Jim Dowd, fundador i director general de North Capital – Sèrie d’entrevistes

James Dowd és fundador i CEO de Valors privats de capital nord (NCPS), un intermediari registrat centrat en la creació, col·locació i compensació de valors exempts; North Capital Investment Technology (NCIT), que proporciona tecnologia per al mercat de valors exempt; i North Capital Inc., un assessor d’inversions registrat. NCPS és el broker-dealer designat per a moltes plataformes de finançament de valors en els primers mercats de renda variable, béns arrels, fons privats i valors de valors..

North Capital recentment va completar el procés d’aprovació de membres amb FINRA i va aconseguir l’acceptació de l’informe d’operacions inicials del formulari ATS per la SEC. Per a aquells que no estiguin familiaritzats amb aquest formulari, el que el fa tan important per a North Capital i els seus clients?

Gran pregunta. Els nostres clients i molts altres emissors, inversors i intermediaris que participen en mercats de valors privats volen veure més transparència i liquiditat als mercats privats. La inversió en operacions privades ha suposat tradicionalment un compromís de capital mínim de 7 a 10 anys, ja que normalment no hi ha liquiditat provisional ni cap pla de sortida definitiu. Tinc una inversió privada que ha estat pendent durant 19 anys, una altra que ha estat viva durant 14 anys, sense oblidar les moltes inversions que no van funcionar. Un cop algú realitza una inversió privada, si pensa o canvia d’opinió, és massa tard. Gairebé tots els inversors que destinen a ofertes privades ho saben o haurien de saber-ho, i a la majoria els agradaria tenir liquiditat i descobrir els preus reals dels títols privats de les seves carteres. Esperem que el nostre ATS ajudi a realitzar aquesta visió, almenys per als emissors, inversors i intermediaris que la comparteixen.

El llançament d’aquest ATS serveix com una extensió natural a la infraestructura de valors privats existent de North Capital, TransactCloud. Què és TransactCloud?

TransactCloud és la nostra primera pila de tecnologia API que facilita l’oferta principal de valors exempts. Treballem amb emissors i intermediaris professionals (corredors, RIA i plataformes de finançament) per permetre l’oferta, transaccions, processament de documents, depòsit en garantia, pagaments i compensació de valors exempts en línia.

Podeu aclarir la postura de North Digital respecte als actius digitals com el bitcoin o en valors digitals com els tokens de seguretat?

Per tenir clar aquest punt, nosaltres mateixos no invertim en actius digitals; proporcionem infraestructura per permetre el comerç de valors d’actius digitals a través del nostre mercat regulat, el PPEX ATS. No comerciarem fitxes de criptomonedes ni utilitats. Les regulacions de la SEC relacionades amb sistemes de negociació alternatius són molt clares: les ATS només serveixen per al comerç de valors. També llistarem i negociarem valors exempts no digitals.

North Capital també ofereix oportunitats d’inversió que es consideren “alternatives frontereres”. Podríeu compartir alguns detalls sobre què podríeu considerar alternatives frontereres?

“Frontera” en el context de la gestió de la inversió es refereix als mercats emergents més emergents. Hem encunyat el terme “alternativa fronterera” per transmetre la mateixa idea. Alguns exemples serien inversions en art, col·leccionisme, bon vi, piscines de litigis, moneda digital, cavalls de cursa, atletes, etc. Espero plenament que en deu anys, alguns dels aquestes hauran esdevingut alternatives principals. El crèdit privat és un bon exemple, fa deu anys, el crèdit privat es considerava exòtic; avui hi ha fons registrats que inverteixen en crèdit privat i es considera una classe d’actius alternativa principal.

North Capital ha participat en més de 1.000 ofertes primàries per un total de 1.900 milions de dòlars. Quines són algunes d’aquestes ofertes notables?


És difícil distingir ofertes específiques. Tenim tants grans socis que fan treballs innovadors. Grups com Jamestown, Crowdstreet, RealtyMogul, RichUncles, Securitize, SportBLX, Exponential, Roofstock, Mythic Markets, Otis, Commonwealth, SeedInvest. Quadrant Biosciences té una oferta Reg A + que estem treballant ara mateix ~ la nostra primera col·laboració amb WeFunder. Metaurus és un dels nostres socis, dirigit per un equip amb talent dirigit per Rick Sandulli i Jamie Greenwald, amb qui vaig treballar fa 30 anys a Bankers Trust. Tenen dos productes llistats a l’estil de l’ETF que estan protegits per patents i que poden revolucionar la manera com els inversors de renda variable assumeixen riscos. Sé que deixo a algú fora, així que us demano disculpes per endavant.

Podríeu compartir alguns dels serveis de broker / concessionari que ofereix la vostra empresa?

Som un broker-dealer de servei complet d’ofertes privades i d’altres exemptes, juntament amb empreses d’inversió com a fons d’inversió i ETF. També som un agent de garantia d’ofertes privades, inclòs el de tercer qualificat per a les ofertes de Reg CF. El suport al compliment és fonamental per a totes les nostres activitats: ajudem els emissors i les plataformes a complir les lleis sobre valors. L’any passat ens van aprovar per negociar ofertes EB5, però aquest mercat està tancat per ara, atesa la pandèmia COVID-19.

Quin tipus de serveis de custòdia s’ofereixen?

Avui custodiam efectiu, valors privats i accions de fons d’inversió. Encara són primers dies per al nostre negoci de custòdia i hem limitat deliberadament el llançament per permetre’ns provar sistemes i procediments. Però aquest és un segment de gran creixement del nostre negoci.

També podeu compartir alguns detalls sobre els serveis d’assessorament que s’ofereixen?

La part assessora del nostre negoci es realitza a través d’un assessor d’inversions separat registrat a la SEC. Es tracta d’una empresa de planificació financera i gestió de patrimoni habilitada per la tecnologia, juntament amb una pràctica d’assessorament a mida i consultiva per a oficines familiars i empresaris.

La firma també ofereix solucions d’inversió basades en tecnologia a corredors, bancs, gestors de fons, plataformes de finançament i emissors privats. Quines són algunes d’aquestes solucions?

Pel que fa a l’assessorament, la plataforma evisor és una plataforma de gestió financera i de planificació financera en línia. Actualment, treballem amb un banc en un programa pilot i l’integrem en el nostre negoci d’assessorament més ampli i 401.000 milions. Pel que fa a les ofertes exemptes / broker-dealer del nostre negoci, TransactCloud és una col·lecció de productes i serveis utilitzats per emissors i intermediaris professionals per a les ofertes de valors en línia.

Gràcies per dedicar-vos el temps per respondre les nostres preguntes. Els lectors que vulguin obtenir més informació haurien de visitar Valors privats de capital nord.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map