Stephen McKeon, assessor en estratègia principal de Security Token Academy – Sèrie d’entrevistes

Stephen McKeon és l’assessor en estratègia principal de Security Token Academy. També és conf. Professor de finances a la Universitat d’Oregon i soci de Collaborative Fund.

Quan us vau interessar per primera vegada en la tecnologia blockchain?

Vaig aprendre sobre Bitcoin per primera vegada el 2013, però estava ocupat treballant en una posada en marxa i un període de permanència, de manera que no vaig tenir gaire temps per submergir-me. Va ser un parell d’anys més tard, quan va llançar Ethereum, que vaig agafar l’error i vaig baixar el conill forat.

Com ha afectat aquest interès pel blockchain a la vostra estratègia d’inversió per al Fons de col·laboració?

Fons de col·laboració té una història d’inversions en empreses que milloren el món en alterar les indústries extractives heretades. Molts segments de la indústria financera s’adapten a aquesta descripció, de manera que invertir en cadenes de blocs és una extensió natural de la nostra tesi establerta.

No només sou soci d’un fons d’inversió, sinó que també sou professor de finances a la Universitat d’Oregon. Quin va ser el primer i com us vau trobar en aquests papers?

El paper acadèmic va venir primer per un llarg tret. Em vaig incorporar al programa de doctorat en finances de Purdue el 2007 i vaig començar a la Universitat d’Oregon el 2011 després d’obtenir el títol. Una de les coses que em va atreure a l’àmbit acadèmic va ser la capacitat de dissenyar la meva pròpia agenda de recerca i això va proporcionar l’oportunitat de dirigir-me cap a blockchains el 2015.

El paper amb Collaborative va començar fa aproximadament un any quan van decidir llançar un esforç dedicat a les cadenes de blocs. Conec el fundador, Craig Shapiro, des de fa gairebé 20 anys: ens vam conèixer al començament de les nostres carreres a San Francisco durant el moment àlgid del boom dels punts com. Sabia que estava investigant les cadenes de blocs que van arribar quan buscaven afegir més experiència en el domini al voltant d’aquest espai emergent.

Sou assessor de Security Token Academy, una de les principals veus de la intersecció de blockchains i valors financers i heu publicat “The Security Token Thesis” que descriu les vostres opinions sobre el mercat emergent de tokens de seguretat. Podríeu compartir amb nosaltres el motiu pel qual les fitxes de seguretat us emocionen tant??

El que m’entusiasma és el concepte de valors intel·ligents, on podem programar lògica i condicions directament al propi títol. Els tokens Blockchain no són l’única manera d’aconseguir aquesta visió, però semblen ser la millor via per fer-ho d’una manera que sigui interoperable i on els participants del mercat tinguin un incentiu per adoptar. Si aportem aquestes funcions als valors, s’amplia l’espai de disseny en termes de com pensem sobre finançament i inversió, cosa que és emocionant.


Quins tipus de valors creieu que són millor servits per les fitxes de seguretat?

Com que els tokens són només un embolcall digital, es poden aplicar a gairebé qualsevol cosa. En cert sentit, si té valor, es pot simbolitzar. Dit això, alguns actius són més conductors que d’altres. El primer testimoni de seguretat va ser un fons de risc, Blockchain Capital, impulsat pel desig de crear un mercat secundari que permeti als inversors obtenir liquiditat sense forçar les amortitzacions del fons. També hem vist alguns exemples de patrimoni net i immobiliari. Un dels millors casos d’ús en la meva ment són els vincles. Els fluxos de pagament s’estableixen per endavant, cosa que els fa particularment fàcils de codificar i no estan subjectes als mateixos límits d’inversors que altres classes d’actius. Blockchain Credit Partners està fent una tasca interessant en aquest sentit.

Podeu explicar les vostres opinions sobre el compliment automàtic i els avantatges que això proporciona als inversors i als reguladors?

Les vendes i el comerç d’actius financers són indústries altament regulades i mantenir el compliment és una font real de fricció per a les institucions. A més, dicta la manera en què comerciam els actius perquè resideixen dins de jardins emmurallats. Posant la lògica dins de la seguretat que comprova els requisits reguladors de manera automatitzada a mesura que es mou entre carteres, podem reduir part de la càrrega que hi ha actualment. Encara hi ha un llarg camí per recórrer perquè cal una identitat digital omnipresent i segura per realitzar plenament la visió, però hi ha hagut molts avenços durant l’últim any.

Creieu que els actius digitalitzats requeriran la interoperabilitat dels actius. Podeu explicar els vostres pensaments?

La meva línia preferida de l’article és “La tesi que sustenta la idea que tot estarà simbolitzat es basa en l’aspiració que tot sigui interoperable”. La gent vol que tot funcioni junt sense problemes i avui en dia no en tenim per als actius invertibles. Una de les grans promeses dels protocols blockchain és que creen estàndards que faciliten la interoperabilitat entre diferents components.

També heu descrit com en el futur els títols digitals oferiran drets d’accés únics als inversors. Podríeu detallar quins seran aquests drets dels inversors i com beneficiaran els inversors?

Si reduïu la pregunta “què és la propietat”, arribareu a la idea que la propietat és un conjunt de drets. En molts casos, aquests drets s’inclouen, per exemple, tinc tant drets de flux d’efectiu com drets de vot en molts dels fons públics que tinc, però no tinc drets d’accés a la seva seu. No obstant això, la gent valora l’accés i això pot adoptar moltes formes. Potser és l’accés a una reunió anual, com en el cas dels Green Bay Packers, potser és l’accés a algun tipus de descompte o l’accés anticipat a un producte abans del llançament públic. Sigui quin sigui el cas d’ús que us pugueu imaginar, un cop les entitats públiques tinguin més visibilitat a les seves taules de capitalització, cosa que no tenen avui en dia, poden començar a atorgar drets addicionals que poden ser de molt baix cost per a l’emissor, però que són valorats pels inversors..

On veieu el mercat 5 anys enrere?

Les fitxes de seguretat van passar de 22 milions de dòlars el 2017 a 442 milions de dòlars el 2018, i el balanç del 2019 probablement arribarà a diversos milions de dòlars. I, tanmateix, l’espai encara està a la seva infància. Hi ha molts bilions de dòlars d’actius al món, molts dels quals podrien utilitzar una actualització de TI com la que representen els tokens de seguretat. Per respondre a la pregunta de cinc anys, cal fer una suposició sobre la taxa d’adopció institucional perquè aquest és l’obstacle que porta l’espai de milers de milions a bilions..

Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir amb els nostres lectors?

Per als lectors que vulguin obtenir més informació, Security Token Academy és un recurs excel·lent. Els animo a consultar el lloc web i subscriure’s al butlletí setmanal. A més, per a aquells que es trobin a la zona de Nova York, hi haurà una trobada gratuïta amb una excel·lent formació de ponents el vespre del 26 de setembre a Chelsea Piers. El registre està disponible a través de securitytokenacademy.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map