Danny Oyekan, fundador i CEO de Dan Holdings – Sèrie d’entrevistes

Danny Oyekan, fundador de Dan Holdings i de l’aplicació global de pagaments socials Aplicació de monedes, porta anys construint solucions de pagaments socials i blockchain a l’Àfrica i a tot el món amb l’objectiu de pagaments totalment sense fronteres.

Heu participat amb Bitcoin des del 2012, com vau descobrir inicialment aquesta criptomoneda?

Vaig descobrir Bitcoin al principi des dels jocs de vídeo. Em vaig interessar molt pel creixement dels mons virtuals i em vaig adonar que hi ha potencial per crear economies virtuals dins d’ells. A partir d’aquí, vaig començar a mirar com podia ajudar a crear canvis dins de la meva pròpia comunitat i a l’estranger mitjançant criptomoneda i fundada Dan Holdings. Dan Holdings inverteix en tecnologia d’avantguarda com blockchain i desenvolupa tecnologia pròpia que ajuda les comunitats mundials a enviar-se criptogràfiques d’una manera fàcil i directa..

Més recentment, es va llançar el nostre equip Aplicació de monedes, una aplicació que proporciona als usuaris dels mercats emergents la llibertat d’emmagatzemar, enviar i rebre moneda digital de manera eficient a través de les fronteres. La cartera digital, disponible actualment a IOS i Android, admet quatre criptomonedes, Bitcoin, Ethereum, Dollar Coin i NGN Coin, amb rampes interiors i externes mitjançant transferència bancària, targetes de dèbit / crèdit i altres criptomonedes. Coins App és una de les poques carteres digitals de la regió que ofereix transaccions instantànies sense comissions ocultes.

També hem estat treballant en altres aplicacions que seran complementàries a l’aplicació Coins, com ara un component de missatgeria social i una targeta de dèbit virtual que permetrà als usuaris enviar pagaments i fer compres amb els seus fons de criptografia en línia..

Heu afirmat que el millor cas d’ús de DeFi és a l’Àfrica, podríeu aprofundir en les vostres idees?

En la meva experiència de llançament i creixement de l’aplicació Coins durant els darrers mesos, em vaig adonar que no era fàcil per a tots els usuaris omplir amb èxit els nostres requisits de KYC per motius de privadesa. La infraestructura de finançament descentralitzada ajudaria a reduir alguns d’aquests requisits i permetria a tothom posseir i gestionar una cartera de criptomoneda. DeFi també pot ajudar a 31 per cent de la població mundial (60 milions només a Nigèria) que no són bancaris, proporcionant-los accés a una aplicació mòbil DeFi com a sistema bancari.

Com el # recentProtestes d’EndSARS contra la brutalitat policial va provocar que el Banc Central de Nigèria prohibís certs comptes bancaris dels que envien fons per ajudar els manifestants, persones que comencen a mirar la criptomoneda, concretament el bitcoin, per moure els seus fons.

Heu creat l’aplicació Coins com a aplicació global de pagaments socials. Podríeu parlar de què es tracta i de les regions a les quals esteu orientant actualment?

L’aplicació Coins permet als usuaris enviar i rebre pagaments d’igual a igual que comprar, vendre i emmagatzemar diverses monedes digitals. Les transaccions a l’aplicació són perfectes i es poden processar retirades i dipòsits mitjançant transferència bancària, targetes de dèbit i crèdit o criptomoneda. Tots els intercanvis de divises digitals i totes les transaccions a l’ecosistema són gratuïtes.

L’aplicació Coins està orientada als mercats emergents i actualment està disponible a cinc països africans: Nigèria, Ghana, Tanzània, Kenya i Uganda. El 2021, l’aplicació Coins s’estendrà per més de 50 països, a partir del primer trimestre amb Egipte, Sud-àfrica, Mèxic, Estats Units i països de l’Orient Mitjà. Coins App té com a objectiu ser una aplicació global que permeti a qualsevol persona, en qualsevol part del món, comprar i enviar criptomoneda a través de fronteres.

Actualment viviu al Carib a l’illa de Barbados, ens podeu explicar l’ecosistema d’actius digitals d’aquesta illa?

Fa poc em vaig mudar de l’illa de Barbados a Dubai, però, puc dir que l’illa és bastant nova per als actius digitals però que creix ràpidament en els índexs d’adopció. Actualment, moltes nacions del Carib treballen per desenvolupar monedes digitals del Banc Central (CBDC), cosa que augmentaria dràsticament les taxes d’adopció de criptografia. La principal barrera per a l’adopció al Carib és que no hi ha una porta d’entrada fiat directa perquè les persones puguin comprar bitcoin i altres actius digitals sense problemes, però tinc l’esperança que això canviarà en un futur proper.

Podríeu compartir amb nosaltres la història de la gènesi que hi ha darrere de la companyia Blockchain Dan Holdings?


Després de la cursa de bitcoins del 2017, vaig crear Dan Holdings com una manera de ser pràctics i crear productes i serveis que beneficiaria les persones amb accés limitat al sistema financer tradicional i a la indústria en general. Vaig veure com era prometedora la criptomoneda per a l’ús quotidià i volia donar suport a emprenedors que desenvolupaven tecnologia tangible que ajudés les persones a ser independents financerament. Inicialment, em va interessar donar suport a l’espai a través del grup d’inversions Dan Holdings, Dan Ventures, però sabia que volia participar més en la creació de productes, mentre que seguia donant suport a empreses i empresaris de l’espai en els seus esforços..

Avui ens centrem en el desenvolupament de solucions pròpies pròpies, com ara Coins App, la nostra solució de pagament peer to peer, entre altres projectes futurs, com ara una aplicació de missatgeria que serà compatible amb Coins App i altres productes i serveis que facilitin l’accés i la transferència de monedes digitals.

En quin tipus de projectes inverteix Dan Ventures?

Dan Ventures es centra exclusivament en invertir en empreses que avancen en la cadena de blocs i l’espai tecnològic emergent, així com en diverses criptomonedes i fitxes. Alguns exemples d’aquestes inversions inclouen Tokenise, BlockMarketCap i Propertyze.

Quan reviseu projectes de tecnologia fintech i blockchain per invertir potencialment, què busqueu??

Quan estic buscant invertir en un possible projecte de blockchain, el primer que busco són els antecedents del fundador. Crec que es pot aprendre molt sobre una empresa mirant primer el seu lideratge i les experiències que aporten a la taula. A part d’això, procuro garantir que l’oportunitat sigui única i beneficiosa per al panorama general de la cadena de blocs. Acostuma a haver-hi molts projectes similars a l’espai fintech, de manera que personalment busco oportunitats úniques i que tinguin casos d’ús tangibles per als usuaris..

Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir sobre Dan Holdings o l’aplicació Coins?

Dan Holdings treballa en moltes i interessants actualitzacions de productes i projectes que es posaran en marxa a principis de l’any que creiem que avançaran considerablement els sistemes financers a nivell mundial, específicament als mercats emergents. Ens hem centrat en gran mesura en el desenvolupament de l’aplicació Coins, la nostra solució de pagament, i l’any que ve treballem per desenvolupar productes compatibles i funcions addicionals que proporcionin un accés segur i fàcil a monedes digitals i eines financeres. Els nostres esforços geogràfics s’han centrat aquest any a Àfrica i esperem ampliar el nostre abast a una audiència mundial ben aviat.

Gràcies per la gran entrevista que han de visitar els lectors que vulguin obtenir més informació Dan Holdings o bé Aplicació de monedes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map