10 millors carteres Ethereum per protegir el vostre ETH

Disposar d’una cartera Ethereum segura és crucial per a tothom que posseeix monedes ETH. Ethereum (ETH) és una de les criptomonedes més famoses del món i la segona per capitalització borsària. Continua el seu desenvolupament i expansió i no és estrany que hi hagi més entusiastes que vulguin invertir en la plataforma.

Dit això, si teniu previst comprar Ethereum i negociar o mantenir ETH, és important trobar una cartera Ethereum segura que s’adapti perfectament a les vostres necessitats. Si tot just comenceu al món criptogràfic i Ethereum és la vostra moneda criptogràfica preferida, escollir la cartera adequada pot ser confús, ja que hi ha molts factors a tenir en compte, sense oblidar un gran nombre de carteres compatibles amb Ethereum..

Si actualment esteu buscant les millors carteres Ethereum, assegureu-vos de consultar la nostra llista:

1. Ledger Nano S

El Ledger Nano S és gairebé omnipresent entre els seriosos comerciants d’Ethereum i, per bones raons, és actualment una de les millors carteres digitals. Ledger Nano S és una cartera de maquinari que ofereix suport per a Ethereum i tot tipus de tokens ERC-20, així com altres criptomonedes (Bitcoin, Ripple i Litecoin, per citar-ne alguns), tot això de manera molt competitiva. preu.

El principal punt de venda d’aquesta cartera Ethereum és la forta seguretat que proporciona. Les vostres criptomonedes s’emmagatzemen fora de línia al dispositiu. Ledger Nano S inclou autenticació de 2 factors, codi PIN segur i accessibilitat de llavors de recuperació. Ledger Nano S també inclou integracions amb MyEtherWallet (una altra cartera Ethereum) per enviar, rebre i emmagatzemar tokens. Funciona a Windows, macOS i Linux.

2. Trezor

Igual que Ledger Nano S, Trezor també és una cartera de maquinari que admet l’emmagatzematge d’Ether i de tot tipus de tokens ERC-20. Tot i que es va inventar per mantenir Bitcoin, Trezor és ara una de les carteres Ethereum més populars que es poden utilitzar amb la interfície web MyEtherWallet. Ofereix suport per a Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BTH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Dogecoin (DOGE), Ethereum Classic (ETC) i molts altres cryptos.

Té funcions de seguretat avançades com l’autenticació de 2 factors, SSH, així com el xifratge mitjançant GPG. És lleuger, compacte i presenta dos colors: blanc i negre. És compatible amb Windows, macOS i Linux.

3. Cartera Lumi

El Cartera Lumi Crypto és una cartera de criptomoneda altament segura i Ethereum que permet als usuaris emmagatzemar les seves claus privades i gestionar les seves criptomonedes d’una manera ràpida i senzilla. En concret, la cartera Lumi és perfecta per a titulars i inversors d’Ethereum perquè els permet gestionar no només ETH sinó també més de 1200 fitxes ERC20.

The Lumi Wallet també ofereix suport a Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) i EOS, entre d’altres. Això fa que aquesta cartera sigui una de les més atractives per als titulars de criptografia i ETH. De moment, els usuaris poden gestionar els seus fons a través de la seva versió web mitjançant la cartera mòbil que es pot descarregar des de l’App Store o Google Play..

A més, Lumi Collect us permetrà manipular i emmagatzemar tokens ERC-721 que es coneixen com a tokens no fungibles o també criptocol·leccionables. Això és bo per als jugadors que necessiten manipular productes de diferents jocs. Tots els elements es poden mostrar a la cartera i permetrien als usuaris jugar directament al dispositiu mòbil.

4. KeepKey

KeepKey és una cartera de maquinari compatible amb USB que compta amb les mateixes funcions que Ledger Nano S i Trezor. És la cartera de maquinari Ethereum més cara de la nostra llista, probablement a causa de la seva pantalla més gran. Un dels aspectes més destacats d’aquesta cartera és la seva capacitat per generar claus privades mitjançant un generador de números aleatoris basat en maquinari. Igual que els altres dos, inclou suport per a alguns dels sistemes operatius més populars.


producte5

Font: https://www.keepkey.com

5. MyEtherWallet

Si voleu una mica més d’accessibilitat de les vostres carteres Ethereum, no serà molt millor que MyEtherWallet. És la cartera Ethereum basada en web més popular i us permet iniciar sessió en qualsevol dispositiu amb només un nom d’usuari i una contrasenya. Com s’ha esmentat anteriorment, ofereix integració amb carteres de maquinari com les tres esmentades anteriorment. Altres funcions destacables inclouen suport per a contractes intel·ligents, facilitat d’intercanvi d’ETH a BTC, així com la possibilitat d’emmagatzemar les claus privades d’Ethereum a l’ordinador, cosa que ofereix una millor seguretat en comparació amb altres carteres d’aquest tipus..

6. Boira

Boira és la cartera oficial d’escriptori Ethereum i està dissenyada per oferir emmagatzematge segur per a tots els vostres ETH i tot tipus de tokens ERC-20. És molt fàcil descarregar-lo, instal·lar-lo i configurar-lo a l’ordinador i, a més, és molt fàcil d’utilitzar, de manera que per operar-lo no es requereixen molts coneixements tècnics. Se li proporciona la possibilitat d’accedir a claus públiques i privades, així com de realitzar transaccions.

7. Èxode

Èxode és una altra cartera d’escriptori multi-moneda que és un dels favorits de la comunitat Ethereum. Alguns dels principals avantatges d’Exodus són la seva atractiva interfície gràfica d’usuari (amb gràfics circulars precís i clars per a la vostra cartera), el ShapeShift integrat (útil per a l’intercanvi de criptomonedes sense gairebé cap esforç) i el fet que admet desenes criptogràfics populars com Bitcoin, Litecoin, Dash i Zcash, i molts més. Exodus està disponible per a Windows, macOS i Linux. Un dels principals desavantatges d’Exodus és el fet que no admet els contractes intel·ligents.

8. MetaMask

MetaMask és una altra opció popular entre els aficionats a Ethereum. MetaMask és una extensió de diversos navegadors que proporciona accés instantani a la xarxa Ethereum. Està disponible per Google Chrome, Mozilla Firefox, Operapera, així com Brave. Us permet emmagatzemar, rebre i enviar Ether, així com accedir a dApps a l’ecosistema Ethereum.

Un dels principals avantatges de MetaMask és el fet que pot xifrar les vostres contrasenyes i emmagatzemar-les a l’ordinador, que posteriorment es poden exportar amb molta facilitat. Per a un usuari avançat, la cartera pot semblar intuïtiva, però la veritat és que, per la seva naturalesa, MetaMask requerirà una mica d’acostumació, sobretot en el cas dels novells..

ethereum metamask crom

Font: https://metamask.io/

9. Jaxx

Jaxx és conegut sobretot per la seva popularitat entre els usuaris d’iOS i Android. Tanmateix, si voleu un navegador que funcioni a la majoria dels vostres dispositius, Jaxx és definitivament el camí a seguir, ja que també ofereix suport per a Windows, macOS, Linux i també es presenta en forma d’extensió de Chrome..

És una cartera de diverses cadenes que ofereix assistència per a algunes de les criptomonedes més populars, com ara Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin, Dash, DAO, Litecoin, Bitcoin Cash, REP i molt més. Compta amb un disseny força fàcil d’utilitzar, algunes funcions de seguretat molt robustes i, el millor de tot, ofereix assistència per a contractes intel·ligents.

a casa

Font: https://jaxx.io/

10. Guarda

Guarda és probablement l’alternativa de cartera Ethereum menys coneguda de la nostra llista, però, igual que Jaxx, ofereix assistència per a tots els sistemes operatius principals, ordinadors i mòbils. Funciona a Windows, macOS i Linux, així com a plataformes mòbils com iOS i Android. Fins i tot es presenta en forma de cartera web.

Admet tot tipus de fitxes ERC-20, així com Ethereum, Zcash, Ripple, Dash i EOS.

Guarda també és conegut per una característica de seguretat particular, és a dir, que no emmagatzema informació del client, dades de cartera ni claus privades. De fet, la clau privada s’emmagatzema a la memòria segura del dispositiu i s’elimina si tanqueu la sessió de la cartera.

cartell

Font: https://guarda.co/

Conclusió

Tot i que pot semblar que hi ha moltes opcions, tingueu en compte que l’ecosistema Ethereum és encara un concepte relativament nou. A mesura que avança la tecnologia blockchain, Ethereum en el seu conjunt també ho farà. Hi ha moltes possibilitats que el futur comporti una nova onada de carteres. Tanmateix, fins que això no passi, esperem que en trobeu un que s’adapti perfectament a les vostres necessitats. Tria sàviament.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map