Carteres més segures per retenir Ripple el 2018 | Guia per a principiants

Hi ha moltes opcions de Ondulació Hi ha carteres XRP disponibles i pot resultar bastant difícil triar la correcta. Aquesta guia us ajudarà a decidir quin tipus de carteres Ripple hi ha i quina és la més adequada per a vosaltres.

Abans d’obtenir una cartera

El primer que heu de saber abans d’obtenir cap cartera Ripple XRP és que, independentment de la cartera que seleccioneu, caldrà 20 XRP del vostre saldo per reservar l’adreça de la vostra cartera. Aquests 20 XRP no estaran disponibles per a cap transacció, ja que s’utilitzarà per mantenir la cartera oberta i activar el vostre XRP al Ripple Ledger. (No és el cas quan s’emmagatzema XRP en un intercanvi.)

Per això, es recomana conservar i utilitzar només una cartera Ripple tret que sigui estrictament necessari.

Els diferents tipus de carteres

Abans d’examinar els tipus de carteres Ripple d’aquesta llista, és essencial que coneguis la diferència entre els diferents tipus de carteres del mercat. Si coneixeu les diferències, podeu decidir quin tipus de cartera s’adapta millor a les vostres necessitats.

Una cartera de programari és una cartera en línia que es pot guardar en un ordinador, tauleta o dispositiu mòbil. Requereixen l’accés i l’emmagatzematge d’Internet. Són fàcils d’utilitzar i molts es poden descarregar gratuïtament. A causa de la seva connexió en línia, es consideren vulnerables als atacs i requereixen una connexió a Internet estable durant les transaccions.

Una cartera de maquinari és una cartera física (normalment sembla una memòria USB) on emmagatzemeu els vostres recursos digitals. Es consideren els mètodes més privats i segurs d’emmagatzematge de criptos. En canvi, són més cares.

Una cartera calenta, també conegut com a cartera de navegador, és un tipus de cartera a la qual es pot accedir exclusivament en línia. Això permet als usuaris realitzar transaccions instantànies.

Una cartera de paper és un tros de paper on s’imprimeixen totes les dades dels vostres fons de criptografia, incloses les claus i adreces privades.

Ledger Nano S

Ledger Nano S és una cartera de maquinari que s’assembla a una unitat USB que té una pantalla OLED. Els entusiastes de la criptografia la consideren la forma més segura d’emmagatzemar claus privades perquè limita la capacitat del pirata informàtic d’accedir a la moneda..

A diferència d’altres carteres, Nano no restringeix el nombre de monedes que podeu emmagatzemar, és a dir, podeu emmagatzemar una quantitat il·limitada de monedes XRP. També admet altres criptomonedes.

Per accedir als fons emmagatzemats al Ledger Nano S, només cal que el connecteu al vostre ordinador o mòbil i podeu començar a enviar i rebre XRP fàcilment..


Totes les claus privades es mantenen a l’entorn fora de línia i, per tant, és gairebé impossible que els pirates informàtics robin els vostres fons. El dispositiu és compatible amb ordinadors amb Windows, Mac, Linux i Chrome OS. En utilitzar un cable OTG, també el connecteu al vostre telèfon Android.

Aquest dispositiu disposa d’una pantalla independent que mostra els detalls de la transacció, com ara la clau inicial. Les claus privades es guarden per separat al dispositiu, ja que executa el firmware criptogràfic indicat, carregat en la seva arquitectura de doble xip. A més, quan el connecteu al PC, cal que introduïu un codi PIN de 4 dígits.

Després de connectar-se Ledger Nano S al vostre ordinador, cal que instal·leu una aplicació per verificar el saldo XRP i totes les transaccions. Quan vulgueu enviar XRP, heu d’accedir físicament al dispositiu per autoritzar la transacció, cosa que la fa més segura, ja que restringeix el contacte només amb el propietari..

Exarpia

Exarpia, un joc intel·ligent de paraules a XRP, és una cartera web Ripple (XRP) que permet als comerciants interactuar directament amb la xarxa Ripple mitjançant la seva aplicació accessible. La cartera permet als usuaris realitzar transaccions Ripple des de qualsevol lloc, proporcionant una connexió entre l’usuari i la xarxa global Ripple mitjançant una interfície interactiva i fàcil d’utilitzar.

