Matthew Sullivan, conseller delegat de QuantmRE, Inc – Sèrie d’entrevistes

Matthew Sullivan és el CEO i fundador de QuantmRE. Empresari experimentat, Matthew té una trajectòria contrastada en innovació immobiliària a través de les seves experiències com a cofundador del Fons d’estratègia d’ingressos immobiliaris garantits de 50 milions de dòlars i com a fundador i president de Crowdventure.com, una empresa de finançament col·lectiu immobiliari..

AT: QuantmRE inverteix en béns immobles unifamiliars ocupats per un propietari mitjançant una participació. Podeu compartir amb nosaltres com funciona això??

EM: els acords EQRE de QuantmRE permeten als propietaris de propietats unifamiliars unifamiliars i condominis la possibilitat d’atorgar un dret econòmic a una part de la futura apreciació de la propietat a canvi d’una comissió o una altra contraprestació..

Un acord EQRE no és una transacció basada en préstecs o crèdits, sinó que és un instrument de finançament al consumidor basat en l’equitat dissenyat com una alternativa al deute hipotecari tradicional..

Els ingressos pagats al propietari es poden utilitzar per complementar els ingressos i els fons de jubilació, millorar la propietat, reduir el deute, diversificar la inversió i altres finalitats financeres..

AT: Hi ha una transferència de títol a la propietat?

MS: no: el propietari continua apareixent com a propietari del títol. QuantmRE registrarà a l’oficina del registrador del comtat una escriptura de confiança a la vostra propietat. Es tracta d’un embargament sobre la propietat que protegeix els nostres interessos, però no és un instrument de préstec, seguretat o permuta. El nostre acord amb el propietari és simplement un contracte amb el consumidor que recorda la nostra inversió en la propietat.

AT: Podríeu compartir amb nosaltres els vostres criteris de subscripció a l’hora de contractar aquests acords de renda variable?

EM: fem servir un estàndard de subscripció de tres nivells basat en la posició patrimonial de la llar. Cada nivell té en compte la LTV inicial, la LTV combinada d’origen i, segons el nivell, algun nivell de FICO i historial de rendiment de la hipoteca. Després de la transacció, el CLTV màxim és del 90%.

AT: heu declarat que us centreu en la propietat de Califòrnia. Hi ha regions o ciutats específiques a Califòrnia que podeu evitar o orientar?

EM: Com que els rendiments del Fons EQRE es determinen per l’increment del valor dels actius subjacents, pretenem orientar-nos a les àrees de Califòrnia que probablement experimentaran una bona apreciació del preu dels actius..


AT: Què passa amb el patrimoni un cop que un propietari ven la seva casa o si el propietari vol amortitzar QuantmRE abans de vendre la seva casa??

MS: el propietari ven un percentatge del patrimoni net de la seva llar a QuantmRE. A canvi, paguem al propietari amb dòlars EUA. Aquest actiu immobiliari que hem comprat al propietari, un percentatge del patrimoni net de la seva llar, entra en un fons amb altres fons propis d’altres propietaris. Les nostres fitxes d’inversió estan irrevocablement lligades a aquests fons d’actius. Els ingressos rebuts per la venda de les nostres fitxes d’inversió s’utilitzaran per finançar la compra d’interessos fraccionaris addicionals en residències unifamiliars.

Quan un propietari ven la seva casa, paga a QuantmRE el valor del percentatge de patrimoni net que hem comprat originalment, a més de l’apreciació / depreciació acordada associada a la nostra part de patrimoni net..

Si el propietari vol amortitzar QuantmRE i no vendre la seva casa, l’import de la devolució es basarà en el valor de la casa en el moment de la proposta de devolució, dins de determinades disposicions del nostre acord per garantir que QuantmRE no tingui pèrdues innecessàries patrimoni net en el cas que les condicions del mercat no siguin favorables en aquest moment.

AT: sovint mencioneu el terme “llibertat d’equitat”. Què significa això i en què beneficia el propietari?

EM: descrivim el nostre servei com a “Llibertat patrimonial”, ja que no hi ha préstecs, despeses d’interès ni pagaments mensuals associats a l’acord. El nostre programa de capital compartit està dissenyat per permetre als propietaris l’alliberament dels anomenats “diners morts” que es troben tancats a la renda variable de les seves llars sense assumir més deutes. Això vol dir que els propietaris ocupants, els propietaris de segones residències, les propietats de vacances i els habitatges amb ingressos o lloguers podrien accedir a quantitats significatives de capital sense interessos a pagar, sense pagaments mensuals i sense restriccions sobre com podrien gastar els diners.

AT: Què passa si el propietari deixa de pagar els impostos sobre la propietat o els pagaments de la hipoteca?

MS: El propietari de la propietat té la responsabilitat de mantenir correctament la propietat, pagar tots els impostos a la propietat a temps i assegurar-se que la propietat està correctament assegurada d’acord amb les disposicions del contracte de capital compartit amb QuantmRE. Si el propietari no pot fer aquests pagaments, QuantmRE pot intervenir i ajudar-lo a protegir el nostre patrimoni, tot i que el pagament de la hipoteca i de tots els impostos és un terme important i clau del nostre acord.

 

AT: Heu optat per associar-vos amb Securrency per incorporar els inversors i encunyar-los. Ens podeu explicar més sobre aquesta associació??

MS: Securrency proporciona una peça tecnològica fonamental a l’oferta de QuantmRE, que és proporcionar un servei de validació fora de la cadena que ens permet controlar la distribució dels nostres tokens recolzats en actius. Amb la tecnologia de Securrency, podem determinar l’estat KYC i AML d’un inversor potencial, emetre fitxes de valors i fer un seguiment del canvi de propietat fins a un nivell fraccionari. La capacitat de mantenir una taula de límits actualitzada és un requisit crític de la llei de valors, així com la possibilitat de distribuir dividends i substituir les fitxes perdudes o robades. El més important, Securrency ens permet controlar de forma fiable com, on i quan les nostres fitxes es mouen de cartera en cartera. Això significa que som capaços de complir els requisits més estrictes de BSA, AML i KYC per a les nostres ofertes, tant per a inversors nacionals com internacionals..

AT: us heu associat amb Prime Trust, ens podríeu explicar més sobre aquesta associació??

MS: l’associació de QuantmRE amb Prime Trust permet als inversors comprar fitxes de valors EQRE sense necessitat de la seva pròpia cartera digital: Prime Trust actua com a custòdia regulat i assegurat d’aquests actius digitals i és capaç de mantenir actius digitals com EQRE en nom de inversor.

AT: Podeu fer-nos-ho saber quan espereu iniciar el STO per al testimoni EQRE?

EM: els inversors acreditats poden invertir en tokens EQRE avui visitant-los www.QuantmRE.com.

AT:  Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir sobre QuantmRE?

En aportar les tecnologies Blockchain al sector immobiliari d’una manera regulada i conforme, QuantmRE torna a imaginar la manera com es financen les cases. Al mateix temps, resolem diversos problemes relacionats amb el valor intrínsec dels tokens, que creiem que generaran nous nivells de confiança per als tokens recolzats en actius i proporcionaran el llançador per a l’adopció massiva d’ofertes de tokens de seguretat criptogràfica..

Gràcies per l’entrevista, sembla un dels projectes immobiliaris més singulars. Per a aquells que vulguin obtenir més informació, visiteu el Lloc web QuantmRE STO o visualitzeu la pàgina de detalls de la llista de fitxes QuantmRE.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map