Binance Jersey: tot el que necessiteu saber

Binance Jersey (Binance.je) és un intercanvi segur i fiable per negociar la lliura esterlina (GBP) i l’euro (EUR) amb Bitcoin i Ethereum al Regne Unit i Europa. La plataforma també ofereix serveis de gestió d’actius digitals a usuaris de tot el món.

En un comunicat de premsa de la setmana passada, Binance va anunciar que entraven al mercat europeu a través de la nova plataforma. Binance Jersey donarà suport al comerç criptogràfic directe amb l’euro (EUR) i la lliura esterlina (GBP). Amb les dues monedes, els usuaris podran canviar Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH).

Parells comercials oferts a Binance Jersey

La plataforma permetrà als usuaris negociar amb quatre parells nous, inclosos BTC / GBP, ETH / GBP, ETH / EUR i BTC / EUR després de completar la verificació del compte segons el procés Know Your Customer (KYC).

En el comunicat de premsa, Binance va assenyalar que l’expansió als mercats europeus proporcionaria: 

“Alliberar-nos de la incertesa del Brexit, que també preocupa la lliura i l’euro. A través de Binance Jersey, volem ajudar a superar el canal de cripto-fiat per a Europa i el Regne Unit com a part de la nostra expansió global per donar suport a l’adopció més àmplia de criptomonedes “.

Funcions de Binance Jersey

La nova plataforma ofereix als usuaris una experiència comercial de primer nivell.

  • És ràpid, segur i fiable: compta amb un rendiment líder en la indústria amb la capacitat de processar fins a 1,4 milions de transaccions per segon. També disposa d’una tecnologia d’emmagatzematge d’última generació que garanteix la màxima seguretat.
  • Ofereix assistència de classe mundial amb atenció al client en directe les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana i un processament KYC ràpid.
  • És fàcil d’utilitzar amb una interfície intuïtiva i fàcil d’utilitzar.

Com començar

  • Aneu al pàgina web oficial i registreu un compte després del qual passareu pel procés KYC.
  • Dipositeu actius en EUR, PIB, BTC o ETH.
  • Comenceu a negociar

Com va començar Binance Jersey

El juny de 2018 Binance signat un memoràndum d’entesa (MOU) amb Digital Jersey, una organització independent que representa les indústries digitals de l’illa. La col·laboració va conduir al naixement de Binance Jersey.

La col·laboració permetrà que Binance i Digital Jersey imparteixin formació mitjançant un programa d’habilitats digitals i alguns altres serveis amb l’objectiu de promoure el blockchain a Jersey. També donarà suport a Binance quan es tracti de negociacions sobre el compliment de la normativa AML.

Digital Jersey també donarà suport a l’intercanvi de criptografia a l’hora d’establir llicències i relacions bancàries a nivell terrestre.

Digital Jersey compta amb el suport del govern de l’illa i de la Comissió de serveis financers quan es tracta del desenvolupament de la cadena de blocs en tecnologia fintech i també en el creixement del talent local.

En aquell moment, Tony Moretta, el CEO de Digital Jersey, va assenyalar que:

“Podem proporcionar una caixa de sorra permissiva perquè les empreses criptogràfiques innovadores prosperin sense apartar-se dels estàndards de regulació generalment alts que s’apliquen a la nostra jurisdicció. Esperem col·laborar amb Binance per desenvolupar la seva funció d’intercanvi i compliment a Jersey, oferir formació de blockchain com a part del nostre programa d’habilitats digitals i donar suport al creixement de noves startups en aquesta àrea ”.

Segons Wei Zhou, director financer de Binance, a l’illa de Jersey ja hi ha un marc legal i regulador existent per a les criptografies que permet que Binance s’adapti perfectament. També és pioner en el desenvolupament de la cadena de blocs que s’aprofita pel seu robust marc i el seu conjunt de talents.

Amb el seu llançament a Jersey, la nova plataforma de criptografia espera augmentar l’avantatge competitiu de l’illa dins la indústria bancària entre altres jurisdiccions que també competeixen per a empreses relacionades amb les criptografies..

L’illa de Jersey no forma part de la Unió Europea; però manté una relació favorable amb la UE a través del Regne Unit. Tot i això, l’illa només es considera part de la UE per al comerç de mercaderies.

A més, té una relació formal amb el Regne Unit que s’estableix al protocol 3 del Tractat d’adhesió del Regne Unit de 1972. L’Illa ha fet el seu intencions clar per a Gran Bretanya el seu desig de preservar la seva relació amb la UE i el Regne Unit després del Brexit.

Per tant, Jersey serveix de pla de contingència després del Brexit per a Binance. L’intercanvi ha seguit els passos de Coinbase qui va obrir una oficina a Dublín l’any passat.

Recepció de Binance Jersey i Binance Coin Price

El registre a la plataforma va començar immediatament i segons per al conseller delegat, Zhao Changpeng ha estat aclaparador fins ara. Afegeix això “Ja hi ha un backlog de verificacions KYC”.  Tot i això, han destinat més recursos per reduir-la.

El llançament de Binance Jersey també ha tingut un impacte positiu en el preu de la moneda Binance. El BNB va saltar més del 18 per cent després de l’anunci de la nova plataforma.

Unir-se ara

Binance Jersey ofereix algunes operacions amb descompte quan comença el seu llançament. Aquesta és una excel·lent manera de sumar-se al mercat de criptografia per als europeus, utilitzant una de les plataformes comercials més grans i fiables del mercat. Aneu a Binance Jersey fent servir aquest enllaç i comprova-ho tu mateix.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner