6 millors carteres Litecoin per emmagatzemar LTC de manera segura

Litecoin (LTC) és una de les criptomonedes més populars del mercat i s’ha considerat com un actiu digital per processar pagaments d’una manera ràpida i econòmica. Com que és una de les monedes digitals més antigues del mercat, els usuaris tenen la possibilitat de triar entre una àmplia varietat de carteres Litecoin.

Millor cartera Litecoin

Les millors carteres Litecoin per a la vostra criptomoneda LTC

Després de comprar Litecoin en un intercanvi de criptomonedes, el millor que podeu fer és emmagatzemar-lo en una cartera de criptomonedes. Aquestes carteres us permetran mantenir amb seguretat els vostres recursos digitals i utilitzar-los en qualsevol moment. 

1. Ledger Nano S

Cartera Litecoin Ledger

Ledger Nano S és una de les carteres de maquinari més populars del mercat. La cartera de maquinari és sens dubte la millor per protegir els fons dels usuaris. Per què? Perquè emmagatzema les claus privades en un entorn gairebé irrompible que protegeix els usuaris contra pirates informàtics i atacs de tercers.

Tenir fons en borses ha estat una de les pitjors decisions que han pres mai els inversors en criptografia. Fins i tot es van piratejar els intercanvis més populars i segurs, amb algunes excepcions. Per això és molt important mantenir els fons en carteres separades.

El Ledger Nano S permet als usuaris enviar, rebre i mantenir monedes virtuals a través d’un dispositiu de maquinari que es pot emmagatzemar a casa o en qualsevol lloc desitjat. Fins i tot si el dispositiu es destrueix o es perd, els fons dels usuaris estaran protegits amb seguretat.

La cartera té una pantalla integrada, un xip que es pot bloquejar amb seguretat i una frase de recuperació de còpia de seguretat que ajudaria els usuaris a recuperar els seus fons en cas de perdre la cartera. És possible emmagatzemar no només Litecoin, sinó també moltes altres monedes digitals al mercat. Això és bo per als inversors que tinguin un nombre més gran de monedes virtuals a la seva cartera i vulguin gestionar-les totes des del mateix lloc.

Com es va esmentar anteriorment, per adquirir aquesta cartera de maquinari és necessari pagar una petita suma de diners, prop dels 60 dòlars.

2. Cartera atòmica

 • Lloc web: https://atomicwallet.io/
 • Tipus: Cartera d’escriptori Litecoin
 • Facilitat d’ús: simple
 • Seguretat: segur
 • Cost: gratuït

Cartera de criptomonedes

Atomic Wallet és una de les carteres d’escriptori més populars del mercat. Els inversors de Litecoin poden emmagatzemar i gestionar fàcilment les seves monedes LTC mitjançant aquesta cartera d’escriptori creada pensant en la seguretat, l’anonimat i la descentralització..

Els usuaris poden mantenir les seves claus privades que es mantenen a l’ordinador. També és possible fer permutes entre divises, cosa que permet als inversors evitar l’ús de borses. Algunes de les monedes virtuals compatibles amb aquesta cartera inclouen Bitcoin (BTC), Litecoin, Ethereum (ETH), Monero (XMR) i moltes altres.

La principal característica d’aquesta cartera és que ofereix la possibilitat de processar permutes atòmiques. Ja no és necessari que els individus depenguin d’un intercanvi criptogràfic centralitzat per canviar Litecoin per altres actius digitals.

És possible descarregar Atomic Wallet de forma gratuïta. No obstant això, alguns serveis es paguen, inclosa la possibilitat de comprar actius digitals directament des de la cartera. Tenen altes comissions per als inversors que vulguin comprar aquests actius digitals directament a través de la cartera.


Si manteniu Litecoin aquí, heu d’estar segur que el vostre ordinador d’escriptori està protegit contra virus i que ningú no té accés a les claus privades més que vosaltres..

3. Cartera Guarda

 • Lloc web: https://guarda.co/
 • Tipus: mòbil, escriptori Litecoin Wallet
 • Facilitat d’ús: simple
 • Seguretat: segur
 • Cost: gratuït

Guarda Cryptocurrency Wallet

La cartera Guarda és una de les carteres Litecoin mòbils i d’escriptori més avançades i innovadores. Aquesta cartera us permet guardar diferents monedes virtuals en un sol lloc. Això us proporciona un millor control dels vostres fons i el suport de Litecoin. La cartera està disponible en diferents idiomes per a usuaris de tot el món, inclosos l’anglès, el francès, l’espanyol, el polonès, l’alemany i l’italià, entre d’altres.. 

