Taras Kulyk, vicepresident delegat de Blockchain Business Development a Core Scientific – Sèrie d’entrevistes

Taras Kulyk és el vicepresident sènior de Blockchain Business Development a Core Scientific. La carrera de Mr. Kulyk ha progressat mitjançant funcions cada vegada més altes en els sectors d’actius digitals, banca d’inversions i tecnologia. Ha construït i dirigit equips dedicats a operar i desenvolupar infraestructures de mineria d’actius digitals a tot el món. A més, ha fomentat i gestionat relacions amb líders clau en tecnologia mundial, inclosos Samsung i Ennoconn. Abans de treballar en el sector dels actius digitals, Taras era un banquer d’inversions que cobria els sectors de mitjans i tecnologia amb TD Securities.

Allò que inicialment us va atraure a blockchain i actius digitals?

Inicialment, em vaig sentir atret per la cadena de blocs i els actius digitals per la premissa que la tecnologia subjacent es basava en el potencial que pertorbés les finances i l’intercanvi de valor, de la mateixa manera que Internet interrompia el comerç i pràcticament tota la nostra forma de vida. Formar part d’aquest tipus de canvis tecnològics des d’una etapa inicial no va ser només emocionant, sinó que també va ser una experiència educativa en “destrucció creativa”.

Podeu parlar de com vau passar de la banca d’inversió a la mineria de bitcoins?

Després d’haver passat gairebé 3,5 anys en banca d’inversions, cobrint els sectors tradicionals miners (or, PGM, mineral de ferro, coure, etc.) i TMT, amb BMO Capital Markets i TD Securities, respectivament, vaig prendre la decisió que, en lloc de quedar-me i trobar un paper cada cop més alt en banca, per provar-me a la indústria; específicament blockchain.

Vaig trobar un paper de desenvolupament de negocis a Toronto treballant amb Decentral, el creador de la cartera calenta de Jaxx. Ens trobàvem a la meitat de la moda de l’ICO 2017 i vam tenir la sort de treballar i conèixer molts dels equips més rellevants de l’ecosistema d’actius digitals. Molta gent no se n’adona, però Ethereum es va fundar i va crear a Toronto, Canadà.

Des de Decentral, em van contractar per unir-me a una oficina familiar privada per fer créixer la seva flota minera mundial mentre buscaven l’exposició a l’espai d’actius digitals mitjançant infraestructures i mineria de bitcoins. La resta és, com es diu, història …

On es localitzen geogràficament les mines digitals de Core Scientific?

Core Scientific té actualment mines digitals / instal·lacions d’allotjament ubicades a cinc centres de dades: dos a Carolina del Nord, dos a Geòrgia i un a Kentucky.

Quins recursos digitals s’extreuen actualment?

Actualment, els clients de Core Scientific poden extreure BTC, BCH, ETH, ETC, SiaCoin, Zcash i moltes altres monedes altes. Els nostres clients són principals principalment amb els ASIC SHA256, però també tenim una flota molt gran i creixent de GPU i nous ASIC no SHA256..

Sovint hi ha una manca de claredat reguladora al voltant de la mineria digital, quin tipus de regulació és necessària per animar encara més els inversors institucionals a participar-hi?

En els darrers trimestres, hem vist que els responsables polítics aclareixen més regulacions al voltant de la criptografia. El més notable, al juliol, l’Oficina del Controlador de la Moneda (OCC), va anunciar en una carta interpretativa que els bancs i les associacions d’estalvi regulats federalment ara podrien proporcionar serveis a les empreses criptogràfiques, a més de la gestió custòdia de claus criptogràfiques associades a la criptomoneda en nom clients.

Tot i que aquest és un pas en la direcció correcta, hi ha diverses coses addicionals que el govern hauria de fer per donar suport a la indústria minera digital. En concret, reduir o eliminar les tarifes del maquinari de mineria d’actius digitals, alleujar la càrrega fiscal per fomentar la inversió estrangera directa des de l’estranger en operadors de mineria d’actius digitals amb seu als Estats Units i crear incentius per animar el sector de la mineria digital a centrar-se en l’ús de fonts d’energia renovables necessitats d’energia.


Amb l’interès creixent dels inversors institucionals, cada vegada s’està convertint en un imperatiu nacional perquè els reguladors prenguin seriosament els actius digitals. A Core Scientific, ens entusiasma la creixent adopció generalitzada i el sentiment regulador cap als actius digitals; i definitivament esperem que els Estats Units continuïn adaptant les seves polítiques criptogràfiques per permetre al nostre país continuar el seu paper com a autèntic capdavanter en la indústria mundial de la mineria digital.

Hi ha problemes de cadena de subministrament amb proveïdors com Bitmain?

Tenim una col·laboració de treball molt forta amb Bitmain Technologies. Bitmain ha estat extremadament professional i les màquines que hem encarregat en nom dels nostres clients es continuen lliurant de forma ràpida i eficaç, sense massa demores d’enviament.

Hem treballat estretament amb Bitmain durant els darrers tres anys, llançant el primera acadèmia de formació de formigues fora de la Xina i facilitant una compra discogràfica de 17.595 unitats de S19 Antminers a principis d’aquest any. Més recentment, Core Scientific també va ser nomenada l’única cooperativa de Bitmain centre de reparació a Amèrica del Nord. Core Scientific manté relacions de treball excel·lents amb els nostres proveïdors i no té cap preocupació sobre les seves capacitats per servir-nos a nosaltres i als nostres clients.

Com poden els inversors cobrir millor els riscos associats a la mineria digital?

Els inversors haurien de passar molt de temps fent la diligència deguda als operadors amb els quals volen desplegar sumes significatives de capital. Si l’equip que realitza les operacions no es pot trobar en línia … torneu-ho a pensar. Core Scientific ha passat diversos anys revisant l’auditoria per E&S i estan enfocats a proporcionar aquest nivell de credibilitat que aquest sector necessita per madurar.

Podríeu discutir qui són els líders actuals en l’espai de mineria digital?

Tot i que la Xina ha estat el líder indiscutible en la mineria de bitcoins, a mapa de mineria de bitcoins produït per la Universitat de Cambridge recentment va indicar que la diversificació mundial de l’hashrate minera augmenta, amb regions com Amèrica del Nord, Europa de l’Est i Orient Mitjà que competeixen per convertir-se en un líder mundial. Amèrica del Nord, en particular, s’ha convertit en un centre miner mundial, a causa del clima geopolític ideal, la infraestructura energètica i l’interès institucional augmentat per part d’actors com ara Digital Currency Group (DCG), que recentment va anunciar una inversió de 100 milions de dòlars per expandir-se a la indústria minera de bitcoins a Amèrica del Nord.

Core Scientific també ofereix serveis addicionals de tipus blockchain, podríeu parlar de què són aquests??

Tot i que en aquest moment no puc parlar de serveis específics que oferim, puc dir que anunciarem diverses ofertes noves i emocionants en un futur proper.

Core Scientific ofereix solucions de ciència de dades per a empreses que necessiten utilitzar l’aprenentatge profund. Podríeu parlar de com Core Scientific pot ajudar les empreses d’aquest domini?

La informàtica d’alt rendiment i la intel·ligència artificial han estat convergint per crear solucions que abasten una àmplia gamma d’indústries, des de la realització d’anàlisis sísmiques al jaciment de petroli i gas fins al càlcul de riscos complexos en els mercats financers..

A Core Scientific, ens hem associat amb NVIDIA, l’inventor de la GPU, i amb NetApp, líder en serveis de dades al núvol, per proporcionar accés gratuït a la infraestructura d’enginyeria de dades i IA per a noves investigacions relacionades amb el coronavirus accelerades per GPU. Més recentment, nosaltres va adquirir certs actius i tecnologia d’Atrio, una empresa de serveis en núvol d’IA i informàtica d’alt rendiment que també ens va permetre ajudar els investigadors a accelerar la investigació de genòmica basada en la IA per combatre la pandèmia.

Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir sobre Core Scientific?

Estem centrats en continuar accelerant l’espai de mineria d’actius digitals a Amèrica del Nord, ja que tenim molts anuncis emocionants previstos per al quart trimestre que no podem esperar a compartir.

Gràcies per la gran entrevista que han de visitar els lectors que vulguin obtenir més informació Core Scientific.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map