Airdrops més importants al juliol de 2018 [Actualitzat el 7 de juliol]

En primer lloc, què és un Airdrop?

Un llançament aeri és quan els creadors darrere d’una criptomoneda distribueixen gratuïtament el seu testimoni o moneda als seus titulars existents. Es considera tant una manera de recompensar els companys de suport com una estratègia de màrqueting, ja que el seu objectiu és generalment obtenir més exposició si el seu producte és nou al mercat..

Si esteu interessats en rebre monedes de franc, la nostra llista següent cobreix els llançaments aeris més importants que tindran lloc el mes de juliol.

CPS Coird Airdrop

El Moneda CPS és un projecte desenvolupat per CoinPayments en col·laboració amb Syscoin. La moneda CPS serà el primer testimoni emès a la cadena de blocs Syscoin.

CoinPayments oferirà 100 monedes CPS gratuïtes a tots els comptes nous i existents de la seva plataforma. El llançament aeri acabarà l’1 d’agost de 2018. Les monedes tenen un valor estimat de 10 €. Els afiliats de CoinPayments també rebran un bo de referència de 25 monedes CPS per cada nova inscripció que faci referència al vostre compte. A més, també rebreu per cada registre un 25% de totes les seves comissions de transacció cobrades.

https://twitter.com/CoinPaymentsNET/status/1012388156010708992

A causa de la seva col·laboració amb Syscoin, també hi va haver un llançament aeri CPS que es va distribuir l’1 de juliol als titulars de Syscoin. En aquesta data, es va fer una instantània de totes les carteres de Syscoin vinculades a àlies i es va lliurar el 6% de la quantitat total de monedes CPS a cada porta-monedes.

Loopring LRN Airdrop 

Loopring és un protocol dissenyat per a “la concordança de comandes com a servei” i es comunica entre cadenes de blocs múltiples mitjançant transaccions de timbre i concordança de comandes per facilitar les operacions entre diferents fitxes de cadena de blocs.

Loopring llançarà el 60% del subministrament màxim de LRN a tots els titulars de LRC (no als participants de la venda inicial de tokens). El llançament es farà en 3 dates: el 5 de juliol, el 5 de setembre i el 5 de novembre.

Cada llançament aeri consistirà en el 20% del subministrament màxim de LRN donat a un contracte intel·ligent a NEO (el contracte intel·ligent Airdrop) que els titulars de tokens LRC poden reclamar. Per cada 100 LRC propietat, es lliuraran 2 LRN al titular. Actualment, un testimoni LRN es valora en 0,728180 USD.

Per a cada llançament, s’escollirà un bloc aleatori per a la instantània dins dels 5 dies anteriors a la

llançament aeri. La instantània no s’anunciarà amb antelació, però anunciaran el bloc

número després.


Abans de fer la instantània, els participants han de vincular les seves adreces NEO. La informació d’enquadernació de la instantània s’utilitza per al llançament d’aire. Una manera més senzilla seria moure tots els LRC a una sola adreça Ethereum.

Més informació sobre la vinculació d’adreces a Mitjà.

Capasitat CAPP Airdrop 

Capasitat van iniciar el seu programa de llançament aeri el 22 de febrer, oferint fitxes de bonificació als titulars que tinguessin almenys 1.000 fitxes CAPP a la cartera. Un testimoni CAPP té un preu de 0,016502 dòlars. També atorguen una bonificació del 4% del total de les participacions de CAPP a propietaris fidels. Les bonificacions s’enviaran el 12 de juliol i el 12 d’agost (una bonificació del 3% per a aquest mes).

https://twitter.com/cappasity/status/966435971309989889

Per participar, primer heu de crear un compte de venda de fitxes a Capasitat, i introduïu l’adreça de la cartera ERC-20 en la qual guardeu els vostres tokens CAPP. Si convideu altres persones a unir-se a través del seu programa Telegram Referral, rebreu 10 CAPP per cada inscripció i el destinatari també rebrà 5 fitxes CAPP només per acceptar.

Pundi X NPXS Airdrop 

Pundi X premia tots els seus titulars de fitxes elegibles mitjançant un mecanisme de regal que durarà fins al gener de 2021. Això vol dir que llancen fitxes cada mes. Està previst que la instantània del juliol passi el 31. Els participants rebran el 7.316% de l’import que tenien en el moment de la instantània. Actualment, un testimoni NPXS té un preu de 0,005296 $. El vostre testimoni PXS / NPXS en una cartera que tingueu la clau privada, no en carteres en borses públiques.

Docademic MTC Airdrop 

Docademic distribuirà 114.368.529 MTC entre els seus titulars mensualment durant un període de dos anys. La instantània dels saldos de la cartera es farà el 31 de juliol a les 18:00:00 GMT.

La quantitat que rebrà cada participant es basarà en la quantitat de MTC que posseís respecte al total de MTC ja donat. MTC té actualment un preu de 0,28412055 dòlars. Els que vulguin participar han de conservar les seves fitxes en carteres compatibles amb ERC-20, com ara carteres MEW, Metamask o maquinari.

Aion Airdrop

Aion va llançar el seu contracte TRS (Token Release Schedule) al desembre i, des de llavors, va iniciar el seu programa d’assignació de bons per als seus primers col·laboradors. El seu programa ofereix llançaments mensuals que consisteixen en un 6,25% de bonificació en funció del nombre de fitxes AION que tingui el propietari. AION té un valor de 1 dòlar.

La instantània es farà el 12 de juliol. L’esdeveniment només està disponible per als participants

al calendari de llançament del testimoni d’AION.

Presearch Airdrop

El Projecte de recerca prèvia és un motor de cerca descentralitzat que premia els usuaris amb el seu token natiu Presearch (PRE) per utilitzar i promocionar la plataforma. Amb un punt d’estratègia, Presearch té l’objectiu d’orientar-se als usuaris de cerca web més freqüents, per obtenir una adopció anticipada. Presearch (PRE), un testimoni Ethereum ERC20, es pot comprar mitjançant criptomonedes BTC i ETH.

Obtenir tokens gratuïts de Presearch és fàcil i senzill. Feu clic a aquest enllaç per registrar-se al lloc. Obtindràs gratis 25 tokens PRE a l’instant. Per obtenir-ne més, feu una cerca al quadre proporcionat. Cada vegada que ho feu, guanyeu tokens PRE gratuïts. Heu de romandre actiu durant 60 dies per obtenir les vostres fitxes.

PCHAIN ​​Airdrop

El projecte PChain afirma ser el primer sistema multicadena que admet la màquina virtual Ethereum (EVM) a nivell mundial que ha permès construir grans dapps de retallada. PChain llançarà 326.000 tokens PAI als membres de la comunitat. Per formar-ne part, seguiu els passos següents:

1. Clica aquí per visitar la pàgina de registre de llançaments i registrar-se.

2. Verifiqueu el correu i inicieu la sessió.

3. Uniu-vos a això grup de telegrames i envieu “Airdrop” com a missatge.

4. Segueix a Twitter i torna a retuitejar això.

5. Segueix aquí a Reddit.

6. També podeu derivar els vostres amics per guanyar més fitxes PAI.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map