Mitjançant aquesta cartera multiplataforma sense custòdia podeu enviar, comprar, intercanviar i rebre monedes digitals en un sol lloc. Els usuaris poden descarregar aquesta cartera de moneda digital per a dispositius iOS o mitjançant Google Play. Al mateix temps, podreu emmagatzemar Litecoin no només al telèfon mòbil, sinó també a l’ordinador, si teniu un dispositiu Mac OS.

No només es tracta d’una cartera Litecoin, ja que ofereixen suport a moltes altres criptomonedes, incloses Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP o Binance Coin (BNB), entre d’altres. Guarda també ha col·laborat amb diferents fundacions relacionades amb la criptografia, incloses Ethereum Classic (ETC), Zcash (ZEC), Binance i Bitcoin Gold (BTG). 

Tots aquests projectes consideren que la cartera proporciona als usuaris una valuosa eina per emmagatzemar monedes digitals i ajudar els usuaris a tenir una experiència més fàcil d’utilitzar.

4. Trezor

 • Lloc web: https://shop.trezor.io/
 • Tipus: Maquinari
 • Facilitat d’ús: senzill, però no fàcil per als usuaris nous
 • Seguretat: molt segur
 • Cost: pagat

Cartera de criptomoneda Trezor

Aquesta és una altra opció per als usuaris que vulguin utilitzar una cartera de Litecoin de maquinari. Trezor és un dels principals competidors de Ledger Nano S i va ser desenvolupat per Satoshi Labs, una empresa ubicada a la República Txeca. Aquesta cartera de maquinari admet una gran varietat de monedes digitals, inclosa Litecoin. 

Si manteniu les claus privades fora de línia, els usuaris poden estar segurs que els seus fons estan protegits contra atacs i altres pirates de tercers. Mitjançant el pont Trezor, la cartera es connecta al navegador seleccionat perquè els usuaris rebin o enviïn fons.

Aquesta és una de les carteres més segures per emmagatzemar monedes digitals al mercat al costat de Ledger Nano S. Val la pena assenyalar que és fàcil d’utilitzar per a usuaris que tinguin coneixements bàsics sobre monedes digitals. La cartera té un preu d’uns 99 €.

5. Trust Wallet

Confieu en Litecoin Wallet

Els usuaris de Litecoin també poden descarregar una de les carteres més senzilles d’utilitzar al mercat, Trust Wallet. És possible dipositar, enviar i retenir LTC i altres monedes digitals amb Trust Wallet en només uns passos senzills.

Trust wallet també ha decidit adoptar Segregated Witness (SegWit) per ajudar els individus del mercat de criptografia a tenir les darreres innovacions tecnològiques a l’espai. La cartera és molt senzilla d’utilitzar per als nouvinguts i proporcionarà flexibilitat i tots els serveis necessaris als usuaris que vulguin contenir Litecoin en una cartera de criptomoneda..

La principal diferència amb les carteres de maquinari és que pot ser que no sigui tan segura com Ledger Nano S o Trezor. Tot i això, és molt més segur mantenir fons en una cartera en línia de Litecoin com Trust Wallet que en una bossa que es pot piratejar en qualsevol moment. 

6 Cartera Èxode

Cartera Exodus Litecoin

Exodus és també una altra cartera de criptomonedes reconeguda que permetria als titulars de Litecoin emmagatzemar, enviar i rebre monedes LTC d’una manera ràpida i senzilla. Exodus és una cartera criptogràfica llançada el 2016 que ajuda els usuaris a fer front a un gran nombre de monedes virtuals. 

L’ús de la cartera Litecoin d’escriptori permetria als inversors mantenir la criptomoneda LTC i altres actius digitals al mateix lloc. D’aquesta manera, no seria necessari que l’inversor fes servir diferents carteres segons la criptografia que vulgui mantenir. 

La cartera té una interfície d’usuari molt fàcil d’utilitzar, que és perfecta per a usuaris nous i que ajudarà els usuaris avançats a sentir-se còmodes mentre mantenen les seves monedes LTC.

Compreu LTC per a les vostres carteres Litecoin

Ara que ja sabeu com funcionen les carteres Litecoin i podeu triar, hauríeu de considerar si voleu comprar la moneda digital Litecoin per a la vostra cartera.

Si esteu interessats a invertir en Litecoin, podeu llegir el nostre article sobre predicció de preus de Litecoin i obtenir més informació sobre aquesta criptomoneda a la nostra guia Litecoin.. 

Conclusió

La seguretat és la màxima prioritat quan es tracta de criptomonedes. No es tracta només de comprar o minar una determinada moneda. Haureu d’agafar la millor cartera per guardar les vostres monedes amb seguretat. Tingueu en compte que es paguen carteres Litecoin molt segures. Per tant, trieu amb prudència quan escolliu entre seguretat i preu, perquè estalviar un dòlar de vegades us pot costar fortuna.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map