La seva interfície és molt sensible i la poden utilitzar fins i tot els comerciants principiants. A més, Exarpy no conté cap informació de membre, ja que la plataforma no és propietària ni gestiona cap base de dades. A més, la plataforma no supervisa els clients mitjançant eines d’anàlisi de fons, com ara Google Analytics. Això es fa perquè mantenir aquests registres augmenta el risc de pirates informàtics en línia.

L’opció més segura que ofereix la cartera seria la seva mesura de seguretat d’inici de sessió per PIN. Quan intenteu iniciar sessió a Exarpy, se us mostrarà un missatge que us indicarà que desconnecteu el vostre ordinador o portàtil d’Internet. Després de desconnectar-vos, se us enviarà a la pàgina d’inici de sessió, on se us demanarà que proporcioneu el vostre PIN i el vostre codi de verificació. Després d’introduir les vostres dades, feu clic al botó d’inici de sessió. Després, la cartera us indicarà que podeu tornar a connectar-vos a Internet de manera segura.

Cal tenir en compte que la cartera Exarpy cobra una tarifa XRP de 0,0025 per transacció (que inclou les tarifes de xarxa). Com que és una de les carteres Ripple més populars, Exarpy és una plataforma segura en què podeu emmagatzemar les vostres valuoses monedes XRP, sense haver de preocupar-vos que les vostres participacions es piratejaran o es perdran..

Cartera Guarda

Lloc web de Wallet: https://guarda.co/

Tipus de cartera: Web, mòbil, escriptori, extensió de Chrome

Facilitat d’ús: Fàcil

Caixa forta: Sí

Cost: Gratuït

Guarda és una cartera mòbil de codi obert i moneda única. Admet dispositius Android, cosa que permet als usuaris enviar, rebre i intercanviar monedes XRP directament des dels seus telèfons intel·ligents. A més d’això, els usuaris poden comprovar el seu historial de transaccions, gràcies a la interfície fàcil d’utilitzar que facilita la seva aplicació, és més ràpida i agradable. Els desenvolupadors de la cartera sempre busquen noves maneres de millorar l’experiència dels seus clients.

Guarda és una cartera de diverses monedes que admet la majoria de les criptomonedes principals, inclosa la XRP. Altres criptomonedes compatibles inclouen Bitcoin (BTC), NEO, Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) i Bitcoin Gold (BTG), entre d’altres. Una de les característiques més interessants d’aquesta cartera és que ofereix una solució sense custòdia per mantenir criptomonedes. 

Per garantir que totes les persones mantenen el control dels seus fons, Guarda no emmagatzema cap informació personal, inclosa la informació de la cartera i les claus privades. La clau privada roman en una memòria segura del dispositiu i s’elimina immediatament quan l’usuari tanca la sessió del dispositiu. Aquesta funció fa que Guarda sigui una de les millors carteres en línia de Zcash.

Segons ha informat Trustpilot, la cartera Guarda té un 84% de comentaris positius dels usuaris que consideren que la cartera és “Excel·lent” o “Fantàstica”. Només el 13% de les ressenyes van ser negatives, tenint en compte els serveis que ofereix la cartera “Mala” o “Malament”. Això també mostra que la cartera ofereix bons serveis als usuaris del mercat de criptomonedes. 

Torrades

Torrades és una cartera en línia desenvolupada per StarStone Limited. Inicialment es va desenvolupar per ser una cartera mòbil, però ara també disposa de versions d’escriptori disponibles. Totes les claus privades es generen i es mantenen al dispositiu de l’usuari en lloc d’emmagatzemar-les en línia, cosa que fa que tot sigui més segur i menys susceptible als atacs de pirateria. El codi font i els binaris de programari en què es basa són de codi obert.

Toast es pot descarregar per a iOS, Android, Windows, Mac i Linux. Aquesta cartera és totalment gratuïta i no cobra res per part seva. No dirigeixen cap informació ni cap contrasenya secreta del vostre dispositiu als seus servidors, afirmant així que tenen una seguretat millorada.

Conclusió

Aquest ha estat el nostre top 3 de les millors carteres per al vostre XRP. Esperem que les nostres millors seleccions us ajudin a restringir la cerca de la cartera desitjada.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map