Com comprar Bitcoin sense identificació?

Comprar Bitcoin (BTC) sense identificació no és una tasca fàcil actualment. Els que vulguin comprar Bitcoin sense identificació han de buscar mètodes no tradicionals per fer-ho.

Els intercanvis i les plataformes de criptografia s’han anat adaptant a les regulacions establertes per països de tot el món. Si voleu gestionar Bitcoin a través de plataformes tradicionals, haureu de compartir la vostra identificació i informació privada.

Això forma part dels procediments KYC i AML que s’han implementat en diferents jurisdiccions. Si voleu saber com comprar Bitcoin sense identificació, compartirem tota la informació que hauríeu de tenir. 

On comprar Bitcoin sense identificació?

Hi ha moltes plataformes i maneres de comprar Bitcoin sense verificació d’identificació. Només es tracta de trobar la manera correcta de fer-ho. Tot i que pot ser d’alguna manera complicat la primera vegada, no hauria de ser tan difícil si ho feu amb regularitat.

Mentre cerqueu intercanvis que s’adaptin a les vostres necessitats per comprar actius digitals, haureu de fer el mateix si voleu comprar i enviar bitcoins sense verificació d’identificació. Això us permetria trobar la plataforma correcta per comprar bitcoins sense identificació.

Hi ha algunes plataformes i maneres de comprar Bitcoin sense verificació d’identificació. Tanmateix, és possible que no tots pugueu accedir-hi. Això dependrà molt de la regió on us trobeu.

Llavors, on comprar Bitcoin sense identificació? Hi ha algunes plataformes P2P que actualment permeten als usuaris accedir a BTC sense compartir informació privada. Aquestes plataformes P2P poden ser una gran manera d’accedir al mercat de criptomonedes.

Intercanvis P2P sense verificació KYC

Aquesta és la llista de plataformes P2P que respondran a la vostra pregunta sobre on comprar Bitcoin sense identificació.

Intercanvis P2P sense verificació KYC

HodlHodl és la primera plataforma que hauríeu de pensar si voleu evitar la verificació KYC. La plataforma no reté els vostres fons, els usuaris poden registrar-se i començar a negociar. Funcionen amb adreces i contractes de garantia. Els usuaris controlen la seva informació i fons.

Mur de monedes

Mur de monedes és una plataforma descentralitzada d’intercanvi de criptomonedes P2P. Els usuaris poden comprar i vendre Bitcoin sense identificació. L’empresa treballa des del 2017. Compradors i venedors estan connectats entre ells i no necessiten proporcionar dades KYC. En els darrers anys, aquesta plataforma es va convertir en una de les més populars del mercat. Els usuaris poden comprar Bitcoin sense identificació en pocs segons i mitjançant una interfície fàcil d’utilitzar.

BitQuick

BitQuick pot ser una de les maneres més fàcils i ràpides de comprar Bitcoin. Podeu seleccionar els fons que vulgueu comprar a la llibreta de comandes. Aleshores haureu de pagar la suma que es mostra en efectiu amb les factures físiques al compte del receptor. Només haurà d’anar a qualsevol oficina del banc dels venedors i emplenar un taló de dipòsit. Un cop ho feu, haureu de penjar el rebut a l’enllaç que rebreu per correu electrònic. És fàcil comprar Bitcoin sense verificar amb BitQuick. Tingueu en compte que hi ha un límit de compra de 400,00 $ sense identificació.

Altres mètodes per comprar Bitcoin sense informació KYC

Caixers automàtics de Bitcoin

Els caixers automàtics de Bitcoin també són una bona manera de comprar Bitcoin sense identificació. Tot i això, no tots estan disponibles perquè els usuaris comprin BTC sense identificació. Alguns d’ells tenen verificació d’identitat. A més, és possible que això no us permeti comprar bitcoins amb targeta de crèdit sense identificació. Haureu d’utilitzar efectiu a la majoria d’aquests caixers automàtics. Podeu trobar en aquest enllaç les ubicacions de Caixers automàtics de Bitcoin al voltant del món.

Bisq

Bisq també és una gran solució si voleu accedir a Bitcoin sense proporcionar informació privada. En aquesta plataforma, podeu connectar-vos amb compradors i venedors sense compartir informació privada.

Totalcoin

Totalcoin funciona no només com a lloc per comprar i vendre Bitcoin, sinó també com a cartera de criptomoneda. Podeu descarregar-lo al vostre telèfon intel·ligent o utilitzar la versió web. En aquesta plataforma, només podeu utilitzar el vostre compte de correu electrònic per comprar o vendre BTC mitjançant els seus serveis.

Com comprar Bitcoin sense identificació?

Com podeu veure, hi ha diferents maneres d’adquirir Bitcoin sense KYC. Tot i això, no tots estaran disponibles allà on us trobeu. Si voleu comprar Bitcoin amb targeta de crèdit sense identificació a Alemanya, és possible que no tingueu les mateixes plataformes que una persona a Colòmbia.

També podeu comprar criptomonedes a proveïdors de vals i canviar els fons en línia. Aquesta podria ser una alternativa si les plataformes esmentades anteriorment no estan disponibles a la vostra regió.

Ara que ja sabeu on comprar bitcoins sense identificació, només heu d’aprendre a utilitzar aquestes plataformes. Cadascun d’ells treballarà d’una manera diferent. Això és similar a l’ús d’un compte bancari de diferents bancs. Cada plataforma té característiques diferents i ofereix solucions diferents als usuaris.

Alguns d’ells us poden permetre comprar i enviar Bitcoin sense verificació d’identificació mitjançant comptes bancaris. Altres solucions només tindrien disponible l’opció de targeta de dèbit o crèdit. Els caixers automàtics de Bitcoin, per exemple, només gestionarien diners en efectiu. Això facilitarà l’accés a Bitcoin als usuaris sense coneixements tècnics.

Si voleu protegir encara més la vostra privadesa, sempre podeu comprar Bitcoin a persones que coneixeu. Això protegirà les vostres dades i privadesa molt millor que qualsevol de les plataformes esmentades anteriorment. No obstant això, sabem que pot ser d’alguna manera difícil fer-ho. Per això, sempre és bo tenir contactes que estiguin a punt per comprar o vendre BTC.

Com comprar Bitcoin en línia sense identificació?

Les solucions per comprar Bitcoin en línia sense identificació s’han esmentat a les seccions anteriors. És per això que heu d’evitar les xarxes P2P que us proposen reunir-vos en persona. A més, si voleu comprar Bitcoin en línia sense identificació, definitivament voldreu excloure de les vostres solucions els caixers automàtics de Bitcoin.

Les solucions en línia són aquelles plataformes que estan connectades a Internet i on no necessiteu moure’s físicament. En general, aquestes solucions en línia solen ser més còmodes i ofereixen millors preus que les compres presencials.

Tot i això, val a dir que en algunes regions no hi ha plataformes en línia disponibles per comprar Bitcoin. És per això que els caixers automàtics de Bitcoin o els venedors de vals locals es van expandir per tot el món.

Si voleu comprar Bitcoin en línia i sense identificació, heu de comprovar definitivament si a la vostra regió hi ha serveis disponibles. Si no, hauríeu de seleccionar entre aquelles solucions que us permetin comprar Bitcoin amb efectiu o en persona.

On puc comprar Bitcoin sense identificació??

Hi ha diferents maneres de comprar Bitcoin sense identificació. Podeu utilitzar solucions en línia i fora de línia. Tot dependrà de la disponibilitat a la vostra regió i de les solucions que us sentiu més còmodes.

Caixer automàtic de Bitcoin taronja amb el logotip de Bitcoin

Els següents són alguns dels llocs més populars on comprar Bitcoin sense identificació.

 • Intercanvis de criptomonedes sense KYC
 • Plataformes P2P en línia
 • Plataformes P2P fora de línia
 • Caixers automàtics de Bitcoin
 • Venedors locals
 • A través de Vals
 • Intercanvis descentralitzats

Permeten als usuaris accedir a la moneda virtual més valuosa del món. Algunes de les solucions esmentades tindran comissions i taxes diferents. Per això, heu de cercar el que us resulti més convenient.

A més, hi ha altres coses que cal tenir en compte. Per exemple, algunes plataformes requereixen que utilitzeu un compte de correu electrònic. Alguns altres ni tan sols us demanarien que obriu un compte. Tot i això, no tots funcionen de la mateixa manera i les opcions de pagament també seran diferents.

Tot i que algunes solucions no us permetran utilitzar targetes de crèdit o dèbit, altres us oferirien aquesta possibilitat. Si voleu utilitzar diners en efectiu, el millor que podeu fer és utilitzar solucions fora de línia, inclosos els caixers automàtics o els vals.

Els intercanvis descentralitzats (DEX) també són una bona manera de negociar bitcoins sense identificació. El mercat de les finances descentralitzades (DeFi) ofereix diferents possibilitats a comerciants i particulars. Els DEX no requereixen que us registreu per començar a cotitzar. Podeu començar a utilitzar la vostra cartera i canviar les vostres monedes virtuals.

Si teniu Ethereum (ETH) o altres monedes ERC-20, és possible que pugueu canviar-les per BTC embolicat (wBTC). Aquesta és una moneda virtual que us permet tenir exposició a Bitcoin sense mantenir-lo. Per a cada wBTC del mercat, hi ha un BTC que ho avala.

La principal diferència és que Bitcoin no es pot utilitzar a DEX perquè la majoria funcionen a sobre d’Ethereum. A més, els DEX no requereixen que us registreu, que no compartiu la vostra informació privada ni que aproveu la normativa KYC. Per això, aquesta pot ser una de les millors maneres de comprar Bitcoin sense verificar la identificació.

Com millorar la privadesa mentre es manipulen les criptomonedes?

Hi ha diferents maneres en què podeu millorar la vostra privadesa mentre gestioneu criptomonedes. Fins i tot si no teniu accés a les plataformes esmentades anteriorment, hi ha algunes coses que hauríeu de saber per protegir la vostra privadesa.

Si voleu comprar i enviar Bitcoin sense verificació d’identificació, podeu utilitzar alguns dels mètodes que hem descrit. Però protegir la nostra privadesa al mercat és certament molt important. Fins i tot si comprem Bitcoin mitjançant intercanvis o plataformes tradicionals, hauríem de protegir les nostres dades i informació.

Una de les coses que podeu fer és canviar l’adreça BTC que utilitzeu. Això us permetrà reduir l’exposició a entitats malicioses que vulguin fer un seguiment de la vostra activitat. Les transaccions BTC i criptogràfiques són públiques. Tothom els pot veure i analitzar. Aquest és el motiu pel qual podeu canviar les carteres cada vegada que feu una transferència.

A més, podeu utilitzar criptomonedes com Monero (XMR) que protegeixen la vostra informació. Tot i que la informació de BTC sempre està disponible, Monero no permet compartir dades privades amb tercers. Podeu obtenir els mateixos avantatges que si compreu i envieu Bitcoin sense verificació d’identificació.

Avantatges i desavantatges de comprar Bitcoin sense identificació

Hi ha coses positives i negatives si compreu Bitcoin sense identificació. Analitzar els pros i els contres ens donarà una millor idea de si val la pena comprar Bitcoin sense identificació. L’ús d’aquests avantatges i desavantatges també us ajudaria a entendre on és el millor lloc per comprar Bitcoin.

Avantatges

 • És més privat que utilitzar intercanvis tradicionals
 • Algunes de les plataformes funcionen d’una manera molt eficient
 • Redueix l’exposició a fuites de dades
 • Us permet interactuar amb la comunitat Bitcoin d’una manera diferent
 • Us ofereixen la possibilitat de comprar Bitcoin fora de línia

Desavantatges

 • És possible que la interfície de les plataformes no sigui tan fàcil d’utilitzar
 • Les taxes i les comissions solen ser més altes
 • Tenen un servei d’atenció al client més feble
 • És possible que aquestes plataformes no estiguin disponibles a totes les regions

Per descomptat, hi ha altres coses que podeu tenir en compte. Tot dependrà del que busqueu. Si voleu comprar Bitcoin sense identificació, analitzar aquestes coses serà definitivament important.

Comprar Bitcoin sense identificació final del veredicte

La bona notícia és que hi ha diferents maneres d’accedir a Bitcoin sense identificació. Això ajudarà aquells usuaris que realment vulguin protegir la seva privadesa mentre utilitzen Internet. Les nostres dades s’exposen, s’utilitzen, es venen i s’exploten actualment.

Tant les empreses privades com les públiques aprofiten les seves posicions per controlar més la gent. Si voleu tenir accés a Bitcoin, sens dubte és bo saber que ho podem fer sense proporcionar cap identificació. Fins i tot si hi ha algunes regulacions KYC en vigor, algunes plataformes ens ajuden a comprar Bitcoin sense identificació.

Seguint els avantatges i desavantatges compartits en aquest article, també obtindreu una millor idea del que podeu esperar si cerqueu llocs per comprar Bitcoin. Dit això, els governs augmenten la seva pressió al mercat. Volen intercanvis i plataformes per obtenir dades dels usuaris. El 2021 serà un any important per entendre com evolucionarà el mercat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner