Erich Spangenberg, conseller delegat d’IPwe – Interview Series

Erich Spangenberg és el CEO i fundador d’IPwe, una empresa que utilitza blockchain i intel·ligència artificial per crear la classe d’actius de patents. També va ser fundador de nXn Partners, una empresa centrada en l’anàlisi predictiva. Va ser el fundador i CEO d’IPNav, una empresa que va ser un dels pioners en la monetització de patents.

AT: Podeu fer una breu visió general de com IPwe planeja revolucionar el mercat de les patents?

EP: IPwe està aprofitant la tecnologia, en particular, IA i blockchain, experiència i canvis en les actituds del mercat per crear la classe d’actius de patents. Es gasten milers de milions en regular, obtenir i mantenir les patents i els rendiments dels propietaris i de la societat són baixos. Anem a ajudar a solucionar-ho. La IA i el blockchain fan que les coses siguin molt més fàcils d’entendre i siguin molt més transparents. Els actius intangibles (i les patents són un dels actius intangibles clau per a moltes empreses) són massa importants per ignorar-los i deixar-los sota rendiment sota la gestió de persones que no són gestores d’actius..

AT: feu servir una cadena de blocs pública o privada?

EP: Registre global de patents d’IPwe, el primer registre de patents del món, i la nostra plataforma de transaccions es basen en Hyperledger Fabric. Després d’avaluar altres solucions, vam arribar a la conclusió que el nostre mercat s’ofereix millor mitjançant una cadena de blocs privada; no estem davant d’un producte fungible en què les qüestions amb qui esteu relacionant-vos no tenen importància. Construirem components públics com a part del nostre full de ruta de productes, però el mercat trigarà a acceptar aquestes solucions.

AT: Com educareu les empreses a registrar patents al blockchain?

EP: Tenim la sort que el nostre equip directiu sigui ben conegut a l’espai i tingui àmplies connexions amb actors clau de la indústria i els sectors governamentals i sense ànim de lucre. Aprofitant aquestes connexions, arribem a una gran quantitat de propietaris de patents mundials. El 2019 veureu que IPwe fa publicitat més agressiva i augmenta el seu perfil.

AT: Un dels vostres objectius és facilitar l’accés a qualsevol patent des de qualsevol oficina del món. Quin incentiu tindran aquestes oficines per utilitzar el blockchain?

EP: moltes de les 200 oficines de patents del món ja entenen la importància de la cadena de blocs i la seva capacitat per augmentar la transparència i millorar coses com ara com es registra el títol. Les oficines més avançades ja conversen amb nosaltres i anunciarem iniciatives amb elles el 2019. No venem res a aquestes oficines de patents, no busquem ingressos a les oficines de patents. El que oferim és una manera perquè aquestes oficines compleixin millor la seva missió pública. Hi participaran tots? No, ja que hi ha algunes oficines que tenen creences curioses que la seva missió és fer alguna cosa que no sigui servir els innovadors i la societat; els desitgem bé i creiem que aviat reconeixeran que poden jugar un paper important en la millora del sistema de patents.

AT: La cadena de blocs IPwe està vinculada a la vostra plataforma d’anàlisi de patents, Zuse. Podeu explicar com Zuse és capaç d’estimar el valor d’una patent i la seva validesa?

EP: Zuse ha estat en desenvolupament durant deu anys i és l’únic sistema d’anàlisi que coneixem que pot reclamar ser central i implicar-se directament en més de 3.000 milions de dòlars de transaccions de llicències i finançament identificats i recaptar més de 1.400 milions de dòlars de capital. part d’una estratègia per invalidar les patents. Zuse ha estat utilitzat per experts en casos recents de patents dels EUA. El “com” és bastant complex i els llibres blancs estan disponibles al nostre lloc web per a aquells que vulguin aprofundir, però el sistema imita de prop la metodologia que fan servir els experts per avaluar la validesa. Els nostres esforços de valoració avancen i anunciarem una iniciativa al desembre com a part d’un esforç conjunt amb participants clau de la indústria, comptabilitat i acadèmics que avançarà la valoració de patents a un nou nivell..

AT: Un dels objectius previstos per IPwe són les transaccions de patents més barates. Com ajudarà el blockchain a aquests estalvis de costos??

EP: ja hem anunciat els nostres preus per a les transaccions tradicionals: el 10% del preu de compra o del preu de la llicència, que es compara amb les taxes actuals del 25% del mercat i el preu d’altres serveis que els propietaris paguen per coses com la quota de manteniment anual superior a 50 % inferior al que paguen actualment els propietaris de patents. Utilitzem una varietat de tecnologia (inclosos els contractes intel·ligents basats en Hyperledger) per reduir els costos de transacció. Com que estem fent que el pastís sigui més gran, encara hi ha un paper fonamental per als proveïdors legals, de corredors i d’altres serveis de patents que volem treballar per millorar el sistema i augmentar el volum de transaccions. Un objectiu clau d’IPwe és reduir dràsticament el cost de la propietat de les patents.

AT: IPwe no va buscar cap ICO, feliç amb aquesta decisió?


EP: Un ICO no era una opció viable per a IPwe. Al cap i a la fi, som una solució de mercat B2B. Avui la majoria de les grans empreses simplement no poden superar els problemes regulatoris plantejats per les ICO tradicionals. Això canviarà, però trigarà temps. També creiem que obligar els clients a fer transaccions amb vosaltres només mitjançant un testimoni únic no és una manera viable de transaccionar o construir una plataforma..

AT: Què tal les ofertes de fitxes de seguretat: tenen un paper en el futur d’IPwe o en el futur del mercat de patents?

EP: Les STO són ​​una cosa completament diferent de les ICO al nostre parer. Som enormes fans de les OTS que compleixen la normativa i farem servir estructures OTC tant per a IPwe com per a les nostres solucions de finançament de patents. Es tracta d’un gran desenvolupament en l’espai de patents que es farà evident aviat quan anunciem els nostres primers dos finançaments STO el mes que ve.

AT: no sembla que IPwe estigui buscant eliminar els intermediaris que existeixen al mercat de patents actual, per què?

EP: Les patents són actius complexos i certs intermediaris tindran un paper crític en el futur i alguns, esperem, canviaran els seus models de negoci o desapareixeran. A molts els agrada distingir els advocats com a intermediaris que no generen valor i, tot i que això pot ser cert en alguns contextos, no ho és a l’espai de patents. Creiem que el seu paper pot canviar ja que se centraran en serveis de més valor, però creiem que tenen un paper important en el nou mercat que IPwe està ajudant a crear. Els intermediaris de patents que cobren taxes desorbitades per, per exemple, no fan res més que fer pagaments anuals a les oficines de patents; pensem que els seus dies d’explotació d’aquest tipus d’ineficiències són limitats..

Creiem que alguns dels abusos i negatius del sistema: trolls de patents, infractors eficients i patents de menor qualitat, per exemple, seran abordats i corregits per aquests mateixos canvis. Els intermediaris que adopten la intel·ligència artificial i les eficiències transaccionals que es poden aconseguir mitjançant blockchain i que es centren en serveis d’alt valor ho faran encara millor a mesura que s’expandeixi el mercat. Desapareixeran els ganduls i els ludites.

AT: Si tornem a visitar IPwe d’aquí a uns anys, de què parlarem respecte a les patents i al mercat de les patents?

EP: Els canvis més importants que faran la IA i el blockchain és que els nous administradors probablement assumiran la classe d’actius de patents i, a mesura que el capital es faci més còmode amb les patents, el finançament basat en patents augmentarà dramàticament i els propietaris de patents grans i petits utilitzaran regularment patents per accedir al capital. Els actius intangibles (que inclouen les patents) són la majoria de balanços de la majoria de les empreses. Avui en dia, aquests actius estan gestionats en gran part per departaments diferents de finances i no s’entenen bé per tipus de finançament. Això canviarà i serà un canvi per a millor.

AT: Gràcies per l’entrevista. Tothom que vulgui obtenir més informació pot visitar el IPwe al nostre lloc web o podeu llegir l’article del nostre perfil IPwe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map