether, assegureu-vos que les monedes siguin visibles a la cartera que trieu. Tot i això, si utilitzeu una cartera de programari i es pirateja, probablement perdrà totes les vostres monedes.

En aquest pas, envieu les vostres monedes a la vostra adreça Ether. L’adreça sol contenir una llarga cadena de caràcters i números que comencen per bou. Trobareu la vostra adreça Ethereum a la cartera Ether.

És massa tard per comprar Ethereum?

Ethereum encara intenta penetrar en diferents sectors i encara no s’ha pogut aprofitar tot el seu potencial. Segons per a un expert, Brian Schuster, el preu de l’ETH en deu anys serà de 100.000 dòlars si resulta “un actiu per substituir tota la moneda que existeix”.

Tot i que aquesta predicció pot ser una mica descabellada, si la tecnologia té èxit, segur que el preu de la moneda serà molt superior a l’actual.

A més, hi ha diverses actualitzacions de la cadena de blocs Ethereum encara per llançar. Aquestes actualitzacions reduiran l’oferta de la moneda al mercat i augmentaran la capacitat de la xarxa.

Compra ETH a Binance avui mateix!

Tanmateix, abans de comprar Ethereum, assegureu-vos de tenir una cartera Ethereum i, a continuació, trieu el mètode que més us convingui.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map