Darren Marble, conseller delegat d’Emissió – Sèrie d’entrevistes

Fa poc vaig tenir el plaer d’entrevistar Darren Marble, director general d’Issuance. A través del seu paper com a conseller delegat de CrowdFundX, Darren té una àmplia experiència en la comercialització d’IPOs Reg A + i Ofertes de seguretat digital per a inversors institucionals i minoristes. Aquesta experiència s’alinea perfectament amb Issuance (una plataforma que connecta els emissors de seguretat digital amb els inversors), ja que Darren sap el que busquen els inversors i el que es necessita per a una oferta satisfactòria i satisfactòria. Consulteu l’entrevista següent per obtenir més informació sobre Emissió.

RS: Ens podeu explicar una mica sobre què fa l’emissió i la visió a llarg termini??

DM: Issuance està desenvolupant un banc d’inversions amb tecnologia per a emissors de valors digitals, un modern Goldman Sachs. La nostra visió és ser el banc d’inversió líder en valors digitals, que creiem que és la propera megatendència dels mercats de capitals.

Creiem en els mercats regulats, en la protecció dels inversors i confiem que els EUA seran el mercat líder mundial de valors digitals.

RS:  Emissió va anunciar recentment l’adquisició de CrowdFundX, com s’integrarà aquesta adquisició amb Emissió?

DM: Emissió ha executat una carta d’intencions (LOI) per adquirir els actius de CrowdfundX (CfX), una empresa de màrqueting FinTech coneguda per la comercialització d’algunes de les ofertes de valors digitals (DSO) i de la regulació (Reg) A + IPO més notables de la indústria. Alguns dels clients de CfX inclouen Virginia Black Whisky de Drake, KODAKOne i tZERO, entre d’altres..  

Els bancs d’inversió dominants del futur barrejaran eficaçment la tecnologia de valors digitals amb els serveis financers tradicionals. L’emissió en el seu nucli principal és una empresa tecnològica, mentre que CfX és una empresa de serveis amb clients destacats de la indústria i fluxos d’ingressos establerts. Com a tal, CfX és una adquisició natural per a l’emissió.  

La transacció, que es preveu que tancarà el febrer de 2019, estarà subjecta a la deguda diligència i a documents legals definitius acceptables per a totes les parts. Un cop finalitzada, la marca CfX quedarà aturada i Issuance serà la marca duradora.  

RS: En què es diferencia la vostra plataforma de plataformes d’emissió similars, com Securitize, per exemple?

DM: L’emissió és dedicada al màrqueting d’acords i a la captació de capital, que és el punt de major dolor del mercat. Actuem com a pont entre les plataformes de tokenització i les plataformes de comerç secundàries, ja que cap d’aquests jugadors no és cap veritable augment de capital.

Al setembre, vam anunciar una associació estratègica amb Securitize per donar als seus clients una exposició a la xarxa d’inversors adequada i augmentar la seva probabilitat de finançament. Per contra, Securitize ofereix una solució de tokenització provada per als nostres clients, que requereixen una solució de conformitat provada per al comerç dels seus valors digitals..

RS: Com es publica l’emissió a possibles inversors?

DM: Issuance està desenvolupant una aplicació que permetrà als emissors emetre les seves ofertes directament a inversors autenticats i interessats. Els emissors pagaran una comissió a l’emissió cada vegada que envien un missatge a un inversor a la nostra plataforma, amb la tarifa que varia en funció del tipus d’inversor enviat. Per exemple, un missatge a un inversor institucional comportarà una comissió més alta que un missatge a un inversor acreditat.

L’emissió està en procés d’associar-se amb un broker-dealer, cosa que ens permetrà captar comissions d’èxit quan els inversors obtinguts a través de l’emissió inverteixin en un acord.  

Es preveu que l’aplicació d’emissió estigui disponible a mitjan 2019. Mentrestant, venem contractes tradicionals d’assessorament i màrqueting en què l’emissió serveix d’introductor entre els nostres clients emissors i la nostra xarxa d’inversors. Hem mantingut relacions de confiança amb alguns dels inversors en actius digitals més actius de tot el món i hem obtingut capital amb èxit mitjançant aquest model per a diversos clients. Els nostres compromisos d’assessorament i màrqueting es venen segons un model de tarifa per servei, on l’emissió es paga mensualment.

RS: el vostre lloc web assenyala que l’emissió “proporciona incentius únics per als inversors”, ens podeu indicar quins incentius ofereix l’emissió que la diferencien??

DM: Els inversors solen voler accedir a les millors ofertes en les rondes amb major descompte. L’emissió té accés a algunes de les ofertes més propietàries i desitjables de la indústria, cosa que és un incentiu perquè els inversors (especialment els inversors institucionals i els fons d’actius digitals) treballin amb nosaltres.

Com a exemple, acabem de signar una empresa de biotecnologia que cotitza a la NASDAQ i que gestiona el que creu que és una oferta històrica de valors digitals (DSO). L’empresa té un límit de mercat de 250 milions de dòlars i s’ha cotitzat en borsa a NASDAQ durant més d’una dècada. Aquest és un dels DSO més exclusius de la indústria i Issuance té accés exclusiu a l’oferta. La recepció inicial dels nostres inversors ha estat increïblement positiva i acreditarà encara més l’emissió com a empresa amb un veritable flux d’operacions propietàries. 

RS: l’emissió “permet que els inversors només rebin determinades ofertes”, ens podeu explicar com funciona i com és beneficiós per a inversors i emissors??

DM: El problema de les plataformes actuals és que estan centrades en l’emissor i comercialitzen cada acord que porten a tots els inversors de la seva base de dades. A més, la majoria dels inversors en aquestes plataformes són inversors minoristes autodirigits. Aquest enfocament ha donat lloc a un escenari de pèrdua-pèrdua-pèrdua per a emissors, inversors i plataformes. És una de les grans raons per les quals les plataformes de finançament participatiu no han tingut cap èxit real fins ara.

La nostra estratègia per resoldre aquest problema és contraintuitiva, però senzilla: l’emissió es resoldrà primer per als inversors. La nostra aplicació s’adaptarà als inversors (el segment més buscat del mercat) i ens assegurarà que protegim la seva privadesa i, el que és més important, el seu temps..   

L’aplicació d’emissió recopilarà el perfil d’inversor i oferirà informació sobre les preferències durant el procés d’inscripció, que es pot completar a través de la pròpia aplicació o mitjançant els nostres representants de vendes institucionals que aportaran informació del perfil en nom dels inversors..  

Mitjançant la recopilació d’informació de perfil i preferències per endavant, l’emissió sap quines ofertes estan interessades a veure als inversors i quines ofertes no tenen cap interès. Quan un emissor paga una comissió per comercialitzar el seu acord a un inversor institucional, per exemple, aquest acord només ser enviat a un inversor que hagi expressament expressat el seu interès en aquest tipus d’operacions.

Penseu-ho com una tecnologia que coincideix. Si coincidim millor amb les ofertes adequades, amb els inversors adequats, en el moment adequat, augmentem la conversió i tothom guanya.

RS: Ens podeu explicar alguna cosa més sobre el sistema de classificació que existeix a la plataforma?

DM: Estem desenvolupant un algorisme sobre el qual podem compartir més informació quan llancem.

RS: Quins són els criteris més importants que podeu recomanar als emissors per assolir un alt rang dins de la plataforma?

DM: L’emissió es centra en treballar amb empreses establertes i empreses cotitzades en borsa. En última instància, els emissors que tenen les ofertes amb més riscos i que ofereixen als inversors els termes més justos i convincents tindran una classificació més alta a la nostra aplicació.

RS: Emissió ofereix serveis de recanvi, ens podeu explicar una mica sobre aquests serveis i els seus avantatges??

DM: Emissió ofereix serveis de suport al mercat de recanvi per a emissors que recapten amb èxit capital i enumeren els seus valors digitals a una plataforma de negociació secundària. La captació de capital és només la meitat de la batalla: els emissors han de continuar comercialitzant agressivament els inversors després de la recaptació per augmentar la visibilitat, la liquiditat i la capitalització de mercat dels seus valors digitals..

L’assistència al mercat de recanvi és un dels serveis més ignorats però crítics que els emissors de valors digitals necessitaran per tenir èxit a llarg termini. Actualment, l’emissió ofereix contractes d’assistència postvenda amb terminis de 6 o 12 mesos, amb les nostres condicions de 12 mesos amb un lleuger descompte mensual..

RS: Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir sobre el vostre projecte?

DM: Actualment, l’emissió augmenta la nostra pròpia ronda de capital i alguns dels nostres inversors actuals i compromesos inclouen Alpha Omega Capital Partners, Slim Ventures, Proactive Capital i Business Instincts Group, per citar alguns..  

Si voleu invertir en l’ecosistema de valors digitals i voleu una empresa amb un equip, tracció i ingressos provats, diria que som una gran aposta i els nostres inversors hi estarien d’acord. Per accedir al nostre paquet d’inversions complet, visiteu www.issuance.com.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner