Oliver Bolton, conseller delegat d’Almond Impact Ltd – Sèrie d’entrevistes

Oliver Bolton és el conseller delegat de Ametlla, una aplicació gratuïta que premia els consumidors per comprar marques responsables i els ajuda a comprendre i reduir les seves emissions de carboni. Actualment accepten inversors per a la seva STO.

AT: Què us va inspirar a llançar Almond?

OB: Fa 2 anys va arribar el meu fill (i el mes passat la meva filla!), I amb la crisi climàtica no puc deixar de pensar en el seu futur i en quin tipus de món viuran. Realment vull aprofitar el meu temps per tenir un impacte positiu i hem decidit centrar-nos en el consum que al Regne Unit representa un 50% + de les nostres emissions personals de CO2

AT: Almond té una enorme missió mediambiental que inclou recompensar els consumidors per comprar productes sostenibles. Ens pot dir quins són alguns d’aquests objectius de sostenibilitat? Implica la reducció de l ’embalatge excessiu, la collita sostenible de productes, etc.

OB: El nostre objectiu general és ajudar les persones a reduir les seves petjades de CO2 en un 50% com a mínim durant la propera dècada (amb un enfocament en el consum). Encara s’estan desenvolupant mètriques d’avaluació específiques que es basaran en els ODS de l’ONU. L’embalatge, els ingredients, el processament i l’ACV dels productes contribuiran a la certificació de les fàbriques. La fundació desenvoluparà en última instància el seu propi programa d’avaluació d’impacte per a l’acreditació.

AT: Almond permetrà als consumidors conèixer la petjada de carboni de cada producte. Podeu detallar com es fa això i quina informació estarà disponible per al consumidor? 

OB: Mitjançant les dades de la cadena de subministrament (origen dels ingredients i processos de producció) i altra informació del producte que es penja, podem calcular una petjada de CO2 LCA al punt de fabricació. A continuació, planegem utilitzar una puntuació mitjana de CO2 dinàmica per milla (per representar emissions d’emmagatzematge / distribució / visualització) per calcular la petjada des del punt de producció fins al punt de consum i crear una puntuació total de petjada estimada.

AT: quin tipus de procés hauran de passar les marques per ser seleccionades per a la plataforma?

OB: Per començar, ens alinem amb les millors etiquetes de certificació de la categoria en les seves respectives categories. Per exemple, “B Corp” a Food & Beguda i ‘Cradle to Cradle’ amb roba. Amb el pas del temps elaborarem la nostra pròpia avaluació d’impacte que integrarà les dades de la cadena de subministrament anteriors, l’acreditació i un qüestionari empresarial detallat per assolir una puntuació d’ametlla (dirigida per la fundació).

AT: inicialment llançeu productes alimentaris, quins altres tipus de productes voleu afegir a la plataforma?

OB: El 2019 estem pilotant diversos productes de consum transversals, inclosos aliments, begudes, roba, productes de salut, bellesa i productes frescos. Volem incloure qualsevol producte de consum (i alguns serveis) que contribueixi a la petjada de carboni dels nostres usuaris

AT: Almond s llançarà primer al Regne Unit, a quins mercats us dirigireu després?

OB: El 10% més ric del món és responsable del 50% de les emissions de CO2. La prioritat serà els consumidors més rics de les economies desenvolupades. Està previst un pilot nord-americà per a principis del 2020.

AT: El model de testimoni Almond té un testimoni de seguretat (ALMA) i un testimoni d’utilitat per oferir recompenses (ALMD). Ens podeu informar sobre els casos d’ús del testimoni d’utilitat ALMD?

OB: A causa de l’estructura del projecte, la tecnologia i la propietat intel·lectual són propietat de la fundació i mai no poden ser adquirides per un tercer. El testimoni de seguretat ALMA permet als inversors sortir de la seva inversió després dels seus períodes de tancament. També esperem democratitzar la inversió en el projecte i farem que les fitxes de seguretat ALMA estiguin disponibles per a la compra de la comunitat en general mitjançant la conversió de monedes de recompensa ALMD. Per aclarir, el testimoni de recompensa ALMD és una moneda estable amb recolzament fiat en lloc d’un testimoni d’utilitat. La raó per prendre aquesta ruta és que sovint els productes es venen a diversos països, de manera que necessitem una moneda de recompenses mundials creuada. Aquesta moneda estable ALMD definitivament també obre altres oportunitats potencials per al projecte.

Ens podeu parlar del testimoni de seguretat ALMA i dels avantatges que ofereix als inversors??

OB: Les fitxes de seguretat ALMA oferiran drets similars a la participació tradicional, com ara la propietat, els drets de dividend i són elegibles per a EIS (subjecte a condicions). Tenim previst cotitzar-los en una borsa a finals del 2019 per proporcionar liquiditat anticipada als nostres inversors.

AT: Els inversors, òbviament, estan interessats en l’aspecte empresarial d’Almond. Actualment, teniu previst generar ingressos mitjançant una “Tarifa de servei de tokenització”, que és una quota que incorren els comerciants. Ens podeu informar d’aquesta tarifa??

OB: Hi ha diversos fluxos d’ingressos, el nucli principal és la tarifa de servei de tokenització que es cobra quan es creen codis físics per col·locar-los en productes associats. L’estructura de taxes redueix del 0,5% del valor de les vendes al detall del producte tokenitzat al 0,2% del valor de les vendes al detall. Es projecten altres ingressos per solucions de màrqueting i comerç electrònic.

AT: En un món perfecte, on veus que Almond es posiciona en cinc anys?

D’aquí a cinc anys esperem tenir presència en aquells països claus que contribueixen al canvi climàtic i tenir una base d’usuaris activa a tot el món. Esperem mostrar dades i evidències que estem ajudant els nostres usuaris a reduir les seves petjades de carboni (en línia amb el nostre pla de deu anys per reduir-ho en un 50%) i proves per demostrar com hem ajudat a que les marques responsables guanyin ràpidament quota de mercat.

Per obtenir més informació sobre l ‘Ametlla visiteu Lloc web Almond

Hi ha informació disponible per als inversors aquí

Podeu trobar Oliver Bolton a LinkedIn o segueix-lo Twitter

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner