George Waller, conseller delegat de Blocksafe Technologies – Sèrie d’entrevistes

George és el conseller delegat de BlockSafe Technologies. George és cofundador de StrikeForce Technologies, Inc. i és empresari i tecnòleg amb més de 30 anys en la indústria de la informàtica. George va tenir un paper fonamental en la introducció de dues de les principals tecnologies de seguretat cibernètica, és a dir, l’autenticació fora de banda i el xifratge de pulsació de tecles al mercat. Avui en dia, aquestes tecnologies s’utilitzen àmpliament en els sectors bancari, sanitari, educatiu, fabricant i governamental.

Abans de fundar StrikeForce, George va exercir de vicepresident executiu i estratègic en cap a: Connexus Corporation, RxRemedy, TeachMeIT, Incubation Systems i HealthSCOUT.

George va estudiar enginyeria aeroespacial a l’Acadèmia d’Aeronàutica.

AT: No hi ha dubte que el pirateig i la criptomoneda robada són un problema enorme a la indústria. Què us va fer decidir a fer front a aquest repte??

GW: Com a entusiasta de la cadena de blocs i de les criptomonedes, només tenia sentit aplicar els nostres anys d’experiència desenvolupant programari de ciberseguretat a un problema evident que afectava la indústria de les criptomonedes. És clar que aquest és un problema que cal resoldre abans que el mercat i la tecnologia puguin madurar per arribar al punt d’adopció massiva.

AT: CryptoDefender ™ sembla ser el vostre producte insígnia dissenyat per ajudar els usuaris a iniciar sessió amb seguretat a les seves carteres criptogràfiques i evitar el registre de claus, el clics, etc. Vaig voler aprofundir en algunes d’aquestes funcionalitats. Per començar, ens podeu parlar del xifratge de pulsació de tecles i de com funciona?

GW: el xifratge de pulsació protegeix immediatament totes les pulsacions de tecles que s’escriuen en un teclat d’ordinador o dispositiu mòbil. La tecnologia ignora la ruta tradicional que fa el sistema operatiu d’un telèfon en introduir les tecles premudes a la pantalla. Normalment, això permet que les dades introduïdes siguin visibles per a qualsevol usuari de programari maliciós per controlar el que s’escriu. En canvi, el xifratge de pulsació xifra la informació escrita i la insereix directament als camps desitjats, evitant que el programari maliciós supervisi el que s’ha escrit.

AT: La modificació anti-porta-retalls és una altra característica de CryptoDefender ™. Què és això exactament?

GW: la modificació contra el porta-retalls protegeix el mecanisme de copiar i enganxar als equips d’escriptori. El segrest del porta-retalls és quan un programa de programari maliciós espera que es copiï una adreça d’enviament de bitcoins a la memòria intermèdia del porta-retalls, i després reemplaça l’adreça d’enviament a la cartera amb l’adreça de la cartera del pirata informàtic, tan aviat com premeu “enviar transacció”, les vostres fitxes són s’envia automàticament a una altra persona i, quan això passa, no hi ha manera de recuperar-vos les fitxes.

AT: oferiu un navegador segur com una de les funcions del producte CryptoDefender ™. Aquest navegador està dissenyat per a ús d’escriptori o mòbil?

GW: aquest producte és només per a dispositius mòbils, és un dispositiu segur & navegador endurit que impedeix els atacs del navegador.

AT: Anti-Clickjacking i Anti-Screen Capture és una mica més fàcil d’entendre per a l’usuari mitjà. Sembla que és una cosa que ofereixen altres productes antivirus més habituals, per què un usuari hauria de triar BlockSafe Technologies ™?

GW: sovint aquesta no és una característica que s’ofereix en la protecció antivirus més tradicional. Moltes aplicacions antivirus principals actuen de manera reactiva, centrant-se en controlar allò que es descarrega o s’instal·la en un dispositiu i, després, fa referències creuades amb una base de dades d’amenaces conegudes. Sovint no tenen la funcionalitat de supervisar tot el que passa internament, si es controla la pantalla, si es tracta d’un ús autoritzat, etc. BlockSafe Technologies crea solucions de programari dissenyades per a propòsits específics on identifiquem les amenaces de malware més grans i després dissenyem solucions que atendre les necessitats específiques dels ecosistemes de criptomoneda i blockchain.

AT: Teniu previst oferir programari empresarial per garantir intercanvis. Quina és la data prevista de llançament d’aquest programari?


GW: ExchangeDefender ver 1.0 ja està disponible.

AT: Com teniu previst mantenir-vos per davant dels mals actors de l’espai?

GW: Un dels rols més crucials que tenim com a professionals de la ciberseguretat és ser constantment conscients de les eines i mètodes en constant evolució que s’utilitzen per obtenir accés no autoritzat a comptes personals i, finalment, robar criptomonedes i altres actius digitals. Actualment, les eines utilitzades pels pirates informàtics creixen constantment en sofisticació. Monitoritzem el panorama de la ciberseguretat les 24 hores del dia, disseccionant atacs i vectors d’atacs per poder estar sempre un pas per davant.

AT: Heu decidit llançar una STO i, segons el meu coneixement, sou la primera empresa de programari a fer-ho. Què et va fer decidir a seguir per aquest camí?

GW: Actualment, hi ha altres que han llançat STO’s. El motiu pel qual vam llançar una STO és perquè creiem en el blockchain. No només vam veure l’oportunitat d’aprofitar un nou mètode de recaptació de fons, sinó que som entusiastes i creients de com el blockchain pot canviar el món. Ens encanta la idea de ser una de les primeres empreses de programari a obtenir finançament d’aquesta manera, de la mateixa manera que som pioners en el camp de la ciberseguretat de blockchain, també volem ser pioners en la manera d’estructurar l’empresa..

Creiem que com a empresa que obre el camí avui, establim un precedent per al demà. Mantenint-nos amb els més alts estàndards possibles de compliment normatiu, podem ajudar a establir el llistó per a les start-ups STO i blockchain del futur.

AT: Quina empresa que ajuda amb el procés STO?

GW: el grup assessor de PCG ens ajuda.

AT: Quin és el vostre casquet dur??

GW: Ja hem assolit la nostra tapa tova, la nostra tapa dura és de 27 milions de dòlars.

AT: Qualsevol altra cosa que vulgueu explicar-nos sobre BlockSafe Technologies ™?

GW: La ciberseguretat, o la manca d’ella, i l’amenaça de pirateria informàtica és l’obstacle més gran que amenaça el creixement de les criptografies i les cadenes de blocs. El pirateria, el robatori i la delinqüència s’han convertit en sinònims de la indústria. Els inversors a tot el món dubtaran d’invertir en la criptografia & espai blockchain si no hi ha confiança. Seran la infraestructura de ciberseguretat i els desenvolupadors de programari els que inculquin la confiança necessària per a institucions, empreses i inversors per adoptar plenament aquesta tecnologia emergent..

AT: Gràcies per acceptar aquesta entrevista, us desitgem molta sort amb la vostra STO. 

Per obtenir més informació sobre aquesta STO, consulteu la pàgina de detalls del testimoni Blocksafe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map