Ark vs Lisk: batalla de les criptomonedes de prova

Ark vs Lisk: batalla de les criptomonedes de prova

A mesura que la prova d’aposta (TPV) esdevingui més popular a l’espai de criptomonedes, farem desglossaments de les millors opcions. Aquesta és la nostra mirada Arca i Lisk.

Arca

Ark proporciona tecnologia innovadora de blockchain per a usuaris, desenvolupadors i startups. El seu objectiu és crear un fitxer cadena de blocs que es connecta a altres cadenes de blocs per augmentar l’adopció. Ark ofereix nombrosos casos d’ús, de manera que el fa adaptable, flexible i escalable. Aquestes funcions bàsiques faciliten l’ús de la cadena de blocs per a la gent normal.

Com podeu veure, Ark s’esforça per ser més que una criptomoneda. És una plataforma segura dissenyada per al públic en general i que proporciona els serveis, els consumidors i els desenvolupadors que necessiten. També actua com a pont de comunicació entre cadenes de blocs.

Ark anomena aquesta tecnologia SmartBridge. SmartBridge és el principal punt de venda d’Ark. Per fer compatible SmartBridge, només cal inserir una petita porció de codi d’una cadena de blocs diferent al nucli d’Ark. La nova dApp integra perfectament aquest canvi. Un cop inserit el codi, la cadena de blocs pot interactuar amb Ark o interactuar amb qualsevol altra cadena de blocs que permeti un “pont intel·ligent”

blau

Font: https://ark.io/

Característiques de Ark

Ràpid

La xarxa blockchain Ark té un temps de bloqueig de 8 segons i és una de les xarxes més ràpides de la indústria.

Distribuïda

ARK utilitza un mecanisme de consens DPoS (Delegated-Proof-of-Stake) modificat. Un algorisme de consens DPoS requereix que els titulars de monedes votin per “delegats”, que són els responsables de validar les transaccions i mantenir el blockchain. Això va ser introduït per primera vegada per BitShares, que més tard va ser adoptat per Lisk, Crypti i Ark. La tasca del node ARK és executar la xarxa blockchain ARK i guanyar punts de recompensa, igual que els miners de Bitcoin..

Escalabilitat

L’objectiu principal d’ARK és abordar un problema clau per a la majoria de projectes de blockchain: l’escalabilitat. El seu objectiu és mantenir una cadena de blocs altament escalable. Mitjançant l’ús de la funció SmartBridge personalitzada, els usuaris poden descarregar funcions no essencials a diverses cadenes laterals. Això permet escalabilitat mantenint la precisió i la velocitat de la cadena de blocs principal ARK.

Codi obert

L’ecosistema d’ARK és un projecte de cadena de blocs de codi obert completament que ajuda els usuaris a construir els seus propis SmartBridges i altres aplicacions descentralitzades. Tot està allotjat a GitHub per comoditat de l’usuari.

Cartera d’escriptori

La cartera d’escriptori d’Ark està dissenyada per a tots els sistemes operatius d’escriptori principals. La cartera ARK compleix els estàndards de seguretat líders del sector i és compatible amb Ledger Nano S. La cartera Ark es sincronitza amb altres companys d’una xarxa sense haver de descarregar les dades completes de blockchain.

Amb l’ús de la cartera Ark, no hi ha necessitat de sincronització i, amb 8 segons de temps de confirmació del bloc, els usuaris poden veure realment la transacció en temps gairebé real. L’usuari només ha de comprovar si la transacció es confirma al cap de 30 minuts.

La connectivitat d’Ark amb altres cadenes de blocs li proporciona un gran potencial. L’equip ha demostrat una gran determinació per crear un projecte amb un creixement estable i fort. Ark pot ser una de les millors compres d’aquest any.

Lisk

Lisk va néixer el 2016 i és una bifurcació de Crypti. Els dos fundadors, Max i Oliver, solien treballar a Crypti. No estaven d’acord amb la futura direcció de desenvolupament de Crypti i van deixar el seu equip fundador per desenvolupar Lisk

Lisk 2

Font: https://lisk.io

Característiques de Lisk

Lisk és la primera criptomoneda realment modular basada en cadenes laterals. El principal avantatge de les cadenes laterals és que protegeixen la xarxa de la frenada, com en un escenari en què els spammers fan transaccions fraudulentes.

La cadena està operacionalitzada per mantenir la flexibilitat i l’eficiència de la “cadena principal” i resoldre el problema de la congestió de la xarxa en volums de transaccions elevats. Les cadenes laterals s’uneixen a la xarxa principal de blockchain. Totes les transaccions de gran volum es poden col·locar a la cadena lateral, de manera que no molesta la cadena de blocs principal.

Acord de consens: Prova delegada d’aposta (algorisme DPoS)

LISK és un mecanisme de consens basat en DPoS. El consens per a aquest enfocament va ser creat per Bitshares equip. Si no sabeu què és DPoS, és un certificat de participació. En termes senzills, com el de Steemit Testimoni Sistema, cada persona que té un testimoni vota per un representant i decideix com es genera un nou testimoni. També es pot considerar com un supernode, que té exactament els mateixos drets. És similar a un sistema parlamentari o el Congrés. Si no podeu complir les vostres funcions, no seran reelegits.

Les fitxes de Lisk són emeses pels 101 administradors seleccionats i només les fitxes es poden utilitzar per rebre dividends del fiduciari..

En general, Lisk està dissenyat per al desenvolupament de dApp. Per tant, un dels objectius de Lisk és esdevenir de facto les aplicacions i serveis de blockchain. Entre els seus competidors hi ha Ethereum, Tezos, EOS, i Onades.

També és important tenir en compte que Lisk va ser la primera criptomoneda basada en JavaScript al món. Els desenvolupadors de Lisk van escollir aquest llenguatge de programació per facilitar la comprensió de la tecnologia blockchain, especialment per a principiants.

pàgina del producte lisk

Font: https://lisk.io

Conclusió

Tant Ark com Lisk tenen uns fonaments molt sòlids que els donen una viabilitat a llarg termini. La vostra elecció pot dependre de diversos factors, inclosos els casos d’ús i les preferències. Tot plegat, val la pena tenir en compte que els sistemes i protocols darrere de cada projecte de blockchain estan en constant desenvolupament. Una de les que ara no té una característica vital pot ser implementar millores d’aquí a uns quants mesos. En general, tant Ark com Lisk tenen un potencial enorme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner