BitMEX Exchange: una guia completa

Hi ha un intercanvi de criptomonedes que té com a objectiu ajudar els inversors a fer-ho i s’anomena BitMEX. Abreujat per Bitcoin Mercantile Exchange, BitMEX és una plataforma de negociació de divises digital molt potent que ofereix als inversors accés a diversos mercats mundials només utilitzant Bitcoin.

Amb un volum de negociació diari de més de 35.000 BTC i més de 540.000 accessos mensuals i un historial de negociació de Bitcoin per valor de més de 34.000 milions de dòlars des del seu llançament, BitMEX és fàcilment una de les plataformes de negociació de Bitcoin més grans que operen actualment.

La plataforma és coneguda per permetre als seus usuaris realitzar operacions financeres complexes, com ara negociar amb apalancament. A més, BitMEX ofereix un ampli assortiment de contractes com contractes derivats, futurs i de predicció, i és l’única plataforma que ofereix l’anomenat “permutable P2P perpetu”.

Els permuts perpetus són molt similars als futurs, però no hi ha data de caducitat associada i no implica cap acord. Actualment, BitMEX inclou suport per a 3 mercats de Bitcoin: Bitcoin / USD (XBT), Bitcoin / CNY (XBX) i Bitcoin / JPY (XBJ).

Funcions de Bitmex ExchangeFuncions de Bitmex Exchange

Negociació de palanquejament i marge a BitMEX

Els comerciants tenen l’opció d’aprofitar la seva posició a la plataforma. Això significa que els comerciants poden fer comandes que realment són més grans que el saldo existent. Aquest mètode de negociació sol generar un benefici més elevat i s’anomena “Marge Trading”. Hi ha dos tipus de comerç de marges associats amb BitMEX: marge creuat i aïllat.

El primer tipus és una mica arriscat per als comerciants, ja que els permet utilitzar tots els diners de les seves carteres per mantenir la seva posició. Aquest últim és una mica més segur, ja que permet als comerciants seleccionar una quantitat específica de diners de les seves carteres que s’haurien d’utilitzar per mantenir la seva posició després que s’hagi emès una ordre..

La plataforma permet als usuaris establir un apalancament d’1: 100 pel que fa a Bitcoin i Bitcoin Cash. Per posar-ho en perspectiva, la majoria dels altres intercanvis poques vegades superen la proporció 1:20.

Com començar amb BitMEX

Per començar a operar, haureu de crear un compte a BitMEX. Haureu de registrar-vos al lloc web introduint el vostre correu electrònic, el vostre nom, el país de residència, una contrasenya que trieu, emplenant el CAPTCHA i acceptant les Condicions del servei. Assegureu-vos de proporcionar una adreça de correu electrònic genuïna i haurà de verificar el compte abans d’utilitzar-lo.

Tot i que no hi ha límits comercials, val la pena assenyalar que BitMEX no permet operadors amb seu als Estats Units. Un altre aspecte que val la pena destacar és el fet que no és necessari enviar documents KYC / AML.

Protecció del vostre compte

Un cop creat el compte, assegureu-vos de mantenir-lo segur. Assegureu-vos que utilitzeu el motor d’autenticació de dos factors proporcionat per al compte d’intercanvi i de correu electrònic. No cal dir que la contrasenya hauria de ser forta, de com a mínim 20 caràcters, amb una combinació de majúscules i minúscules, números i caràcters..

Tauler de comerç de BitMEX: explicació

BitMEX proporciona als seus usuaris un tauler fàcil d’utilitzar que ajuda a qualsevol persona a treure el màxim profit de l’experiència comercial. Per facilitar les coses als usuaris nous, hem dividit la interfície en tres categories:

  1. Informació del mercat
  2. Informació del compte
  3. Eines de comerç

El segment més predominant de la interfície és el Informació del mercat secció. Aquesta secció està formada pels següents segments: Visió general del mercat, selecció del mercat, informació del mercat i detalls del contracte de mercat.

La visió general del mercat es pot trobar a la part superior de la interfície i mostra símbols de tots els mercats disponibles. A sota, podeu trobar la selecció de mercats que proporciona informació rellevant sobre qualsevol dels mercats seleccionats. La informació del mercat és, amb diferència, la secció més gran d’aquesta secció d’interfície i és el lloc on podeu trobar gràfics, llibres de comandes i història comercial recent..

Per últim, els detalls del contracte de mercat es poden trobar a la part inferior esquerra de la interfície. Aquí podeu veure informació sobre el contracte o el mercat seleccionat a la secció Selecció de mercats.

Tauler de control de Bitmex ExchangeTauler de control de Bitmex Exchange

El Informació del compte secció es compon de seccions com ara les pestanyes del tauler, la visualització del saldo i els segments d’informació del compte. Els dos primers segments s’expliquen per si mateixos, mentre que la secció d’informació del compte us permet personalitzar la vostra experiència d’usuari i accedir a altres opcions de configuració relacionades amb el compte..

El Eines de comerç La secció és sens dubte la part més interessant de tota la interfície. Inclou les seccions Ordre de lloc, Visió general de la posició i Gestió de comandes i posicions. El primer és el lloc on podeu fer comandes seleccionant els paràmetres necessaris (quantitat, preu, etc.). La segona secció permet visualitzar un ampli assortiment d’informació, com ara contractes, preu d’entrada, retorn del patrimoni net (ROE), preu de liquidació i palanquejament utilitzat. Les comandes actives i les posicions obertes apareixeran a l’últim segment, situat a la secció Informació del mercat.

Un cop registrades les operacions, es poden veure a la secció de negociació. BitMEX utilitza una tecnologia anomenada desapalancament automàtic. En resum, s’utilitza per garantir que les posicions liquidades es puguin tancar fins i tot en mercats volàtils.

BitMEX admet els següents tipus d’ordres: Ordre límit, Ordre de mercat, Ordre límit d’aturada, Ordre d’aturada de mercat, Ordre d’aturada final, Ordre límit d’obtenció de beneficis i Ordre d’obtenció de beneficis.

Bonificació: com es calcula el benefici BitMEX

Per descomptat, la plataforma us proporciona l’opció de gestionar les comandes i les seves posicions. Quan feu una comanda, es mostrarà a la secció inferior central del tauler de negociació. Aquest és també el lloc on podeu veure el vostre historial de comandes, ocupacions i altres llocs.

Tarifes BitMEX

La plataforma proporciona als seus comerciants un ampli calendari de tarifes. Com s’ha comentat anteriorment, BitMEX ofereix un apalancament del 100%. Per descomptat, aquest percentatge varia d’un producte a un altre. Per obtenir informació addicional, podeu visitar el secció dedicada al lloc web de la plataforma.

Tarifes BitmexTarifes Bitmex

Per obtenir més informació sobre la plataforma, no dubteu a accedir a la plataforma negociació, futurs, permutes guies que cobreixen una impressionant gamma de qüestions. Podeu llegir sobre les funcions de seguretat aquí, i sobre l’API de la plataforma aquí.

O simplement aneu a la nostra lectura addicional: Què és Bitmex: tot el que heu de saber

Esperem que aquest article us proporcioni informació vàlida sobre com utilitzar el Borsa de comerç BitMEX servei.

Bona sort comercial!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner