Millors corredors d’ETF

Els ETF o Exchange Traded Funds s’estan convertint ràpidament en un dels actius més populars que es comercialitzen al mercat actualment. Es tracta de fons que es negocien a les principals borses de la mateixa manera que les accions. Tot i això, hi ha algunes diferències clau que fan que els ETF siguin una opció atractiva si busqueu una cartera equilibrada i ben diversificada.

Els ETF són bàsicament fons seleccionats manualment que es componen de diversos actius d’una àrea determinada. Poden ser accions, bons, matèries primeres o més i normalment estan vinculats a un sector econòmic específic, encara que no sempre.

Aquí no només hem presentat alguns dels millors corredors d’ETF entre els quals podeu triar, sinó que també aprofundirem en algunes de les raons per les quals el comerç en ETF podria ser una opció adequada per a vosaltres..

Per què els ETF són una opció popular?

Hi ha alguns motius importants pels quals els comerciants trien els fons comercialitzats en borses a l’hora de construir la seva cartera. Aquests motius també poden ser aplicables al vostre propi estil i recorregut comercial:

Diversificació: Un ETF com a resultat de la seva pròpia naturalesa hauria de ser ben diversificat. Com que són essencialment cistelles d’estocs o altres actius formats per diverses àrees generalment dins d’un sector concret, una ETF ofereix una exposició més àmplia a la indústria. Per exemple, l’ETF dels Estats Units Global Jets ofereix accés a més de 30 accions de companyies aèries equilibrades a tota la indústria.

Rendibilitat: El comerç d’ETF s’assembla molt a negociar en fons d’inversió, tot i que sovint sense comissions. Amb molts dels principals corredors d’ETF que hem llistat permeten el comerç d’ETF sense comissions i sense comissions, aquest és el moment ideal per implicar-se amb l’actiu.

Escollits expertament: Els ETF es creen tenint en compte diversos paràmetres. Sovint també es poden construir per emular un altre índex concret. Es tenen en compte elements com el nivell de risc, el retorn de la inversió, el saldo de la cartera i molt més. Això pot convertir aquesta inversió en una opció ideal en comparació amb seleccions d’accions individuals, sobretot si sou novells en el comerç o voleu aconseguir un cert nivell de coherència..

Top 5 corredors d’ETF

Firstrade

Firstrade existeix des del 1985. Han aprofitat aquesta experiència respectant totes les regulacions de la SEC i FINRA, alhora que han cultivat una àmplia gamma d’ETF per operar en un entorn totalment lliure de comissions..

No hi ha menys de 2.000 ETF disponibles per negociar amb aquest corredor. Aquests operen a tots els mercats més grans dels Estats Units, inclosos el NYSE i el NASDAQ, i provenen de més de 100 principals proveïdors. A més de ser lliures de comissions, negociar ETFs a través de Firstrade tampoc atraurà cap comissió comercial.

En general, Firstrade té una de les ofertes més completes si voleu començar i afegir ETF a la vostra cartera. També fan que aquest procés sigui extremadament accessible gràcies al fet que no tenen el compte mínim necessari per començar.

Pros:

 • Negociació sense comissions en tots els ETF disponibles
 • Una gran varietat d’eleccions amb milers disponibles
 • Corredor amb una gran experiència en la indústria

Contres:

 • Només podeu negociar ETFs de cinc borses importants

Consulteu el nostre document complet Firstrade Reviseu o aneu directament a Firstrade per obrir el vostre compte avui mateix.

Finances M1

Finances M1 és únic perquè operen com a tipus d’híbrid robo-assessor. Tot i que podeu personalitzar les vostres pròpies inversions i triar entre gairebé qualsevol ETF que cotitzi a NYSE, NASDAQ o BATS, la majoria dels comerciants amb aquest corredor trien entre els gairebé 100 “pastissos” d’inversió seleccionats per experts..

Dins d’aquestes carteres dedicades que us canviaran automàticament de manera efectiva un cop hàgiu invertit, en trobareu algunes dedicades només a ETF i d’altres que presenten ETF com a part de la seva composició. Més enllà de la curació inicial de la creació de l’ETF, els experts de M1 Finance apliquen la seva pròpia metodologia per seleccionar quines inversions en ETF inclouran a les seves carteres.

Aquest procés de verificació dual garanteix que tingueu accés a tots els millors ETF per adaptar-vos a les vostres necessitats de negociació, amb negociació sense comissions i molt poques comissions a tenir en compte, així com una plataforma de negociació extremadament fàcil d’utilitzar i una infraestructura addicional en contínua evolució. característiques úniques.

Pros:

 •         Els ETF fraccionats es poden negociar amb facilitat
 •         Podeu seleccionar els vostres propis ETF o triar entre carteres preseleccionades
 •         Molt poques tarifes, incloses les comissions sense ETF

Contres:

 •         El temps exacte d’execució del comerç queda fora del vostre control

Mireu la nostra revisió completa de M1 Finance per obtenir més informació o aneu directament a Finances M1 lloc web.

Public.com

Public.com és un altre agent molt innovador i molt popular on podeu accedir a gairebé qualsevol ETF cotitzat als Estats Units al mercat juntament amb els milers d’accions individuals que ofereixen. Si esteu buscant facilitats d’ús en el comerç d’ETFs, Public.com és el lloc ideal.

Tot aquí és basat en aplicacions i accessible a través de la seva plataforma mòbil a Android o iOS. Podeu navegar fàcilment pels centenars d’ETF i milers d’estocs més, ja que s’agrupen per temes.

Una vegada més, Public.com és totalment lliure d’utilitzar i comercialitzar. Això significa que podeu negociar qualsevol ETF o accions que ofereixen, sense comissions ni comissions. A més, no heu de comprar accions senceres en cap dels seus ETF. En lloc d’això, podeu fer servir el comerç d’accions fraccionades que també s’aplica als ETF. Això us permet obtenir una “porció” de l’ETF a un cost proporcional a tota una quota i us pot ajudar a diversificar encara més.

Pros:

 •         Comerç d’ETF molt accessible a través de la seva aplicació mòbil
 •         L’accés a les funcions de comerç social pot proporcionar informació
 •         Totalment sense comissions, sense mínims de compte

Contres:

 •         Només està disponible el comerç mòbil

Per obtenir més informació, podeu visitar la nostra ressenya de Public.com o dirigir-vos directament a Public.com lloc web per descarregar l’aplicació i obtenir més informació.

Corredors interactius

Corredors interactius és una altra presència de corredors en la indústria que existeix des de fa molts anys i que ha desenvolupat una de les reputacions més respectades gràcies a la seva transparència, regulació i excel·lent valor.

Això s’estén a la seva oferta en l’àmbit dels ETF. Hi trobareu una àmplia gamma d’opcions disponibles, incloent no només les dels Estats Units, sinó un total de 28 borses a 14 països. Aquest nombre pot requerir més investigacions per triar entre ETF i podeu començar-ho amb l’únic replicador de fons mutu / ETF si voleu trobar l’ETF ideal per a la vostra cartera..

Interactive Brokers ara ofereix molts ETF sense comissions de transaccions i ofereix un gran preu total de 0,005 $ per acció nord-americana en molts dels seus comerços d’ETF més populars..

Pros:

 •         Accés a una selecció mundial d’ETF
 •         Funcions úniques com el replicador d’ETF per ajudar-vos a identificar recursos

Contres:

 •         No sempre completament sense comissions quan es negocien ETF

Mireu-ho Corredors interactius lloc web per obtenir més informació i començar a negociar ETF ara.

TD Ameritrade

TD Ameritrade és, per descomptat, un dels noms de corredors més creïbles de la indústria per als comerciants nord-americans. Ofereixen una extensa i guardonada infraestructura en el comerç de tots els actius tal i com es podria esperar d’un intermediari tan llarg.

Amb un enfocament en ETF, proporcionen molt bé en aquesta àrea. Tindreu accés a més de 2.000 fons cotitzats en borsa, molts dels quals provenen dels principals proveïdors de la indústria, com ara iShares i altres. Amb TD Ameritrade, molts d’aquests ETF també estan disponibles sense comissions d’acord amb la tendència actual.

Una característica única i valuosa que tindreu aquí és un gran grau d’investigació inclòs en el servei Morning Star. Això, a més de l’excel·lent funció de selecció d’ETF, us pot ajudar a triar els millors ETF que s’adaptin tant als vostres objectius comercials com al vostre perfil de risc..

Pros:

 •         Un nom de la indústria de gran confiança i respecte
 •         Hi ha una àmplia gamma d’ETF disponibles juntament amb altres eines de recerca

Contres:

 •         Comissions elevades per al comerç de marges

Si creieu que aquesta és la vostra opció per al corredor d’ETF, aneu a TD Ameritrade lloc web per començar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner