Michael Godsey, GM i cap de producte d’Infura – Sèrie d’entrevistes

Michael Godsey és el GM i cap de producte de Infura, anteriorment, productor i gestor de productes de la indústria dels videojocs, treballava a les franquícies Call of Duty, Need for Speed ​​i EA Sports. Formació en matemàtiques i disseny de jocs.

Quina és la història de gènesi darrere del llançament d’Infura?

Ethereum es va crear per ser una xarxa programable de codi obert, creada per desenvolupadors per a desenvolupadors. Com qualsevol plataforma de codi obert, va oferir als constructors l’oportunitat de crear i mantenir tots els components d’infraestructura que mantenen la xarxa en funcionament. Ethereum es va convertir ràpidament en el blockchain número u basat en contractes intel·ligents i el seu creixement seria fonamental per a l’expansió del mercat de blockchain més ampli. Això va confinar als desenvolupadors d’Ethereum una enorme responsabilitat.

Hi havia una necessitat de serveis públics que proporcionessin un accés simplificat a les dades d’Ethereum i reduïssin la barrera d’entrada per als desenvolupadors perquè tinguessin més gent a la xarxa.

Vam llançar públicament Infura el 2016 al Devcon2 de Xangai. Finançat per Joseph Lubin i ConsenSys, la nostra missió era assumir el repte de la infraestructura d’Ethereum: eliminar la càrrega d’executar i mantenir els nodes d’Ethereum proporcionant API públiques i gratuïtes. També vam percebre el potencial per a la futura integració entre Ethereum i el sistema de fitxers interplanetari (IPFS) i ens vam proposar proporcionar un camí d’accés simplificat a IPFS al costat.

Infura es va llançar fa quatre anys (només un any després del llançament d’Ethereum) i recentment va superar una fita impressionant de 100.000 desenvolupadors a la plataforma. Ens podeu explicar una mica més sobre els serveis que ofereix Infura??

Infura és un servei API Ethereum i IPFS allotjat que permet als desenvolupadors executar les seves aplicacions sense necessitat que configurin el seu propi node Ethereum. Infura proporciona les eines i la infraestructura que permeten als desenvolupadors portar fàcilment la seva aplicació blockchain, des de les proves fins al desplegament a escala, amb un accés senzill i fiable a Ethereum i IPFS. Infura ofereix les aplicacions més grans d’Ethereum, com ara Uniswap, MetaMask, Compound Finance i moltes altres.

Infura proporciona accés API a les xarxes Ethereum i IPFS. Crec que la majoria dels nostres lectors estan familiaritzats amb Ethereum, però podeu explicar què és la xarxa IPFS (sistema de fitxers interplanetaris) i per què Infura va escollir aquesta xarxa?.

El sistema de fitxers interplanetari és una xarxa de protocol peer-to-peer per emmagatzemar i compartir dades en un sistema de fitxers distribuït. IPFS utilitza l’adreça de contingut per identificar de manera única cada fitxer en un espai de noms global que connecta tots els dispositius informàtics. IPFS va començar el 2015 com un esforç de Protocol Labs per construir un sistema que pugui canviar fonamentalment la manera de transmetre la informació a tot el món i obrir el camí a una xarxa distribuïda i més resistent. IPFS ha crescut per donar suport a diversos casos d’ús i està millorant la gestió de la informació per a indústries de tot l’espectre: des de desintermediant la indústria musical a desbloqueig de la protecció contra el risc meteorològic per a l’agroindústria. Actualment, els projectes de Protocol Labs inclouen IPFS, el protocols i eines modulars que ho avalen, i Filecoin, entre altres.

Durant els més de quatre anys d’Infura, hem treballat per proporcionar als desenvolupadors un camí d’accés simplificat a Ethereum i IPFS. En configurar les primeres API i passarel·les IPFS públiques junt amb la nostra API Ethereum, vam crear una base Suite de desenvolupament Web3 per crear aplicacions descentralitzades. En donar suport a IPFS com a part de la nostra oferta d’infraestructures, hem habilitat l’emmagatzematge de documents, recursos artístics, música, vídeos, informació de xarxes socials, fotos i molt més per a milers d’usuaris, sense oblidar l’emmagatzematge segur i distribuït per al frontal. final d’algunes de les primeres aplicacions dApp. El nostre servei IPFS admet fixar i accedir a contingut fixat directament a través de l’API Infura i permet als usuaris accedir a dades fixades a la xarxa IPFS a través de la passarel·la.

Aquests són alguns altres avantatges que comporta l’ús d’Infura:

 • Es poden emmagatzemar grans quantitats de dades a l’IPFS i només es pot emmagatzemar el hash del fitxer a Ethereum.
 • Infura proporciona API segures, fiables, escalables i fàcils d’utilitzar per accedir a la xarxa Ethereum i a l’IPFS. Els desenvolupadors no s’han de preocupar per la infraestructura d’un node Ethereum o d’un node IPFS. D’això se n’encarrega Infura.
 • Infura proporciona punts finals públics habilitats per a TLS.
 • El codi és portàtil a la interfície d’Ethereum mitjançant JSON RPC, Web3.
 • Infura és pràcticament un ganivet suís per a desenvolupadors i també salva l’equip de desplegament del repte dels problemes d’escalabilitat.

Té previst Infura donar suport a altres cadenes de blocs en un futur proper??

Actualment, les API d’Infura admeten la cadena de blocs d’Ethereum (incloses les xarxes de proves mainnet i Ropsten, Rinkeby, Kovan i Görli) i altres plataformes Web3, com ara el sistema de fitxers interplanetaris (IPFS). La nostra missió és ajudar els desenvolupadors a construir aplicacions descentralitzades, si els desenvolupadors mostren una demanda creixent d’altres xarxes, les considerarem molt seriosament. Estaria molt bé saber si els vostres lectors demanen serveis similars a Infura per a altres xarxes.

Ens pot dir quina és la seva visió per a la web 3.0??

La bellesa de com Infura veu la web 3.0 és que volem proporcionar als milions de desenvolupadors del món les eines per respondre a la pregunta de com pot una capa descentralitzada a Internet canviar la manera com interactuem entre nosaltres. Estem veient que sorgeixen casos d’ús que tenen un gran potencial i continuarem fent les eines el més bones possibles per millorar les possibilitats d’èxit de cadascuna de les visions dels nostres desenvolupadors. La web 3.0 serà un concepte molt ampli, però creiem que donarà més potència i autonomia als usuaris finals de les aplicacions modernes..

Quins avantatges té Infura sobre els competidors?

Infura és la plataforma d’infraestructura web3 més fiable de l’ecosistema Ethereum. El panorama actual de la competència està format per altres empreses que ofereixen API i altres empreses que ofereixen nodes com a servei. Els participants afegits a l’espai confirmen que hi ha una necessitat real de productes i plataformes que simplifiquin l’accés a Ethereum. Infura és únic perquè podem a escala expert per gestionar canvis inesperats del trànsit d’usuaris o del volum de transaccions i hem demostrat ser una connexió més fiable i coherent amb Ethereum que la majoria de plataformes de tercers. Fes una ullada aquest post per saber com Infura ha donat suport a alguns dels llocs i aplicacions més grans de Web3 i DeFi, inclosos MetaMask Uniswap i Cryptokitties.

També proporcionem als desenvolupadors una passarel·la IPFS fiable, una maniobra API Eth2 per connectar validadors a Eth2, el primer d’Ethereum Funció d’optimització del gas per eliminar les molèsties de la gestió de transaccions i el suport per al Filecoin xarxa. En resum; Infura ofereix l’única plataforma Web 3.0 amb funcions completes per a desenvolupadors d’Ethereum.

Quines tendències de dApp veieu que s’estrenen el 2021?

 • Per a Ethereum, esperem que es continuïn superposant trajectòries de creixement exponencial: prova d’estabilitat i escalabilitat de la capa 2 (paquets acumulatius i canals d’estat), millor usabilitat i seguretat, més valor en les finances descentralitzades obertes i una major adopció de l’Ethereum empresarial a mesura que hi participen més institucions. Web 3.0.
 • Crec que podem veure algunes grans empreses consolidades entrar a l’espai en funció del treball que estem fent. De la mateixa manera, les eines i les empreses que entren a l’espai conduiran a una millora general de la usabilitat de les aplicacions descentralitzades.
 • DeFi continuarà millorant i serà més accessible per a una base d’usuaris més àmplia i començarà a interoperar amb les finances tradicionals.
 • El DeFi i el valor extret per miners (MEV) continuaran mantenint la pressió de les taxes elevada i forçant altres aplicacions com el vot (DAO), les subhastes (NFT) i fins i tot els pagaments als sistemes acumulatius de capa 2. En els propers quatre anys, imaginem que Ethereum es converteixi en un ferrocarril de pagament molt competitiu en general.
 • Crec que veurem sorgir més establecoines i un augment d’activitat al seu voltant en general. Vam poder veure la introducció de monedes de baixa volatilitat que no s’uneixen a un únic actiu, sinó que intenten mantenir un valor estable mitjançant l’equilibri entre molts actius.
 • Imaginem que Bitcoin s’assemblarà molt a Bitcoin per al futur proper. És probable que la narrativa del magatzem de valor s’enfortirà encara més i serà un recurs recomanable per als gestors de carteres.

Hi ha alguna cosa més que vulgueu explicar als lectors?

A principis de desembre vam adquirir qualsevol.emissor un equip de dos enginyers amb molt talent, Patrick McCorry i Chris Buckland, que van crear un servei de retransmissió de transaccions Ethereum que no només facilita molt el procés d’enviament de transaccions per a desenvolupadors i usuaris finals, sinó que també els impedeix invertir en despeses de xarxa gestionant activament el gas implicat en l’enviament de les seves transaccions.

Amb aquesta adquisició, vam llançar una versió alfa privada d’Infura Transactions (ITX), una forma simplificada d’enviar transaccions Ethereum. L’ús d’ITX elimina la necessitat que els desenvolupadors facin front a la complexitat de la gestió de les taxes de gas i podeu sol·licitar-ne l’accés aquí.

Els desenvolupadors podran:

 • Envieu transaccions sense haver de preocupar-vos per establir el preu adequat del gas
 • Beneficieu-vos de la infraestructura de control ITX que garanteix que les transaccions es publiquin de nou amb preus competitius del gas en lloc de quedar-se atrapats o retirats del grup de xarxes
 • Envieu les transaccions a Ethereum només una vegada i pagueu el mínim de gas possible que requereixen les condicions actuals de la xarxa per garantir que les transaccions s’extreguin amb èxit.
 • Pagueu el gas d’una transacció en nom dels seus usuaris.

Enllaços per a desenvolupadors:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner