Zoe Adamovicz, CEO i cofundadora de Neufund – Sèrie d’entrevistes

Zoe Adamovicz és la CEO i cofundadora de Neufund. És una empresària experimentada i ocasionalment inversora àngel.

A Zoe l’apassiona la creació d’empreses tecnològiques que siguin impactants, positives i alhora rendibles i potents. Abans de Neufund, va fundar Xyo, una empresa que torna a imaginar com la gent descobreix aplicacions, Priori Data (intel·ligència de botigues d’aplicacions) i Concise Software que proporciona serveis de desenvolupament de programari i enginyeria..

RS: Neufund ha estat descrit com una “borsa sense l’operador al darrere”. Quin tipus de similituds i de semblances té Neufund amb una borsa tradicional?

ZA: per una banda, Neufund proporciona a les empreses un ecosistema tècnic que els permet simbolitzar els seus recursos propis i, per altra banda, serveix com a mercat primari per a l’oferta de valors, cosa que facilita que les empreses realitzin una quasi IPO a Blockchain. Això últim pot recordar als inversors el paper típic d’una borsa. Tot i això, el comerç secundari d’aquests valors tokenitzats s’està produint fora de la plataforma Neufund. L’equitat que es simbolitza a través del nostre protocol compleix ERC20, és a dir, a nivell tècnic és possible canviar els tokens en qualsevol intercanvi criptogràfic..

RS: Quin és l’avantatge de realitzar una quasi-OPI a Blockchain en comparar-se a borsa en una borsa de valors típica?

ZA: La realització d’una STO és molt més accessible per a les empreses que fer-se pública a una borsa tradicional. Podeu fer una oferta pública a Blockchain gairebé sense cost i en qualsevol etapa de creixement. És interessant observar quina bretxa en el mercat de captació de fons existent cobrirà les OET. Creiem que és un ajust natural per a una etapa prèvia a la sortida a borsa, quan una empresa és massa gran per a una ronda de VC típica i és massa petita per presentar-la a una sortida a borsa..

Fer públic a Blockchain comporta diferents avantatges, tant abans com després de l’oferta. Les empreses ja no necessiten involucrar diversos intermediaris en les diferents etapes de la seva oferta, la seva taula de límit s’actualitza en temps real i els inversors ara poden gestionar els seus actius amb més flexibilitat. També cal destacar la programabilitat dels actius tokenitzats, cosa que significa que els emissors poden incloure funcions d’utilitat al propi actiu, com ara la distribució automatitzada de dividends. Al mateix temps, fer una oferta pública a Blockchain inclou tots els avantatges típics de fer-se pública, així com la capacitat de realitzar ofertes secundàries fàcilment.

RS: Quins tipus d’inversors creieu que atrauran l’ecosistema de Neufund??

ZA: Durant la nostra recent i també primera oferta de fitxes de seguretat, hem atret un grup d’inversors molt divers, que inclou empreses destacades de capital risc com Atlantic Labs o Freigeist Capital, a més d’inversors àngel, molts dels quals no tenien experiència prèvia en aquesta àrea. . Ens sembla especialment interessant tenint present el debat en curs sobre com impactarà Blockchain en el món del capital risc. Per a nosaltres, realitzar l’oferta a Blockchain no és contrari a les rondes d’inversió típiques, sinó que les millora, aportant una liquiditat molt necessària que fins ara només existia als mercats de capitals..

Però això no és tot, també rebem un gran interès de molts inversors en criptografia i minoristes. Els primers veuen a Neufund com una forma segura d’invertir el seu capital criptogràfic, mentre que els segons aprecien la facilitat amb què poden fer les seves inversions i gestionar actius en una etapa posterior..


RS: Per què Neufund és una bona plataforma perquè els inversors facin les seves inversions??

ZA: Neufund serveix com a mercat amb diferents ofertes, procedents de diferents empreses i animem a tots els inversors a revisar cada oportunitat de forma independent. No obstant això, totes les fitxes de renda variable que s’ofereixen a través de Neufund tenen avantatges similars respecte als actius basats en paper coneguts als mercats tradicionals.

En primer lloc, els titulars de tokens podran tenir, un cop regulats, accés a un grup global d’inversors a través de múltiples borses secundàries que potencialment augmentaran la liquiditat. En segon lloc, són actius programables que permeten incrustar funcions d’utilitat com la distribució automatitzada de dividends o els mecanismes de votació. En tercer lloc, un actiu del món real pot ser representat per molts tokens que redueixen les barreres d’entrada per als inversors minoristes.

El que fa que Neufund destaqui de la multitud de plataformes d’emissió primàries, moltes de les quals es van crear durant els darrers mesos, són la nostra economia simbòlica única: per a cada inversió realitzada a través de la nostra plataforma, els inversors es converteixen en copropietaris econòmics de la mateixa plataforma Neufund i per tant, podem reclamar participacions en els ingressos que generem. Sovint ho comparem amb la inversió a través de NASDAQ a Facebook, però, a més dels recursos propis de Facebook, els inversors obtenen una part del NASDAQ.

RS: Quins tipus d’empreses són els més adequats per llançar amb Neufund?

ZA: Tenim moltes empreses a la nostra canonada i moltes més empreses que van mostrar el seu interès per recaptar fons amb nosaltres. Onze d’aquestes ja es van anunciar públicament el 2018. Es troben en diferents etapes de creixement (llavor, sèries A, B, D) i amb diferents productes (banca, IoT, mobilitat). L’important és que no hagin d’estar necessàriament connectats amb Blockchain.

RS: Per què les empreses haurien de llançar Neufund enfront d’altres plataformes competidores??

ZA: En primer lloc, Neufund està al costat de la multitud, ja que pretenem que les ofertes siguin accessibles a persones de tot el món amb una situació financera diferent, amb un bitllet mínim de fins a un parell de centenars d’euros. Això permet dirigir l’oferta a una comunitat global d’inversors. En segon lloc, proporcionem a les empreses tot el suport tècnic i legal durant els preparatius de les seves ofertes de testimoni de seguretat, per exemple, els proporcionem fins i tot una plantilla de fulletó, si cal.

RS: L’estiu passat es va associar amb MSX (una divisió d’innovació de la Borsa de Valors de Malta), en què beneficiarà Neufund? I també va anunciar una associació amb el líder de la indústria Binance l’estiu passat, ens podríeu explicar més sobre l’associació Binance i què implica??

ZA: ambdues associacions tenen com a objectiu aportar la necessària liquiditat i crear un entorn complet per a l’emissió i, en una etapa posterior, negociació secundària dels tokens de seguretat emesos a través del conjunt de protocols de Neufund.

RS: Quin és el repte més gran que afronta Neufund amb el llançament del vostre primer testimoni de seguretat i com teniu previst superar-ho??

ZA: Hem afrontat la majoria dels reptes en la fase de preoferta. Incloïa assegurar-nos que la nostra arquitectura legal compleix i que les solucions tècniques siguin segures. Ara, quan les fitxes estan a punt de ser llançades, cosa que passarà després del període de signatura, ens centrarem a construir el sistema de governança i la UX al seu voltant.

RS: Neufund va fer una ICO el 2017 i va recaptar aproximadament 15 milions de dòlars. Què passarà amb els tokens d’utilitat quan Neufund llanci el nou testimoni de capital?

ZA: Durant el nostre ICBM (Initial Capital Building Mechanism) hem aconseguit garantir un equivalent de 12,5 milions d’euros. És important tenir en compte que Neufund no tenia accés a aquests fons. L’ETH i l’EUR compromesos van obtenir un contracte intel·ligent i els inversors podran invertir-los en properes ofertes realitzades a través de Neufund. A canvi del seu compromís inicial, els inversors han estat premiats amb tokens NEU, que representen la copropietat econòmica a la plataforma. Amb aquests, els inversors poden reclamar la seva participació en els ingressos que Neufund obté.

RS: Esteu establert a Berlín, que té una gran comunitat de blockchain. Ha contribuït aquesta comunitat a fomentar el desenvolupament de Neufund?

ZA: Sí, absolutament. Neufund està envoltat d’una increïble comunitat aquí a Berlín que ofereix accés i el suport de les ments més destacades en el desenvolupament de Blockchain. Alemanya es troba en una interessant intersecció entre el CV tradicional, l’esperit innovador de les startups i una porta d’entrada reguladora a la UE.

RS: Hi ha alguna cosa més que voldríeu dir als lectors sobre Neufund? 

ZA: Blockchain és una de les millors oportunitats que ens han presentat en la història moderna. La descentralització consisteix, en última instància, en igualar oportunitats, de manera que un jove empresari del tercer món rep el mateix accés que un inversor ric. No és suficient construir solucions que perpetuen els errors dels mercats existents només amb l’objectiu d’augmentar els ingressos. Nosaltres, com a comunitat de Blockchain, podem i hem de fer-ho millor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map