6 plataformes i llocs de treball autònoms que paguen a Bitcoin.

El món s’allunya progressivament del concepte 9-5, vestit i corbata i salaris mensuals. A tot el món, s’ha animat a la gent a ser autosuficients i autosuficients treballant des de la comoditat de casa seva.

Cada vegada és millor, la invenció de monedes virtuals com Bitcoin, Ethereum i similars van trencar les barreres de com es paga als autònoms després de prestar els seus serveis als clients de l’altra punta del món. El mètode convencional consistia a trobar gent que pogués pagar al vostre període (el que podeu treure fàcilment) i els mètodes coneguts eren els bancs, Western Union i PayPal, que tenien els seus propis desafiaments..

Ara, els autònoms poden aprofitar l’avantatge sense fronteres que ofereixen les criptomonedes, cosa que facilita el pagament dels seus serveis independentment d’on estiguin al món. I amb la demanda de criptomonedes, trobar amb qui intercanviar-les o negociar-les en intercanvis de criptomonedes per monedes locals es fa molt fàcil.

Cada dia apareixen més plataformes, on els autònoms poden treballar i cobrar-se amb Bitcoins i altres formes de criptomonedes segons vulguin. A continuació s’enumeren alguns llocs on podeu trobar ocupadors a la recerca de treballadors virtuals o publicar ofertes del que pugueu prestar a canvi de criptomonedes..

6 feines que paguen a Bitcoin

# 1. CryptoGrind

Un dels millors llocs per cobrar a Bitcoin un autònom és Criptogrind. En aquesta plataforma, els usuaris tenen l’oportunitat de navegar per diverses seccions de treballs disponibles, mitjançant paraules bàsiques o etiquetes de paraules clau. El professional independent pot configurar un perfil que inclogui el seu currículum, informació bàsica i el tipus de serveis que pot prestar. Una de les característiques úniques de la plataforma és la capacitat d’un autònom de dictar el preu dels seus serveis.

La plataforma també serveix com a depòsit entre el sol·licitant d’ocupació (autònoms) i l’empresari, mantenint la suma acordada fins que el servei es prengui completament i l’empresari estigui bé amb la feina indicant amb un clic de botó.

A diferència d’altres plataformes autònomes, CryptoGrind cobra relativament menys per utilitzar la seva plataforma. A més, podeu guanyar una comissió addicional del 2% als usuaris que introduïu a la plataforma pel que guanyin a la plataforma.

Per tant, si esteu buscant ingressos addicionals o només teniu algunes hores diàries de sobres, per què no oferiu el vostre servei en aquesta plataforma per a algú que ho necessiti i pagueu amb facilitat?.

# 2. XBTFreelancer

A diferència de les primeres, Autònom de XBT és una borsa de treball on els empresaris poden publicar lliurement ofertes i qualsevol persona que pugui fer les ofertes de servei. Les ofertes de feina a la plataforma són de moltes categories, des de redacció, traducció, disseny i desenvolupament de webs, moderació de xarxes socials i moltes altres.

La plataforma anima els usuaris a fer ús de la seva funció de servei de garantia per protegir els que presten els seus serveis de ser estafats.

La plataforma existeix des de fa força temps i ha rebut molta atenció per part de la comunitat criptogràfica. És bastant fàcil trobar la feina desitjada en aquesta plataforma en funció del que pugueu oferir.

# 3. Coinalitat

Aquesta és indiscutiblement una de les plataformes de treball de criptomonedes més populars a Internet actualment. La popularitat es deu al fet que hi ha un bon nombre d’empresaris en aquesta plataforma, que estan constantment a la recerca de diversos graus d’autònoms en poca mesura. Els programadors, els dissenyadors web, els redactors de contingut i tots sol·liciten regularment a la plataforma.

A diferència de XBT Freelancer, els empresaris ofereixen detalls complets sobre com sol·licitar aquests llocs de treball tal com publiquen els empresaris. Tot i que en alguns casos això pot ser arriscat, la gent també ha pogut reunir-se amb empresaris de confiança a través d’aquesta plataforma.

El cartell de feina / l’empresari normalment indicaria el mètode de pagament, que sol estar en criptomonedes, però de vegades, per ser segurs, els empresaris prefereixen treballar amb persones registrades en altres plataformes independents com Fiverr i Upwork només per assegurar-se que no ho fan. reunir-se amb gent que cobraria algun pagament inicial per un treball que s’ha de lliurar i fugir.

malgrat això, Coinalitat es pot dir que és un dels millors llocs on es troben els demandants d’ocupació i els empresaris i, la majoria de vegades, els llocs de treball publicats en aquesta plataforma es basen a llarg termini.

# 4. r / Jobs4Bitcoins

A diferència dels altres, es tracta d’un grup en una plataforma de xarxes socials anomenada Reddit, que s’ha popularitzat al llarg dels anys per publicar ofertes de feina i oferir criptomonedes com a forma de pagament, sobretot bitcoins per a qualsevol persona que pugui completar la tasca..

Si esteu familiaritzat amb els grups de Facebook, hauríeu de tenir una bona comprensió del funcionament dels subreddits.

El r / Jobs4Bitcoins sub-reddit té actualment una base de membres d’uns 19.000 usuaris de tot el món. Tot i que aquesta no és una plataforma pròpia, s’ha convertit en més popular que algunes plataformes, ja que aconseguir alguna cosa no és tan descabellat i sol·licitar la feina desitjada és tan fàcil com enviar una conversa de xat..

En el moment de l’escriptura, l’última actualització de l’aplicació Reddit inclou una funció de notificació, igual que la de YouTube, per als usuaris de Reddit. Això és útil per a aquells que no tenen temps de consultar sempre la plataforma a intervals regulars per a les feines per a les quals compleixen els requisits. L’aplicació simplement notifica a la gent el que s’ha publicat recentment i els autònoms poden filtrar fàcilment allò que li interessa del que no..

Tot i que és possible trobar persones que vulguin pagar amb altres mètodes fora de les criptomonedes, però els pagaments pels serveis aquí s’ofereixen en Bitcoin, Ethereum i altres formes de criptomoneda, ambdues parts acorden en la fase inicial.

# 5. Treballs de criptografia

Una altra borsa de treball popular per al món de les criptomonedes. Igual que altres borses de treball, els empresaris utilitzen el Treballs de criptografia plataforma per trobar candidats qualificats per a diferents tasques que cal fer, a temps complet o a temps parcial.

La plataforma compta amb uns 5.000 membres, cosa que el converteix en un bon lloc per trobar la feina desitjada. Les feines publicades abasten moltes categories. Per a aquells que tinguin una bona idea sobre com desenvolupar aplicacions descentralitzades i solucionar altres tasques relacionades amb blockchain, Crypto Jobs és probablement el millor lloc per estar.

Els escriptors no queden fora, ja que la creixent demanda d’escriptors amb experiència continua augmentant diàriament. 2 de cada 10 treballs publicats a la plataforma haurien de ser una posició per a aquells que tinguin un talent per escriure i, com a tal, permeten obtenir ingressos considerables amb la capacitat d’escriure per Internet..

# 6. Cointelegraph

Cointelegraph és conegut en primer lloc per haver publicat articles de notícies actualitzats sobre esdeveniments en el món de la cadena de blocs i de la criptomoneda. Darrerament, la plataforma s’ha dedicat a connectar la seva base de lectors amb ofertes de feina.

A diferència d’altres plataformes, podeu estar segur que les feines publicades a Cointelegraph provenen de fonts genuïnes, ja que es comproven correctament abans de publicar-les a la plataforma..

La secció de treballs del lloc es troba al subdomini, jobs.cointelegraph.com. La plataforma senzilla d’utilitzar no només connecta les persones amb els llocs de treball desitjats / remots, sinó que també guia els usuaris / demandants d’ocupació sobre les millors pràctiques a l’hora de buscar feina en línia.

És una de les plataformes més fiables, ben coneguda, respectada i assetjada pels empresaris que busquen persones qualificades.

Què necessites

Treballar des de casa requereix que tingueu una bona connexió a Internet, un ordinador personal, electricitat estable i, sobretot, una cartera de criptomoneda, ja que és necessària per obtenir pagaments en línia.

El tipus de cartera de criptomoneda necessària depèn de la moneda / testimoni que accepteu. Per evitar la instal·lació de múltiples aplicacions de cartera de criptomonedes al telèfon, podeu instal·lar fàcilment una cartera de tercers que pugui contenir diverses monedes com la Èxode, Coinomi, i molts més.

Finalment

Es considera que la llista compilada anteriorment ha resistit la prova del temps. Moltes altres plataformes autònomes han vingut i s’han tancat, i poques més no han aconseguit l’atenció necessària.

Si utilitzeu alguna de les plataformes esmentades anteriorment, podeu estar segur que esteu a un pas de guanyar-vos la vida en línia en funció del servei que pugueu oferir o de la vostra disponibilitat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner