6 bancs més grans que utilitzen productes Ripple (XRP)

RippleNet és una xarxa que processa pagaments transfronterers en temps real i amb pocs costos. Els bancs que utilitzen Ripple (XRP) són cada cop més. Els bancs que s’uneixen a aquesta plataforma poden estendre les seves ofertes de pagament a nous mercats que, d’altra banda, estan fora del seu abast.

Ripple ja ha reunit un impressionant nombre de proveïdors de pagaments, intercanvis i transferències, dels quals més de 100 són bancs. El seu creixement s’ha reflectit en el recent augment del preu del testimoni natiu de la plataforma, XRP, que recentment s’ha convertit en la segona moneda més gran segons la capitalització del mercat.

Grans bancs que fan servir Ripple

A continuació es mostra una visió general dels bancs més grans que s’han unit a la xarxa i que utilitzen o faran servir els productes de Ripple.

PNC Bank

PNC Bank, un dels deu principals bancs dels Estats Units amb més de 6.000 milions de dòlars en dipòsits, es va unir a RippleNet el 2016 per utilitzar la seva solució blockchain per a pagaments i liquidacions transfronterers.

PNC Bank té més de vuit milions de clients i té subdivisions minoristes a 19 estats, cosa que ajuda la segona criptomoneda més gran per capitalització borsària a millorar la seva posició dins del sector bancari nord-americà. PNC va començar a utilitzar xCurrent el setembre de 2018 per millorar la rapidesa del seu procés de pagament.

Bancs que utilitzen Ripple - PNC

Font: www.pnc.com

Banc Santander

Santander Bank, N. A. és una filial del Grup Santander espanyol. El seu mercat principal és el nord-est dels Estats Units. Amb més de 57.500 milions de dòlars en dipòsits, opera al voltant de 650 oficines de banca minorista i més de 2.000 caixers automàtics.

L’anunci de l’associació estratègica entre Ripple Labs i Santander es va fer el març del 2018, però, aleshores, no es van fer públics els detalls del treball col·laboratiu entre les dues empreses..

Des de llavors, l’equip de Ripple va declarar oficialment que Santander ha estat provant RippleNet i altres productes de liquiditat disponibles a la seva xarxa blockchain.

El cap d’Innovació de Santander, Ed Metzger, va dir que el banc volia integrar xCurrent, el blockchain empresarial de Ripple, per millorar la vida dels seus clients.

“Creiem que els serveis financers s’estan traslladant a un món de plataformes obertes on les empreses col·laboren per oferir un servei al client excel·lent per als seus clients, i això és el nucli del que estem fent amb OnePay FX”. – va dir Metzger.


El banc va començar a utilitzar xCurrent el novembre de 2017.

Standard Chartered Bank

Standard Chartered, l’empresa multinacional amb seu a Londres, Anglaterra, que proporciona serveis financers i bancaris, es va associar amb Ripple el 2016.

La companyia bancària anglesa és coneguda per operar una gran xarxa que té més de 1.200 filials i sucursals. La companyia opera a més de 70 països del món i dóna feina a més de vuitanta-set mil persones.

El 2016 van començar a utilitzar xCurrent, però van anunciar l’expansió de la xarxa Ripple (XRP). Tenen previst proporcionar pagaments transfronterers per a cinc parells de països addicionals abans del final del 2018.

Al novembre, però, el banc va decidir ampliar encara més la seva influència a través de Ripple (XRP) per aprofitar el corredor comercial de 15.000 milions de dòlars entre l’Índia i Singapur..

Cuallix

Cuallix és una institució financera que opera des de fa més de 25 anys a Mèxic, Estats Units i Hong Kong i es va associar amb Ripple l’octubre de 2017. Proporcionen solucions de processament de crèdits i pagaments per a ús individual i empresarial, amb productes ajustats a mida per adaptar-se als seus clients necessitats i contingut digital.

L’octubre de l’any passat, el banc va implementar xCurrent, la solució empresarial de Ripple que facilita la liquidació instantània i el seguiment de cap a extrem dels pagaments transfronterers entre els membres de RippleNet.

Al febrer de 2018, Cuallix es va convertir en la primera institució que va utilitzar xRapid, la solució de Ripple que utilitza XRP com a eina de liquiditat, per reduir el cost d’enviar pagaments transfronterers des dels Estats Units a Mèxic..

Això demostra que Cuallix és un banc els administradors del qual tenen la ment oberta. Potser en un futur proper veurem altres bancs que implementaran el servei XRapid i la moneda XRP en pagaments transfronterers.

Bancs que fan servir Ripple - cuallix

Font: twitter.com

Skandinaviska Enskilda Banken (SEB)

SEB, un grup financer amb seu a Estocolm per a clients corporatius, institucions i particulars, és un dels bancs més grans de Suècia. Actualment compta amb més de 16.000 empleats i dóna servei a 400.000 petites i mitjanes empreses (pimes), 3.000 clients corporatius i institucionals i més de quatre milions de persones..

Van començar a utilitzar xCurrent el 2017 i Paula da Silva va afirmar el següent pel que fa a la seva evolució d’ús: “l’any passat només hi havia un client. Ara tenim TOTS els clients de SEB que fan transferències entre empreses entre Suècia i els Estats Units a la plataforma Ripple. Així que tenim un parell de milions de dòlars que passen per això ”.

Segons un comunicat oficial, l’objectiu principal del Banc d’utilitzar els productes de Ripple és liquidar els pagaments entre Suècia i els Estats Units. “La plataforma s’utilitzaria per a transferències en temps real entre Estocolm i Nova York. Això ajudaria els clients a processar transferències en temps real entre els seus comptes a Suècia i els Estats Units ”, va dir Paula da Silva.

Mitsubishi UFG

Mitsubishi UFJ Financial Group, Inc.. també va iniciar una col·laboració amb Ripple. És el cinquè banc més gran del món per actius totals, amb una base de capital més gran que la d’altres consorcis com JPMorgan Chase & Co. (6è classificat), Goldman Sachs (35è classificat) o fins i tot Santander (16è classificat).

Un representant de Mitsubishi UFJ Financial Group, Inc. va explicar com les tecnologies Ripple poden obtenir millors resultats en comparació amb altres alternatives com SWIFT:

“Avui, per a molts de nosaltres, haurem de passar per SWIFT i trobar-nos amb càrrecs; molts bancs intermediaris en formen part, i normalment un SLA per a transferències o moviments de fons és d’entre un i tres dies.

Utilitzant tecnologia com Ripple, podem aconseguir-ho fins a 30 segons, que és significativament diferent i a un cost més baix en termes de trasllat de diners entre les nostres sucursals, entre els diferents països de la nostra xarxa. Això és realment important per a nosaltres “

També va remarcar que, malgrat avaluar diverses perspectives, l’empresa multinacional està força satisfeta amb els resultats assolits mitjançant la implementació de xCurrent de Ripple.

“Ripple és una de les solucions que estem concentrant. No l’únic, sinó que funciona ”

Ripple també participa en diversos plans de remeses d’altres bancs al Japó, inclòs SBI Holdings, un dels bancs més grans del país que va llançar el primer intercanvi de criptomonedes de propietat bancària..

Bancs que fan servir Ripple - MUFG

Font: www.mufg.jp

Més informació sobre Ripple

Voleu obtenir més informació sobre Ripple? Llegiu la nostra guia de Ripple, Ripple Labs i XRP, un desglossament necessari per a qualsevol inversor criptogràfic. Una cerca de Ripple al nostre lloc mostrarà els articles XRP més recents, com ara la cobertura d’un estrateg de Ripple que afirma que XRP és més utilitzat que BTC.

T’interessa invertir en Ripple? Voleu començar amb el nostre article de predicció de preus XRP i després entrar a l’anàlisi tècnica actual de Ripple. (Feu sempre la vostra pròpia investigació i llegiu l’exempció de responsabilitat del lloc). Si esteu interessats en comprar Ripple, podeu aprendre a comprar XRP a Binance, el nostre suggeriment d’intercanvi per a inversors.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map