Sebastiaan Lichter, fundador i cap de producte de Blockport – Sèrie d’entrevistes

Sebastiaan Lichter és el fundador i principal producte de Blockport. Blockport és una abreviatura de “Blockchain portal”, que proporciona accés a tothom al món de la criptomoneda i el blockchain.

AT: Blockport connecta “social” amb “trading”. Per als nostres inversors que no estiguin familiaritzats amb Blockport, podeu compartir amb nosaltres les funcions comercials i socials que Blockport ofereix??

SL: La nostra visió principal és unir el món tradicional amb aquesta nova economia digital de criptomonedes, centrant-nos en la facilitat d’ús, seguretat, transparència i liquiditat. Tot i això, no es pot forçar el canvi de la societat. Per tant, hem d’educar la gent creant corrents de contingut entretingut i atractiu.

Combinant els mons de les xarxes socials i el comerç, oferim als nostres usuaris una experiència de comerç social nova i única que facilita intuïtivament una comunitat d’intercanvi de coneixement..

Les funcions exclusives de comerç social de Blockport permeten a les persones seguir-se i copiar-se directament a la plataforma. D’aquesta manera, els principiants poden aprendre dels comerciants experimentats i els comerciants experimentats s’incentiven a compartir el seu coneixement amb els principiants, ja que poden guanyar tokens Blockport (BPT) com a recompensa.

Els comerciants experimentats poden crear un perfil públic de ‘principal-comerciant’ a Blockport, tal com fan els influencers a Instagram o Facebook i compartir la seva cartera, activitats comercials i estadístiques amb els seguidors. Si voleu seguir un comerciant experimentat, el compensareu pagant BPT.

La idea general d’aquest model és incentivar tant els comerciants principiants com els experimentats perquè facin servir Blockport com la seva principal plataforma de negociació de criptomonedes i estimular-los a participar i compartir coneixement entre ells..

AT: a quants països admeteu i d’on provenen la majoria dels vostres usuaris?

SL: Actualment donem suport a 39 països europeus i 16 països fora de la UE, però la majoria dels nostres usuaris provenen de països de l’Europa occidental com Holanda, Regne Unit, Alemanya, països escandinaus, Itàlia, Espanya, França, Bèlgica, etc..

Tot i això, a partir del febrer de 2019, obrirem les nostres portes a un total de 150 països addicionals amb suport fora de la UE.

AT: quina és la vostra cronologia per incorporar clients dels Estats Units?

SL: El nostre objectiu és obrir les nostres portes als primers estats nord-americans en el segon trimestre d’aquest any. Aquest mes hem assegurat un nou soci bancari que ens permet acceptar i processar moneda en dòlars.

AT: Actualment teniu un testimoni d’utilitat, els tokens Blockport (BPT). Quina utilitat hi ha darrere d’aquest testimoni??

SL: el BPT té dues utilitats bàsiques. La primera és que s’utilitza per accedir i utilitzar les funcions de comerç social. El seguidor ha de pagar al comerciant principal una certa quantitat de BPT per seguir o copiar les seves activitats comercials.


La segona utilitat és que concedeix als usuaris una certa quantitat de descompte en les comissions de negociació.

AT: Quan es tracta de llistar nous tokens a Blockport, com es decideix això? Es basa en un sistema de votació?

SL: Processem tant les sol·licituds de llistat normals a través de la nostra futura aplicació de llistats, com també les adaptacions a les demandes de la nostra base d’usuaris i de la nostra comunitat. Recentment hem llançat una campanya de votació en què Electroneum (ETN) ha sortit a la primera posició i hem aconseguit Stellar Lumens (XLM) a la nostra llista.

En general, basem les nostres decisions en diversos factors, que també inclouen un procés de diligència deguda en el testimoni i l’equip que hi ha darrere del projecte.

AT: Blockport llançarà una STO el març del 2019. Ens podríeu dir tant el tap suau com el tap dur??

AL: Per a la primera ronda del març de 2019, el límit suau i dur està previst per 1M d’euros i 5M d’euros respectivament.

AT: per a què es destinaran els fons de la recaptació STO?

SL: Principalment, entre d’altres, per a: Màrqueting, Expansió global (enfocament al mercat dels EUA), Desenvolupament de productes & Llicències.

AT: Els participants a la STO rebran Blockport Securities (BPS). Cada testimoni de seguretat representa un “rebut de dipòsit” o “certificat”. Quins avantatges ofereixen aquests tokens als inversors?

SL: BPS representa una participació indirecta a la companyia Blockport. El testimoni BPS no atorga cap dret de vot als propietaris, ja que aquests concedeixen a l’intermediari que emet els BPS, però permetran al titular del testimoni beneficiar-se dels pagaments de dividends pagats per Blockport als seus accionistes i beneficiar-se de l’increment del valor del negoci de Blockport hores extres.

AT: el 24 de gener del 2019 es va mudar oficialment de la versió beta. Com ha reaccionat el mercat?

SL: Molt positiu! Hem rebut molts comentaris positius dels nostres usuaris i de la comunitat. A la gent li agrada molt fer servir per fi la nostra plataforma i s’alegra de l’experiència perfecta en negociar les seves criptomonedes preferides. El següent pas, a més dels nous dipòsits de Bitcoin (BTC), és donar suport als dipòsits de Ethereum (ETH) i Blockport token (BPT), que es troba a la llista de desitjos dels nostres usuaris.

AT: Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir sobre Blockport?

SL: Temps molt emocionants que tenim per davant! Hem dedicat molt de temps i recursos a construir la plataforma bàsica Blockport des de zero en un any, i això és una fita important per a l’equip, n’estem molt orgullosos..

L’any que ve ens permetrà ampliar l’ús i l’accessibilitat global de la nostra plataforma afegint moltes funcions noves i emocionants, com ara el comerç social, les eines avançades de comerciants, el suport addicional de divises i llistats nous..

Al costat d’això, també estem treballant per ampliar les nostres relacions comercials amb projectes creïbles de l’ecosistema que puguin reforçar la nostra visió i missió de crear un escenari de guanyar-guanyar..

Si voleu obtenir més informació, visiteu Blockport.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map